Bol bebiş topiği

benim prensesim gelecek ve ben uykusuz bir hamile idim hele hamileliğin başlarında 3-4 saatten fazla uyuyamıyordum gece bence onlar sadece tesadüf olmuş

Güzel heyecan bunlar ama. Ömrümüzde kaç defa yaşacağız ki

İnşallah katlanarak devam eder mutluluğunuz beta-hcg gibi Kanda 22den sonra 98e yükselişinden sonra eşimde bana 2 test yaptırdı evde.Bi bakalım çıkacakmı belki yanlıştır diye. Canı sıkkın olduğunda elini karnıma koyuyorum herşeyi unutup kocaman bi gülümseme yayılıyor yüzüne.Onu üzmeye dayanamıyorum Allahım beni onunla imtihan etmesin inşallah....

çok iyimiş canım yaa
dikkat edersen hem kendin için hemde bebğin için en iyisi
inşallah hep böyle sıkıntısız geçer 9 ayın
daha iyi uykunun olmaması yoksa işte naparsın
çok zor olur valla
rabbim yardımcınız olsun çalışan hamişlerrrr

ha birde şu karnın şekline bakılıpta cinsiyet tahmini yapanlar varya hepsi yanıldı bende öne doğru sivri benim karnım ama kızım oluyor :)
ekşi tatlı meselesinde de ekşiye bayılmadım ama çok tatlı seven biri olarak tatlıdan uzaklaştım yiyemiyordum

Güzel heyecan bunlar ama. Ömrümüzde kaç defa yaşacağız ki

evettttt yaaaa cok farklı bısey hem sevınıyorum hemde dur bı dıyorumm tam bellı olsun dıyorumm off cok kotu bısey bu ya aksam olsun hemnnn

amnin canım aminnnnnnnnnnnnnn

Merhaba hanimlar,epeydir ugrayamadim buralara son gelismeleri de hic biliyorum bu yuzden,yaklasik 5 gundur annemler bizdeydi yatili olarak,kosusturmaktan hic bakamadim acikcasi,insallah yeni hamis haberleri coktur..biz hic calisamadik bu ayi da es gectik diye dusunuyorum,sadece cift cizgiyi gorxugum gunun sabahinda calismistik sonra gelen gidenden calisamadik,kismet rabbim verecekse bir kez olmasi ile yeter di m i,allah hepimize hayirli yazilar yazsin hayirli evlatlar nasp etsin

Ben de ben de çok merak ediyorum Kızım olmasını isterim ama Rabbim hayırlısını versin Sağlıklı olsun da.

benim prensesim gelecek ve ben uykusuz bir hamile idim hele hamileliğin başlarında 3-4 saatten fazla uyuyamıyordum gece bence onlar sadece tesadüf olmuş
Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın güzel prensesini inşallah.76 gün kalmış Çok yakın.Bizde o günleri görürüz inşallah.Progestan bazılarına çok uyku yaparken bazılarında uyku açıyormuş.Bunu da doktorum söyledi geçen gün.Gönlümüze göre versin Rabbim

Uykuyu normalde de çok sevmem ben.6 en çok 7 saat sonra kalkarım kendiliğimden.Migrenimi azdırıyor uyku.Hastayken bile bayılmadığım sürece uyumam akşamlara kadar.Olmamasını seviyorum yani uykunun :) Hem iş açısından hem huy açısından.Pazarları bile 7-8 gibi kalkıyorum.Boşuna vakit öldürüyormuşum gibi geliyor uyurken.Bişeyler kaçırmayı sevmiyorum :)

Doktorumun söylediklerini düşünüyorum hep.Sakin bi kadın demek hafif hamilelik ve kolay doğum demek.Ve kolay bebek demek.Çünkü stres ve sinir bebeğin gelişimini çok etkiler.Huyu da aksi olur dedi.Çok sinirli biri olmama rağmen gayet sakinleştim 4-5 haftadır.Üzüntülerimi daha çabuk ve sakin atlatıyorum çok şükür.Bebeğimle ilgili düşler kuruyorum umutsuzluğa düştüğümde...Kimseyi darda koymasın Rabbim.

Ay sen tam tersmişsin belirtilerde.Peki kesenin yuvalak olanları kız yassı olanları erkek diyorlar onda nasıldı senin?
Belki sana sürpriz olur sonuç :) Gönlünüze göre versin Rabbim.Bütün hazırlıkları tamamdır senin fıstığın. Ha seninde fikrini alayım hazırlık demişken.Yatak ne aldın?Ve tabi sebebi???

hayırlısı olsun canımm benimm
tabiiki rabbim old dedik den sonraa üçe beşe bakarmı hiç
inşallahh hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğinn
bi sürü hamişler var canım yeni yeni taze taze rabbim hepsine sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
tez zamanda da biz bekleyenlere nasip etsin inşallahhh :)
benimde bu ay olmadı 3 gün öncesi geldi reglim bayaa ağrılı oldu bu sefer
bizde ilk kez ovu testi kullanmıştık
bu sefer olur inşallahhh
hepimiz için herşeyin en iyisini en hayırlısını nasip etsin rabbim

evettttt yaaaa cok farklı bısey hem sevınıyorum hemde dur bı dıyorumm tam bellı olsun dıyorumm off cok kotu bısey bu ya aksam olsun hemnnn

amnin canım aminnnnnnnnnnnnnn

Kız tam 4 tane test yaptım. En sonuncusu dündü tam koyuydu bugün kan verdim ama hala inanmıyorum ben. Hamilelik böyle bir şey olsa gerek

