Bol bebiş topiği

duyarsin canim benim endiselenme ben saglik ocagindada dinliyodum dayanamiyosan git orda bakiversinler hem kayit olursun hemsire iyiyse kalp atislarini dinletir sana

Canım işler acil değilse bırak yapma...
Ağlamak istiyorsan da ağla ama hıçkırarak ağlama bebek için iyi değil...
İçin ferahlar...
Hamiş olmak kolay değil... Her an bi panik stres heyecan...
İnşallah yarın pıtpıtları duyunca birazda sakinleşirsin...
Ama bi düşün ...
Sevdiğin ve uzun zamandır yapmaya fırsat bulamadığın birşey yap... İyi gelecektir muhakkak...
Mesela...
Bağıra bağıra şarkı söyle...
Ya da son ses en sevdiğin şarkıyı dinle...
Eski videoları kurcala... Anılarını mutlu günlerini tekrardan yaşa...
Ve dahası...

evet yaa ya dıyorum yanlıssa acaba yokta orda cızgı benmı goruyorum dıyorum ama resımde bıle bellı oluyooo en ıysıı nu aksam kana gıtmekkk:)))))

Kızlar yazışmalarınzı okudum Alemsiniz ya.
Leyla Rabbim evinize bebişler versinde onların sesinden başkalarını duymayın :))
İncicim inşaallah bu ay hep birlikte seviniriz

Bugün dayanamdım test yaptım ama negatif çıktı moralim bozuk yaaaaaaaaaa
rüyamda annemi gördüm baktım bir kzı olmuş çok seviniyorum bir kız kardeşim oldu diye..
sonra dedim heralde benim kızım olacak hele bi test yapem amma (
İnşaallah adet günü yapınca çıkar,bir yandanda diyorum olsaydı illa silikte olsa bir çizgi belirirdi

Günaydın canım gerçi günaydın kalmadı ama ancak gelebildim.
amin tatlım amnin inşaallah bu ay boşa gitmez emeklerimiz

Canım bebiş olmasaydı 2.çizgin çıkmazdı.
Hadi hayırlı olsun herşey yolunda çıkar inşaaallah...

Cevocum erkekler böyle işte çocuk gibi,kendilerine bakmazlar sonra hasta olıncada eşler yorulur.
yorulöayı geçtim üzüntüsü mahfediyor.
Eşinede allah şifalar versin, öptüm Seni..

bende düşündüm valla cevo oömazsa olmaz dedim nasıl olacak diye düşünürken mesajını okudum patron aramış diye falan :)
bundan sonra ağzından çıkana dikkat etsin çocuk oyuncağımı bu bi gel bi git tövbe tövbe ..

Rabbim şifalar versin caanım..

akşama belkı giderimmmmmmmm offff ne kötüü belirsizlikk yaaaaa
Canım belirsizlik diye düşünme bence.
İnşaallah minik bir embriyo var göbişinde onu düşün rahatlarsın.
İnşaallah bende görürüm 2.çizgimi:)

Kızlar kanımı verdim geldim. Bütün tetkikler yapılacak. Yarın sonuç alacağım hem konuşacağız. Hayırlısı olsun inşallah.
Hadi İnşaallah cadiozy Rabbim her işini kolaylaştırsın. Güzel haberler ver bize..

Günaydın inşallah herkes için güzel bir gün olsun..
Amin bana negtif bir gün oldu amma
Test yaptııımmm

Cadiozy hemşiremisin sen ?

Canım inşaallah sağlıkla bebişinin kalp atışlarını duyarsınız. Sağlıkla kucağına alırsınnn...

Günaydın inşallah herkes için güzel bir gün olsun..
Günaydın kuşum
Hadi inşallah uykucu bi gebe daha geliyoooor

Hoşbuldumm canım
Bulantılarımın haricinde güzel geçiyor ama artık ona da alıştım gibi:) Afedersin klozetle baya bi samimiyiz 1 aydır :)
Allah yardımcın olsun tatlım.Çok zor bişey.

Anaaamm kız benimki sağlıksızmıdır Bende çok olmuyor bulantı falan

Çok su içince de bulantı oluyor.Doktor olsun dedi.Az içiyorum bende suyu.Portakal suyu içiyorum bol bol.

