- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.961
gunaydın canlar,akşam degerlendirdik ama 12den sonra bende baya şiddetli sanci oldu saat 3 e kadar kıvrandım,sanırm yumurtam catladı agrı kesildi ama batıyor genede şimdi iyim,ayagmda 3 kat corap var resmen,akşamda yataga kalın gıyındm,corapla sicak su torbasıyla gtm resmen,eşiminde dişi sancıdı bizm içn zor bi geceydi cok uykum var bugun,tam 7tane ovu testim kaldı bitene kdr yapıyım mı sizce kızlar?
Birkaç gün daha sıkın cnm dişinizi. Allahın izniyle gelecek bu ay bebiş.
İkinize de çok geçmiş olsun cnm. Kendini üşütme çok iyi yapmışsın bende 3 kat giyiyorum cnm. Bugün yarın testlere devam et bence. Bakalım ne zaman silikleşecek.
saol canım,bence pazar gunude koyuydu testım ama yapamamıştm dunku barız di,yumurtladıgma cok sevindim
inşallah tutar bu ay,dua da etim,allahım inşallah bana bebeğimi nasip etcek,sen nasılsın canım;?
Herkese Günaydın....
:119::119::119::119:
Nasılsınız bakemmmm..
Ben her zaman ki gibi bomba gibiyim...
Bi yanımdan btç kürü diğer yanımda incir:) Yumuoşları büyütüyorum...
Harika bir gün bizi bekliyor...
Bol hamişli bir gün osun inşallah....
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
.
Arkadaşlar dün reglimin 31. günü olduğunu söylemiştim, derdimi anlatmıştım... beni rahatlatmıştınız. Rabbim tekrar razı olsun sizden...Bugün akşam idrar testi yaptım anında çift çizgi belirdi:)) şok olduk eşimle... 10 dak sonra tekrarladım yine aynı:)) sonra kan tahlili verdik... sonuç 199,1 çıktı:))
Hamd olsun Rabbime...
ancak bir sorum var şimdi benimtahlil sonucuna göre bebk 2 haftalık yazıyor... ancak bu döllenmeden itibaren baz alınan hafta mı? yoksa sat ın ilk günü mü baz alınır... zira sat ın ilk günüyse 4+2 falan olmalı...ne dersiniz?
ben de polip bulunmuştu 18 mm lik ve hamile kalamazsın demişti doktor... diğer doktor da bu ay hamile kalmazsan alalım demişti... polip yüzünden mi az çıktı değer acaba?
herkese gunaydınn cok canım sıkkkın benımmm dün aksam bı heycanla eve gitttim test yaptırcam dieeeeeebitane daha idrar testi yaptım ondada çizgiyi gördüm ama aynı zmandaaa kahverengi lekeler pembeye donusmeye basladı peçeteye kan geldiii oturdum agladım agladım gıtmıycektım kan testıneeee ilaçlarımı içecektım yınede emın olmak ıcın gıttım ve sonuç 19.85 sevınemedım resmennnn yaaa dha sonra gece lavoboya kalktıgımda bı baktım resmen adet oluyorummm ve su an hala devam edıyooooo anlıycanızzzzzzz yine olmadı galibaaaaaaaaaaaaa çok kötüyümmmmmm dünden beri ağlıyorumm
İnşallah canım bu ay gelecek bebişin. Ben iyi olmaya çalışıyorm cnm. Ben de gece çok üşüdüm. Titredim resmen üstüm açılmış herhalde. Biraz midem ağrıyor. Uykum var. Ben çok mızmızım bugün
Öğleden sonra kan sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım.
Valla cnm kendim yumurtlamış kadar sevindim o çizgiyi görünce. Benim testimde öyle çıkmıştı gerçi daha sonra ben yapamadım testi. Silikleştiğini göremedim. Ama ikinci koyu çizgi günü ertesi günü çalıştık. Sonra bir gün ara verip son bir daha çalıştık sonra da grip oldum zaten
Günaydın cnm iyi olmaya çalışıyoruz. maşallah süpersin her zamanki gibi.
Tatlim keşke yorganın ustune bide polar atsaydın,oda cıkar tuttar su polar ince bataniyelerden,sende hamişlik mizmizli var desene hehe
Ayyy guzel haberlerle gel kuzucum,degerlerin kat kat atsın şimdiden nazar degmesin sizemaşallah maşallah
Canım ya cok tşk ederim,ben en cok yumurtladıgm için sevindim cunku acaba yumurtlamıyormuyum polistk overmi var diyodum?
