- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.501
hoşgeldiniz kızlar
ben sabah ba erken :) kimsecikler yoktu uyuya kalmışım :)
şimdi koçiş uyandırdı :)
nevar yok?
cevocum boyamışssın sanırım saçlarını
nasıl memnunmusun şimdi halinden?
hoşgeldiniz kızlar
ben sabah bayaa erken girdim :) kimsecikler yoktu uyuya kalmışım :)
şimdi koçiş uyandırdı :)
nevar yok?
cevocum boyamışssın sanırım saçlarını
nasıl memnunmusun şimdi halinden?
Bugun mu yapilacak? Hadi insallah kurtulur. Dis agrisi en zoru.
Erkeklerin hastaligi daha zor oluyor. Bilmiyorum seninki de oyle mi? Benim ki bir naz yapar bir naz yapar sanirsin oluyor. Ben hasta olsam o kadar sizlanmam.
Iyivalla kuzucum ewdeyimben. Birazdan kahvalti yapicaz. Sen nsilsin?
Gunaydın yeniden o zaman kuzucum,evt boyadım canım garnr buzlu kahveye.. istediğim gbi oldu
şimdi memnunumda eşimin bi bobrek bi diş agrısı ne uyku kaldı ne yemk yeme.. bir naz sorma gtsin,burnumdan getrıyor resmen..
dinlen bosverAhh kuzum bitane degl ki bugun bi tanesi sadece...kanal tedavisi yapck miş
Hiç sormainşallah.benimki sanki oluyo ya bi insan bu kdr mı abartır anlamadım gitti...
benım dun sol tarafımda agrı vardı agrıyo bile diyemedım dusun yani sustum uzandm,konuşulmayada gelmıyo ben sucluyum sanki..
Oh oh yat tatlim dinlen bosver. Yok cnm calismiyor. Beraber disari cikacagiz bugun. Siz gezdiniz sira bizde :-Diyidir canım ne olsun
dün tatilimizdi bugün iş başı :)
erken kalıyorum işte eşimi uğurlayıp hemen geliyorum
bu sabah bir miskinim ki sorma yataktan kalkasım gelmedi :) yine uyumuşum :)
sizin tatil kahvaltınız ohh en keyiflisi valla
eşindemi c.tesi çalışmıyor tatlım?
saçların için çok sevindim canım güle güle kullan
eşin içinde üzüldüm vallaçok zordur ikiside böbrek kıvrandırır diş ondan beter
allah yardımcınız olsun canım
böbrekte kummu yoksa allah korusun taşmı var canım ?
dinlen bosver
Anliyorum cnm benim ki de aybi bir de tavir yapar sanki ben hasta yaptim. Allahim sifa versin cabucak iyi olsun insallah.
Oh oh yat tatlim dinlen bosver. Yok cnm calismiyor. Beraber disari cikacagiz bugun. Siz gezdiniz sira bizde :-D
Bunu doktorum söyledi bana.Ovu testiyle takip ediyorum diyince.Pozitifi gördükten sonra 14-15.gün adet olursun dedi.O zaman siklus değişiyor dedim değişir dedi:26:Şimdi ben bu ay ovulasyonu 17.gün pozitifi gördüm,18.günde pozitifti.
Nette okudum zaten Ayşede demişti döllense bile ovulasyonun 14.günü öğrenirsin gebe olduğunu.
Bugün 9.gün oluyor. Şimde nette okudum diyorki geç yumurtlama olursa 14 gün sonra adet olur.
Anlamadım ki,ben düzenli 28 günde bir adet oluyorum..
Şimdi bu ay bebiş yoksa bile adetim yumurtlamadan sonraki 14.günmü gelecek ? :18::18::18:
Lütfennn bişey söyleyiinn..
Yarın sabahta karşıya gideceğiz bütün gün ayakta olacağım.
İnşaallah ebişim varsa annesine tutunur yoksa adet olurmuyum onuda bilmiyorum,bu yazıyı okuduktan sonra şaşırdım :44:
:) Hala bebişlere diyorsun.Ne güzelAyşeciğim canım geçmiş olsun dikkat et kendine hava tam hastalık havası öpüyorum seni dikkat et bebişlere...
Su çok etkiliyor canım benim.Alarm kur 3-4 saat öncesine dikkat et su içmemeye.Eki Görüntüle 628288 Eki Görüntüle 628289
inci,karapisso,ayşeee,wawes canlarım beyaz zemindeki 15.gün siyah zemindeki 16.gün ne derseniz,yorumlarınız ne olur?10.günden başlıcaktım ama fırsat olmadı misafirlerden yada su içmiş oluyodum((
yuh be nasıl bir aşermedir insan ekşiye tatlıya aşerir gülüm ya,seninki bambaşka bişey:))))
Allah şimdiden eşine yardım etsin :)))
Günaydın siriniiiimmmmmgünaydınnn hanımlarrrrr :)
nasılsınız?
umarım herşey yolundadır, herkes iyidirrr
çok güzel bir haftasonu olur inşallahhh
dinlen bosver
Anliyorum cnm benim ki de aybi bir de tavir yapar sanki ben hasta yaptim. Allahim sifa versin cabucak iyi olsun insallah.