Sen hiç merak etme.Allahım ol dedimi kim durabilir önünde? İnşallah bu stressiz ve beklentisiz geçirdiğin ayda geliverir bebişin.O kadar misafir ağırlayıp sevaba girmişsin.Duaların kabul olmuştur inşallah

amin canımmm
tatlım ne güzel bir doktora rastgelmişsin
valla çok sevindim senin adına ne güzel konuşuyor seninle
süperrmiş valla
çok iyi yapıyorsun tabikideee hayaller kur bebişinle konuş alışssın sesine
şarkılar dinlet ona klasik müziklerden aç
ayyy ayyy
kızzz benimde çok anne olasım varr :)
hemncik oluverse keşkem :)))
birlikte hayaller kurardır ne güzel olurdu :))

canım progestan çok illet bir ilaç ben kullanmaya başladığımda kafamı kaldıramıyordum uyku yapmasını geçtim içki içip kafayı bulmuşum gibi gibi oluyordum :18: çok şükür canım 76 günümüz kaldı ama gel birde bana sor geçmiyor son günler tabi sizlere göre benimki bitmiş inşallah sizlerde geleceksiniz bugünlere hayırlısı ile
bebeğimin bütün hazırlıkları tamam ama yalnızca yatak hariç :) annem aldırmıyor yahu erkenden alıp eve koyma diye
ben beşik olarak park yatak düşünüyorum içinede yün yatak yapacak annem aslında müsait çocuk odamız var ama ben her halükarda ilk 6 aya kadar odamda yatıracağım bunun içinde odasını alıp boş boş bekletmeyi mantıklı bulmadım kızım biraz anlayacak duruma geldiğinde odasına mutlu olur diye düşündüm
ha kesenin yuvarlak yassı olmasını hiç duymadım ama benim kesem yuvarlaktı şimdi düşününce aklıma geldi de arkadaşımınki de yamuk yumuk bişeydi ama onunda kızı oluyor
bebeğiniz 11 haftalık falan olunca genital nub teorisine bakın bende doğru çıktı ona göre kızdı

kizlar az once yazmistim yazdigim degerler nasillll???

Canim genel muayane olunca ve tecrubesiz olunca cok detayli sormadim yani ilk vajinal olunca da biraz heyecan vardi acikcasi :) ydisinda yasiyorum bida gitme sansim da yok artik burda..
hormon testi snr ben ozel olunca cok odersin fln dedi olsun dedim ama bilmiom nie yapmadi SAT 12 ocak bugun adetin 25. gunu canim. Cipalex oncesi 31 gunde duzenli oluyordum suan 25. gunde yumurta olgunlasmis dedi yumurtlaiklar cok iyi rahim iyi enfeksiyon yok tertemiz dedi. kagitta sunlar yazio vajinal ultrasonda

4 tane mm deger var. yumurtalik boyutu mu bilmiyorum su 32.18 mmyaziyor. Yumurta boyutu olabilir bu 18.95 mm bir de 11.96 mm ve 29.24 var hangisi yumurta boyutu hangisi..

29.24 mm ve 18.95 bir ultrason kagidinda birlikte

32.18 mm ve 11.96 diger kagitta birlikte...

bilenler yardimmm
moralim bozuldu dr bi ise yaramadi mi???

ustte yazdigim 29, 32 , 18, 11 degerleri nedir tam olarak ?? 18, 11 yumurta ise nasil kucuk mu buyuk mu ??

Hepsini kurmuyorum hayallerimin.Sizi bekliyorum hep beraber kuralım diye :106::106::106::106::106:
İnsanı bazen bi korku sarıyor ya tamamlayamazsak bu yolculuğu diye....Ya yolun sonunda birimiz çıkıverirse oyundan..Bensiz ne yapar kuzum diyorum?Ya ben.....Burnumun direği sızlıyor...Yada şunu yapmak isterdi doğduğunda falan derlermi ardımdan diyorum.Ya eşim??Nasıl toparlanır ben olmadan?Ne yer ne içer kim giydirir kim sarılır eve geldiğinde..Kim bakar arkasından ayetel kürsi okuya okuya...Kim okşar saçlarını uyurken...
Hamilelik çok zor değil aslında.Zor olan duygularının değişimi.....

Keşke bi bilgim olsa sorduklarınla ilgili.İnan bikaç kez okudum ama yorumlayamadım.Doktor temiz dediyse için rahat olsun derim.Sonuçta genç de olsa yaşlı da olsa dr.

Deme öyle yaaa ağlayacağım bak şimdiiiiiiiiiiii

kıymamm sanaa (
nasıl duygulandım okurkennn inan gözlerim yaşardııı
canımm yaaaa
ne güzelll çok sevdiğinn bir eşin varrr
aşkınızın meyvesi içinde yüreğinde göbişinde
bundan güzell mutluluk varmıdır acabaaa
güzelll şeyler düşün heppp böyle yarım hikayeler olmasın
hüzün olmasınnn
mutlu sonlar düşün ona göre kur hayalleriniiiii
üzme bebişimi canım benimm
hayırlısıylaa bu yolcuğunuz başladığı gibi çok güzel bitecek inşallah kavuşcaksınız birbirinize sağ sağlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…