Bol bebiş topiği

evt cok mutluym caliscz tabiki hehe
btcyi birkli cok oldu bi 9~10 gun fln tatlim cok tsk edrm yormladgn icn insallh bebgm gelir ayy positf testmide koymk nasip olur ins ayyyy bebgm gel artik

evt cok mutluym caliscz tabiki hehe
btcyi birkli cok oldu bi 9~10 gun fln tatlıcı cok tsk edrm yormladgn icn insallh bebgm gelir ayy positf testmide koymk nasip olur ins ayyyy bebgm gel artik

Gelecek tabi ki inşallah. Ne kadar guzel cikmis. Yumurtladigin besbelli. Insallah gebelik testin de boyle cikar 12 gun sonra. Hadi hayirlisi Allahin izniyle gelecek bu ay bebis. Hadi size kolay gelsin :-D. Sabah gorusuruz cnm.

Arkadaşlar dün reglimin 31. günü olduğunu söylemiştim, derdimi anlatmıştım... beni rahatlatmıştınız. Rabbim tekrar razı olsun sizden...Bugün akşam idrar testi yaptım anında çift çizgi belirdi:)) şok olduk eşimle... 10 dak sonra tekrarladım yine aynı:)) sonra kan tahlili verdik... sonuç 199,1 çıktı:))
Hamd olsun Rabbime...
ancak bir sorum var şimdi benimtahlil sonucuna göre bebk 2 haftalık yazıyor... ancak bu döllenmeden itibaren baz alınan hafta mı? yoksa sat ın ilk günü mü baz alınır... zira sat ın ilk günüyse 4+2 falan olmalı...ne dersiniz?

ben de polip bulunmuştu 18 mm lik ve hamile kalamazsın demişti doktor... diğer doktor da bu ay hamile kalmazsan alalım demişti... polip yüzünden mi az çıktı değer acaba?

Gelecek tabi ki inşallah. Ne kadar guzel cikmis. Yumurtladigin besbelli. Insallah gebelik testin de boyle cikar 12 gun sonra. Hadi hayirlisi Allahin izniyle gelecek bu ay bebis. Hadi size kolay gelsin :-D. Sabah gorusuruz cnm.

kuzm ya yumurtlidgm icin cok sevindim
ya hamis olsam bu kdr sevindim
insallh h?amis kalimm
esime caksir icrcm kocma muz kivi yedrdm sposlar icin ins olur ayy sbh korsruz dua et bna kuzm sen hamissin duann cok dha cabuk kabul olur

saol canım adetim 2 gün geçti test yaptım idrarda ve kanda çıktı 1464 degerle

katiliyorum ayseye gunu 10 gun gecip ogrenen bile okudum burda canim icini ferah tut..
Evet haklısınız yumurta çatlayalı 1 hafta oldu,çok acele ettim...
İnşaallah bu defa olacak Rabbim versin bebişimiziiiii :)))

İnşaallah arkadaşıma geldim bu gece burdayım,kafamı dağıtıyorummm
Rabbim hayırlısını versin hepimize...

ca.im t cizgm c den cok cok koyu bkEki Görüntüle 625328
Canım senle bu ay geç yumurtladık haydi breeeeee kolay gelsin. tabiki çalışma olsun sakın bırakma 3 gün üst üste olması gerekiyor...

Kızlar merhaba.

Bugün 16.cı günüm. Ve testim böyle çıktı. Kaç günüm var sizce? Bende geç yumurtluyorum galiba.

Eki Görüntüle 625452

hic tecrubem yok cnm ama cok yakin gibi:)
benim de ilactan yumurtlama gecikti 25.gun bugun genel muayene gittim olgunlasmis dedi. 4 tane mm deger var. yumurtalik boyutu mu bilmiyorum 32.18 mmyaziyor. Yumurta boyutu olabilir bu 18.95 mm bir de 11.96 mm ve 29.24 var hangisi yumurta boyutu hangisi. 29.24 mm ve 18.95 bir ultrason kagidinda birlikte 32.18 mm ve 11.96 diger kagitta birlikte. hangisi ne bilmiyorum ama sordum bilen cikmadi

Cnm bnim fikrim 4 tane yumurtsn olusmus. Onlarin boyutlari yaziyor.

günaydın hanımlarrrrr
bugünn güzel güzelll haberlerle geçsin bol hamişli bol neşeli bir gün olsun inaşallahhhh
rabbimmmm hepimizinn yüzünü güldürsünnnn

