- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.821
Kızlar saatler geçmek bilmiyor bugün .yarın kalp atışını duymak için doktor gün vermişti. 9. haftaya geldim artık duyulması lazım diye düşünüyorum. Bugünde evde bir sürü işler var canım hiç yapmak istemedi oturup ağlayasım geldi utanmasam :)
Kızlar saatler geçmek bilmiyor bugün .yarın kalp atışını duymak için doktor gün vermişti. 9. haftaya geldim artık duyulması lazım diye düşünüyorum. Bugünde evde bir sürü işler var canım hiç yapmak istemedi oturup ağlayasım geldi utanmasam :)
İnşallah canım çok Şükür Rabbime hastanelik olanlar da var. Bunlar gebeliğin cilvesi. Olacak o kadar. Rabbim isteyenleri tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah. Hep dua ediyorum sizlere. Çok garip bir duygu. İnanamıyorsun. İnşallah sizler de yaşayın bu duyguyu. Sen zaten gördün çizgiyi de ben gibi inanamıyorsun. Ben ilk yaptığımda test bozuk herhalde demiştim.
İki kez yumurtluyor olabilir misin acaba?
Günaydın canım gerçi günaydın kalmadı ama ancak gelebildim.günaydınn hanımlaarrrrr :)
bu sabahhh ilk kez ben geldim sanırımmm :)
umarım herşey yolundadır...
ben toparlanıp geldim...
inşallahhh bu ay hayırlısıyla gelir meleklerimizzz
hepinizi özledim hanımlarrrr
haydii çabuk gelinn :)
Canım bebiş olmasaydı 2.çizgin çıkmazdı.günaydın kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrben dun aksam ev gıder gıtmez test yaptım once bısey yoktuuu yemek yemeye oturduk yani hemn hemn yarım saat sonraaaa bı baktımm bellı belırsızz bı çizgi varrr :)))) eşime dedim sende bakk yanlışmı goruyorum dıeee oda dedı evet ama cok zor gorunen bısey var dedııı neysee bıraktık annemlere gıttık geldıkkk bı baktımmm çizgi gayet belli olur bı sekıldeee yıne sılık ama bellı oluyooo resmını cektım ama atamıyorum su annn pc yee ara kablomu bulmadımmm ama ugrasıcammm resmı sıze atmmak içinnnnn he bu arda kahverengı lekeleerım yok denecek kadrr azaldı artıkkkkkkk
Cevocum erkekler böyle işte çocuk gibi,kendilerine bakmazlar sonra hasta olıncada eşler yorulur.kizlar geldim işteyim mesajını sona aldm falan diye kıvırıyor patron bakalım hayırlısı nolck,gayet mesefeliyim bundan sonra merhba merhba bitti
en ufak bir şeyine yardm etmıycem milete acıdının mı acınacak halle dusuosun bunu anladim,benim grip iyi fena değil dun sbh calışma oldu bugn ovu testi yaparm gene koyarm buraya
Eşiminde fena değilde bide laf dinlese gomlekle gitti demitte diyo ki biraz serinmi kizlar napcam ben bu adamla....
bende düşündüm valla cevo oömazsa olmaz dedim nasıl olacak diye düşünürken mesajını okudum patron aramış diye falan :)gunaydın kızlar,ben geldim...
ozledim sizigelin buraya opıyım bi
Sizden uzak kalcm diye cok uzuldm dun ya ama yeniden burdayım ee nasılsın neler oldu ben yoken?
Hamişler var sanırım tb ederim canlar
Karapisso bata 2gun mu kaldı senin?
Cadiozy kana gidicektin sanırım?
Rabbim şifalar versin caanım..Kocaman bebkler resmen ya,inanamıyrm onlara birnaz birnaz ama beni korkutu idrarda kan geldi resmen bizim bat gbi aynı şekilde serum taktılar yatırdılar ya bi kotu oldum ki allahım herkezi buyuk derten kurtarsın acı vermesin hastalıktan korusun rabim herkezi...
