- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.481
Hımm yani inşşaallah yine 28.gün olan olacak
İnşaallah bebişimiz gelir canımmmm
Hadi inşaallah bu topik sana uğur getirir gelir bebişinnnn
Amin tatlım inşaallah bizimde bebişimize ol derr
buldun canım buldun tebrik ederim,neden yalan söylim onca aradan sonra şaşırdım beni bulmana :))) cemrede amerikada hamilelikte oluyo genelde onada bi slm gönder de oda sevinsin,şaşırsın :)))
Kizlar merhaba. Tek iliski ile hamile kalan kac kisi vardie bilmiyorum ama ben bu ay hic calisamadim :) ne ayak diktim nede yattim bekledim 10 dk yattim ama o da bisi sayilmaz. Allah tan umudumu kesmiyorum. Hayirlisi olsun...
cemre adına sevindim :)))
teşekkür ederim canım,ya arada bir selam ver yeter yada birkaç şeyi beğen ben anlarım selam verdiğini :))) neyse şaka bi yana nasıl gidiyo hamilelik,ya çok çok afedersin dün akşam ilişki oldu ve bende sağ kasığımda inanılmaz batma ve ağrı oldu buğün dr a gittim ve tekrardan kist yenilemiş 3,5 cm miş,ilişki sırasında genelde ağrı oluyo bende tahmin etmiştim,malesef doğum kontrol hapı kullanıcam adet olunca((( vardır bundada bir hayır bekleyelim bakalım....
Eki Görüntüle 628288 Eki Görüntüle 628289
inci,karapisso,ayşeee,wawes canlarım beyaz zemindeki 15.gün siyah zemindeki 16.gün ne derseniz,yorumlarınız ne olur?10.günden başlıcaktım ama fırsat olmadı misafirlerden yada su içmiş oluyodum((
Kizlar merhaba. Tek iliski ile hamile kalan kac kisi vardie bilmiyorum ama ben bu ay hic calisamadim :) ne ayak diktim nede yattim bekledim 10 dk yattim ama o da bisi sayilmaz. Allah tan umudumu kesmiyorum. Hayirlisi olsun...
Düşük tehlikesi geçtiğince içebilirsin diyorlar ama doktorların söylediği de kafeinden uzak durulması gerektiği.Vücudun filtresinin elemediği tek şeymiş nikotin.Yani ben mümkün olduğunca içmeyeceğim inşallah.
Tabiki canım.Hoşgeldinnn
O ne kız evcilik oynar gibiAllahım mutluluğunuzu bozmasın düzen nasılsa kurulur bi gün
Gülmekten öldüm ben ona yaa Eşeksıpası sarelle istiyormuş
Soğan suyuyla hamile kalan çok insan var.Stres de yapmazsan gelir bebeğin emin ol.En büyük şey stres ama.Relax ol
Canıııımmmm...Hastanıza Allah şifa versin canım.Kocacığı da takma kafana.Stresini atacak yer arıyordur eminim.Sen sessiz olursan hatasını anlar o kızgınken üstüne gitme derim ben.
30 gr öğütülmüş çörekotu+10yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın.Sabah aç karnına,akşam yatmadan önce birer tatlı kaşığı.Adetin 2.günü başlıyorsun.10.gün akşam bitiyor.Hadi şifa olsun inşallahh
Hayırlı cumalar taze hamiş..
Günaydın canım sana da
Günaydın canımm.Yükseliş en az 2 kat diyorlar haklısın.İnşallah kötü bi durum oluşturmaz da direkten döndük dersin bu günlerin için.Dualarım seninle bugün..
