- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.861
canım progestan çok illet bir ilaç ben kullanmaya başladığımda kafamı kaldıramıyordum uyku yapmasını geçtim içki içip kafayı bulmuşum gibi gibi oluyordum :18: çok şükür canım 76 günümüz kaldı ama gel birde bana sor geçmiyor son günlertabi sizlere göre benimki bitmiş inşallah sizlerde geleceksiniz bugünlere hayırlısı ile
bebeğimin bütün hazırlıkları tamam ama yalnızca yatak hariç :) annem aldırmıyor yahu erkenden alıp eve koyma diye
ben beşik olarak park yatak düşünüyorum içinede yün yatak yapacak annem aslında müsait çocuk odamız var ama ben her halükarda ilk 6 aya kadar odamda yatıracağım bunun içinde odasını alıp boş boş bekletmeyi mantıklı bulmadım kızım biraz anlayacak duruma geldiğinde odasına mutlu olur diye düşündüm
ha kesenin yuvarlak yassı olmasını hiç duymadım ama benim kesem yuvarlaktı şimdi düşününce aklıma geldi de arkadaşımınki de yamuk yumuk bişeydiama onunda kızı oluyor
bebeğiniz 11 haftalık falan olunca genital nub teorisine bakın bende doğru çıktı ona göre kızdı
ha birde şu karnın şekline bakılıpta cinsiyet tahmini yapanlar varya hepsi yanıldı bendeöne doğru sivri benim karnım ama kızım oluyor :)
ekşi tatlı meselesinde de ekşiye bayılmadım ama çok tatlı seven biri olarak tatlıdan uzaklaştım yiyemiyordum
Hoşgeldin cnm Nasılsın?
kizlar ben geldimmm
hbuldum tatlim,fena değilim iyi yani patronla konusmuym pek o laf attıo surekli bende hmm iyi fln diyrm sadece...
inşallah herşey iyi giderkendimi ii hissetmıyrm huzursuz gbiyim
Sen nasılsın?Napıosun?
cadıozy ben seni kutlamadım mı farkettemişim çok sevindim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın güzel bir hamilelik geçirirsn başka da kutlamadığım arkadaşlarım varsa onları da tebrik ederim takip edemiyorum sayfalar çabuk ilerliyor bu topik çok hızlı yakında herkes hamiş olacak:)
hoşgeldin tatlımm
işyerinde surumlar nasıl?
iyimisin?
Neyapayım cnm ya hala uyumamaya çalışıyorum. Dolanıyorum uykum dağılsın diye. Sabaha göre daha iyiyim ama biraz açıldı gibi.
Boşver canım sen mesafeni koru işini yap yeter. Samimi olmaya gerek yok.
Tşk ederim canım AMİNNN inşallah Rabbim isteyenleri tez zamanda bebişlerine kavuştursun.
Bu topik uğurlu herkes hamiş olacak. Nüfus patlaması olacak bizim sayemizde
Neyapayım cnm ya hala uyumamaya çalışıyorum. Dolanıyorum uykum dağılsın diye. Sabaha göre daha iyiyim ama biraz açıldı gibi.
Boşver canım sen mesafeni koru işini yap yeter. Samimi olmaya gerek yok.
Tşk ederim canım AMİNNN inşallah Rabbim isteyenleri tez zamanda bebişlerine kavuştursun.
Bu topik uğurlu herkes hamiş olacak. Nüfus patlaması olacak bizim sayemizde
Biraz gergin işte nolsun,kendimi pek iyi hissetmıyrm yaniii
ayyy inşallahhhh :)))
hamişlerin duaları daha çabuk kabul olurmuş bol bol et bizimiçinde :)
gelsin hayırlısıyla bizimde bebişlerimizz
Etmez olur muyum her gün ediyorum. Bu ay herkes kavuşacak bebişine inşallah hayırlısı ile.
aynen oyle kuzum bakalım hayırlısı nolcak,evime gtmek istyrm bu gerginliktn sonra calişmak biraz geriyo insanı bi tuhaf hissedyrm yani
sağollll tatlımm
İNŞALLAHHHHH
allah razıolsun...
haklısın tabii canım yaa
adam tam odunmuş yani kusura bakma amagıcık etti beni
saygısız...
boşver canım yaa işine bak
muhatap olma
çoğu böyle bu patronların...
tek bayan senmisin işte
konuşabileceğin başka birileride olsa rahatlarsın biraz...
Anlıyorum cnm boşver saatiyle değil mi?Kimse kimse sevmek zorunda değil boşver ekmek parası işte. Mesai biter hepsi orada kalır. Takma kafana. İşin yap sen gerisini boşver.
5e az kaldi işimi yapıyrm,saatler geçsede bi evime gtsem dyrm bide bugn ovu testi yapcm ya suyu flnda kestm bakalım bugn nasıl cıkcak
Hadi inşallah cnm bugün koyu çizgi çıkar çıkmazsa bile tam 14 gün kaldı dimi adetine. Belki de dün yumurtladın. Ben de 5 e kadar burdayım cnm. Hem arada sohbet ederiz hem işimizi yaparız zaman çabucak geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?