- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.901
kızlaaaarrrrrrrrr sonucu aldıııııımmmmmmmmm iki haftalık bi minişim varrrrrrrrrrrrr
Allah kabul etsin cnm. İnşallah bu ay hayırlısı ile bebişine kavuşursun.
Ben de dua ediyorum hepinize. Bak ben bu sözü çok seviyorum:
Kötü yaradılışlı kişi Allah'a yalvarmasın diye Allah ona dert keder vermez. Unutma firavunun başı bir kez bile ağrımadı..
Benim de çok ağrılı oluyordu BTÇ yaparken yumurtladığım taraf acaip acıyordu. Önceleri böbrek filan sandım yok daha alt kısımda oluyor. Sanırım yumurta fazla büyüyor. Bu ay da öyle bir acı hissettim ama yumurtlamadan 4-5 gün sonra sol taraf acaip sızladı hatta eve gidip yattım ayaklarımı ısıttım. bebek rahime doğru ilerledi herhalde diye düşündüm sonradan. Uyuyunca geçmişti çünkü.
üstte yazım iç içe olmuş
sorry
çok geçmiş olsun canımm
rabbim acil şifalar versin
birde tez zamanda meleğini inşallahhh
Olsun canım,saol...Dinleniyorum bugün,dün yorulmuştum hemen ağrı başladı...Hareketsiz de durmak hiç bana göre değil ama ne yaparsın....
inşallah benimkide rahmen gtiştir,bole bi degişik ya hc bole olmazdı hayır olsun
dua et bna a bende hamiş olıyım b ay tatlim arkanızdan gelıyım,herkez hamiş kaldı bu topikte ugurlu valla inşallah bnada deger uguru
kızlaaaarrrrrrrrr sonucu aldıııııımmmmmmmmm iki haftalık bi minişim varrrrrrrrrrrrr
NAPIYORSUNNNN CANCAĞIZIM :)
sesin soluğun çıkmıyo...
telefondan mı giriyorsun canım?
Hayırlı olsun sonucunda güzel çıkmış.
Darısı bütün arkadaşlarımın başınaa
HAYDİ HALAYAAAAAAAA
KIZ KEVOOOOOOKKK KAP MENDİLİNİ HADİİİİİ
Hayırlı olsun sonucunda güzel çıkmış.
Darısı bütün arkadaşlarımın başınaa
HAYDİ HALAYAAAAAAAA
KIZ KEVOOOOOOKKK KAP MENDİLİNİ HADİİİİİ
Geldim geldim burdayımmmmm
Oh maşallahhhhh
Hamiş haberi gelmiş....
Haydi kızlarrrrr halaya....
Ohhhhh hadi yandan yandannnn
tililililililillililililililililililililililililliiiiiiiiiiii halay zamanıııııııııııııııı:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
Kız ayşeeeee...
Çok zıplama sen hamişsin
:118::118::118::118::118::118::118:
Hadi git dinlen biraz.Çok dikkat et kendine tazecik hamişkızlarrrrrrrrr hepinize çooooooooookkkkkkk teşekkür edrimmm ben dinleneyim biraz bugün yorucu bi gündü benim için hepinizi öpüyorum Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
harıkasınız kızlar kendi kendime gülüyorumkimsenin bişeyden haberi yok burası coşuyooo coşuyoo :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?