Günaydın kızlar.Tatil bitti.Korktuğum gibi ikili tarama testini kaçırmışızSalı günü üçlü yaptırcam.Memleketteki doktorum her şey yolunda dedi şükür. Bebişimiz de erkek:) 3 ay beklemiştim bu arada tabloya eklersen ayşe:) Hamişleri tebrik ediyorum.Aklıma geldikçe bol bol dua ediyorum hepimize.Tüm yazılanları okuyamadım ama artık görüşürüz:)
İnşallah reklama girmez:18:
Ayşe ÖNER-Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı
Pek çok ünlünün de tavsiye ettiği bi yazar.Epeydir araştırıyordum 4-5 kitap çıkardım kendime.Bunu sipariş verdim az önce.Kitapyurdunda indirim de var.İnşallah en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarımda sipariş verir kuzusuyla baş etmek için
Diğerlerini de doğuma yakın veririm.Bebek masajı diye bi kitap buldum çok hoşuma gittiBebekleri rahatlatmak için yapılıyormuş.Evdeki koca bebekte denerim egzersiz yaparım önce 3-4 ay içinde onu da alırım büyük ihtimal.Benim gibi kitap kurdu olsun kuzucum da
Nasılsınız bakeemmmm
Elhamdülillah bendeniz iyiyim
Sizlere dua ettim Rabbim gönlünüzdeki hayırlı muradlarınızı en kısa zamanda sizleri bekletmeden versin...
İlk bu topiğe başladığımda ev alma mevzumuz vardı hala devam ediyor İnşaallah bebişimizle birlikte yeni evimize geçeriz dedik amma durumda değişiklik yook..
Bakalım yarın belki kararımızı vereceğiz,inşaallah yarın batta gelmez iki büyük haberi size veririm
Dualarınızda unutmayın Meniiiiiiiiii
12 silme tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Hadi baklım düzenli yeee şifaların olsun göbişin bebişinle dolsun,yuvanız şenlensinn
Ayy Leylacım allahım senden razı olsun ne muradın varsa versinn...
Dua ettiğini duyunca çook mutlu olduummm
Rabbim kabul etsinn..
Dediğin gibi alttan alıyorum şekerim ama mevzuyu bilmiyorsun bilsen %100 hak verirsinnn
Amin Cadiozyyyy Amiinnn...
Gelmesin batlar dolsun göbişlerimizzz
Bence kanamn durursa bebişin tutunuyor demekkk...
Benim değerim aynı değildi yarısına düşmüştü ilaç alıyordum ben,daha önce bir düşüğüm olduğu için coraspin ve progestan.
İlacı kesti doktor ertesi gün kanamam başladı sonrada test yamadım gerek kalmadı normal adet gibi oldum bitti.
Korunmaya gerek yok dedi devam ettik...
Ayy hadi cevo bu ay güzel haber ver bizlereeeeeeeee
Hadi bakalım Rabbim rast getirsin güzelll bir bebiş yapıınnn
Darısı bize cadiozy artık bu ay olsun bizede gerek kalmasııınnn çareler aramak..
Canım bu durumlar hep vardı ama bizim bebişle ilgili durumlarımız olmayında ilgimizi çekmiyordu.
Şimdi bizde bebiş istiyoruz illaki bileyler duyuyoruuzzz...
Canınızı sıkmayın nşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
canım inşaallah bu bebşi sağlıkla doğurursun Allah yardımcın olsuuun..
darısı bize bu ay gelmesin batım Allahım Sağlıklı bebillker ver bizlereeeeeee
amin Kevokcum Aminnn...
Haberimi veririm size artık burada birsürü kardeşiim ve bacılarıım varr
Benim bir defa tek tahlilim yapıldı sonra bi aksilik olmadı doktur salağın tekiydi zaten.
Doktoru değiştim.
Asıl salak bendim cahillik soru sormaya korkuyorum gerrriii zakalı mahluk bana açıklama bile yapmadıı.
Ah şimdiki aklım olaydııııııı bilirdim ona ne yapacağımı
Veeee ilk aşermeeeee......
KİRAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ
Amin, inşallah. Bugün ilk defa bu şarkıyı dinledim ve dinlememin tesadüfi olmadığını düşündüm. tüm bebiş bekleyenlere gelsin
Hoşgeldin Hüsnü ARKAN - Birsen TEZER Solo (Yeni Albüm 2011) - YouTube!
Nasılsınız kızlar?
guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum...
Gunaydin cnm. Bugun topik sakin. Pek kimse yok galiba. Herkes uyuyor.Sen nasilsin?
Evevt kimseler yok gecen haftada boyleydi ya...
Bend işe napıyım,boş boş oturuyorum zor bi gece daha gecirdik,esim şu dişi bı yapılsa bugunde kurtulsak uykuda yemkte zehir oluyo bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?