Bol bebiş topiği

gunaydın canlar,akşam degerlendirdik ama 12den sonra bende baya şiddetli sanci oldu saat 3 e kadar kıvrandım,sanırm yumurtam catladı agrı kesildi ama batıyor genede şimdi iyim,ayagmda 3 kat corap var resmen,akşamda yataga kalın gıyındm,corapla sicak su torbasıyla gtm resmen,eşiminde dişi sancıdı bizm içn zor bi geceydi cok uykum var bugun,tam 7tane ovu testim kaldı bitene kdr yapıyım mı sizce kızlar?

Birkaç gün daha sıkın cnm dişinizi. Allahın izniyle gelecek bu ay bebiş.
İkinize de çok geçmiş olsun cnm. Kendini üşütme çok iyi yapmışsın bende 3 kat giyiyorum cnm. Bugün yarın testlere devam et bence. Bakalım ne zaman silikleşecek.

saol canım,bence pazar gunude koyuydu testım ama yapamamıştm dunku barız di,yumurtladıgma cok sevindim
inşallah tutar bu ay,dua da etim,allahım inşallah bana bebeğimi nasip etcek,sen nasılsın canım;?

Herkese Günaydın....
:119::119::119::119:
Nasılsınız bakemmmm..
Ben her zaman ki gibi bomba gibiyim...
Bi yanımdan btç kürü diğer yanımda incir:) Yumuoşları büyütüyorum...
Harika bir gün bizi bekliyor...
Bol hamişli bir gün osun inşallah....
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

.

saol canım,bence pazar gunude koyuydu testım ama yapamamıştm dunku barız di,yumurtladıgma cok sevindim
inşallah tutar bu ay,dua da etim,allahım inşallah bana bebeğimi nasip etcek,sen nasılsın canım;?

İnşallah canım bu ay gelecek bebişin. Ben iyi olmaya çalışıyorm cnm. Ben de gece çok üşüdüm. Titredim resmen üstüm açılmış herhalde. Biraz midem ağrıyor. Uykum var. Ben çok mızmızım bugün
Öğleden sonra kan sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım.
Valla cnm kendim yumurtlamış kadar sevindim o çizgiyi görünce. Benim testimde öyle çıkmıştı gerçi daha sonra ben yapamadım testi. Silikleştiğini göremedim. Ama ikinci koyu çizgi günü ertesi günü çalıştık. Sonra bir gün ara verip son bir daha çalıştık sonra da grip oldum zaten

Günaydın cnm iyi olmaya çalışıyoruz. maşallah süpersin her zamanki gibi.

Ohh maşallah...
Tebrik ederim canım.. Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
Bence değerin çok iyi.. Hiç kafanı bulandırma...
Arkadışım batı 1 hafta geçti kan tahlili 35 çıktı. Doktor çok zor dedi ama şimdi sağlıklı bi oğlu var....
Oh haydi hamiş halayına....

Canım bence sen hamilesin...
Hamile olmasan ne idrarda çift çizgi görürsün nede kanda 19 değerini...
Bence hemen bi doktora görünmen lazım...
Üzerine görüyorsundur ya da düşük başlangıcı olabilir.. Düşük önleyici kullanırsın..
Bugün hiç beklemeden hemen bi kadın doğuma görün..
İnşallah hamiş halayını çekicez seninde...

Tatlim keşke yorganın ustune bide polar atsaydın,oda cıkar tuttar su polar ince bataniyelerden,sende hamişlik mizmizli var desene hehe
Ayyy guzel haberlerle gel kuzucum,degerlerin kat kat atsın şimdiden nazar degmesin size maşallah maşallah
Canım ya cok tşk ederim,ben en cok yumurtladıgm için sevindim cunku acaba yumurtlamıyormuyum polistk overmi var diyodum?
Gecen ay yumurtladığmi doktorum demişti,ama o zmnda eşim yanımda degldi ondan olmadıydı,bu ay kur dualar,eşime cakşır,yatım kalkmadım su bile icmıyrm biliyomusn sonra wc ye gdersem supoşlar gider diye...
halen sol tarafım yokluyor batı bi şeyler olkuyor hayırlısı inşallah iyidir,bu ay kesin yumurtladm cunku akşam cok kotu sanci batma oldu,sende oldumu acaba btc kurunden mi ki?