Canım belirsizlik diye düşünme bence.akşama belkı giderimmmmmmmm offff ne kötüü belirsizlikk yaaaaa
Hadi İnşaallah cadiozy Rabbim her işini kolaylaştırsın. Güzel haberler ver bize..Kızlar kanımı verdim geldim. Bütün tetkikler yapılacak. Yarın sonuç alacağım hem konuşacağız. Hayırlısı olsun inşallah.
Amin bana negtif bir gün oldu ammaGünaydın inşallah herkes için güzel bir gün olsun..
Cadiozy hemşiremisin sen ?sen bilirsin cnm karar senin. Ben kendimi deldirmeyi sevmediğim içinKorkuyorum iğneden valla Bir de sağlık personeliyim düşün. Felsefem yaparım ama yaptırmammmmmmmmm
Hayırlısı olsun canım. Beklerim diyorsan bir iki gün sonra testi tekrarla. Çizgi koyulaşacaktır eminim.
Canım inşaallah sağlıkla bebişinin kalp atışlarını duyarsınız. Sağlıkla kucağına alırsınnn...Kızlar saatler geçmek bilmiyor bugün .yarın kalp atışını duymak için doktor gün vermişti. 9. haftaya geldim artık duyulması lazım diye düşünüyorum. Bugünde evde bir sürü işler var canım hiç yapmak istemedi oturup ağlayasım geldi utanmasam :)
Günaydın inşallah herkes için güzel bir gün olsun..
İnşallah kızlar temiz çıkar. annem guatr hastası gerçi tahlil yaptırdım daha önce bir şey çıkmadı. söyledim doktora da nolur nolmaz. O da zaten hepsine bakacağız dedi. Hayırlısı inşallah.
Yalnız kızlar ben çok uyukluyorum ya gözlerim kapanıyor. Bebişten herhalde. Akşam 10 a kadar zor durdum valla gözlerime çöp takacam
Hoşbuldumm canım
Bulantılarımın haricinde güzel geçiyor ama artık ona da alıştım gibi:) Afedersin klozetle baya bi samimiyiz 1 aydır :)
Anaaamm kız benimki sağlıksızmıdırsen ve bebişin sağlıklı olunda gerisi önemli değill tatlım nasıl olsa geçiçi
hem böyle bulantının olması gebeliğinin iyi ve saglıklı gittiğinin göstergesiymiş
keyfini çıkarrrrr boşverr herşeyiiii :)
Çok su içince de bulantı oluyor.Doktor olsun dedi.Az içiyorum bende suyu.Portakal suyu içiyorum bol bol.Biraz sabahları oluyor cnm. Başım dönüyor aniden kalkınca midem bulanıyor. Kuru ekmek atıyorum sabah ağzıma. Yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Çantamda limonum çubuk krakerim kuru yemişlerim mevcut. Ayşenin dediği gibi ara ara atıyorum ağzıma. Aç kalmamaya çalışıyorum. Daha kokuları yeni almaya başladığım için onlardan yana sıkıntı başlamadı.Malum gripten yeni kurtuldum. İnşallah da olmaz.
Ben hamile kalmadan 1-2 ay önce başladı koku hassasiyeti valla tilki gibi oldum.Herşeyi kokla kokla ölüyorum.Midemi bulandıran en önemli şeylerden biri koku.Diğeri sallantı(araç-koltuk gibi).3.de açlıkValla cnm burnum hala hafif tıkanık olduğu için kokuları fazla duymuyorum. Ben normalde de kokuları sevmezdim hemen hapşuruyordum zaten. Bakalım ne olacak. İnşallah olmaz. Benim de oluyor o yorgunluk. Sanki sırtımda taş taşımışım gibi oluyor. Ama neyapalım Allah sağlık versin. Dayanmaya çalışacağız.
Tabi kız bizde de hakiki bal vardı onunla karıştırdım otları çöpleri.En iyi bal olsun keşke.Hadi güzel haberlerle kevoookkSağol canım benim.. Unuttum bile ben o durumu.. Artık espri malzemesi oldu benim için :))
Sağol canım benimmm..
Olacak bu ay inşallah.. Bu ay ikimizin ayı olacak.
Bak 2 aydır batlar yumoşlar hep aynı tarih bizim.
Bomba gibi hazırlancaz.. Umudumuzu kaybetmeden..
