- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.021
Fıstık ne yapıyor ki dün attım iki tane fıstık ağzıma. Çok da yemiyorum zaten. Hamile kalmadan önce daha fazla yiyordum.
Şimdi daha çok kraker yiyorum tuzlu hoşuma gidiyor mideme iyi geliyor. Tatlıyı çok severdim şimdi hiç canım istemiyor.
Kuru üzüm aldım dün on yesem?Kan yapar diye aldım. Ben biraz cansızım da 48 kilocuk kadar.
canım kan testi yaptırdım 19.85 deger ama yaptırdım geldımm adet oldum yan kanam basladı iştee şimdide izin aldım eve geldim doktora gıdıcem eşimi beklıyırum böle işteee
İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin drdan.Üzme kendini.YA BARİ isminle yavruma ol de Yarabbi diye dua et sürekli.Ben hala derim.Hadi bekliyoruz dualarla seni...
canım kan testi yaptırdım 19.85 deger ama yaptırdım geldımm adet oldum yan kanam basladı iştee şimdide izin aldım eve geldim doktora gıdıcem eşimi beklıyırum böle işteee
inş canım dua edın nolurrrrrrrr ii haberlerle gelıyımm
Bu arada fıstığın sebebini bilmiyorum ben.Yeme dedi ebe.Bende çok sevmem zaten yemiyorum.Benimde canım tuzlu ve ekşi istiyor.Tatlıyı tamamen kestim diyebilirim.Çayda kullanıyorum sadece.Zaten doktorum da şekere yüklenme demişti.
Ben çayı kestim tamamen hiç içmiyorum çay kahve. Arada ıhlamur içiyorum bol limonlu. Dediklerine dikkat edeceğim Ayşem.
Bakalım ben de bugün 2 den sonra gideceğim ebemin yanına
Ben de kahveyi hiç içmedim 2 aydır.Çayı da 3-4 bardaktan fazla içmiyorum o da çok açık.Bitki çayı hiç içmiyorum ben.Korkuttular içme diye içmiyorum.
İnşallah iyi biridir eben de sana güzel bilgiler verir.Kafana takılanları ona da sorabilirsin..
Ne güzel ya eşin ne güzel düşünmüş bak. Benim kociş da hiç farkında değil. Anca kendine telefon bakar internetten. Dün kızdırdı beni zaten. Bebişi hiç düşündüğü yok ama ben başlıycam dırdıra. O zaman mecbur düşünecek.
İnşallah canım benim
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Olsun olsun.O kadar ağladın sızladın.Allah da desin sana otur bunlarla ilgilen şimdi de diye :)))))
Bulantılar azaldı çok şükür.Çıbık yirim öyle.Kusmayım diye.Dikkat edince olmuyor.Aç kalınca çok oluyor ama.
Çok şükür canım bulantılar azaldı benimde.Çok dikkat eder oldum.9 ay bitmeden bu kusma korkusunu atlatamayacağım sanırım.
Sen nasılsın uyku dışında varmı sıkıntın?
Ya aslında orası benim eski çalıştığım yer tanıyorum kendisini de bakalım gebe olarak gittiğimde nasıl davranacak.
Kayda alacaklar şimdi dimi?Kayıtlara gebe olarak geçeceğim
Kizlar nasilsiniz dun dr a gittm hersey yolunda dedi tembel ve de uykucu bir kiz gozukuyor ama % 80 dedi ben tam sevinemedim benim kucuk ogluma dr 5 ay kiza benziyor demisti olsun saglikliymis ya bu da bana yetiyor bugun dooplere girecegim bebege giden damarlarin durumuna bakilacak ben igne kullaniyorum pihtilasma icin ona devam edip etmeme konusunda hayirlisi bakalim insallah sizlerde hayirli haberler alirsiniz opuyorum hepinizi
Kızlar merhaba.
Ben bugünde ovu. testi yapacam. 2 saat sonra.
Şuan sanırım sol tarafımdaki yumurta çatlamak üzere. Çünkü ağrı yapıyor hissedilir derecede. İnşallah yumurtluyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?