Kürden oluyor cnm. Ben bu ay yapmadım kür. Çünkü çok ağrı yapıyordu bende de. Dayanamıyordum valla acısına. Yarım saat ayaklar havada yatıyordum ben. Duşu bir saat sonra alıyordum. Sakın stres yapma şu ara. Biliyorsun stres yaparsan yumurta kendini kapatıyor döllenemiyor. Sakin ol bol bol dua et. Ben de ediyorum sana.

Sağol canım benim...
Hadi gel uykun açılsınn..
Ohhh...

.

Ben bu kdr yumurtladığımı ilk defa hissedyrm demk ondan,evt stress yapmıyrm sakın olmaya calısıyrm bi yandanda dua edicem canım,inşallah olur bu ay...
şimdi sspoşlar var yumurtamda silikleşince catlıyor demek dimi?
bende gene agrı başladı

Silikleşince çatlamış oluyor cnm artık olan oldu demek yani. İçerde çalışma var çalışma. İnşaat

canım ne güzel olmuş valla
rabbim ol deyince oluyor iştee
çok sevindim canım senin adına
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
bana ve burda tüm bekleyenlerede tez zamanda bebişlerimizi versin inşallahh

kevokcummmm :)
yine full enerjiksinnn maşallahhh :)
süpersinn valaaa
sanada günaydın tatlım

Tahlil sonucundaki tarihe bakma sen.Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor gebelik.Takvimini de öyle oluştur.Yani bebek normalde 15 günlükken 5 haftalık çıkıyor takvimde.Kafanı karıştırma derim.Bu arada hayırlı olsun bebeğin.Rabbim kucağına da aldırsın
Değer azmı? Benimki adetten 1 gün önce 98 çıktı doktorum gebelik var dedi.Düşük falan değil değerin.Gayet güzel.Takma kafanıııı
Kızlar merhaba.

Bugün 16.cı günüm. Ve testim böyle çıktı. Kaç günüm var sizce? Bende geç yumurtluyorum galiba.

Eki Görüntüle 625452
Büyük ihtimal yumurtlaman yakın canım senin.Hadi güzel güzel haberlerle inşallahh
günaydın hanımlarrrrr
bugünn güzel güzelll haberlerle geçsin bol hamişli bol neşeli bir gün olsun inaşallahhhh
rabbimmmm hepimizinn yüzünü güldürsünnnn
Günaydın canım..Aminnnnnnn
Şişşşş ağlama bakıyım.Bence bi doktora git bugün.Üstüne de görüyor olabilirsin.Kesilirse adetin kesin öyle.Düşük yapıyorsan önleyebilirlerse önlesinler.İnşallah üstüne görmedir.

Korkma alttan muayeneden.Zaten doktorlar 4-5 haftalıkken ilgilenmiyorlar bile.Onlara göre kalp atışı başlangıç.Testi tekrarlat 2 katını geçerse doktoruna telefonla sor değerlerini.O zaten 6 yada 7.haftada gel diyecektir.Bu arada alttan muayene çok zor bişey değil.Hiç korkma.Benim doktorum alttan ultrasonu sevmiyor o yüzden bakmıyor.Bence sende sabret ve normal ultrasonra gör keseni.

Ne kadar beklersen o kadar iyi.Çünkü gidip eli boş dönmek hele de o doktorun belki kese yoktur demesi ilgisizliği insanın canını sıkıyor.Telefonla sor doktoruna değerlerini.O sana şu tarihte gel diyor zaten.Ben erken gittim de ne oldu.Eli boş döndük kocacımla.

Bence yapmaya devam et.Silikleşmesini de görki çatladığı günleri bilelim.Hadi inşallah tutsun bu ay bebişin.
Günaydın tatlımmmm Ohhh beslenme harika.İnşallah bu ay gelecek senin kuzu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…