Bu arada bizde siirtten gerçek bal getirtmiştik ama kovan..
Onunla denesem mi tarçın çörek otunu:) Sakız gibi çiğnerim heralde:))
Sen çörek otunu yerken dişlerinle iyice kır canım birşey olmaz:)
Herkese merhaba kızlarrrrr Günaydın:119::119::119::119::119::119::119:
Nasılsınız bakemmm Beni özlediniz miiii
Ben çok özledim sizi yaaa...
Yeni hamişleri tebrik ediyorum Maşallah olsun onlara
Haydi harika bir gün bizi bekliyorrr
Hopppaaaaa
Aman iyiki yok etrafımda kahve içen falan.Çok zor olurdu bende ölürüm kahveye çünkü.Canım benim moralini bozma stres yaparsan olmuyor zaten. Sakin olmaya çalış. Bol bol dua et içinden. boşuna beklemedin bu ay bebişin gelecek. Sen de masa başında uyuklayacaksın sabahları bulantıyla uyanacak çay kahve içemememin burukluğunu yaşayacaksınburda herkes türk kahvesi içiyor şu an. Boynum bükük kaldım ben
İnşallah duyarsın canım benim.Ben daha duyamadım sadece gördüm pırpır edişini.Bi fırsat bulsam duymaya da gideceğimKızlar saatler geçmek bilmiyor bugün .yarın kalp atışını duymak için doktor gün vermişti. 9. haftaya geldim artık duyulması lazım diye düşünüyorum. Bugünde evde bir sürü işler var canım hiç yapmak istemedi oturup ağlayasım geldi utanmasam :)
Seni de göreceğiz Kevok hanımCanım işler acil değilse bırak yapma...
Ağlamak istiyorsan da ağla ama hıçkırarak ağlama bebek için iyi değil...
İçin ferahlar...
Hamiş olmak kolay değil... Her an bi panik stres heyecan...
İnşallah yarın pıtpıtları duyunca birazda sakinleşirsin...
Ama bi düşün ...
Sevdiğin ve uzun zamandır yapmaya fırsat bulamadığın birşey yap... İyi gelecektir muhakkak...
Mesela...
Bağıra bağıra şarkı söyle...
Ya da son ses en sevdiğin şarkıyı dinle...
Eski videoları kurcala... Anılarını mutlu günlerini tekrardan yaşa...
Ve dahası...
Şşşşş....Sıkma canını.10 gün sonra öğrenenlerinde canı yokmuydu?Hadi toparlan bakıyım.Sinirli stresli anne istemiyor eşek sıpalarıBugün dayanamdım test yaptım ama negatif çıktı moralim bozuk yaaaaaaaaaa
rüyamda annemi gördüm baktım bir kzı olmuş çok seviniyorum bir kız kardeşim oldu diye..
sonra dedim heralde benim kızım olacak hele bi test yapem amma(
İnşaallah adet günü yapınca çıkar,bir yandanda diyorum olsaydı illa silikte olsa bir çizgi belirirdi
Bugün dayanamdım test yaptım ama negatif çıktı moralim bozuk yaaaaaaaaaa
rüyamda annemi gördüm baktım bir kzı olmuş çok seviniyorum bir kız kardeşim oldu diye..
İnşaallah adet günü yapınca çıkar,bir yandanda diyorum olsaydı illa silikte olsa bir çizgi belirirdi
günaydın kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrben dun aksam ev gıder gıtmez test yaptım once bısey yoktuuu yemek yemeye oturduk yani hemn hemn yarım saat sonraaaa bı baktımm bellı belırsızz bı çizgi varrr :)))) eşime dedim sende bakk yanlışmı goruyorum dıeee oda dedı evet ama cok zor gorunen bısey var dedııı neysee bıraktık annemlere gıttık geldıkkk bı baktımmm çizgi gayet belli olur bı sekıldeee yıne sılık ama bellı oluyooo resmını cektım ama atamıyorum su annn pc yee ara kablomu bulmadımmm ama ugrasıcammm resmı sıze atmmak içinnnnn he bu arda kahverengı lekeleerım yok denecek kadrr azaldı artıkkkkkkk
hani bana mesaaaaj
Yok canım balçovada...