Ben hamile kalmadan 1-2 ay önce başladı koku hassasiyeti valla tilki gibi oldum.Herşeyi kokla kokla ölüyorum.Midemi bulandıran en önemli şeylerden biri koku.Diğeri sallantı(araç-koltuk gibi).3.de açlık

Tabi kız bizde de hakiki bal vardı onunla karıştırdım otları çöpleri.En iyi bal olsun keşke.Hadi güzel haberlerle kevoookk

Haydeeeee

Aman iyiki yok etrafımda kahve içen falan.Çok zor olurdu bende ölürüm kahveye çünkü.
İnşallah duyarsın canım benim.Ben daha duyamadım sadece gördüm pırpır edişini.Bi fırsat bulsam duymaya da gideceğim
Hiç bişey yapma kuzum.Niye darlandın sen öyle.Aç bi güzel şarkı için açılsın.Ağlama nöbetlerini atlatamıyor insan ama yinede abartmamaya çalışıyorum bende.Bazen 1 saat ağlıyorum yok yere.

Seni de göreceğiz Kevok hanım Kocam diğer koltukta oturuyor yanıma gelmiyor diye ağladım geçen akşam.O güler ben daha çok sinirleniyorum güldükçe.Özür diler garibim.Daha neler neler İnşallah hepiniz böyle şaşkolozlar gibi olacaksınız yakında
Şşşşş....Sıkma canını.10 gün sonra öğrenenlerinde canı yokmuydu?Hadi toparlan bakıyım.Sinirli stresli anne istemiyor eşek sıpaları

katiliyorum ayseye gunu 10 gun gecip ogrenen bile okudum burda canim icini ferah tut..

selam kızlar ayşecim mrb bişey soracam canım sana bu btç ayımın 3 ayı yemeye devam adiyorum bugün son günüm ayrıca yanında 4 5tanede incir yiyorum bu ay eşime çakşır aldırdım ama o kökünü getirmiş başka bulamdım dedi bende netten şöyle bir araştırdım kökünü iyice ögütüp toz haline getirilip balla karıstırılıp macun hale getirilip yenilsin diyordu ee bende ögütüm zorda olsa bala karıstırıp yediriyorum zorla yiyor gerçi amma bilemedim ya ikitanede kök kalmıstı onuda demliyim çay niyetine içsin dedim zor iki yudum içe bildi dahasını yapamadı ayrıca hasta garibim zorluyamıyomda yazık valla acıyom artık ona ha bire ot yadirmekten yakında möööleyip meeeliyecek diye korkuyorum yazık valla artık şu üç aytamkomik geçiyor elimde ona yaptıgım macunları yedirmem keçiboynuzlarını içirmem aynı bir annenin çocuguna zorla bir lokma daha yesin diye koşturuyom peşinden bir görseniz adam kaçıyor artık her adet oluşumda acaba buay bana ne yedirecek diye korkulu gözlerle bakıyor garibim valla acıyorum ama bu ay son dedim artık birşey yoook son çakşırımızıda deniyelim bakalım sonuç ne olacak merak içerisindeyim ama bizi bir görseniz varya tamm komediii

hani bana mesaaaaj

ooo süpermiş yav tam hediye olmuş haa :) bizimde nikah fotoğraflarımız bir pahalı tutmuştuki sorma gitsin :) foto remziye yaptırmıştık fuarda olmuştu bizim ohhh :) bir güzelll ödedik :)))
siz bayaa kara geçmişsiniz desene
abiler sağolsun :)

sağol tatlımm domates ve diğerleri hep yenen şeyler zaten çileği çok sevsekde burd yok maalesef olan yerdede kase içinde 20 tane var dünyanın parası birde altı hep ezik büzük onun için almıyoruz artık baştan hep ldık ama şimdi boşa gidiyor paramız die istemiyorum valla
diğerleride yok zaten
yani koçişe girşey yok
rabbimn arttısırsın inşallahhh

dur kızzz ne hemen düşürdün yelkenleri suyaa
yavrum daha 4 günün var
hem erken gebelik testi değil ne diye üzülüyon
sıkmacanını sabırla bekle canım
varmı hiç belirtin
üzülme sakın kötü şeylerde süşünme
bu ay senin ayın olcak canım sonra biz gelcez arkandan

kızzz ayşemmm olurmu hiç öyleee
genelleme olarak dedim
bizim gelinde çok zayıf cılızdır onunda çok oluyor bulantısı ve doktor genelde bünyesi zayıf olanlarda olur ama böyle olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaret demiş
ama kuzenimin maşaallah hiç olmadı onun bünyesi kuvvetli
hem birşey diyeyim bulantı oldu bizimkinde kızı oldu
kuzenimin olmadı az bişi yok dencek kadar az olmuş onun ki erkek oldu
belki onunlada alkası vardır
üzme kendiniiii valla kötü oluyomm
bebişli seniii

evet yaa ya dıyorum yanlıssa acaba yokta orda cızgı benmı goruyorum dıyorum ama resımde bıle bellı oluyooo en ıysıı nu aksam kana gıtmekkk:)))))

Evet canım git yaptır kan tahlilini için rahatlasın yoksa için içini kemirecek.

