- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.421
Kız çorbaya serpsen.Yayla yada ezogelin falan.Köfteye döküp harca karıştırsan.Belli bile olmaz kızartmada.Sarımsak attığın yemeklere de koyabilirsin nasılsa sarımsak kokuları bastırır o da farketmez yer.Benim eşim de seninki gibi çok hassas.Hemen ishal olur kalitesiz yemekten falan.Sıkıntılı bi durum.
Hayırlısı olsun cnm. Allaha sığınmak en güzeli.
evt canımişu anda işler yogun ama olsun.. birazdan ya evvel cekcem.dua etcem
Hayırlı olsun yakışıklınGünaydın kızlar.Tatil bitti.Korktuğum gibi ikili tarama testini kaçırmışızSalı günü üçlü yaptırcam.Memleketteki doktorum her şey yolunda dedi şükür. Bebişimiz de erkek:) 3 ay beklemiştim bu arada tabloya eklersen ayşe:) Hamişleri tebrik ediyorum.Aklıma geldikçe bol bol dua ediyorum hepimize.Tüm yazılanları okuyamadım ama artık görüşürüz:)
:) Bazen onların herşeyden haberi olmaması da iyi oluyor.Sorun çıkarıyorlar sürekli bebek gibi.Bir yemek kaşığı sirkenin sodadan daha kuvvetli bir hazmettirici olduğunu herkez bilir dün eşime içirinceye kadar göbeem çatladı vallaBenim eşim et ve sakatat konusunda çok hassas. Bende birkaç gündür düşünüyordum hangi yemeklere koyayım diye.. İyi oldu bu dediklerinde..
Bu arada ne yazık ki haberi olmayacak yemeklerde olduğundan söylersem yiyemez çünkü biliyorum. Her sabah yediği bala karıştırdım yiyemedi:)
Yanlız bu ay hamiş kalırsam diycek bak gördün mü ota gerek yok diye:) hamiş olayım o zaman söylerim:)
Hayırlı olsun canım.Allah kucağına da aldırsınselam kızlar evde int olmadığı için uzun süredir takılamıyorum..
neyse kısa kesicim..
yazarken bile inanamıyorum çok şükür hamileyim...ne kadar şükretsem az. pts günü keseyi de gördük haftaya kalp atışlarını duymak istiyoruz....darısı tüm isteyenlerin başına....
ewet asıl önemli olan sağlıkla kucağa alabilmekmiş bunu çookk iyi biliyorum..Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin....
Allah kabul etsin cnm. Ben de çıkmıycam bugun. Hava yağmurlu. Tost yiyeceğimm..Buralardayım ben. Bekliyorum topiği
EvetO kadar çok düşük ve ölü doğum haberi alıyorumki son zamanlarda bir gün dr bana ölmüş derse gayet doğal karşılayacağım sanırım
Korkularım o kadar arttıki hamilelik heyecanını bile kaybetmek üzereyim.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz..
Kızlar biraz gerildim kusura bakmayın. İş arkadaşıma sinirlendim
Biraz bana müsade.
seni çok iyi anlıyorum ki ben uzak değil geçen eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..benim psikolojmi var sen düşün.ama hep şükretmek lazım Rabbim hayırlısını versin diyorum..yine de sevinçi umudu cidden kaybetmemek lazım...
Allah bu sefer kucağına aldırmayı nasip etsin sana inşallah.Elbet o acılarını unutturmaz ama en azından avuntun olur elinde.
Doktora kese ve kalp için gittiğimde bile tansiyonum normaldi.Sanki ben değilim ilk gebeliğini yaşayan.Korkuyorum
selam kızlar evde int olmadığı için uzun süredir takılamıyorum..
neyse kısa kesicim..
yazarken bile inanamıyorum çok şükür hamileyim...ne kadar şükretsem az. pts günü keseyi de gördük haftaya kalp atışlarını duymak istiyoruz....darısı tüm isteyenlerin başına....
Nasılsınız bakeemmmm
Elhamdülillah bendeniz iyiyim
Sizlere dua ettim Rabbim gönlünüzdeki hayırlı muradlarınızı en kısa zamanda sizleri bekletmeden versin...