Grafiker aslında..İnternet sitesi falan yapıyo fotoğrafları onun için çekiyor... Ama arada düğün bebek fotoğrafları işi geliyor onları çekiyor... Benim nişan ve düğün resimlerimi dış mekanda çekim yapmıştı.. Düğün hediyesi:))
Sperm sayısını, kalitesini ve cinsel gücü arttıran yiyecekler;
ÇİLEK: İçeriğineki E vitamini sayesinde sperm miktarında artış sağlayabilir.Ayrıca cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırması da seks dürtüsünün artmasına neden oluyor.Olumlu etkileri günde 2 kase çilek tüketilmesi halinde 1 hafta içerinde görülebilir.
AVOKADO: İçeriğindeki temel yağ asitleri ve antioksidanlarıyla seks hormonlarının üretimini hızlandırır.Haftada 3 kez tüketilmesi durumunda etkileri 2 hafta içerisinde görülmeye başlar.Sperm sayı ve hareketliliği üzerinde oldukça önemli olumlu etkileri vardır.
ZENCEFİL: İçeriğindeki etken maddeler sayesinde vücudun ısısını artırarak kadın ve erkekte uyarıcı etki eder.Erkeklerde ereksiyon süresinin uzamasını sağlar.Haftada 4 kez bir tutam zencefil kullananlar etkileirni 1 saat içerisinde görmeye başlayabilirler.
DOMATES: Tam bir A Vitamini deposudur.A vitamini seks hormonlarının üretimini hızlandırır.2 hafta boyunca günde 1 domates tüketmeniz durumunda etkilerini görmeye başlayacaksınız.
MUZ, İNCİR: Tıpkı çikolata yendiğinde olduğu gibi beyindeki mutluluk hormonu serotonin seviyesini yükseltir.
HAVUÇ: İçeriğindeki şeker kana çok çabuk karışarak enerji seviyesini hızlı biçimde artırır.Cinsel performansın artırılması için ideal bir besindir.
Sperm Sayısını Ve Kalitesini Artıran Şifalı Kür (Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu)
Prof. Dr. İbrahim Saracoğlu erkeklerde sperm saysını arttıran ve sperm kalitesini de yükselten şifalı bitkisel keçiboynuzu ve incir kürünü açıkladı.Bu kürlerde yer alan besin ve bitkileri sperm arttırıcı bitkiler bölümümüzde zaten yazmıştık.Şimdi de bu bitki ve besinleri kullanarak hazırlayabileceğimiz kürleri hocamızdan okuyalım.Erkeklerde sperm sayısını, kadınlarda ise doğurganlığı artıracak bitkisel Kürler İbrahim Saraçoğlunun çalışması sonucu ortaya çıkmış. Bu sayede çacuk sahibi olamayan kişilerin, çocuk sahibi olma umudu da artmış oldu.
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ : 6-7 adet keçiboynuzunu yarım lt suda 6 dakika kaynatın. Sabah akşam aç karnına suyunu için. Bu kür aynı zamanda akciğer ödemi, akciğer kanseri, allerjik astım gibi hastalıklarada çok faydalıdır.
İNCİR KÜRÜ : 8-9 adet kuru inciri iyice yıkayın. Yarım litre suda kaynatttıktan sonra sabah akşam, aç karnına suyunu için. İncir kürü kadınlarda da doğurganlığı artırdığından her iki eşin birlikte kullanması daha yararlı olur sanırım.
* Bu kürleri 20-25 gün uygulamanız gerekecektir.
Sperm Arttırıcı Bitkilerin Kullanımı Ne Kadar Güvenli?
Sperm arttırıcı bitkiler ve kullanımları hakkında söyleyebileceğimiz en temel şey doğal olmaları nedeniyle aşırı dozlarda kullanmamaya dikkat etmek kaydıyla kesinlikle zararsız olduklarıdır.Yine de size tavsiyemiz sperm arttırıcı kür, bitki ya da bitkisel ürün kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanızdır.
