- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.981
Tahlil sonucundaki tarihe bakma sen.Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor gebelik.Takvimini de öyle oluştur.Yani bebek normalde 15 günlükken 5 haftalık çıkıyor takvimde.Kafanı karıştırma derim.Bu arada hayırlı olsun bebeğin.Rabbim kucağına da aldırsın
Değer azmı?Benimki adetten 1 gün önce 98 çıktı doktorum gebelik var dedi.Düşük falan değil değerin.Gayet güzel.Takma kafanıııı
Büyük ihtimal yumurtlaman yakın canım senin.Hadi güzel güzel haberlerle inşallahh
Günaydın canım..Aminnnnnnn
Şişşşş ağlama bakıyım.Bence bi doktora git bugün.Üstüne de görüyor olabilirsin.Kesilirse adetin kesin öyle.Düşük yapıyorsan önleyebilirlerse önlesinler.İnşallah üstüne görmedir.
Korkma alttan muayeneden.Zaten doktorlar 4-5 haftalıkken ilgilenmiyorlar bile.Onlara göre kalp atışı başlangıç.Testi tekrarlat 2 katını geçerse doktoruna telefonla sor değerlerini.O zaten 6 yada 7.haftada gel diyecektir.Bu arada alttan muayene çok zor bişey değil.Hiç korkma.Benim doktorum alttan ultrasonu sevmiyor o yüzden bakmıyor.Bence sende sabret ve normal ultrasonra gör keseni.
Ne kadar beklersen o kadar iyi.Çünkü gidip eli boş dönmek hele de o doktorun belki kese yoktur demesi ilgisizliği insanın canını sıkıyor.Telefonla sor doktoruna değerlerini.O sana şu tarihte gel diyor zaten.Ben erken gittim de ne oldu.Eli boş döndük kocacımla.
Bence yapmaya devam et.Silikleşmesini de görki çatladığı günleri bilelim.Hadi inşallah tutsun bu ay bebişin.
Günaydın tatlımmmmOhhh beslenme harika.İnşallah bu ay gelecek senin kuzu da
Günaydın canım...
Kürlere başladın mı?
Valla cıkıkyolar herhal hehe
evt var,eşimn kardeşleride ikiz bide,kurlerden ikiz olurmuş korkutuyosun kiz ilk seferde ikz olursa bayılırmıyım aparım bilmem :18:
kızzz alemsin sennn :)))
vallaaa güldürüyon sen beni :)))
eğlenceli anne seni :))
Günaydın tatlımmmmOhhh beslenme harika.İnşallah bu ay gelecek senin kuzu da
evt var,eşimn kardeşleride ikiz bide,kurlerden ikiz olurmuş korkutuyosun kiz ilk seferde ikz olursa bayılırmıyım aparım bilmem :18:
yok tatlım yaaa
evde bal yokk
dahada çıkamdık dışarıya
perşembe akşamları çıkıyoruz genelde alışveriş ve gezmek için o zaman alabilcem
eşim burdaki bakkallara baktı yokbüyük markete gitmek gerek
kaçırdım ben yine
kür mür hakgetire :))
bir tutturamıyorum yahu :)
neyse clomidi tam zamanında başladım
yarın son içicem
sonra beklicez yumuşlar büyüsün diye :)
ama cuma sabahı inşallahh btc de yicem bişi olmaz herhalde ama 10 güncük yiyivereyim neolurki dimi
Birini sen birini eşin emzirir artık heheheheBen eşime diyorum şimdiden pazarlık yapıyorum sen de altını değiştircen sen de besliycen oldu canım diyor başka derdin Bir de emzireyim istersen
Gülelim kız boşver hayat kısa işte bir daha geri gelmez geçen günler.
Şarkı sözü gibi oldu hee
ilacın etkisi olur inşalalh yumoşlar büyür.
İncirde al çarşıya çıkınca..
