Bol bebiş topiği

Benim eşim et ve sakatat konusunda çok hassas. Bende birkaç gündür düşünüyordum hangi yemeklere koyayım diye.. İyi oldu bu dediklerinde..
Bu arada ne yazık ki haberi olmayacak yemeklerde olduğundan söylersem yiyemez çünkü biliyorum. Her sabah yediği bala karıştırdım yiyemedi:)
Yanlız bu ay hamiş kalırsam diycek bak gördün mü ota gerek yok diye:) hamiş olayım o zaman söylerim:)

selam kızlar evde int olmadığı için uzun süredir takılamıyorum..
neyse kısa kesicim..
yazarken bile inanamıyorum çok şükür hamileyim...ne kadar şükretsem az. pts günü keseyi de gördük haftaya kalp atışlarını duymak istiyoruz....darısı tüm isteyenlerin başına....

Hayırlı olsun yakışıklın Darısı başıma inşallah İnşallah testlerinde temiz çıkar daha çok rahatlarsın

:) Bazen onların herşeyden haberi olmaması da iyi oluyor.Sorun çıkarıyorlar sürekli bebek gibi.Bir yemek kaşığı sirkenin sodadan daha kuvvetli bir hazmettirici olduğunu herkez bilir dün eşime içirinceye kadar göbeem çatladı valla Uyus

Hayırlı olsun canım.Allah kucağına da aldırsın

İnşallah reklama girmez:18:
Ayşe ÖNER-Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı
Pek çok ünlünün de tavsiye ettiği bi yazar.Epeydir araştırıyordum 4-5 kitap çıkardım kendime.Bunu sipariş verdim az önce.Kitapyurdunda indirim de var.İnşallah en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarımda sipariş verir kuzusuyla baş etmek için
Diğerlerini de doğuma yakın veririm.Bebek masajı diye bi kitap buldum çok hoşuma gittiBebekleri rahatlatmak için yapılıyormuş.Evdeki koca bebekte denerim egzersiz yaparım önce 3-4 ay içinde onu da alırım büyük ihtimal.Benim gibi kitap kurdu olsun kuzucum da

ewet asıl önemli olan sağlıkla kucağa alabilmekmiş bunu çookk iyi biliyorum..Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin....

Evet O kadar çok düşük ve ölü doğum haberi alıyorumki son zamanlarda bir gün dr bana ölmüş derse gayet doğal karşılayacağım sanırım
Korkularım o kadar arttıki hamilelik heyecanını bile kaybetmek üzereyim.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz..

seni çok iyi anlıyorum ki ben uzak değil geçen eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..benim psikolojmi var sen düşün.ama hep şükretmek lazım Rabbim hayırlısını versin diyorum..yine de sevinçi umudu cidden kaybetmemek lazım...

Allah bu sefer kucağına aldırmayı nasip etsin sana inşallah.Elbet o acılarını unutturmaz ama en azından avuntun olur elinde.
Doktora kese ve kalp için gittiğimde bile tansiyonum normaldi.Sanki ben değilim ilk gebeliğini yaşayan.Korkuyorum

ay canım benim ya sen de aynı benim gibisin.ben keseyi görene kadr kötüydüm de çok şükür keseyi gördükten sonra havaya girdim ama tabi bende kötü bi yaşanmışlık var..şimdi kalp atışı diyince mesela benim içim sızlar hep...çünkü öncekinde tam 12 haftalıkken gittiğimde dr kalp atışları yok demişti...hiç unutamıyorum ama unutmalıyım neyse böyle şeyler düşünmeyelim bence...sabırla tevekkül edelim...

Nasılsınız bakeemmmm
Elhamdülillah bendeniz iyiyim
Sizlere dua ettim Rabbim gönlünüzdeki hayırlı muradlarınızı en kısa zamanda sizleri bekletmeden versin...
İlk bu topiğe başladığımda ev alma mevzumuz vardı hala devam ediyor İnşaallah bebişimizle birlikte yeni evimize geçeriz dedik amma durumda değişiklik yook..
Bakalım yarın belki kararımızı vereceğiz,inşaallah yarın batta gelmez iki büyük haberi size veririm
Dualarınızda unutmayın Meniiiiiiiiii

canım sende dha onceden kımyasal gebelık gecırdıgını söylemiştin dgerlerın hangı ralıklarla dusmustu bılıomusuunn???

Ohhh maşallahhh
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Oh haydi halaya

ay hadi inşallah canım...
Hem evin hem bebişin olur...
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...

12 silme tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Hadi baklım düzenli yeee şifaların olsun göbişin bebişinle dolsun,yuvanız şenlensinn

Ayy Leylacım allahım senden razı olsun ne muradın varsa versinn...
Dua ettiğini duyunca çook mutlu olduummm
Rabbim kabul etsinn..
Dediğin gibi alttan alıyorum şekerim ama mevzuyu bilmiyorsun bilsen %100 hak verirsinnn

Günaydın kızlar. Daha kimse gelmemiş. Bugün tükkanı ben açıyorum.
Hayırlı cumalar olsun. Bol bebişli bir gün olsun.
Amin Cadiozyyyy Amiinnn...
Gelmesin batlar dolsun göbişlerimizzz
Bence kanamn durursa bebişin tutunuyor demekkk...
Benim değerim aynı değildi yarısına düşmüştü ilaç alıyordum ben,daha önce bir düşüğüm olduğu için coraspin ve progestan.
İlacı kesti doktor ertesi gün kanamam başladı sonrada test yamadım gerek kalmadı normal adet gibi oldum bitti.
Korunmaya gerek yok dedi devam ettik...

benim bat haftaya 18de-ama eyer yumurtladıgm gun 5+14=19 yapıo yani haftaya pazartesi salı bat tarihim... az kalmiş
Ayy hadi cevo bu ay güzel haber ver bizlereeeeeeeee

bende iyiyim canım..bugün batın son günü çalışmalar başlıyor artık:)
Hadi bakalım Rabbim rast getirsin güzelll bir bebiş yapıınnn

Darısı bize cadiozy artık bu ay olsun bizede gerek kalmasııınnn çareler aramak..
Canım bu durumlar hep vardı ama bizim bebişle ilgili durumlarımız olmayında ilgimizi çekmiyordu.
Şimdi bizde bebiş istiyoruz illaki bileyler duyuyoruuzzz...
Canınızı sıkmayın nşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
canım inşaallah bu bebşi sağlıkla doğurursun Allah yardımcın olsuuun..
darısı bize bu ay gelmesin batım Allahım Sağlıklı bebillker ver bizlereeeeeee
ay hadi inşallah canım...
Hem evin hem bebişin olur...
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah...
amin Kevokcum Aminnn...
Haberimi veririm size artık burada birsürü kardeşiim ve bacılarıım varr
canım sende dha onceden kımyasal gebelık gecırdıgını söylemiştin dgerlerın hangı ralıklarla dusmustu bılıomusuunn???
Benim bir defa tek tahlilim yapıldı sonra bi aksilik olmadı doktur salağın tekiydi zaten.
Doktoru değiştim.
Asıl salak bendim cahillik soru sormaya korkuyorum gerrriii zakalı mahluk bana açıklama bile yapmadıı.
Ah şimdiki aklım olaydııııııı bilirdim ona ne yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…