- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.921
kizlar ya sol tarafımda tuhaf şeyler oluyr kendimi kotu hissedyrm...
Hadi git dinlen biraz.Çok dikkat et kendine tazecik hamiş
İnşallah senin için de kuduracağız kız en kısa zamanda
:))))))))))) Oturduğum yerden ponpon sallayım ben en iyisi.:124::124::124::124::124::124::124:
BTÇ küründe olur merak etme.Bende de oldu.Tubilosh dayanamamış dra gitmişti dr yumurtan çatlamış demişti hatta.Sıkma canını.Kocişe iyi bak çalışın bol bol
Ben de ben deeee..
bende geliyim sag tarafımı salıym sol tarafım rahatsz...
Sol tarafta geleceğin bebişi var :) Hadi inşallah yumoş geliyor işte
inşallah be kuzucum,olsa keşke bugun calısalım barii ayaklarımı zaten surekli sicak tutuyorum....
Tut canım üşümesin ayakların. Testini akşama merakla bekliyorum..
Canım yaparım testimi 17.30da eşim geldindede telinden girip resmi paylaşırım ama gec paylaşırım sanırım eşim bugn işe gti ya 8den once gelmez sanırım
benim bugun de mesaim bitti . haftaya çok güzel başladık böyle sürsün hepinize iyi akşamlar yarın güzel haberlerle dolu olsun hoşçakalın
(haber spikeri gibi olmuş hihi)
Ben de çıkıcam birazdan. Akşama buralarda olurum. Görüşürüüüzzzzz
kizlar az once yazmistim yazdigim degerler nasillll???
Canim genel muayane olunca ve tecrubesiz olunca cok detayli sormadim yani ilk vajinal olunca da biraz heyecan vardi acikcasi :) ydisinda yasiyorum bida gitme sansim da yok artik burda..
hormon testi snr ben ozel olunca cok odersin fln dedi olsun dedim ama bilmiom nie yapmadiSAT 12 ocak bugun adetin 25. gunu canim. Cipalex oncesi 31 gunde duzenli oluyordum suan 25. gunde yumurta olgunlasmis dedi yumurtlaiklar cok iyi rahim iyi enfeksiyon yok tertemiz dedi. kagitta sunlar yazio vajinal ultrasonda
4 tane mm deger var. yumurtalik boyutu mu bilmiyorum su 32.18 mmyaziyor. Yumurta boyutu olabilir bu 18.95 mm bir de 11.96 mm ve 29.24 var hangisi yumurta boyutu hangisi..
29.24 mm ve 18.95 bir ultrason kagidinda birlikte
32.18 mm ve 11.96 diger kagitta birlikte...
bilenler yardimmm
moralim bozuldu dr bi ise yaramadi mi???
ustte yazdigim 29, 32 , 18, 11 degerleri nedir tam olarak ?? 18, 11 yumurta ise nasil kucuk mu buyuk mu ??
kuz paylstnm testimi anckk ggelldiimBen buralardayim cnm. Test yaptin mi?
ca.im t cizgm c den cok cok koyu bkEki Görüntüle 625328
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?