Bol bebiş topiği

Ben gidiyorum komşucuma bugün cuma sohbet günümüz sizler dua edeceğim...
Rabbim bugünün hürmetine dualarımızı kabul etsiiinn..
İçim içimi yiyor yarın gelecek bat yüzündeen :18::18::18:
Kendime meşgaleler buluyorum ama aklımdan çıkmıyoorrr
Neyseee canlar ben gideyim yopksa geç kalacağıım

canım adetim bitti sayılır herzamnkinden cabuk bıttı sanki normalde 5gunn su halı gıbı olurduu sımdıı leke leke gelıyo okadr tamamen kesılmedi yani baklaım yarın gıdıcerm yıne doktora kotu bısey olmasın dıe dua edıyorumm

arkadsşlar biraz moralim bozuldu bana bir yardımcı olur musunuz?

satın 31. günü yani 5 şubat(salı) akşam 9 gibi kan sonucum 199,1 çıktı...
bugün yani yaklaşık 2,5 gün sonra kan sonucu 398 çıktı...
tam 2 katlamış ama 48 saatte 2 katlamalı diyor...
benin yaklaşık 64 saat sonra 2 katlamış sıkıntı mı var sizce?
doktora gösteremedim doktorum pazartesi tatilden dönecek...

2.kanı dün vermedinmi sen?

herkese slm. Eğlenceli değerin düşmemiş ama pek de fazla yükselmemiş, çok büyük ihtimal kimyasal gebelik. Diş gebelik korkuna gelince, doktorun seni vajinal ultrasona almadı mı ? Çünki dış gebelik vajinal ultrasonda belli oluyor. Kaldı ki oldukça ağrılı bir durummuş. Yani bu olsaydı fakedilirdi. Ben 2 değil, 5-6 gün sonra tahlilimi yenilemiştim ve sıfırlanmıştı. Zaten sen adet kanaması yaşamışsın. Şimdi artık bunları kafandan silip, önümüzdeki aylara bakmalısın. Sonuçta artık bir sağlık probleminin olmadığını ve hamile kalabildiğini de böylece öğrenmiş oldun...

vajinal ultursanla bakmadı canım normal ulturasonla baktı ve hersey yolunda dedı problem yok dedı dokotr 2 gun sonra dedıgı ıcın dun tekrar yaptırdım. yarın tekrar gıdıcem zaten dokotra. evet o konud ahklısın en azından onu ogrenmiş oldum. sen nazamn gecırmıstın kımyasal gebelıgı canım ?

Ocak ayındaydı canım..Zaten doktorun sana gerekli açıklamayı yapar. Kahverengi lekelenmelerin biraz daha devam edebilir ama.

hayır arkadaşım bugün verdim saat 11de...sağlıkocağında verdim doktor da yoktu bir şey öğrenemedim.. biraz canım sıkıldı sorun mu var diye

Anladım.İnşallah yoktur bi sorun.Sağlık ocağındaki ebe hemşireler de yorum yapıyor onlara sorsaydın keşke.İçinin rahat etmesi için doktorun konuşması daha iyi olur sanırım.:44:

slm kızlar bende geldim nasılsını bakalım bugun soğan suyu içeli 8 gun oldu inşallah şifam olur

Biraz yorgun biraz durgunum.Grip olmaya ramak kala dişlerin sızlar,normal suya bile dokunamazsın,bütün kemiklerin sızlar ya ben öyleyim işte

Pek çok kişi soğan kürünü yaptığı ay veya sonraki ay hamile kaldı.İnşallah sende onlardan biri olursun

Oyhhh Ayşem noldu yaaaaa.. Benden sana mı geçti Aman dikkat et kuzum salgın var. Bol limonlu su. Geçmiş olsun. Umarım çabucak geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…