Bilgisayar başında 3-5 tane atıver ağzına...
Rabbim nasip etsin inşallah yaa....
.
kızzzz olsunda ikiz oluversin
yeterki sağlıklı olsunlarr
düşünme öyleee
hayırlısıyla gelsinlerr inşallahhh
bakarsınızz canım yaaa
hadi inşallahhh bu ay senin ayın olur inşallahhh
Valla o konulara girmeyelim... falan yani
yeter ki olsunda saglıklı olsunda ikz veya tek kiz erkek hiç farketmez...
benim eşim yapar cocuk manyagı adam yaaa
Aynen oyle kuzucum inşallah bu ay benim ayım olur eyer bu ay hamiş kalırsam evlılıgmin 2ci yıl donumunde dogcak inşallah bebegm hamiş kalırsam tabiisi
iyi hatırlattın tatlım inciri
onuda alayım bulursam :)
ayy
bu ayy gelirler inşallahhhh
bugün başlıyorum bende dualara hayırlısıyla
bitti gibi reglim aslında dün bitmişti ama akşam yine geldi
sabah az bişi vardı ama aaaa yetti dedim :)
bnyo yaptım valla başlıcam bugün öğle namazından sonra
okuyayım azıcık
senin içinde edicem :)
inşallahh birlikte hamile kalırız bu ay
AMİNNN cnm Ne güzel işte oh yardım eder her konuda. Benim eşim de öğretmen akşama kadar çocuklarla uğraşıyor. Bıkıyordur kesin. Bakalım kendi çocuğuna nasıl davranacak
aaaa ne güzel bir tesadüff olurr :)
valla muhteşemm bir yıl dönümü hediyesi vermiş olursun eşineee
hadii inşallahhh olsun canım benimm
Valla hele bide kizi olusa doyma keyfine eşim kupon birirtırıyormuş cocuk oyuncagı için hurriyt veriyr hangi renk yazdrdın dedim bi pembe bi mavi varmiş
Pembe tabiki dedi bugn son kuponu bebğimizn oyuncagı gelcek fln diozda ya oglumuz olursa diyrm onada alırız bu dursun diyor...
Sağol canım benim teşekkür ederim.
İnan sen de benim dualarımdasın.. Hemşehrim benim:)
Bende abdest alır almaz başılycam dualara..
Birşey duydum ben geçen gün
41 hamile, hamile kalmak isteyen bir kişi için niyet edip 1 tane ayetel kürsi okursa yani toplam 41 ayetel kürsi ediyo.. O da etkili oluyormuş..
Bizim topikte 41 tane hamile yok ama:)
.
Evt inşallah bu ay olur,da kalp atışlarını falanda eşimin dogum gununde duyarız...
Cok umutluyum bu ay kşzlar inşallah gelir bebeğim
yaaa ne güzelll birşeymiş o
olsun yaa ben okurum 41 de
olmazmı ki
haöişler kendi derdinde zaten onlara yüklenmemek gerek
ben ikimiz içinde okurum
bol bol inşallahhh
rabbim kabul etsin inşallahh canımm
birde geçen karapisonun yazdığı bir dua vardı ona başlamıştım geçen sefer ama yarıda başladım
bu sefer tam okucam inşallahh olur 10 kere okuyorsun kısa bir dua her gün okunuyormuş
inşallahh olur canım yaa
rabimmmm duy sesimiziiii güzel allahımm
ver hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi
Bulantılar azaldı çok şükür.Çıbık yirim öyle.Kusmayım diye.Dikkat edince olmuyor.Aç kalınca çok oluyor ama.ayşem yumurtuyorum resmen ya cok mutluyum...
inşallah tutar bu ay
Senin bebiş napıo bulantıların nasıl oldu kuzucum?
iyimisin?
Evet cnm geç gideyim hatta 7. haftaya gireyim öyle gideyim. Moralimin bozulmasını istemiyorum
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?