Bol bebiş topiği

ya kuzum ben anlamadım benim ovülasyon testi 15. ve 16. günler pozitif hatta dün akşam daha belirgindi,söylediğin gibi testten 3-4 saat önce su içmedim.yumurtlamadığın zaman pozitif çizgisi çıkmıyomu?

kuzum canım bidenem keşke kışın yetişen k....z bahçem olsada göndersem(( ne yaptın netten bi arkadaş link yolladı sanki,buldunmu?

benim testim canım,ama malesef gebelik testim değil (( ovülasyon testim :)))

inşallah o çizğiyi görmek te nasip olur canım....

Haftasonu pek bi kimseler yok gibi gezmeciler duramıyolar evde tabi:)

Neden değiştiriyoruzki batını?Yanlış mı hesaplamışsın?
Yumurtlama dönemine girmişsin canım.İyi çalışmalar

epack açıklamış sağolsun.beklediğin adet tarihi bat.

yumurtlama donemine mi girmisim yoksa bugun oluyor mu hangisi?
Demistim onceden SAT 12 ocak ama ilac kullandigim icin BAT degisiyordu yumurtlamam yeni olduguna gore en az 14 gun yok mu BAT a oyuzden 23 subat dedim?

kızlar bu suratlar nasıl yapılıyor, biri gösterebilir mi

tatlım bende yeni öğrendim sağolsun kızlar (ayşe ve cadiozy) bana öğrettiler bende sana aktarayım tatlım
profilini aç.Soldaki listede seçenekler var.Oraya gir.
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
yazan yerde seçenek var 3 tane.3.standart editörü seç.ikonlar her mesajında altta çıkar otomatik olarak.

çok teşekkürler! yaptım!

yumurtlama zamanın bitmişse t çizğisi hiç görünmüyo diye biliyorum canım,sen yinede boş durma akşamları değerlerdir.

kuzum nerdesin,nasılsın,iyimisin merak etmeye başladım heee

bide sana ovü.testimi yolluyorum yorumlarmısın?

sırayla baştan 17.gün 16.gün beyaz zemindeki de 15.gün canım

Eklentiler

• $17.gün.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $16.gün.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $15.gün.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
canım nasılsın? ovulasyon testini ilk defa mı kullanıyosun? Sonuçların güzel çıkmış değerlendirmelerin başarılı sonuç versin inşallahhhh. o çift çizgiyi hamile olduğunu öğrendiğinde burada paylaşmanı benden çok isteyen varmıdır bilmem senden başka :)

Tatlim mrb inciye sormussun ama bende bildigim kadariyla seni bilgilendireyim...
Cift cizgi en koyu halinde yumurta olusmus 36 saat icinde catlayacagini bildiriyor... Sonraki testlerde de yavas yavas siliklesiyor olmasida yumurtanin catladigini gosteriyor...
Cift cizgiyi gormeye baslayinca calismalar basliyor ki catladiginda spermler kanalda hazir bulunsun
Herkesin testteki koyuluklari farkliklar olabilir canim bende gecen ay ilk kez ovu testi kullandim ve seninki kadar koyulasti 2 gun sonra siliklesti ve bitti tam koyu olsun diye beklem canim belkide en koyun budur bence her anini degerlendir...
İnsallah hayirlisiyla bu ay gelir melegin
Rabbim gonlunuze gore versin canim

MErhaba kuzum. Ay bi yogunum bu oralar. Uff şimdi rahatladım. :) Allah razı olsun senden beni merak eden birinin olması çok güzelmiş valla

Testlerin guzel canım. Çalışmalara başla. Yarında bi test yap muhtemelen daha koyu çıkacaktır.

Benimde 19.cu günüm. 1 gün yapmadım o da dün. 17.ci gün bile silikti. Bu ay karambole geldim ya. bişi anlamadım he Ama ben bugünüde değerlendirmek istiyorum belki tutar Allah bilir dimi ?

Misafir geldi, hastamız vardı amcamız çok şükür iyi. Git gel gitgel helak oldum.

Selam kızlar nasılsınız..kız kardeşim bende bu sebeble 1 haftadır giremiyorum ama takip ediyorum..

Yeni hamişleri tebrik ediyorum

bende çok rahat bir şekilde batımı bekliyorum umarım gelmez:)batmalarım gögüslerde haflf ağrı dışında bir belirtim yok..

Bu arada cevocum bu ay senden ümitliyim ben moral bozmak yok..

Canim insallah bu ay bebisine kavusursun. Cnm belirtilere takilma. Benim de pek belirtim yoktu. Rahatsan kesin gelir bebis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…