Bol bebiş topiği

Oyhhh Ayşem noldu yaaaaa.. Benden sana mı geçti Aman dikkat et kuzum salgın var. Bol limonlu su. Geçmiş olsun. Umarım çabucak geçer.

2 gündür vardı da bugün daha bi belirgin.Yataktan sürünerek kalkıyorum artık.Yoğun olmasa işler gelmeyeceğimde iş de çok
Lİmonlu ballı su içtim az önce.İnşallah gelmeden biter

2 gündür vardı da bugün daha bi belirgin.Yataktan sürünerek kalkıyorum artık.Yoğun olmasa işler gelmeyeceğimde iş de çok

Çok beter ya ne yaparsan yap geliyor inşallah çabuk atlatırsın kuzucum. Limonun faydası oluyor ama. Ben öyle atlattım. Bir şişe balı tek başıma bitirdim inanır mısın? gece gündüz yedim Sonra da tabi motoru bozdum bende öksürük çok fenaydı. Çok şükür atlattım. Sen de atlatırsın inşallah kuzucum. Katı meyve sıkacağın varsa at içine bütün meyveleri tam doping olur.

Hoşgeldin şeker iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?Hadi inşallah Allahın izniyle bu ay bebişine kavuşursun...
çok şükür iyiyim cnm Allah ım iyilik versin inşallah bu ay gelmiştir meleğim

aman dikkat et tam havası zaten vitanin takviyesi al cnm inş.bu ay hamile kalırım tek sorunum kist inşallah tutar bu ay

Sen yinede tahlillerini devam ettir bakalım sıfırlanmışmı?
Benim adetim normal seyrindeydi hiç anormal olmadı.
Sen streslisin ya o yüzdende azalmış olabilir..
Takma kafana olur inşaallah

Canım iyi yükselmiş bence rahat ol..
eğer değerin daha az yükselseydi sorun var diyebilirdik ama gayet iyi yükselmiş.
2gün sonra tekrarla istersen. ama bence stresten uzak dur rahat ol bırak bebişin rahat rahat büyüsün..

slm kızlar bende geldim nasılsını bakalım bugun soğan suyu içeli 8 gun oldu inşallah şifam olur
İnşaallah bebişin gelir canımm

kizlar ben geldimm....
Hoşgeldin cevo nasılsın?
Nasıl gidiyor bakem ?

Şimdi ben bu ay ovulasyonu 17.gün pozitifi gördüm,18.günde pozitifti.
Nette okudum zaten Ayşede demişti döllense bile ovulasyonun 14.günü öğrenirsin gebe olduğunu.
Bugün 9.gün oluyor. Şimde nette okudum diyorki geç yumurtlama olursa 14 gün sonra adet olur.
Anlamadım ki,ben düzenli 28 günde bir adet oluyorum..
Şimdi bu ay bebiş yoksa bile adetim yumurtlamadan sonraki 14.günmü gelecek ? :18::18::18:
Lütfennn bişey söyleyiinn..
Yarın sabahta karşıya gideceğiz bütün gün ayakta olacağım.
İnşaallah ebişim varsa annesine tutunur yoksa adet olurmuyum onuda bilmiyorum,bu yazıyı okuduktan sonra şaşırdım :44:

Cnm ben de 18. Gun gordum ciftcizgiyi. Ama adetime bir hafta vardi. Ben o teze inanmiyorum. cunku ben hep gec yumurtluyordum ama normal gunumde adet oluyordum. Ortalama olarak 14 gun deniyor bence. Ben hep bir hafta sonra adet oldum. Bunlara fazla takilma. Ben yumurtlamadan sonara 12. Gun silik cizgi gordum. Hayirlisiinsallah bebisin gelecek bu ay cnm.

Selam kızlar bu ne kadar neşeli ve ümitvar bir topik! Diğer topikler bu kadar değil.. bazı topikler çok karamsar ve bardağın boş tarafına bakıyor. En azından benim bakındığım topikler öyleydi.. Halbuki her kelime bir dua.. Neyse.. Gamzesena bende de küçük bir tane polip çıktı. Doktorum çok moral veren ve hemen ortalığı velveleye vermeyen doktorlardan çok şükür ki bana hamile kalamazsın hemen almamız lazım falan demedi. Ama altı ay içinde hamile kalamazsan polipten olabilir, o zaman alırız dedi. Fakat çoğunlukla hamile kalmaya engel değil dedi. Sonra annemle konuştum. Onda da kardeşime hamileyken fark edilmiş. Doktor doğumla beraber gider polip demiş. Gerçekten de doğumdan sonra gitmiş. Ben rahatladım ama ilk başta biraz olsa da panik yapmıştım. Sonra eve gelip netten bakayım dedim. Gerçekten hiç bakmamak gerekiyor. O kadar moral bozucu şeyler yazıyor ki.. Canım sıkıldı. Neyse sonra senin durumunu okudum. Çok iyi geldi. Allah dilerse her şey olur! Ben de farkında olmadan burada profil yazısı olarak "ol der oluverir" yazmışım. Niye onu yazdım bilmiyorum.. Demek ki doktordan böyle bir şey duyacakmışım.. Ona yordum.. Bu arada daha hiç denememiştik bebek için. Ben yavaş yavaş düşündüğümden bir kontrole gideyim dedim.. öyle çıktı meydana..

Son düzenleme:

Ayşeciğim canım geçmiş olsun dikkat et kendine hava tam hastalık havası öpüyorum seni dikkat et bebişlere...

Mevlam en yakın zamanda bebeğini versin inşallah canım gerçekten O ol dedi mi önünde hiçbirşey duramaz korkulacak bir durum yok yeter ki nasibinde olssn.

Mevlam en yakın zamanda bebeğini versin inşallah canım gerçekten O ol dedi mi önünde hiçbirşey duramaz korkulacak bir durum yok yeter ki nasibinde olssn.

âmin! sağol canım, sen de sağlıkla kucağına al inşaallah.. bu arada bebeğinin doğacağı öngörülen tarih benim doğum gunumle aynı:))

Son düzenleme:
Hımm yani inşşaallah yine 28.gün olan olacak
İnşaallah bebişimiz gelir canımmmm

Hadi inşaallah bu topik sana uğur getirir gelir bebişinnnn

Amin tatlım inşaallah bizimde bebişimize ol derr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…