- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.441
12 silme tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Hadi baklım düzenli yeee şifaların olsun göbişin bebişinle dolsun,yuvanız şenlensinn
Ayy Leylacım allahım senden razı olsun ne muradın varsa versinn...
Dua ettiğini duyunca çook mutlu olduummm
Rabbim kabul etsinn..
Dediğin gibi alttan alıyorum şekerim ama mevzuyu bilmiyorsun bilsen %100 hak verirsinnn
Amin Cadiozyyyy Amiinnn...
Gelmesin batlar dolsun göbişlerimizzz
Bence kanamn durursa bebişin tutunuyor demekkk...
Benim değerim aynı değildi yarısına düşmüştü ilaç alıyordum ben,daha önce bir düşüğüm olduğu için coraspin ve progestan.
İlacı kesti doktor ertesi gün kanamam başladı sonrada test yamadım gerek kalmadı normal adet gibi oldum bitti.
Korunmaya gerek yok dedi devam ettik...
Ayy hadi cevo bu ay güzel haber ver bizlereeeeeeeee
Hadi bakalım Rabbim rast getirsin güzelll bir bebiş yapıınnn
Darısı bize cadiozy artık bu ay olsun bizede gerek kalmasııınnn çareler aramak..
Canım bu durumlar hep vardı ama bizim bebişle ilgili durumlarımız olmayında ilgimizi çekmiyordu.
Şimdi bizde bebiş istiyoruz illaki bileyler duyuyoruuzzz...
Canınızı sıkmayın nşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
canım inşaallah bu bebşi sağlıkla doğurursun Allah yardımcın olsuuun..
darısı bize bu ay gelmesin batım Allahım Sağlıklı bebillker ver bizlereeeeeee
amin Kevokcum Aminnn...
Haberimi veririm size artık burada birsürü kardeşiim ve bacılarıım varr
Benim bir defa tek tahlilim yapıldı sonra bi aksilik olmadı doktur salağın tekiydi zaten.
Doktoru değiştim.
Asıl salak bendim cahillik soru sormaya korkuyorum gerrriii zakalı mahluk bana açıklama bile yapmadıı.
Ah şimdiki aklım olaydııııııı bilirdim ona ne yapacağımı
arkadsşlar biraz moralim bozuldu bana bir yardımcı olur musunuz?
satın 31. günü yani 5 şubat(salı) akşam 9 gibi kan sonucum 199,1 çıktı...
bugün yani yaklaşık 2,5 gün sonra kan sonucu 398 çıktı...
tam 2 katlamış ama 48 saatte 2 katlamalı diyor...
benin yaklaşık 64 saat sonra 2 katlamış sıkıntı mı var sizce?
doktora gösteremedim doktorum pazartesi tatilden dönecek...
2.kanı dün vermedinmi sen?
canım adetim bitti sayılır herzamnkinden cabuk bıttı sanki normalde 5gunn su halı gıbı olurduu sımdıı leke leke gelıyo okadr tamamen kesılmedi yani baklaım yarın gıdıcerm yıne doktora kotu bısey olmasın dıe dua edıyorumm
herkese slm. Eğlenceli değerin düşmemiş ama pek de fazla yükselmemiş, çok büyük ihtimal kimyasal gebelik. Diş gebelik korkuna gelince, doktorun seni vajinal ultrasona almadı mı ? Çünki dış gebelik vajinal ultrasonda belli oluyor. Kaldı ki oldukça ağrılı bir durummuş. Yani bu olsaydı fakedilirdi. Ben 2 değil, 5-6 gün sonra tahlilimi yenilemiştim ve sıfırlanmıştı. Zaten sen adet kanaması yaşamışsın. Şimdi artık bunları kafandan silip, önümüzdeki aylara bakmalısın. Sonuçta artık bir sağlık probleminin olmadığını ve hamile kalabildiğini de böylece öğrenmiş oldun...
vajinal ultursanla bakmadı canım normal ulturasonla baktı ve hersey yolunda dedı problem yok dedı dokotr 2 gun sonra dedıgı ıcın dun tekrar yaptırdım. yarın tekrar gıdıcem zaten dokotra. evet o konud ahklısın en azından onu ogrenmiş oldum. sen nazamn gecırmıstın kımyasal gebelıgı canım ?
Ocak ayındaydı canım..Zaten doktorun sana gerekli açıklamayı yapar. Kahverengi lekelenmelerin biraz daha devam edebilir ama.
anladım canımmm kötü bişey olmasında ben razıyım kahverengı lekeye çok saoll bu ardaaaa
anladım canımmm kötü bişey olmasında ben razıyım kahverengı lekeye çok saoll bu ardaaaa
hayır arkadaşım bugün verdim saat 11de...sağlıkocağında verdim doktor da yoktu bir şey öğrenemedim.. biraz canım sıkıldı sorun mu var diye
slm kızlar bende geldim nasılsını bakalım bugun soğan suyu içeli 8 gun oldu inşallah şifam olur
slm kızlar bende geldim nasılsını bakalım bugun soğan suyu içeli 8 gun oldu inşallah şifam olur
Biraz yorgun biraz durgunum.Grip olmaya ramak kala dişlerin sızlar,normal suya bile dokunamazsın,bütün kemiklerin sızlar ya ben öyleyim işte
Pek çok kişi soğan kürünü yaptığı ay veya sonraki ay hamile kaldı.İnşallah sende onlardan biri olursun
kizlar ben geldimm....
hoşge3ldin kuzu. az kaldı mesai bitiyooorrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?