Bol bebiş topiği

Herkese günaydın kızlarrrr:119::119::119:
Nasılsınız bakemmm
Dün misafirim vardı topiğe gelemedim...
Yeni hamişler varmış tebrik ederim...
Sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah...
Eğlenceli sana da tekrardan geçmiş olsun canım. Değerin düşmemiş belki bebiş tutunmaya çalışıyordur. Dualarımız seninle..

Herkese hayırlı cumalar...
Burda dışarda mis gibi bir hava var...
Az kaldı bahara...

Giremedim kocişin şarjı btmiş bide sarjı işte unutmuş ondan...
Evt canım cok tsk ederim...
EEE bebik napıo bulantı varmı halen?

Giremedim kocişin şarjı btmiş bide sarjı işte unutmuş ondan...
Evt canım cok tsk ederim...
EEE bebik napıo bulantı varmı halen?

Yok canikom bugün iyiyim bazen oluyor bazen olmuyor değişik durumlardayım. Bebiki bir görsem kalbini duysam daha iyi olacağım.Hayırlısı sabırlı olmayı öğreniyorsun annelik böyle bir şey herhalde. Senin BATA bir hafta mı kaldı şimdi. Hafta sonu iyice dinlen. Moralini yüksek tut tamam mı?Ben yumurtladığım gün sinemaya gitmiştim çok eğlendim bebiş de gelmiş o gün.

benim bat haftaya 18de-ama eyer yumurtladıgm gun 5+14=19 yapıo yani haftaya pazartesi salı bat tarihim... az kalmiş

İyi olmaya çalışıyoruz canikom sen nasılsın?Bizim burada hava kapalı yağmurlu...

Hehehe sakın stres yapma.Sakin ol hemen elini karnına koy ve dua et tamam mı?

valla strees yapmamamk elde degil zaten yumurtam catladı pazartesi akşam cok sancım oldu salı gunu bence,bizde salı akşam ve perşembe sabah degerlendirdik inşallah tutumuştr,elimi karnıma koyup dua ettim ayaklarmı sıcak tutuyrm.. bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun cnm. Allaha sığınmak en güzeli.

Açılış varrrr
Kurdela keselim Bu ay hayırlısı ile bebişine kavuşursun inşallah canikom.

sağol canım..
bu arada ben kocişe bir türlü çakşırı yedirtemedim.. Midesi çok hassas bir çok yiyeceği görünce bile bulantısı oluyo..
diyorum ki bizim sofraımzda hep salata olur. ve kociş salatayı kuru naneli seviyo.. Ben bu salataya birazda çakşır koysam. naneye benziyo zaten olur mu acep:)
.

Bilmiyorum ki cnm ben hiç denemedim. Bu ay alacaktım ama bebiş geldi çok şükür :)
Ayşe onun balla karıştırılıp yenmesi gerekiyor diyordu ama. Cevodileksu da çayını yapıp içiriyormuş. Balla karışınca mideye dokunmaz aslında ama...

bi yerde okudum pekmeze karıştırılıp yenirse kana daha hızlı karışıyormuş. Kociş denedi ama ağzına bile alamadı. mesela çiğ eti bile hiç göremiyor. çok hassas midesi...

Çakşırı ot halinde yiyen hayvanlarda da belirti görülüyor bence farketmez salata da balla yada çay olarak.İnşallah bi şekilde şifa olur.
Yayla ezogelin gibi çorbalar yapıp üstüne de atsak olur sanırım.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..

Günaydın canım

bi yerde okudum pekmeze karıştırılıp yenirse kana daha hızlı karışıyormuş. Kociş denedi ama ağzına bile alamadı. mesela çiğ eti bile hiç göremiyor. çok hassas midesi...

Kız çorbaya serpsen.Yayla yada ezogelin falan.Köfteye döküp harca karıştırsan.Belli bile olmaz kızartmada.Sarımsak attığın yemeklere de koyabilirsin nasılsa sarımsak kokuları bastırır o da farketmez yer.Benim eşim de seninki gibi çok hassas.Hemen ishal olur kalitesiz yemekten falan.Sıkıntılı bi durum.

Günaydın kızlar.Tatil bitti.Korktuğum gibi ikili tarama testini kaçırmışız Salı günü üçlü yaptırcam.Memleketteki doktorum her şey yolunda dedi şükür. Bebişimiz de erkek:) 3 ay beklemiştim bu arada tabloya eklersen ayşe:) Hamişleri tebrik ediyorum.Aklıma geldikçe bol bol dua ediyorum hepimize.Tüm yazılanları okuyamadım ama artık görüşürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…