- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.401
dış gebelikle ılgılı bı kac yazı okudum tüplere zarar verebılıoyomus gec kalınırsa yada ölüme sebeb olabılıyomus
Canım benim bir daha git istersen doktoruna. Ona danış için rahatlar o zaman.
bugun gıdemem canım ancak yarın gıdebılrımmmm offffffff napsamkı danısabılecgeım bı doktorda yokkı arayıp sorsamm
Ayyy hayır olsun inşallah cnm. YAa ben de özledim dün akşam erkenden uyuyakalmışım gerçi sen de gelmemişsin klube.
Güle güle kullan akana kadar idare eder zaten. Aktığında zaten uzamış olur saçların.
Giremedim kocişin şarjı btmiş bide sarjı işte unutmuş ondan...
Evt canım cok tsk ederim...
EEE bebik napıo bulantı varmı halen?
Yok canikom bugün iyiyim bazen oluyor bazen olmuyor değişik durumlardayım. Bebiki bir görsem kalbini duysam daha iyi olacağım.Hayırlısı sabırlı olmayı öğreniyorsun annelik böyle bir şey herhalde. Senin BATA bir hafta mı kaldı şimdi. Hafta sonu iyice dinlen. Moralini yüksek tut tamam mı?Ben yumurtladığım gün sinemaya gitmiştim çok eğlendim bebiş de gelmiş o gün.
benim bat haftaya 18de-ama eyer yumurtladıgm gun 5+14=19 yapıo yani haftaya pazartesi salı bat tarihim...az kalmiş
Herkese günaydın kızlarrrr:119::119::119:
Nasılsınız bakemmm
Dün misafirim vardı topiğe gelemedim...
Yeni hamişler varmış tebrik ederim...
Sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah...
Eğlenceli sana da tekrardan geçmiş olsun canım. Değerin düşmemiş belki bebiş tutunmaya çalışıyordur. Dualarımız seninle..
Herkese hayırlı cumalar...
Burda dışarda mis gibi bir hava var...
Az kaldı bahara...
Hehehe sakın stres yapma.Sakin ol hemen elini karnına koy ve dua et tamam mı?
İyi olmaya çalışıyoruz canikom sen nasılsın?Bizim burada hava kapalı yağmurlu...
valla strees yapmamamk elde degil zaten yumurtam catladı pazartesi akşam cok sancım oldu salı gunu bence,bizde salı akşam ve perşembe sabah degerlendirdik inşallah tutumuştr,elimi karnıma koyup dua ettim ayaklarmı sıcak tutuyrm.. bakalım hayırlısı
bende iyiyim canım..bugün batın son günü çalışmalar başlıyor artık:)
Açılış varrrr
Kurdela keselimBu ay hayırlısı ile bebişine kavuşursun inşallah canikom.
sağol canım..
bu arada ben kocişe bir türlü çakşırı yedirtemedim.. Midesi çok hassas bir çok yiyeceği görünce bile bulantısı oluyo..
diyorum ki bizim sofraımzda hep salata olur. ve kociş salatayı kuru naneli seviyo.. Ben bu salataya birazda çakşır koysam. naneye benziyo zaten olur mu acep:)
.
Bilmiyorum ki cnm ben hiç denemedim. Bu ay alacaktım ama bebiş geldi çok şükür :)
Ayşe onun balla karıştırılıp yenmesi gerekiyor diyordu ama. Cevodileksu da çayını yapıp içiriyormuş. Balla karışınca mideye dokunmaz aslında ama...
Çakşırı ot halinde yiyen hayvanlarda da belirti görülüyor bence farketmez salata da balla yada çay olarak.İnşallah bi şekilde şifa olur.Bilmiyorum ki cnm ben hiç denemedim. Bu ay alacaktım ama bebiş geldi çok şükür :)
Ayşe onun balla karıştırılıp yenmesi gerekiyor diyordu ama. Cevodileksu da çayını yapıp içiriyormuş. Balla karışınca mideye dokunmaz aslında ama...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bi yerde okudum pekmeze karıştırılıp yenirse kana daha hızlı karışıyormuş. Kociş denedi ama ağzına bile alamadı. mesela çiğ eti bile hiç göremiyor. çok hassas midesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?