- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.841
:))) Çakşırın faydasını görecek kendisi de.İncire de devamİnşallah gelir bu ay bebeğiniz güzel güzel.Stres yok unutma Belirti aramak da yok.Beklicez uslu uslu kuzunu :106:
Olma kız olma.Doktorum benimde hiç bulantım olmadı çünkü çok dikkat ettim herşeye dedi.Bak aklında olsun çok yemek de bulantı yapıyor.Hatta kusmadan rahatlayamıyorsun.Bugün farkettim bende artık yarım porsiyonla doyuyorum.Sürekli yiyince mide aç değil tabi
Kız valla çok merak ediyorum cinsiyetleri.Uykusu çok olana kız diyorlar genelde.Bende hiç yok.Yeme içme mevzuuna bişey demiyorum çünkü vücudunda ne eksikse onu aşeriyormuşsun doktorun söylediğine göre.Annem 3 kızında da farklı şeyler aşermiş zaten.Ama uykuda kesin diyorlar.Yakın arkadaşım 3ay uyudu kızı olacak.Teyzem hiç uyumamış 2 oğlu var.Kızında 9ay uyuyan,oğlunda hiç uyumayan bi teyzem daha var mesela.Cinsiyetleri çok merak ediyorum bu uykucu hamişlerle,dinamik hamişlerin.
eşimle birlikte yaptık testii benn emin olmayınca gösterdimmm sencede var dimi diye ilkkk ban cevap vermıyo teste bakıyo guluyoo sadceeeee varmı dıyorum guluyooo:))) sonraaa uzarındann zamn gectıkten sonra o görmüşşş benii öle bi ses tonuyla çağırdikii hem mutlu hem tedirgin olduguuu okadr bellıydıkııı şuna bakk nbasıl bellı oluyo dediii:))sonrda bana dıyokıı iş yerınde faln dikkat et anı hareketler yapmaaaa :))) bugun aradım napıosun dıeee iimmm noldu bişeymı oldu diooo inşş kesinleşirse napar bilmiyorum tepkısı ne olurr su ann hem sveınıyo hemdee dur bı ya bellı olsun dıoo biz 9 aydırr bekledıgımzı içinn ınamıyoruz heralde:))
eşimle birlikte yaptık testii benn emin olmayınca gösterdimmm sencede var dimi diye ilkkk ban cevap vermıyo teste bakıyo guluyoo sadceeeee varmı dıyorum guluyooo:))) sonraaa uzarındann zamn gectıkten sonra o görmüşşş benii öle bi ses tonuyla çağırdikii hem mutlu hem tedirgin olduguuu okadr bellıydıkııı şuna bakk nbasıl bellı oluyo dediii:))sonrda bana dıyokıı iş yerınde faln dikkat et anı hareketler yapmaaaa :))) bugun aradım napıosun dıeee iimmm noldu bişeymı oldu diooo inşş kesinleşirse napar bilmiyorum tepkısı ne olurr su ann hem sveınıyo hemdee dur bı ya bellı olsun dıoo biz 9 aydırr bekledıgımzı içinn ınamıyoruz heralde:))
:))) Çakşırın faydasını görecek kendisi de.İncire de devamİnşallah gelir bu ay bebeğiniz güzel güzel.Stres yok unutma Belirti aramak da yok.Beklicez uslu uslu kuzunu :106:
Olma kız olma.Doktorum benimde hiç bulantım olmadı çünkü çok dikkat ettim herşeye dedi.Bak aklında olsun çok yemek de bulantı yapıyor.Hatta kusmadan rahatlayamıyorsun.Bugün farkettim bende artık yarım porsiyonla doyuyorum.Sürekli yiyince mide aç değil tabi
Kız valla çok merak ediyorum cinsiyetleri.Uykusu çok olana kız diyorlar genelde.Bende hiç yok.Yeme içme mevzuuna bişey demiyorum çünkü vücudunda ne eksikse onu aşeriyormuşsun doktorun söylediğine göre.Annem 3 kızında da farklı şeyler aşermiş zaten.Ama uykuda kesin diyorlar.Yakın arkadaşım 3ay uyudu kızı olacak.Teyzem hiç uyumamış 2 oğlu var.Kızında 9ay uyuyan,oğlunda hiç uyumayan bi teyzem daha var mesela.Cinsiyetleri çok merak ediyorum bu uykucu hamişlerle,dinamik hamişlerin.
