- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.521
ayy kıymam sana
haklısın canım ya zaten iş yerinde sorunluydun birşey yaşadın bu hafta üstüne eşinin rahatsızlığı hepsi yumurtlama zamanına denk geldi aksi gibi
ama dediğin gibi yumurtan oluşuyor ve çatlıyor bunu biliyorsun artık
bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay olur canım vardır herşeyde bir hayır ama bu seferde olabilir canım benim 1 kerelik ilişkide bile hamile kalanlar var
inşallah senin kuzunda gelecek...
sayısını bilmiyorum tatlım
ben sabah namazında kalkıyorumkahvaltı faslımız oluyor diye biraz daha erken kaldıyorum şimi 100 kere demeye başladım ama belli bir sayısı varmıdır hiç bilmiyorum canım
ama sen sayıya bakma bence içinden geldiği kadar elinin erdiğince söyle canım
rabbim kabul eder
Aynen oyle oldu kuzum,bakalım içim giidyor cocuklar cocuk kiyafetlerine bide arkadaşm bebeğin utrason resmini paylaşmış 3-4aylık falan bebek.. o kdr kotu oldm ki bende istyrm bebeğimi ama herşey aksi gbi bu hafta oldu napcm bilmyrm moralm bozuk gercekten...
Tamam tatlim ya bari dimi el bari değil?
Kuzum hic bozma moralini. Tek iliskiyle hamile kalan o kadar cok ki. Rabbim ol dedi mi olur. Hic bozma moralini. Belirti filan da arama. Bak ben de caksir aliyordum senden tarif aldim. Hic hamis kaldigimi sanmiyordum. Dualarim seninle cnm. Ben disari cikicambirazdan. Opuyorum hepinizi. Yumurtanin kokusundan kahvalti zehir oldu. En iyisi eviterk etmek:-D .hoscakaliiinnn....
Merhaba güzel anne adayları ve aday adayları.Ben bundan 7 ay evvel meleğini cennete uğurlamış bir anneyim. Sayfaları dolaşırken tesadüfen buraya şöyle bir göz attım , birbirinizle iletişiminiz çok hoşuma gitti , çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz. Kabul ederseniz bende aranıza katılmak ve üzüntü ve sevinçlerimizi beraberce paylaşmak isterim. Sevgiler.
Bulamadık canım.Vişne var komposto için derin donduruculara atılan yada reçelleri ama kiraz yok
Meyve kurularına bakacağız bu akşam da.Yarın da hâle gideriz.Olmadı pastanelerde kirazlı pasta yapılıyor.Soğuk hava depolarından isteyeceğiz.En olmadı vişne ile idare edeceğim
Bugün çok iyiyim çok şükür.Yarın pazar ya ondanSağ kasığımda batma daha çoktu bebeğim solda çıktı.Şimdi sağdaki batmalar çoğaldı yine:44: Bilemedim neden oluyor:44: Bir de sağ kalçama bıçak sokuyorlar sanki 3-4 gündür çok rahatsız ediyor özellikle yatarken.
Aynen oyle oldu kuzum,bakalım içim giidyor cocuklar cocuk kiyafetlerine bide arkadaşm bebeğin utrason resmini paylaşmış 3-4aylık falan bebek.. o kdr kotu oldm ki bende istyrm bebeğimi ama herşey aksi gbi bu hafta oldu napcm bilmyrm moralm bozuk gercekten...
Tamam tatlim ya bari dimi el bari değil?
Merhaba güzel anne adayları ve aday adayları.Ben bundan 7 ay evvel meleğini cennete uğurlamış bir anneyim. Sayfaları dolaşırken tesadüfen buraya şöyle bir göz attım , birbirinizle iletişiminiz çok hoşuma gitti , çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz. Kabul ederseniz bende aranıza katılmak ve üzüntü ve sevinçlerimizi beraberce paylaşmak isterim. Sevgiler.
Desene sende emanetini cennete yollamış bi kadınsın.Rabbim sabır versin sizlere.Hoşgeldin aramıza.bat tarihini yazarsan ilk sayfadaki listemize eklerim seni de.İnşallah ilk kez yazarım listemize ve sonra anne adayı olursun sende.
ayy canım yaa üzüldüm şimdisen istanbuldasın sanıyorum rahat rahat bulursun demiştim
keşke ben izmirde olsaydım sana kesin yollardım canım bizim orda manavlarda herşey oluyor hezamanarkadaşın dediği gibi birazcık pahalı olur bu mevsimde ama tadımlık al en azından bişi olmasın erkeğimize
kıymam sana şimdi başlarda bu sıkıntılar daha çok olur herhalde zamanla alışır vucudunda çok ağrın sancın olmaz inşallah
erkekler anneye çok düşkün olur kıyamaz annelerini üzmeye, çok yormaz inşallah seni
evet tatlım YA BARİ... rabbim dualarını kabul etsin canım benim sıkıntı yapma kendine rahat ol emi pozitif düşün gelsin hayırlısıyla
hoşgeldin canım
çok zor olmuştur senin içinne desek boş gelmiş geçmiş olsun... rabbim çok büyük tez zamanda sağlıkla huzurla bebişin gelicektri sana...
bu topik çok uğurlu ayşemin dualarıyla başlıyor topik sonra herkes duasını birbiri ile paylaşıyor hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz inşallah birgün hepimiz burdan bebek haberlerimizi vericez
bizimde 8. denememiz hala gelmedi meleğimiz
inşallah tez zamanda gelir
aminn canımmm
dinledimm az önce şarkıyııı
inşallahh tez zamanda gelir yavrularımızz
Desene sende emanetini cennete yollamış bi kadınsın.Rabbim sabır versin sizlere.Hoşgeldin aramıza.bat tarihini yazarsan ilk sayfadaki listemize eklerim seni de.İnşallah ilk kez yazarım listemize ve sonra anne adayı olursun sende.
kizlar evime geldim ama internetim kisitli suan her seyi okuyamadim. Ovulasyon Testimi ekliyorum bu pozitif deil mi?
Ilk kez daha idrar kurumadan 2. cizgi belirdi boyle mi oluyor? Soldaki 2. cizgi
Bide tablo yapanlardan ricam 13 subat BAT demistim ama benim sanirim 23 Subat yapsak iyi olacak..
Eki Görüntüle 628411
Bat tarihi ne oluyor? Ovulasyon tarihi mi?
Neden değiştiriyoruzki batını?Yanlış mı hesaplamışsın?kizlar evime geldim ama internetim kisitli suan her seyi okuyamadim. Ovulasyon Testimi ekliyorum bu pozitif deil mi?
Ilk kez daha idrar kurumadan 2. cizgi belirdi boyle mi oluyor? Soldaki 2. cizgi
Bide tablo yapanlardan ricam 13 subat BAT demistim ama benim sanirim 23 Subat yapsak iyi olacak..
Eki Görüntüle 628411
Bat tarihi ne oluyor? Ovulasyon tarihi mi?
Mrb kizlar.persembe gunu kan sonucum 366 cikmisti.bugun tekrarladik 977.
Doktorumla gorustum cok iyi dedi.hafta ici goruruz keseyi dedi.rabbime sukurler.Olsun
Mrb kizlar.persembe gunu kan sonucum 366 cikmisti.bugun tekrarladik 977.
Doktorumla gorustum cok iyi dedi.hafta ici goruruz keseyi dedi.rabbime sukurler.Olsun
gözünaydın canım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yuppiiiiii.....Hadi hamilelik takvimini de yap da ekleyim listenin en altına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?