Sperm Arttırıcı Macun
Son günlerde özellikle tvlerde sıkça yer alan bir kürden de bahsedelim.Sayfamızda yukarıda sperm arttırıcı özelliğine değindiğimiz keçiboynuzu macunumuzun temel malzemesi olacak.
Sperm arttırıcı macun için gerekli malzemeler:
1kilo keçiboynuzu pekmezi
50 gram arı sütü (saf)
50 gram polen
50 gram zencefil
50 gram zerdeçal
Karışımı hazırlayacağımız malzemeleri eksiksiz edindikten sonra sıra geldi tamamen doğal içerikli sperm arttırıcı karışımımızı nasıl hazırlyacağımıza ve nasıl kullanacağımıza.
Öncelikle tüm malzemeleri karıştırın.Sabah ve akşam 1 yemek kaşığı yiyin.Bu karışımı kullanırken daha iyi sonuç alabilmek için aynı zamanda çekirdekli siyah üzüm kompostosu da içebilirsiniz.Aynı şekilde kompostoyu da sabah ve akşam 1 bardak içmelisiniz.Yine kürü destekleyebileceğiniz bir diğer doğal ürün de nohut.Haftada en az bir kere koyun etiyle pişirilmiş nohut yemeği yemeniz de kürün etkisine olumlu yönde katkı yapacaktır.
Tüm bu tüketilmesini önerdiğimiz malzemelerde yoğun miktarda sperm arttırıcı ve sperm hareketliliğini artıran etken maddeler bulunmaktadır.
Günaydın kuşum
Hadi inşallah uykucu bi gebe daha geliyoooor
Allah yardımcın olsun tatlım.Çok zor bişey.
Anaaamm kız benimki sağlıksızmıdırBende çok olmuyor bulantı falan
Çok su içince de bulantı oluyor.Doktor olsun dedi.Az içiyorum bende suyu.Portakal suyu içiyorum bol bol.
Ben hamile kalmadan 1-2 ay önce başladı koku hassasiyeti valla tilki gibi oldum.Herşeyi kokla kokla ölüyorum.Midemi bulandıran en önemli şeylerden biri koku.Diğeri sallantı(araç-koltuk gibi).3.de açlık
Tabi kız bizde de hakiki bal vardı onunla karıştırdım otları çöpleri.En iyi bal olsun keşke.Hadi güzel haberlerle kevoookk
Haydeeeee
Aman iyiki yok etrafımda kahve içen falan.Çok zor olurdu bende ölürüm kahveye çünkü.
İnşallah duyarsın canım benim.Ben daha duyamadım sadece gördüm pırpır edişini.Bi fırsat bulsam duymaya da gideceğim
Hiç bişey yapma kuzum.Niye darlandın sen öyle.Aç bi güzel şarkı için açılsın.Ağlama nöbetlerini atlatamıyor insan ama yinede abartmamaya çalışıyorum bende.Bazen 1 saat ağlıyorum yok yere.
Seni de göreceğiz Kevok hanımKocam diğer koltukta oturuyor yanıma gelmiyor diye ağladım geçen akşam.O güler ben daha çok sinirleniyorum güldükçe.Özür diler garibim.Daha neler neler İnşallah hepiniz böyle şaşkolozlar gibi olacaksınız yakında
Şşşşş....Sıkma canını.10 gün sonra öğrenenlerinde canı yokmuydu?Hadi toparlan bakıyım.Sinirli stresli anne istemiyor eşek sıpaları
evet yaa ya dıyorum yanlıssa acaba yokta orda cızgı benmı goruyorum dıyorum ama resımde bıle bellı oluyooo en ıysıı nu aksam kana gıtmekkk:)))))
Evet canım git yaptır kan tahlilini için rahatlasın yoksa için içini kemirecek.
Canımcım aa moral bozmak yok. Hem daha yerleşiyordur. Öyle hemen bekleme hem bazı kadınların idrar testinde çıkmıyormuş gebelik. Sakin ollMoral bozmak yokkk
Günaydın kuşum
Hadi inşallah uykucu bi gebe daha geliyoooor
Allah yardımcın olsun tatlım.Çok zor bişey.
Anaaamm kız benimki sağlıksızmıdırBende çok olmuyor bulantı falan
Çok su içince de bulantı oluyor.Doktor olsun dedi.Az içiyorum bende suyu.Portakal suyu içiyorum bol bol.