Gecen ay yumurtladığmi doktorum demişti,ama o zmnda eşim yanımda degldi ondan olmadıydı,bu ay kur dualar,eşime cakşır,yatım kalkmadım su bile icmıyrm biliyomusn sonra wc ye gdersem supoşlar gider diye...
halen sol tarafım yokluyor batı bi şeyler olkuyor hayırlısı inşallah iyidir,bu ay kesin yumurtladm cunku akşam cok kotu sanci batma oldu,sende oldumu acaba btc kurunden mi ki?
Sağol canım benim...
Hadi gel uykun açılsınn..
Ohhh...
.
Kürden oluyor cnm. Ben bu ay yapmadım kür. Çünkü çok ağrı yapıyordu bende de. Dayanamıyordum valla acısına. Yarım saat ayaklar havada yatıyordum ben. Duşu bir saat sonra alıyordum. Sakın stres yapma şu ara. Biliyorsun stres yaparsan yumurta kendini kapatıyor döllenemiyor. Sakin ol bol bol dua et. Ben de ediyorum sana.
Ben bu kdr yumurtladığımı ilk defa hissedyrm demk ondan,evt stress yapmıyrm sakın olmaya calısıyrm bi yandanda dua edicem canım,inşallah olur bu ay...
şimdi sspoşlar var yumurtamda silikleşince catlıyor demek dimi?
bende gene agrı başladı
üzülme canım Rabbim en hayırlı zamanı biliyordur... sana kendi hikayemi anlatayım 1 yıldır deniyoruz...kısmet olmadı...
kasımda doktora gittim kocaman yara var yakılmalı dedi...
aralıkta regl olamadım 7 gün gecikti hamileyim sandım ama olmadı...
hemen iyi bir doktor bulduk... hamile kalman imkansız rahim ortasında miyom var adet ol bitince hemen laproskopi ve histeroskopi ardından aşılama dedi...
güvenemedik (bu arada 2-3 gün ağladım)
doçent buldum, rahimde polip var 18mm dedi, hamile kalmana belki engeldir ama kalabilirsin debu ay gebelik oluşmazsa adet sonu alalım dedi...
sat 5ocak... bat da 5-7 şubat arası olur diye düşündüm. 30-31 günde adet olurum... polip operasyonu beni çok geriyordu... meryem suresine başladım 31. okudum... dün akşam (reglimin 31. günüydü) test yaptım anında ikinci belirdi, 10 dak sonra yineledik ve aynıydı...
hemen kan verdik. sonuç 199,1 :)
hamd olsun Rabbime
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve salih evlatlar nasib etsin inşaallah...
Bu topik dualı demişti bir arakadaşım hakikaten bana bereketli geldi:)
Herkese Günaydın....
Nasılsınız bakemmmm..
.
Silikleşince çatlamış oluyor cnm artık olan oldu demek yani. İçerde çalışma var çalışma. İnşaat
Tahlil sonucundaki tarihe bakma sen.Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor gebelik.Takvimini de öyle oluştur.Yani bebek normalde 15 günlükken 5 haftalık çıkıyor takvimde.Kafanı karıştırma derim.Bu arada hayırlı olsun bebeğin.Rabbim kucağına da aldırsınArkadaşlar dün reglimin 31. günü olduğunu söylemiştim, derdimi anlatmıştım... beni rahatlatmıştınız. Rabbim tekrar razı olsun sizden...Bugün akşam idrar testi yaptım anında çift çizgi belirdi:)) şok olduk eşimle... 10 dak sonra tekrarladım yine aynı:)) sonra kan tahlili verdik... sonuç 199,1 çıktı:))
Hamd olsun Rabbime...
ancak bir sorum var şimdi benimtahlil sonucuna göre bebk 2 haftalık yazıyor... ancak bu döllenmeden itibaren baz alınan hafta mı? yoksa sat ın ilk günü mü baz alınır... zira sat ın ilk günüyse 4+2 falan olmalı...ne dersiniz?
ben de polip bulunmuştu 18 mm lik ve hamile kalamazsın demişti doktor... diğer doktor da bu ay hamile kalmazsan alalım demişti... polip yüzünden mi az çıktı değer acaba?
Büyük ihtimal yumurtlaman yakın canım senin.Hadi güzel güzel haberlerle inşallahhKızlar merhaba.
Bugün 16.cı günüm. Ve testim böyle çıktı. Kaç günüm var sizce? Bende geç yumurtluyorum galiba.
