Bol bebiş topiği

Bende park yatağı pek kullanışlı görmedim.Daha erken bunları konuşmak için ama insan düşünmeden edemiyor.Hele de benim gibi pimpirik biriyseniz... Bu teoriyi bende duymuştum.4 hafta sonra gideceğim doktoruma.Bende koyacağım resmini bakalım yorumlar ne olacak?

Bende bir tek karın tahmini tuttu.
Karnım öne doğru füze gibi büyüdü, yanlarda bir şey yok.

Ben tatlıyı ezelinden beri sevmezdim hala da yiyemiyorum pek fazla. Ver limonu yiyeyim ama.

Uyku olayına gelince, o kadar çok uyudum ki ilk 4 ay. Misafirlikte bile sızıyordum oturduğum yerde.

Yüzük falı yaptılar kız çıktı, makas bıçak koydular yine kız çıktı. Ama oğlum oluyor.

Çok heveslenmiştim kız diye. Hep kız çocuk istemiştim. Lisede takım örmüştüm pembiş pembiş ilerde kızıma giydiririm diye ama tutmadı. İkinciye inşallah.

cadıozy ben seni kutlamadım mı farkettemişim çok sevindim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın güzel bir hamilelik geçirirsn başka da kutlamadığım arkadaşlarım varsa onları da tebrik ederim takip edemiyorum sayfalar çabuk ilerliyor bu topik çok hızlı yakında herkes hamiş olacak:)

hbuldum tatlim,fena değilim iyi yani patronla konusmuym pek o laf attıo surekli bende hmm iyi fln diyrm sadece...
inşallah herşey iyi gider kendimi ii hissetmıyrm huzursuz gbiyim
Sen nasılsın?Napıosun?

Neyapayım cnm ya hala uyumamaya çalışıyorum. Dolanıyorum uykum dağılsın diye. Sabaha göre daha iyiyim ama biraz açıldı gibi.
Boşver canım sen mesafeni koru işini yap yeter. Samimi olmaya gerek yok.

Tşk ederim canım AMİNNN inşallah Rabbim isteyenleri tez zamanda bebişlerine kavuştursun.
Bu topik uğurlu herkes hamiş olacak. Nüfus patlaması olacak bizim sayemizde

ayyy inşallahhhh :)))
hamişlerin duaları daha çabuk kabul olurmuş bol bol et bizimiçinde :)
gelsin hayırlısıyla bizimde bebişlerimizz

aynen oyle kuzum bakalım hayırlısı nolcak,evime gtmek istyrm bu gerginliktn sonra calişmak biraz geriyo insanı bi tuhaf hissedyrm yani

Biraz gergin işte nolsun,kendimi pek iyi hissetmıyrm yaniii

haklısın tabii canım yaa
adam tam odunmuş yani kusura bakma ama gıcık etti beni
saygısız...
boşver canım yaa işine bak
muhatap olma
çoğu böyle bu patronların...
tek bayan senmisin işte
konuşabileceğin başka birileride olsa rahatlarsın biraz...

aynen oyle kuzum bakalım hayırlısı nolcak,evime gtmek istyrm bu gerginliktn sonra calişmak biraz geriyo insanı bi tuhaf hissedyrm yani

Anlıyorum cnm boşver saatiyle değil mi?Kimse kimse sevmek zorunda değil boşver ekmek parası işte. Mesai biter hepsi orada kalır. Takma kafana. İşin yap sen gerisini boşver.

sağollll tatlımm
İNŞALLAHHHHH
allah razıolsun...

Ne demek hepinizden razı olsun.Ben bu topikte çok şeyler öğrendim. Stres yapmadım bu topik sayesinde. Derdimi anlattım sevincimi paylaştım. Çok alıştım ben size. Hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi seviyorum. Bambaşka bir yer burası.

Ya tatlim bayan yaa adam olsa anlıycmda kadın oldugu için daha da gıcık oluyorum
Tekim burda,acık ceza evi gbi bi yer resmen

Anlıyorum cnm boşver saatiyle değil mi?Kimse kimse sevmek zorunda değil boşver ekmek parası işte. Mesai biter hepsi orada kalır. Takma kafana. İşin yap sen gerisini boşver.

5e az kaldi işimi yapıyrm,saatler geçsede bi evime gtsem dyrm bide bugn ovu testi yapcm ya suyu flnda kestm bakalım bugn nasıl cıkcak

5e az kaldi işimi yapıyrm,saatler geçsede bi evime gtsem dyrm bide bugn ovu testi yapcm ya suyu flnda kestm bakalım bugn nasıl cıkcak

Hadi inşallah cnm bugün koyu çizgi çıkar çıkmazsa bile tam 14 gün kaldı dimi adetine. Belki de dün yumurtladın. Ben de 5 e kadar burdayım cnm. Hem arada sohbet ederiz hem işimizi yaparız zaman çabucak geçer.

tatlim ben adetim 16tısıydı ben 28-29 30 de zaten yakaladm koyucızgıyı calıstk sonra 31-1 yok gbi cıktı cok cccok silik cıktı,2-3-de daha koyu cıktı bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…