Güzel heyecan bunlar ama. Ömrümüzde kaç defa yaşacağız ki
İnşallah katlanarak devam eder mutluluğunuz beta-hcg gibiKanda 22den sonra 98e yükselişinden sonra eşimde bana 2 test yaptırdı evde.Bi bakalım çıkacakmı belki yanlıştır diye. Canı sıkkın olduğunda elini karnıma koyuyorum herşeyi unutup kocaman bi gülümseme yayılıyor yüzüne.Onu üzmeye dayanamıyorum Allahım beni onunla imtihan etmesin inşallah....
benim prensesim gelecek ve ben uykusuz bir hamile idim hele hamileliğin başlarında 3-4 saatten fazla uyuyamıyordum gece bence onlar sadece tesadüf olmuş
Uykuyu normalde de çok sevmem ben.6 en çok 7 saat sonra kalkarım kendiliğimden.Migrenimi azdırıyor uyku.Hastayken bile bayılmadığım sürece uyumam akşamlara kadar.Olmamasını seviyorum yani uykunun :) Hem iş açısından hem huy açısından.Pazarları bile 7-8 gibi kalkıyorum.Boşuna vakit öldürüyormuşum gibi geliyor uyurken.Bişeyler kaçırmayı sevmiyorum :)çok iyimiş canım yaa
dikkat edersen hem kendin için hemde bebğin için en iyisi
inşallah hep böyle sıkıntısız geçer 9 ayın
daha iyi uykunun olmaması yoksa işte naparsın
çok zor olur valla
rabbim yardımcınız olsun çalışan hamişlerrrr
ha birde şu karnın şekline bakılıpta cinsiyet tahmini yapanlar varya hepsi yanıldı bendeöne doğru sivri benim karnım ama kızım oluyor :)
ekşi tatlı meselesinde de ekşiye bayılmadım ama çok tatlı seven biri olarak tatlıdan uzaklaştım yiyemiyordum
Merhaba hanimlar,epeydir ugrayamadim buralara son gelismeleri de hic biliyorum bu yuzden,yaklasik 5 gundur annemler bizdeydi yatili olarak,kosusturmaktan hic bakamadim acikcasi,insallah yeni hamis haberleri coktur..biz hic calisamadik bu ayi da es gectik diye dusunuyorum,sadece cift cizgiyi gorxugum gunun sabahinda calismistik sonra gelen gidenden calisamadik,kismet rabbim verecekse bir kez olmasi ile yeter di m i,allah hepimize hayirli yazilar yazsin hayirli evlatlar nasp etsin
evettttt yaaaa cok farklı bısey hem sevınıyorum hemde dur bı dıyorumm tam bellı olsun dıyorumm off cok kotu bısey bu ya aksam olsun hemnnn
amnin canım aminnnnnnnnnnnnnn
Merhaba hanimlar,epeydir ugrayamadim buralara son gelismeleri de hic biliyorum bu yuzden,yaklasik 5 gundur annemler bizdeydi yatili olarak,kosusturmaktan hic bakamadim acikcasi,insallah yeni hamis haberleri coktur..biz hic calisamadik bu ayi da es gectik diye dusunuyorum,sadece cift cizgiyi gorxugum gunun sabahinda calismistik sonra gelen gidenden calisamadik,kismet rabbim verecekse bir kez olmasi ile yeter di m i,allah hepimize hayirli yazilar yazsin hayirli evlatlar nasp etsin
Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın güzel prensesini inşallah.76 gün kalmış Çok yakın.Bizde o günleri görürüz inşallah.Progestan bazılarına çok uyku yaparken bazılarında uyku açıyormuş.Bunu da doktorum söyledi geçen gün.Gönlümüze göre versin Rabbim
Uykuyu normalde de çok sevmem ben.6 en çok 7 saat sonra kalkarım kendiliğimden.Migrenimi azdırıyor uyku.Hastayken bile bayılmadığım sürece uyumam akşamlara kadar.Olmamasını seviyorum yani uykunun :) Hem iş açısından hem huy açısından.Pazarları bile 7-8 gibi kalkıyorum.Boşuna vakit öldürüyormuşum gibi geliyor uyurken.Bişeyler kaçırmayı sevmiyorum :)
Doktorumun söylediklerini düşünüyorum hep.Sakin bi kadın demek hafif hamilelik ve kolay doğum demek.Ve kolay bebek demek.Çünkü stres ve sinir bebeğin gelişimini çok etkiler.Huyu da aksi olur dedi.Çok sinirli biri olmama rağmen gayet sakinleştim 4-5 haftadır.Üzüntülerimi daha çabuk ve sakin atlatıyorum çok şükür.Bebeğimle ilgili düşler kuruyorum umutsuzluğa düştüğümde...Kimseyi darda koymasın Rabbim.