Eki Görüntüle 625452
Günaydın canım..Aminnnnnnngünaydın hanımlarrrrr
bugünn güzel güzelll haberlerle geçsin bol hamişli bol neşeli bir gün olsun inaşallahhhh
rabbimmmm hepimizinn yüzünü güldürsünnnn
Şişşşş ağlama bakıyım.Bence bi doktora git bugün.Üstüne de görüyor olabilirsin.Kesilirse adetin kesin öyle.Düşük yapıyorsan önleyebilirlerse önlesinler.İnşallah üstüne görmedir.herkese gunaydınn cok canım sıkkkın benımmm dün aksam bı heycanla eve gitttim test yaptırcam dieeeeeebitane daha idrar testi yaptım ondada çizgiyi gördüm ama aynı zmandaaa kahverengi lekeler pembeye donusmeye basladı peçeteye kan geldiii oturdum agladım agladım gıtmıycektım kan testıneeee ilaçlarımı içecektım yınede emın olmak ıcın gıttım ve sonuç 19.85 sevınemedım resmennnn yaaa dha sonra gece lavoboya kalktıgımda bı baktım resmen adet oluyorummm ve su an hala devam edıyooooo anlıycanızzzzzzz yine olmadı galibaaaaaaaaaaaaa çok kötüyümmmmmm dünden beri ağlıyorumm
Korkma alttan muayeneden.Zaten doktorlar 4-5 haftalıkken ilgilenmiyorlar bile.Onlara göre kalp atışı başlangıç.Testi tekrarlat 2 katını geçerse doktoruna telefonla sor değerlerini.O zaten 6 yada 7.haftada gel diyecektir.Bu arada alttan muayene çok zor bişey değil.Hiç korkma.Benim doktorum alttan ultrasonu sevmiyor o yüzden bakmıyor.Bence sende sabret ve normal ultrasonra gör keseni.inşaallah canım sen de kavuşursun ben de isteyen bekleyen herkes de kavuşur...
canım peki döllenmeden sonra 15. gün adetin 31. günü değerin 199 olması normal mi? sen kan tahlilini döllenmenin kaçıncı günü yaptırdın ve kaç çıkmıştı acaba?
doktora gitmekten de korkuyorum alttan bakar diyesen ne zaman gideceksin?
Ne kadar beklersen o kadar iyi.Çünkü gidip eli boş dönmek hele de o doktorun belki kese yoktur demesi ilgisizliği insanın canını sıkıyor.Telefonla sor doktoruna değerlerini.O sana şu tarihte gel diyor zaten.Ben erken gittim de ne oldu.Eli boş döndük kocacımla.Valla canım ben daha dün kan verdim. Adetim tam bir hafta geçmiş oldu. ben geç yumurtladım ama normal döngüm:26 Ancak ben adete bir hafta kala filan yumurtladım yani 18 yada 19. gün. Ovulasyon testi kullandım bu ay. Daha hastaneye gitmedim dün aile hekimime gittim kan verdim. Ultrasonla alttan bakmıyorlar genelde. Ayşe gitti en sonra karından yapmış. Ayşenin 7+1 haftalıkta kalp sesi duyduk dedi. Ben haftaya giderim herhalde. Acele etmiyeyim diyorum.
Bence yapmaya devam et.Silikleşmesini de görki çatladığı günleri bilelim.Hadi inşallah tutsun bu ay bebişin.gunaydın canlar,akşam degerlendirdik ama 12den sonra bende baya şiddetli sanci oldu saat 3 e kadar kıvrandım,sanırm yumurtam catladı agrı kesildi ama batıyor genede şimdi iyim,ayagmda 3 kat corap var resmen,akşamda yataga kalın gıyındm,corapla sicak su torbasıyla gtm resmen,eşiminde dişi sancıdı bizm içn zor bi geceydi cok uykum var bugun,tam 7tane ovu testim kaldı bitene kdr yapıyım mı sizce kızlar?
Günaydın tatlımmmmHerkese Günaydın....
Nasılsınız bakemmmm..
.
anladım canım,evt inşaat var kat cıkıyolar içimde :)
kevokcummmm :)
yine full enerjiksinnn maşallahhh :)
süpersinn valaaa
sanada günaydın tatlım
Hihihi kaçak kat çıkmasınAilede ikiz de var hehehe
çakşırı da yedirdin adama btç filan ikiz olurmuş.
Hihihi kaçak kat çıkmasınAilede ikiz de var hehehe
çakşırı da yedirdin adama btç filan ikiz olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?