İlk bu topiğe başladığımda ev alma mevzumuz vardı hala devam ediyor İnşaallah bebişimizle birlikte yeni evimize geçeriz dedik amma durumda değişiklik yook..
Bakalım yarın belki kararımızı vereceğiz,inşaallah yarın batta gelmez iki büyük haberi size veririm
Dualarınızda unutmayın Meniiiiiiiiii
12 silme tatlı kaşığı çekilmiş çörekotuOlduk bittik :)
Yol cok yoruyor ya
Trafik olmasa 45 dk bize cidde ama oyle bir trafik varki anlatamam sizee
2 satte gittik 2 saat dolastik 2 saat tekrar donus
Neyse sag salim geldik cok sukur :)
Sizi merak ettim yatmadan bir bakim dedim :)
Herkes uyumus sanirim :)
Size tatli ruyalar canlarim
Allaha emanet olun
Aaaaa bu arda ben bal aldim simdi bu btc nin tarifini istiyorum kizlar
Bilen varsa bana yazabilirmi acaba:26:
Simdiden tesekkur ederim
Opuldunuz kocaman
Ayy Leylacım allahım senden razı olsun ne muradın varsa versinn...canım ne olur sıkma canını,biz güçlü kadınlarız o yüzden eşimizin ne halde olduğunu anlayıp alttan alalım,yeri geldiğinde de onlar bizi alıyo,yatsı namazını kıldım ve isim olarak dua ettim sana,şimdi namaz kılıcam,dua edicem tekrardan edicem,inşallah bu ay sende bende isteyen herkes sırayla güzel haberleri alıcaz..
Amin Cadiozyyyy Amiinnn...Günaydın kızlar. Daha kimse gelmemiş. Bugün tükkanı ben açıyorum.
Hayırlı cumalar olsun. Bol bebişli bir gün olsun.
Bence kanamn durursa bebişin tutunuyor demekkk...gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikktekrara bidha test yaptırmama gerek yok dimii düşüşe geçecektir bundan sonraa
Ayy hadi cevo bu ay güzel haber ver bizlereeeeeeeeebenim bat haftaya 18de-ama eyer yumurtladıgm gun 5+14=19 yapıo yani haftaya pazartesi salı bat tarihim...az kalmiş
Hadi bakalım Rabbim rast getirsin güzelll bir bebiş yapıınnnbende iyiyim canım..bugün batın son günü çalışmalar başlıyor artık:)
Darısı bize cadiozy artık bu ay olsun bizede gerek kalmasııınnn çareler aramak..Bilmiyorum ki cnm ben hiç denemedim. Bu ay alacaktım ama bebiş geldi çok şükür :)
Ayşe onun balla karıştırılıp yenmesi gerekiyor diyordu ama. Cevodileksu da çayını yapıp içiriyormuş. Balla karışınca mideye dokunmaz aslında ama...
Canım bu durumlar hep vardı ama bizim bebişle ilgili durumlarımız olmayında ilgimizi çekmiyordu.EvetO kadar çok düşük ve ölü doğum haberi alıyorumki son zamanlarda bir gün dr bana ölmüş derse gayet doğal karşılayacağım sanırım
Korkularım o kadar arttıki hamilelik heyecanını bile kaybetmek üzereyim.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz..
canım inşaallah bu bebşi sağlıkla doğurursun Allah yardımcın olsuuun..seni çok iyi anlıyorum ki ben uzak değil geçen eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..benim psikolojmi var sen düşün.ama hep şükretmek lazım Rabbim hayırlısını versin diyorum..yine de sevinçi umudu cidden kaybetmemek lazım...
amin Kevokcum Aminnn...ay hadi inşallah canım...
Hem evin hem bebişin olur...
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...
Benim bir defa tek tahlilim yapıldı sonra bi aksilik olmadı doktur salağın tekiydi zaten.canım sende dha onceden kımyasal gebelık gecırdıgını söylemiştin dgerlerın hangı ralıklarla dusmustu bılıomusuunn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?