Ay sen tam tersmişsin belirtilerde.Peki kesenin yuvalak olanları kız yassı olanları erkek diyorlar onda nasıldı senin?
Belki sana sürpriz olur sonuç :) Gönlünüze göre versin Rabbim.Bütün hazırlıkları tamamdır senin fıstığın.Ha seninde fikrini alayım hazırlık demişken.Yatak ne aldın?Ve tabi sebebi???
Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın güzel prensesini inşallah.76 gün kalmış Çok yakın.Bizde o günleri görürüz inşallah.Progestan bazılarına çok uyku yaparken bazılarında uyku açıyormuş.Bunu da doktorum söyledi geçen gün.Gönlümüze göre versin Rabbim
Ay sen tam tersmişsin belirtilerde.Peki kesenin yuvalak olanları kız yassı olanları erkek diyorlar onda nasıldı senin?
Belki sana sürpriz olur sonuç :) Gönlünüze göre versin Rabbim.Bütün hazırlıkları tamamdır senin fıstığın.Ha seninde fikrini alayım hazırlık demişken.Yatak ne aldın?Ve tabi sebebi???
amin canımmm
tatlım ne güzel bir doktora rastgelmişsin
valla çok sevindim senin adına ne güzel konuşuyor seninle
süperrmiş valla
çok iyi yapıyorsun tabikideee hayaller kur bebişinle konuş alışssın sesine
şarkılar dinlet ona klasik müziklerden aç
ayyy ayyy
kızzz benimde çok anne olasım varr :)
hemncik oluverse keşkem :)))
birlikte hayaller kurardır ne güzel olurdu :))
kizlar az once yazmistim yazdigim degerler nasillll???
Canim genel muayane olunca ve tecrubesiz olunca cok detayli sormadim yani ilk vajinal olunca da biraz heyecan vardi acikcasi :) ydisinda yasiyorum bida gitme sansim da yok artik burda..
hormon testi snr ben ozel olunca cok odersin fln dedi olsun dedim ama bilmiom nie yapmadiSAT 12 ocak bugun adetin 25. gunu canim. Cipalex oncesi 31 gunde duzenli oluyordum suan 25. gunde yumurta olgunlasmis dedi yumurtlaiklar cok iyi rahim iyi enfeksiyon yok tertemiz dedi. kagitta sunlar yazio vajinal ultrasonda
4 tane mm deger var. yumurtalik boyutu mu bilmiyorum su 32.18 mmyaziyor. Yumurta boyutu olabilir bu 18.95 mm bir de 11.96 mm ve 29.24 var hangisi yumurta boyutu hangisi..
29.24 mm ve 18.95 bir ultrason kagidinda birlikte
32.18 mm ve 11.96 diger kagitta birlikte...
bilenler yardimmm
moralim bozuldu dr bi ise yaramadi mi???
ustte yazdigim 29, 32 , 18, 11 degerleri nedir tam olarak ?? 18, 11 yumurta ise nasil kucuk mu buyuk mu ??
Hepsini kurmuyorum hayallerimin.Sizi bekliyorum hep beraber kuralım diye :106::106::106::106::106:
İnsanı bazen bi korku sarıyor ya tamamlayamazsak bu yolculuğu diye....Ya yolun sonunda birimiz çıkıverirse oyundan..Bensiz ne yapar kuzum diyorum?Ya ben.....Burnumun direği sızlıyor...Yada şunu yapmak isterdi doğduğunda falan derlermi ardımdan diyorum.Ya eşim??Nasıl toparlanır ben olmadan?Ne yer ne içer kim giydirir kim sarılır eve geldiğinde..Kim bakar arkasından ayetel kürsi okuya okuya...Kim okşar saçlarını uyurken...
Hamilelik çok zor değil aslında.Zor olan duygularının değişimi.....
Deme öyle yaaa ağlayacağım bak şimdiiiiiiiiiiii
Hepsini kurmuyorum hayallerimin.Sizi bekliyorum hep beraber kuralım diye :106::106::106::106::106:
İnsanı bazen bi korku sarıyor ya tamamlayamazsak bu yolculuğu diye....Ya yolun sonunda birimiz çıkıverirse oyundan..Bensiz ne yapar kuzum diyorum?Ya ben.....Burnumun direği sızlıyor...Yada şunu yapmak isterdi doğduğunda falan derlermi ardımdan diyorum.Ya eşim??Nasıl toparlanır ben olmadan?Ne yer ne içer kim giydirir kim sarılır eve geldiğinde..Kim bakar arkasından ayetel kürsi okuya okuya...Kim okşar saçlarını uyurken...
Hamilelik çok zor değil aslında.Zor olan duygularının değişimi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?