Ben hamile kalmadan 1-2 ay önce başladı koku hassasiyeti valla tilki gibi oldum.Herşeyi kokla kokla ölüyorum.Midemi bulandıran en önemli şeylerden biri koku.Diğeri sallantı(araç-koltuk gibi).3.de açlık
Tabi kız bizde de hakiki bal vardı onunla karıştırdım otları çöpleri.En iyi bal olsun keşke.Hadi güzel haberlerle kevoookk
Haydeeeee
Aman iyiki yok etrafımda kahve içen falan.Çok zor olurdu bende ölürüm kahveye çünkü.
İnşallah duyarsın canım benim.Ben daha duyamadım sadece gördüm pırpır edişini.Bi fırsat bulsam duymaya da gideceğim
Hiç bişey yapma kuzum.Niye darlandın sen öyle.Aç bi güzel şarkı için açılsın.Ağlama nöbetlerini atlatamıyor insan ama yinede abartmamaya çalışıyorum bende.Bazen 1 saat ağlıyorum yok yere.
Seni de göreceğiz Kevok hanımKocam diğer koltukta oturuyor yanıma gelmiyor diye ağladım geçen akşam.O güler ben daha çok sinirleniyorum güldükçe.Özür diler garibim.Daha neler neler İnşallah hepiniz böyle şaşkolozlar gibi olacaksınız yakında
Şşşşş....Sıkma canını.10 gün sonra öğrenenlerinde canı yokmuydu?Hadi toparlan bakıyım.Sinirli stresli anne istemiyor eşek sıpaları
gidicem gidicemm inşş bı aksilik olmazsaaaaa yoksaa zamn gecıremıyorummm duusnmektenn
selam kızlar ayşecim mrb bişey soracam canım sana bu btç ayımın 3 ayı yemeye devam adiyorum bugün son günüm ayrıca yanında 4 5tanede incir yiyorum bu ay eşime çakşır aldırdım ama o kökünü getirmiş başka bulamdım dedi bende netten şöyle bir araştırdım kökünü iyice ögütüp toz haline getirilip balla karıstırılıp macun hale getirilip yenilsin diyordu ee bende ögütüm zorda olsa bala karıstırıp yediriyorum zorla yiyor gerçi amma bilemedim ya ikitanede kök kalmıstı onuda demliyim çay niyetine içsin dedim zor iki yudum içe bildi dahasını yapamadı ayrıca hasta garibim zorluyamıyomda yazık valla acıyom artık ona ha bire ot yadirmekten yakında möööleyip meeeliyecek diye korkuyorumyazık valla artık şu üç aytamkomik geçiyor elimde ona yaptıgım macunları yedirmem keçiboynuzlarını içirmem aynı bir annenin çocuguna zorla bir lokma daha yesin diye koşturuyom peşinden bir görseniz adam kaçıyor artık her adet oluşumda acaba buay bana ne yedirecek diye korkulu gözlerle bakıyor garibim valla acıyorum ama bu ay son dedim artık birşey yoook son çakşırımızıda deniyelim bakalım sonuç ne olacak merak içerisindeyim ama bizi bir görseniz varya tamm komediii
Heyecan var tabi. Eşine dedinmi? Ben idrar testi yaptığımda gösterdim gözleri fal taşı gibi açıldışaşkın.,
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah akşama. Güzel düşün güzel olsun
:))) Çakşırın faydasını görecek kendisi de.İncire de devamselam kızlar ayşecim mrb bişey soracam canım sana bu btç ayımın 3 ayı yemeye devam adiyorum bugün son günüm ayrıca yanında 4 5tanede incir yiyorum bu ay eşime çakşır aldırdım ama o kökünü getirmiş başka bulamdım dedi bende netten şöyle bir araştırdım kökünü iyice ögütüp toz haline getirilip balla karıstırılıp macun hale getirilip yenilsin diyordu ee bende ögütüm zorda olsa bala karıstırıp yediriyorum zorla yiyor gerçi amma bilemedim ya ikitanede kök kalmıstı onuda demliyim çay niyetine içsin dedim zor iki yudum içe bildi