Bol bebiş topiği

Bu arada fıstığın sebebini bilmiyorum ben.Yeme dedi ebe.Bende çok sevmem zaten yemiyorum.Benimde canım tuzlu ve ekşi istiyor.Tatlıyı tamamen kestim diyebilirim.Çayda kullanıyorum sadece.Zaten doktorum da şekere yüklenme demişti.

canım kan testi yaptırdım 19.85 deger ama yaptırdım geldımm adet oldum yan kanam basladı iştee şimdide izin aldım eve geldim doktora gıdıcem eşimi beklıyırum böle işteee

İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin drdan.Üzme kendini.YA BARİ isminle yavruma ol de Yarabbi diye dua et sürekli.Ben hala derim.Hadi bekliyoruz dualarla seni...

canım kan testi yaptırdım 19.85 deger ama yaptırdım geldımm adet oldum yan kanam basladı iştee şimdide izin aldım eve geldim doktora gıdıcem eşimi beklıyırum böle işteee

Oyy kıyamam cnm ya bozma moralini nolur. Herşeyin hayırlısı. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Hem belki bebiş haberi alır gelirsin. Rabbim ol dediyse olur. Neler oluyor hayatta.

Ben çayı kestim tamamen hiç içmiyorum çay kahve. Arada ıhlamur içiyorum bol limonlu. Dediklerine dikkat edeceğim Ayşem.
Bakalım ben de bugün 2 den sonra gideceğim ebemin yanına

Git canım ihmal etme...
İnşallah Rabbimin izniyle bebişin seni bırakmayacak...
Bizi de haberdar et...

Ben çayı kestim tamamen hiç içmiyorum çay kahve. Arada ıhlamur içiyorum bol limonlu. Dediklerine dikkat edeceğim Ayşem.
Bakalım ben de bugün 2 den sonra gideceğim ebemin yanına

Ben de kahveyi hiç içmedim 2 aydır.Çayı da 3-4 bardaktan fazla içmiyorum o da çok açık.Bitki çayı hiç içmiyorum ben.Korkuttular içme diye içmiyorum.
İnşallah iyi biridir eben de sana güzel bilgiler verir.Kafana takılanları ona da sorabilirsin..

Ya aslında orası benim eski çalıştığım yer tanıyorum kendisini de bakalım gebe olarak gittiğimde nasıl davranacak.
Kayda alacaklar şimdi dimi?Kayıtlara gebe olarak geçeceğim

inşallah olur be kuzucum umutluyum bu ay,ayy ne guzel azalmışdemek sen surekli atıstır ama sekerli yeme gebelikte şeker cıkıyor kımısınde dikk et

Canım kana bakarsak gebeliği işaret ediyor bu durum....Adet kanaması diyemeyiz...Ben olumlu bakıyorum... Rahat ol dur bakalım her zaman mantıklı, sakin düşünmeliyiz... Korkma, hayırlısıyla bugün yüzün gülerek çıkarsın doktordan inşallah...

Ya aslında orası benim eski çalıştığım yer tanıyorum kendisini de bakalım gebe olarak gittiğimde nasıl davranacak.
Kayda alacaklar şimdi dimi?Kayıtlara gebe olarak geçeceğim

Yaaa :))) Bana da garip gelmişti.Hala da öyle geliyor.Hamilelere özel bi durum olduğunda (uyarı-yasak-tavsiye falan) bende bende diye bağırasım geliyor

Açlığın tavan yapması bu olsa gerek 20dk olmadı 1 kutu süt içeli.Bana mısın demedi midem.Açım da açım diye höykürüyoooorrr...:125::125::125::125::125::125:
Dün akşam hangi kanalı açsam pizzalar geçti önümden.Reklamlar,diziler offf dedim.Ispanak yicem canım onu istiyor ama pizza da olsa olurdu dedim.İğrençleşme safhasındayım sanırım hamileliğin.Pizza üstü ıspanak yersem şaşmayın Bi de canım beyaz gazoz istiyor.Alıyım geliyim bari.Gazlı içecek hiç içmedim 2 aydır.Bi bardaktan bişey çıkmaz.

Kızlar merhaba.

Ben bugünde ovu. testi yapacam. 2 saat sonra.

Şuan sanırım sol tarafımdaki yumurta çatlamak üzere. Çünkü ağrı yapıyor hissedilir derecede. İnşallah yumurtluyorumdur.

Kizlar nasilsiniz dun dr a gittm hersey yolunda dedi tembel ve de uykucu bir kiz gozukuyor ama % 80 dedi ben tam sevinemedim benim kucuk ogluma dr 5 ay kiza benziyor demisti olsun saglikliymis ya bu da bana yetiyor bugun dooplere girecegim bebege giden damarlarin durumuna bakilacak ben igne kullaniyorum pihtilasma icin ona devam edip etmeme konusunda hayirlisi bakalim insallah sizlerde hayirli haberler alirsiniz opuyorum hepinizi

Prensesimiz geliyor desene...
Allahım sonucunu hayırlı kılsın inşallah.Kızın olur inşallah paşalarının yanına.
Feyza 11.haftadan sonraki ultrason resmini koysana nub çıkıntısına bakalım.Ona göre belli oluyormuş cinsiyet.nub teorisi avrupada yaygın olarak kullanılıyormuş.%99 çıkıyormuş.

Kızlar merhaba.

Ben bugünde ovu. testi yapacam. 2 saat sonra.

Şuan sanırım sol tarafımdaki yumurta çatlamak üzere. Çünkü ağrı yapıyor hissedilir derecede. İnşallah yumurtluyorumdur.

Kuzucum ya bendede var o hata dun akşam baya kotuydum agrısı kotuydu,çaliş caliş kocişle kacmaz bugunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…