Bol bebiş topiği

Kizlar merhaba. Tek iliski ile hamile kalan kac kisi vardie bilmiyorum ama ben bu ay hic calisamadim :) ne ayak diktim nede yattim bekledim 10 dk yattim ama o da bisi sayilmaz. Allah tan umudumu kesmiyorum. Hayirlisi olsun...

Kizlar merhaba. Tek iliski ile hamile kalan kac kisi vardie bilmiyorum ama ben bu ay hic calisamadim :) ne ayak diktim nede yattim bekledim 10 dk yattim ama o da bisi sayilmaz. Allah tan umudumu kesmiyorum. Hayirlisi olsun...

Sen yeterki umudunu kesme tek ilişkiyle hamile kalanlar var tabikiiii

cemre adına sevindim :)))

teşekkür ederim canım,ya arada bir selam ver yeter yada birkaç şeyi beğen ben anlarım selam verdiğini :))) neyse şaka bi yana nasıl gidiyo hamilelik,ya çok çok afedersin dün akşam ilişki oldu ve bende sağ kasığımda inanılmaz batma ve ağrı oldu buğün dr a gittim ve tekrardan kist yenilemiş 3,5 cm miş,ilişki sırasında genelde ağrı oluyo bende tahmin etmiştim,malesef doğum kontrol hapı kullanıcam adet olunca ((( vardır bundada bir hayır bekleyelim bakalım....

canım tek ilişkiyle hamile kalan çok fazla bunlardan birtanesi wawes arkadaşımız bu topikte hatta sorabilirsin.

umudunu kaybetme,dün sağ kasığımda inanılmaz ağrı vardı ve tahmin ettim kist yeniledi diye ve dediğim çıktı buğün dr a gittim 3,5 cm miş (( adet olmaya başlayınca doğum kontrol hapı kullanmaya başlıcam((

inci,karapisso,ayşeee,wawes canlarım beyaz zemindeki 15.gün siyah zemindeki 16.gün ne derseniz,yorumlarınız ne olur?10.günden başlıcaktım ama fırsat olmadı misafirlerden yada su içmiş oluyodum((

Son düzenleme:
yuh be nasıl bir aşermedir insan ekşiye tatlıya aşerir gülüm ya,seninki bambaşka bişey:))))

Allah şimdiden eşine yardım etsin :)))

geçmiş olsun canım arkadaşımda öyle olmuştu ama hamile de kaldı o ay inş hamile kalırsında doğum kontrol hapı kullanmazsın sonra devam edersin nasılsa inş güzel haberlerinizi alırım hepinizden bizde bugün kızımla 5 ay 1 haftalık olduk doktor amcasına gittik gördük kocaman olmuş kızım eli yüzü artık bildiğin bebek yani allahın size siizn gibi isteyen herkese nasip etsin

leyla bu test ne kimin senin mi seninse hamilesin canım benim hayırlı olsun bendede aynı olmuştu hastanede baktım çıktı ilkindede çıkmış zatenn bu senin mi kız zz ;:):):):

kesinlikle kalınıyor bence yatmayla bacak kaldırmayla alakası yok olacaksa eğer durumlar karşılıyorsa ulaşıyor o yerine bende hamile kalamadığım dönemlerde neler yapmadım bacaklarımı kaldırma bel altına yastık koyma hiç birinde sonuç alamadım sonra klomen kullandığım ay rahatlıkmıdır bedir bilmem yapmadım öyle ve 10 dkdan fazla yatmadım spermin oraya ulaşması 5 dk sürüyormuş

tarif için teşekkür ederim ayşecim çok sağoll
evet tatlım yaa resmen evcilik gibi :)
onlarıda yeni adlık :)
ev kiralamadık ayşem çünkü fazla kalmıcaz burda 1 yılımız bitti zaten allah nasip ederse 1 yıl daha burdayız... e bir yıl içindeev kirala içini döşe bayaa masraf olucağı için böyle otelde gayet iyiyiz
otelde olduğumuz iöin hep hazır yiyoruz içimiz kurudu fast fooddan
onun için bari elektrikli ocakta çorba yapıp içebiliyoruz
birde sabahları kocacığıma tost yapabiliyoum :)
onun dışında hep hazır yiyoruz ama böylede bayaa rahat ev işi yok çamaşır yok ütü yok yemek yapmak yok ayıptır söylemesii pek rahattt

canımm hayırlısı olsunn çok sevindim senin adınaaa erkekk geliyorrr erkekkkk
bende çok istiyorummm ilk bebeğimin erkek olmasınııı
rabbim banada nasip eder inşallahhhh

ayşecimm ilk kitabın hayırlı olsun tatlım
sen oku arkandan bizde gelelim inşallahhhhh

canımm hadi inşallahhh
rabbim gönlüne göre versin
ikiside olsun bu ay inşallahh tez zamanda

sağoll canım benimmm ben bugün başlıcam artık inşallah işe yarar
burda hemen bulamıyoruzki herşeyi onun için geç kaldım yemeye
ama dualara erken başladım :)
rabbim inşallah kabul eder

Veeee ilk aşermeeeee......
KİRAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ

kızzz ne güzell birşeye aşermişsinn öyleeee
hem yararlı hemde çok lezzetlidir yahu:)
inşallah kolay bulursunuz
gerçi istanbuldaydın dimi sen
vardır mutlakaa
hadi bakalımm arkasından neler gelecekkk

aminn canımmm
dinledimm az önce şarkıyııı
inşallahh tez zamanda gelir yavrularımızz

canım benimm rabbim yeterki ol desin
bakmaz o 3e-5e ayırlısıyla glir inşallahhh
sen bol bol dualar et canım umudunu yitirme sakın üzülmek yokk

Gunaydin kizlar. Evdeyim ama erkenciyim mide bulantisiyla uyandim Allahtan alisigim mide bulantilarina. Yillardir midemden cekiyorum zaten.
Karapissocum cnm sennden guzel haberler alacagizbugun insallah gelmeyecek batasica bat.

hoşgeldiniz kızlar
ben sabah bayaa erken girdim :) kimsecikler yoktu uyuya kalmışım :)
şimdi koçiş uyandırdı :)
nevar yok?
cevocum boyamışssın sanırım saçlarını
nasıl memnunmusun şimdi halinden?

Evevt kimseler yok gecen haftada boyleydi ya...
Bend işe napıyım,boş boş oturuyorum zor bi gece daha gecirdik,esim şu dişi bı yapılsa bugunde kurtulsak uykuda yemkte zehir oluyo bize...

Bugun mu yapilacak? Hadi insallah kurtulur. Dis agrisi en zoru.
Erkeklerin hastaligi daha zor oluyor. Bilmiyorum seninki de oyle mi? Benim ki bir naz yapar bir naz yapar sanirsin oluyor. Ben hasta olsam o kadar sizlanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…