Oh oh yat tatlim dinlen bosver. Yok cnm calismiyor. Beraber disari cikacagiz bugun. Siz gezdiniz sira bizde :-D
kuzucm tşk ederim,
valla oyle ikisi birden oldu bide bu sefer...
valla kum dokuyorsun dedi doktr,taş gozukmuyormuş kanalda falan...
calişmalarınmızda o yuzden aksadı ya.. ama perşembeden sonra birden durdu agrım demk ki yumurta catladı gecti,bu ay tutmazsa şaşırmıycam dunden beri olmadı gbi hissedyrm :26::26:
Bunu doktorum söyledi bana.Ovu testiyle takip ediyorum diyince.Pozitifi gördükten sonra 14-15.gün adet olursun dedi.O zaman siklus değişiyor dedim değişir dedi:26:
:) Hala bebişlere diyorsun.Ne güzelİnşallah ikinci de sonradan belli olur Feyza.Dualarım artık bu yönde.
Su çok etkiliyor canım benim.Alarm kur 3-4 saat öncesine dikkat et su içmemeye.
Dün akşam bulamadık.Olmadı pastaneden kirazlı pasta alacağım akşama
Günaydın siriniiiimmmmm
vallaa yata yata karpuz gibi olucam yakındaaallah korusun :)
ohh valla tatlım süpermiş ya 2 gün tatiliniz var birgünü gezme birgünü dinlenme
bol bol gezin canım size iyi eğlenceler
bizimki yorucu oluyor yol çok yoruyor bizi valla eşimin burnundan gliyo trafikde deli oluyo herkese birde ışıklar bir garip burda kırmızı çok uzun yanıyor
120 dk kırmızı ışık yanıyor 25 sn yeşil ışık
birde gıcıklar ışığı geçip duruyolar bu sefer yeşilin yandığını görmüyo arkadakiler kornayla paşaya haber veriyo o kendini kaldırana kadar 10 snsi gçiyor zatn 15 sn geçtin geçtin genelde geçilmiyor haydee 120 dk bi daha bekle :18::18::18::18:
onun için kabus yollar
gidene kadar yoruluyoruz :)
siz bol keyifli haftasonları olsun tatlım
canım ya üzülme öyle karamsarlığa düşme hemen siz güzel değerlendirdiniz canım benim
rabbim hayırlısıyla verecek inşallah kötü düşünme
rabbim ol dediyse varmı ötesi
bol bol dua et canım
ayşenin dediğini yap sende YA BARİ isminin adıyla yavruma ol de. diyormuş hep ve oldu kuzucuğu geldi...
bende diyorum artık sabahaları bide cadiozynin duasını okumaya başaldım
inaşallah bu sefer benimkide gelecek
sende canım şimdi o YA BARİ demeyi ihmal etme tatlım
rabbim duyacak sesini inşallah...
aşin içinde acil şifalar canım allahtan taş değilmiş o daha da zor
yazık kız kızma adamına canı yanıyor ikisi birden olmuş bide
sende haklısın ama bizim daha sabırlı olmamız lazım...
bebişin gelicek inşallah u ay gidecek bütün sıkıntılarınız
Canım umutsuzluk değilde bi değişik duygu işte anlam veremedim bende moralim yuksekti birden uzuldum...
hayırlısı olsun bakalım,4gun calıştk ancak o yuzden belkide olmadı dıyrm... ama en azından ben yunurtladıgmdan emi oldum en onemlisi o benim için... dua ediyorum kusum tabiki,el varis diyrm bu cuma 4cu oldu,ya evvelin 4 cuma 1000kere ust uste zikredersen faydası oluyomuş onu yapyrm bide ya bari derim bi sayısı varmı onun?
İnşallah gelir duzelir herşey... Guzel bi haberr duymaya veya bi yerlere gtmeye o kdr ihy-tycam var ki bu aralar...
günaydınn ayşecimmm
hoşgeldinnn
bugün nasılsın bakalım
kirazı bulabildinizmi tatlım
Bulamadık canım.Vişne var komposto için derin donduruculara atılan yada reçelleri ama kiraz yok
Meyve kurularına bakacağız bu akşam da.Yarın da hâle gideriz.Olmadı pastanelerde kirazlı pasta yapılıyor.Soğuk hava depolarından isteyeceğiz.En olmadı vişne ile idare edeceğim
Eltimin canı kiraz istemişti benimde adı lazım olmayan (canınız çekmesin) bir meyve çekmişti canım. Eşim bir site buldu sipariş verdi. Ertesi gün gönderdiler.Adres vermek yasak mı bilmiyorum ama google a dalından kiraz sebze meyve yaz. İlk çıkan site.
Dondurulmuş değiller ve gerçekten lezzetliler.
Tadımlık al.
Hiç yememekten iyidir.
200gr 50tl.Çok pahalı....
İstanbulda,Ankarada,Antalyada ve İzmirde olan arkadaşlarıma mesaj attım.Belki biri bulur da ucuza yollar(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?