Bol bebiş topiği

kesinliklee canım gerçekten çok iyi geliyor burası insana
bu kadar insan ve kimse kimseyi tanımıyor
ama herkes birbiri için dualar edip sevincini üzüntüsünü paylaşıyor
gerçekten seviyesli ve çok güzel bir yer burası
iyi karşılaştık seninlede
rabbim gönlüne göre versin canımm

Ya tatlim bayan yaa adam olsa anlıycmda kadın oldugu için daha da gıcık oluyorum
Tekim burda,acık ceza evi gbi bi yer resmen

ayyyyyy hemde hemcinsimizzzzz
vallahi allah kolaylık versin tatlım
istesedek de istemesek de oluyor böyle şeyler
napalım bir kulağımızı tıkayacaz
bir gözümüzüde kapıcaz tatlım

tatlim ben adetim 16tısıydı ben 28-29 30 de zaten yakaladm koyucızgıyı calıstk sonra 31-1 yok gbi cıktı cok cccok silik cıktı,2-3-de daha koyu cıktı bende anlamadım

Benim de öyle olmuştu sonra tekrar koyulaşmıştı. Suyu fazla kaçırdığımı düşünmüştüm ben de. Bence devam et cnm çalışmalara ve testlere bakalım bugün nasıl çıkacak. Hayırlısı ile gelecek bu ay bebişin. Ben inanıyorum.

AMİNNNN cnm hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Bakalım canım,inşallah sendede oyle olduysa demek ki normal bendede olması..
inşallah gelir bu ay artık meleğimm :18::18:

Kızlar merhabaaa..Uzun zamandır giremedim siteye nedeni de hem keyfim yok gibiydi hem de belimde çok ciddi bir sinir sıkışması yaşadım,iğnelerle falan geldim kendime..Hoş tam olarak da geçmedi ben kalkıp da evde işlere dalınca tekrarlıyor malesef ama şu an daha iyiyim çok şükür:109:

Benim yen bat 20 Şubat..Bu yeni topik hayırlı uğurlu olsun hepimize şans getirsin inşallah

Öptüm hepiniziii

Stres yok canikom bol bol dua et. Olumsuz bişeyler aklına gelince hemen dua oku elini karnına koy tamam mı?

Bende Ya Varis okumaya başladım...Gün içinde özellikle 707 kere çekmek çok iyi geliyormuş...En azında bütün gün Allah'ın adını zikretmiş oluyorum...Hayırlısı inşallah...Allah'ım bilir en iyisini...

Stres yok canikom bol bol dua et. Olumsuz bişeyler aklına gelince hemen dua oku elini karnına koy tamam mı?

valla hasta oldum ya cuma gununden beri bi oturup duzgunce dua bile edemedim bugn abdet alcm hepsine niyet etcem okuycam her gecen gun için inşallah allahım kabul eder.
Tammam kuzum,inşallah bu ay gelir bebeğim

Allah kabul etsin cnm. İnşallah bu ay hayırlısı ile bebişine kavuşursun.
Ben de dua ediyorum hepinize. Bak ben bu sözü çok seviyorum:
Kötü yaradılışlı kişi Allah'a yalvarmasın diye Allah ona dert keder vermez. Unutma firavunun başı bir kez bile ağrımadı..

kızlaaaarrrrrrrrr sonucu aldıııııımmmmmmmmm iki haftalık bi minişim varrrrrrrrrrrrr

Haddi hayırlı olsun tebrikleeerrrr..Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım.

valla hasta oldum ya cuma gununden beri bi oturup duzgunce dua bile edemedim bugn abdet alcm hepsine niyet etcem okuycam her gecen gun için inşallah allahım kabul eder.
Tammam kuzum,inşallah bu ay gelir bebeğim

Amin inşallah sen yürekten dua edersen kesinlikle kabul eder.Sen elinden geleni yap duanı et içini ferah tut bu ay gellecek bebiş..

kizlar sol tarafımda bi şeyler oluyor batıo sızlıo resmen

Benim de çok ağrılı oluyordu BTÇ yaparken yumurtladığım taraf acaip acıyordu. Önceleri böbrek filan sandım yok daha alt kısımda oluyor. Sanırım yumurta fazla büyüyor. Bu ay da öyle bir acı hissettim ama yumurtlamadan 4-5 gün sonra sol taraf acaip sızladı hatta eve gidip yattım ayaklarımı ısıttım. bebek rahime doğru ilerledi herhalde diye düşündüm sonradan. Uyuyunca geçmişti çünkü.

kızlaaaarrrrrrrrr sonucu aldıııııımmmmmmmmm iki haftalık bi minişim varrrrrrrrrrrrr

ayyyy canım yaaa ne güzell bir haberrr
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…