- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.001
Aminnnnnnnnn
Hamile olması gerekiyormuş kız:)
Hangi dua o canım ben görmedim onu?
Olsun olsun.O kadar ağladın sızladın.Allah da desin sana otur bunlarla ilgilen şimdi de diye :)))))
Bulantılar azaldı çok şükür.Çıbık yirim öyle.Kusmayım diye.Dikkat edince olmuyor.Aç kalınca çok oluyor ama.
Çok şükür canım bulantılar azaldı benimde.Çok dikkat eder oldum.9 ay bitmeden bu kusma korkusunu atlatamayacağım sanırım.
Sen nasılsın uyku dışında varmı sıkıntın?
canım eksik yazmışım 10 değil 100 kez okunuyor hergün
dua şu:
Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi-ud
anlamıda
Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin
amin
buna başlıyorum bugün inşallahh
hergün 100 kere
inşallah rabbim duyacak bu sefer sesimizi canımm
hayırlısıyla gelsinler sağlıklı sağlıklı inşallahhh :)
Evt inşallah bu ay olur,da kalp atışlarını falanda eşimin dogum gununde duyarız...
Cok umutluyum bu ay kşzlar inşallah gelir bebeğim
Çok şükür cnm iyiyim. Biraz açıldım şimdi çıbık yiyom ben de. Gece biraz üşümüşüm. Kalınca giyindim bugün grip tekrarlamasın diye.
Atlatacağız cnm inşallah bebişleri kucağımıza alınca bütün sıkıntıları unutacağız.
Ben okudum bu duayı bir gece sadece. Ama duayı ben şöyle biliyordum:Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua. İnternette okumuştum galiba. Hadi inşallah Allah kabul etsin cnm bol bol dua edin.
canım eksik yazmışım 10 değil 100 kez okunuyor hergün
dua şu:
Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi-ud
anlamıda
Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin
amin
buna başlıyorum bugün inşallahh
hergün 100 kere
inşallah rabbim duyacak bu sefer sesimizi canımm
hayırlısıyla gelsinler sağlıklı sağlıklı inşallahhh :)
Amin inşallah.Herkezle beraber sağlıkla inşallah.Şimdi cinsiyet heyecanı sardı beni.Rabbim dualarımı kabul etmişmidir acaba?:44:
Kızım olursa da kabulum ama gönlümdeki erkek.Gönlümüze göre versin Rabbim
Amin inşallah.Herkezle beraber sağlıkla inşallah.Şimdi cinsiyet heyecanı sardı beni.Rabbim dualarımı kabul etmişmidir acaba?:44:
Bende bu ay okumaya çalışayım.
İnşallah olur bu ay...
Spoşlor yumoşu bulur inşallah..
Kızlar sizce stres hamile kalmayı engelliyor mu?
Benim bu konuda çok kararsızlığım var...
Çevremde dakika gün sayıp saat başı lavobaya gidip hamile kalanları çok gördüm...
ayy canımmm çok sağolasın
acaba benmi eksik aldım duayı
bu sefer senin duayı okuyayım o zaman
teşekkür ederim canımm sağolasın
Bende bu ay okumaya çalışayım.
İnşallah olur bu ay...
Spoşlor yumoşu bulur inşallah..
Kızlar sizce stres hamile kalmayı engelliyor mu?
Benim bu konuda çok kararsızlığım var...
Çevremde dakika gün sayıp saat başı lavobaya gidip hamile kalanları çok gördüm...
ayy canımmm hadi inşallahhh
rabbim gönlüne göre versin ayşecimmm
gerçi bencde erkek
sende bulantı yok kız :)
bence geliyorrr oğlannnn :)))
ne zaman öğrenceksiniz cinsiyetini?
Baktım erkek çıkıyor.Rus hesaplaması mı bişey daha var o da erkek.11.haftada ultrason resmiyle nub çıkıntısından biliniyormuş aslında ama drlar söylemiyormuş.Onu bekliyorum heyecanla.ayşe çin takvimine baktın mı %90 doğru çıkıyo diyolar?
AMİNNNN cnm inşallah. Ben de kızım olsun isterim ama Rabbim ne verirse kabulüm. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan bu.
Benim yüzümde sivilceler çıkıyor Ayşem ya gebelikle mi alakalı acaba?Kuruyemişlerden mi diycem ama o kadar fazla yemiyorum normalde de yiyordum zaten. Hormonlardan herhalde. Sende var mı ?
AMİNNNN cnm inşallah. Ben de kızım olsun isterim ama Rabbim ne verirse kabulüm. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan bu.
Benim yüzümde sivilceler çıkıyor Ayşem ya gebelikle mi alakalı acaba?Kuruyemişlerden mi diycem ama o kadar fazla yemiyorum normalde de yiyordum zaten. Hormonlardan herhalde. Sende var mı ?
14.haftada öğrenenler varmış.Kesin olarak 16 diyorlar.Kız göstermiyormuş erkenden.Ahlaklı varlıklar
Baktım erkek çıkıyor.Rus hesaplaması mı bişey daha var o da erkek.11.haftada ultrason resmiyle nub çıkıntısından biliniyormuş aslında ama drlar söylemiyormuş.Onu bekliyorum heyecanla.
Benimde sırtımda boynumda ve sine kısmında gerdan yani :) çıkıyor hemde kocaman ve bembeyaz.Normal bi sivilce değil yani.Oynama dediler hiç oynamıyorum.Leke kalabilirmiş o yüzden.Sende oynama sakın.
Benim yüzümde çıktı yaa. Öyle değişik ama normal sivilce gibi değil benimkilerde. Ellememeye çalışıyorum.
Ben takvimlere inanmıyorum buradaki arkadaşın kız çıkıyordu oğlu oldu ama. Hayırlısı olsun.
Bu arada 3-4 ceviz ve 5-6 badem dışında kuruyemiş yeme.Fıstıktan uzak dur.Ben leblebi ve üzüm yiyorum arada sırada.Kuruyemiş çok kilo aldırıyor.Dikkat et aman.
Fıstık ne yapıyor ki dün attım iki tane fıstık ağzıma. Çok da yemiyorum zaten. Hamile kalmadan önce daha fazla yiyordum.
Şimdi daha çok kraker yiyorum tuzlu hoşuma gidiyor mideme iyi geliyor. Tatlıyı çok severdim şimdi hiç canım istemiyor.
Kuru üzüm aldım dün on yesem?Kan yapar diye aldım. Ben biraz cansızım da 48 kilocuk kadar.
eğlencelı son durum ne. hamıle çıkmısın testte. doktora gıttın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?