dahasını yapamadı ayrıca hasta garibim zorluyamıyomda yazık valla acıyom artık ona ha bire ot yadirmekten yakında möööleyip meeeliyecek diye korkuyorumyazık valla artık şu üç aytamkomik geçiyor elimde ona yaptıgım macunları yedirmem keçiboynuzlarını içirmem aynı bir annenin çocuguna zorla bir lokma daha yesin diye koşturuyom peşinden bir görseniz adam kaçıyor artık her adet oluşumda acaba buay bana ne yedirecek diye korkulu gözlerle bakıyor garibim valla acıyorum ama bu ay son dedim artık birşey yoook son çakşırımızıda deniyelim bakalım sonuç ne olacak merak içerisindeyim ama bizi bir görseniz varya tamm komediii
Olma kız olma.Doktorum benimde hiç bulantım olmadı çünkü çok dikkat ettim herşeye dedi.Bak aklında olsun çok yemek de bulantı yapıyor.Hatta kusmadan rahatlayamıyorsun.Bugün farkettim bende artık yarım porsiyonla doyuyorum.Sürekli yiyince mide aç değil tabiooo süpermiş yav tam hediye olmuş haa :) bizimde nikah fotoğraflarımız bir pahalı tutmuştuki sorma gitsin :) foto remziye yaptırmıştık fuarda olmuştu bizim ohhh :) bir güzelll ödedik :)))
siz bayaa kara geçmişsiniz desene
abiler sağolsun :)
sağol tatlımm domates ve diğerleri hep yenen şeyler zaten çileği çok sevsekde burd yok maalesef olan yerdede kase içinde 20 tane var dünyanın parası birde altı hep ezik büzük onun için almıyoruz artık baştan hep ldık ama şimdi boşa gidiyor paramız die istemiyorum valla
diğerleride yok zaten
yani koçişe girşey yok
rabbimn arttısırsın inşallahhh
dur kızzz ne hemen düşürdün yelkenleri suyaa
yavrum daha 4 günün var
hem erken gebelik testi değil ne diye üzülüyon
sıkmacanını sabırla bekle canım
varmı hiç belirtin
üzülme sakın kötü şeylerde süşünme
bu ay senin ayın olcak canım sonra biz gelcez arkandan
kızzz ayşemmm olurmu hiç öyleee
genelleme olarak dedim
bizim gelinde çok zayıf cılızdır onunda çok oluyor bulantısı ve doktor genelde bünyesi zayıf olanlarda olur ama böyle olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaret demiş
ama kuzenimin maşaallah hiç olmadı onun bünyesi kuvvetli
hem birşey diyeyim bulantı oldu bizimkinde kızı oldu
kuzenimin olmadı az bişi yok dencek kadar az olmuş onun ki erkek oldu
belki onunlada alkası vardır
üzme kendiniiii valla kötü oluyomm
bebişli seniii
Kız valla çok merak ediyorum cinsiyetleri.Uykusu çok olana kız diyorlar genelde.Bende hiç yok.Yeme içme mevzuuna bişey demiyorum çünkü vücudunda ne eksikse onu aşeriyormuşsun doktorun söylediğine göre.Annem 3 kızında da farklı şeyler aşermiş zaten.Ama uykuda kesin diyorlar.Yakın arkadaşım 3ay uyudu kızı olacak.Teyzem hiç uyumamış 2 oğlu var.Kızında 9ay uyuyan,oğlunda hiç uyumayan bi teyzem daha var mesela.Cinsiyetleri çok merak ediyorum bu uykucu hamişlerle,dinamik hamişlerin.uykucu oldum valla hem de ne uykucu off gözlerim ayakta kapanıyor. Hala açılamadım. Saat 1 oldu.
Benim de bulantım fazla olmuyor. Burda iki arkadaşım gebelik geçirdi birisi 9 ay kustu. Diğeri turp gibiydi valla hiç bulantısı olmadı. Ama bulantısı olanın bebeği huysuz oldu. Diğerinin gece mışıl mışıl uyurken bulantısı olanın bebeği sabaha kadar susmadı diyordu arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?