Günaydın kızlar. Yeni hamiş haberleri alalım inşallah bol çift çizgili bir gün olsun
Ben yine uykuyla savaşacağım anlaşılan. Akşamları başım yastığa çeyrek kala uyuyorum valla ama yine de yetmiyor

herkese gunaydınn cok canım sıkkkın benımmm dün aksam bı heycanla eve gitttim test yaptırcam dieeeeee bitane daha idrar testi yaptım ondada çizgiyi gördüm ama aynı zmandaaa kahverengi lekeler pembeye donusmeye basladı peçeteye kan geldiii oturdum agladım agladım gıtmıycektım kan testıneeee ilaçlarımı içecektım yınede emın olmak ıcın gıttım ve sonuç 19.85 sevınemedım resmennnn yaaa dha sonra gece lavoboya kalktıgımda bı baktım resmen adet oluyorummm ve su an hala devam edıyooooo anlıycanızzzzzzz yine olmadı galibaaaaaaaaaaaaa çok kötüyümmmmmm dünden beri ağlıyorumm

Oyyy kıyamam belki üstüne görme filandır. Değerin yüksek çıkmış. Çünkü benim bildiğim 5' in üzeri çıkarsa hamilelik var. İstersen bir doktora git canım bidanış. Üstüne görme filan olabilir. Bir çok kadın yaşıyor bunu. Normal adet görüyor ancak hamile çıkıyor.

bilmiyorumm yaaaaaaa hiç bişey dusunemıyorum su ann

üzülme canım Rabbim en hayırlı zamanı biliyordur... sana kendi hikayemi anlatayım 1 yıldır deniyoruz...kısmet olmadı...
kasımda doktora gittim kocaman yara var yakılmalı dedi...
aralıkta regl olamadım 7 gün gecikti hamileyim sandım ama olmadı...
hemen iyi bir doktor bulduk... hamile kalman imkansız rahim ortasında miyom var adet ol bitince hemen laproskopi ve histeroskopi ardından aşılama dedi...
güvenemedik (bu arada 2-3 gün ağladım)
doçent buldum, rahimde polip var 18mm dedi, hamile kalmana belki engeldir ama kalabilirsin de bu ay gebelik oluşmazsa adet sonu alalım dedi...
sat 5ocak... bat da 5-7 şubat arası olur diye düşündüm. 30-31 günde adet olurum... polip operasyonu beni çok geriyordu... meryem suresine başladım 31. okudum... dün akşam (reglimin 31. günüydü) test yaptım anında ikinci belirdi, 10 dak sonra yineledik ve aynıydı...
hemen kan verdik. sonuç 199,1 :)
hamd olsun Rabbime
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve salih evlatlar nasib etsin inşaallah...

Bu topik dualı demişti bir arakadaşım hakikaten bana bereketli geldi:)

Kesinlikle haklısın en doğrusu Allaha sığınmak Rabbim vereceği zamanı biliyor. Hayırlısı ile inşallah kucağına da alırsın.
Kesinlikle bu topik bana da uğurlu geldi. Burdaki arkadaşlarda konuşmaya başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Çok şey öğrendim.
Sakın bozma moralini. Herşeyin hayırlısı. Tez zamana bebişine kavuşursun inşallah.

inşaallah canım sen de kavuşursun ben de isteyen bekleyen herkes de kavuşur...
canım peki döllenmeden sonra 15. gün adetin 31. günü değerin 199 olması normal mi? sen kan tahlilini döllenmenin kaçıncı günü yaptırdın ve kaç çıkmıştı acaba?
doktora gitmekten de korkuyorum alttan bakar diye sen ne zaman gideceksin?

Valla canım ben daha dün kan verdim. Adetim tam bir hafta geçmiş oldu. ben geç yumurtladım ama normal döngüm:26 Ancak ben adete bir hafta kala filan yumurtladım yani 18 yada 19. gün. Ovulasyon testi kullandım bu ay. Daha hastaneye gitmedim dün aile hekimime gittim kan verdim. Ultrasonla alttan bakmıyorlar genelde. Ayşe gitti en sonra karından yapmış. Ayşenin 7+1 haftalıkta kalp sesi duyduk dedi. Ben haftaya giderim herhalde. Acele etmiyeyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…