Canımcım aa moral bozmak yok. Hem daha yerleşiyordur. Öyle hemen bekleme hem bazı kadınların idrar testinde çıkmıyormuş gebelik. Sakin ollMoral bozmak yokkk

gidicem gidicemm inşş bı aksilik olmazsaaaaa yoksaa zamn gecıremıyorummm duusnmektenn

uykucu oldum valla hem de ne uykucu off gözlerim ayakta kapanıyor. Hala açılamadım. Saat 1 oldu.
Benim de bulantım fazla olmuyor. Burda iki arkadaşım gebelik geçirdi birisi 9 ay kustu. Diğeri turp gibiydi valla hiç bulantısı olmadı. Ama bulantısı olanın bebeği huysuz oldu. Diğerinin gece mışıl mışıl uyurken bulantısı olanın bebeği sabaha kadar susmadı diyordu arkadaş

gidicem gidicemm inşş bı aksilik olmazsaaaaa yoksaa zamn gecıremıyorummm duusnmektenn

Heyecan var tabi. Eşine dedinmi? Ben idrar testi yaptığımda gösterdim gözleri fal taşı gibi açıldı şaşkın.,
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah akşama. Güzel düşün güzel olsun

bebiş için herşeye değerr :)
hayırlısıyla gelsinlerde bunlar tatlı telaşlar tatlı uğraşlarrr
çakşır herkes çok iyi diyor inşallahh sizede iyi gelir tatlım
keşke bizde de olsa
kısmet artık...
en azından elinizin altında var tatlım istediğinizi alıp hemen uygulayabiliyorsunuz bu çok büyük nimet...
rabbim gönlünüze göre versin canım

Heyecan var tabi. Eşine dedinmi? Ben idrar testi yaptığımda gösterdim gözleri fal taşı gibi açıldı şaşkın.,
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah akşama. Güzel düşün güzel olsun

eşimle birlikte yaptık testii benn emin olmayınca gösterdimmm sencede var dimi diye ilkkk ban cevap vermıyo teste bakıyo guluyoo sadceeeee varmı dıyorum guluyooo:))) sonraaa uzarındann zamn gectıkten sonra o görmüşşş benii öle bi ses tonuyla çağırdikii hem mutlu hem tedirgin olduguuu okadr bellıydıkııı şuna bakk nbasıl bellı oluyo dediii:))sonrda bana dıyokıı iş yerınde faln dikkat et anı hareketler yapmaaaa :))) bugun aradım napıosun dıeee iimmm noldu bişeymı oldu diooo inşş kesinleşirse napar bilmiyorum tepkısı ne olurr su ann hem sveınıyo hemdee dur bı ya bellı olsun dıoo biz 9 aydırr bekledıgımzı içinn ınamıyoruz heralde:))

:))) Çakşırın faydasını görecek kendisi de.İncire de devam İnşallah gelir bu ay bebeğiniz güzel güzel.Stres yok unutma Belirti aramak da yok.Beklicez uslu uslu kuzunu :106:

Olma kız olma.Doktorum benimde hiç bulantım olmadı çünkü çok dikkat ettim herşeye dedi.Bak aklında olsun çok yemek de bulantı yapıyor.Hatta kusmadan rahatlayamıyorsun.Bugün farkettim bende artık yarım porsiyonla doyuyorum.Sürekli yiyince mide aç değil tabi
Kız valla çok merak ediyorum cinsiyetleri.Uykusu çok olana kız diyorlar genelde.Bende hiç yok.Yeme içme mevzuuna bişey demiyorum çünkü vücudunda ne eksikse onu aşeriyormuşsun doktorun söylediğine göre.Annem 3 kızında da farklı şeyler aşermiş zaten.Ama uykuda kesin diyorlar.Yakın arkadaşım 3ay uyudu kızı olacak.Teyzem hiç uyumamış 2 oğlu var.Kızında 9ay uyuyan,oğlunda hiç uyumayan bi teyzem daha var mesela.Cinsiyetleri çok merak ediyorum bu uykucu hamişlerle,dinamik hamişlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…