Bol bebiş topiği

Evet canım dumuştum bu sözü,sevdiği kulunun ona dua etmesini sesini duymak için istermiş yüce Rabbim...Hatırlattığın için saol canım içim ferahladı...

inşallah benimkide rahmen gtiştir,bole bi degişik ya hc bole olmazdı hayır olsun
dua et bna a bende hamiş olıyım b ay tatlim arkanızdan gelıyım,herkez hamiş kaldı bu topikte ugurlu valla inşallah bnada deger uguru

üstte yazım iç içe olmuş
sorry
çok geçmiş olsun canımm
rabbim acil şifalar versin
birde tez zamanda meleğini inşallahhh

Olsun canım,saol...Dinleniyorum bugün,dün yorulmuştum hemen ağrı başladı...Hareketsiz de durmak hiç bana göre değil ama ne yaparsın....

Olsun canım,saol...Dinleniyorum bugün,dün yorulmuştum hemen ağrı başladı...Hareketsiz de durmak hiç bana göre değil ama ne yaparsın....

canım çok zordur tabii yaa rabbim yardım etsin valla
nasıl oldu canım böyle sinir sıkışması ani bir hareketmi yaptın ağır falanmı kaldırdın?
özel değilse tabii...

NAPIYORSUNNNN CANCAĞIZIM :)
sesin soluğun çıkmıyo...
telefondan mı giriyorsun canım?

Hayırlı olsun sonucunda güzel çıkmış.
Darısı bütün arkadaşlarımın başınaa
HAYDİ HALAYAAAAAAAA
KIZ KEVOOOOOOKKK KAP MENDİLİNİ HADİİİİİ

Geldim geldim burdayımmmmm
Oh maşallahhhhh
Hamiş haberi gelmiş....
Haydi kızlarrrrr halaya....

Ohhhhh hadi yandan yandannnn

Hayırlı olsun sonucunda güzel çıkmış.
Darısı bütün arkadaşlarımın başınaa
HAYDİ HALAYAAAAAAAA
KIZ KEVOOOOOOKKK KAP MENDİLİNİ HADİİİİİ

Geldim geldim burdayımmmmm
Oh maşallahhhhh
Hamiş haberi gelmiş....
Haydi kızlarrrrr halaya....

Ohhhhh hadi yandan yandannnn

tililililililillililililililililililililililililliiiiiiiiiiii halay zamanıııııııııııııııı :119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

tililililililillililililililililililililililililliiiiiiiiiiii halay zamanıııııııııııııııı :119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

Haydi kızlar güzel bi halayı hakettik uzun zamandır oturuyoruz kös kös.

Yeni hamişler çok zıplamak yok

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:çıs tak çıs tak çıs tak güm güm.çıs tak çıs tak.Oohhhhh yandann yandannn

Haydi kızlarrrrr oturmak yokkkk....
Darısı bütün bebiş bekleyenlere olsun inşallahhh
hobareyyyyyy
:119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118:

Ne durursunuz kızlaaaaarr
Yeni gelin gibi süzülmeyin bakıyım kenardan kenardan.Haydi elleeeerrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlarrrrrrrrr hepinize çooooooooookkkkkkk teşekkür edrimmm ben dinleneyim biraz bugün yorucu bi gündü benim için hepinizi öpüyorum Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu

kızlarrrrrrrrr hepinize çooooooooookkkkkkk teşekkür edrimmm ben dinleneyim biraz bugün yorucu bi gündü benim için hepinizi öpüyorum Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Hadi git dinlen biraz.Çok dikkat et kendine tazecik hamiş

harıkasınız kızlar kendi kendime gülüyorum kimsenin bişeyden haberi yok burası coşuyooo coşuyoo :):)

İnşallah senin için de kuduracağız kız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…