- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.561
Canim insallah bu ay bebisine kavusursun. Cnm belirtilere takilma. Benim de pek belirtim yoktu. Rahatsan kesin gelir bebis.
ilk defa bu kadar rahatım desem yeridir..canım sene bursadasın galiba hangi dr a gidiyorsun
Daha gitmedim cnm. Aile doktoruma gittim. Haftaya gidicem devlet hastanesine once. Daha sonra arastiricam bakalim. Ozellerden birini dusunuyorum.
kizlar af edersiniz ama alt tarafimda bi agri k sızı var yani rahimde noluyor sizce
Pozitif canım çalışmalra devammEki Görüntüle 628288 Eki Görüntüle 628289
inci,karapisso,ayşeee,wawes canlarım beyaz zemindeki 15.gün siyah zemindeki 16.gün ne derseniz,yorumlarınız ne olur?10.günden başlıcaktım ama fırsat olmadı misafirlerden yada su içmiş oluyodum((
Canım benim inşaallah bugün gelmedi bakalım inşaallah gelmez.canımmm bugünn senin günü olacakk inaşallhhh
güzell haberlerini bekliyorumm tatlımmm
rabbim gönlünee göre versinnnn canımm
Cadiozy adet olmadım bende senin gibi 17.18.günde pozitifi gördüm,Gunaydin kizlar. Evdeyim ama erkenciyim mide bulantisiyla uyandim Allahtan alisigim mide bulantilarina. Yillardir midemden cekiyorum zaten.
Karapissocum cnm sennden guzel haberler alacagizbugun insallah gelmeyecek batasica bat.
İnşaallah bizede o günler gelecek kuzummmAynen oyle oldu kuzum,bakalım içim giidyor cocuklar cocuk kiyafetlerine bide arkadaşm bebeğin utrason resmini paylaşmış 3-4aylık falan bebek.. o kdr kotu oldm ki bende istyrm bebeğimi ama herşey aksi gbi bu hafta oldu napcm bilmyrm moralm bozuk gercekten...
Tamam tatlim ya bari dimi el bari değil?
Hoşgeldin tatlımk inşaallah bu topikte bebişin gelir sanaaaaMerhaba güzel anne adayları ve aday adayları.Ben bundan 7 ay evvel meleğini cennete uğurlamış bir anneyim. Sayfaları dolaşırken tesadüfen buraya şöyle bir göz attım , birbirinizle iletişiminiz çok hoşuma gitti , çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz. Kabul ederseniz bende aranıza katılmak ve üzüntü ve sevinçlerimizi beraberce paylaşmak isterim. Sevgiler.
Pozitif canım.kizlar evime geldim ama internetim kisitli suan her seyi okuyamadim. Ovulasyon Testimi ekliyorum bu pozitif deil mi?
Ilk kez daha idrar kurumadan 2. cizgi belirdi boyle mi oluyor? Soldaki 2. cizgi
Bide tablo yapanlardan ricam 13 subat BAT demistim ama benim sanirim 23 Subat yapsak iyi olacak..
Eki Görüntüle 628411
Yaaa canım geldim ancak Regl olmadımTatlimmmmm nerelerdesin
Cok merak ettim seniii
İyi haberlerini bekliyorum
Hadi bir ses ver
İNSALLAHHHH gelmistir meleginnn
MErhaba kuzum. Ay bi yogunum bu oralar. Uff şimdi rahatladım. :) Allah razı olsun senden beni merak eden birinin olması çok güzelmiş valla
Testlerin guzel canım. Çalışmalara başla. Yarında bi test yap muhtemelen daha koyu çıkacaktır.
Benimde 19.cu günüm. 1 gün yapmadım o da dün. 17.ci gün bile silikti. Bu ay karambole geldim ya. bişi anlamadım heAma ben bugünüde değerlendirmek istiyorum belki tutar Allah bilir dimi ?
Misafir geldi, hastamız vardı amcamız çok şükür iyi. Git gel gitgel helak oldum.
kizlar af edersiniz ama alt tarafimda bi agri k sızı var yani rahimde noluyor sizce
Selam kızlar nasılsınız..kız kardeşim bende bu sebeble 1 haftadır giremiyorum ama takip ediyorum..
Yeni hamişleri tebrik ediyorum
bende çok rahat bir şekilde batımı bekliyorum umarım gelmez:)batmalarım gögüslerde haflf ağrı dışında bir belirtim yok..
Bu arada cevocum bu ay senden ümitliyim ben moral bozmak yok..
Pozitif canım çalışmalra devamm
Canım benim inşaallah bugün gelmedi bakalım inşaallah gelmez.
Ama ayşe yazmış geç yumurtlayınca 14.gün regl olunur diye bilmiyoruuum kiiii:18::18::18:
Cadiozy adet olmadım bende senin gibi 17.18.günde pozitifi gördüm,
Bakalım ne olacak allahım hayırlısıyla ver bize Rabbiimmm
İnşaallah bizede o günler gelecek kuzummm
Hoşgeldin tatlımk inşaallah bu topikte bebişin gelir sanaaaa
Ahiretine bir melek göndermişsin hadi inşaallah bundan sonraki meleklerin seninla olurlar
Pozitif canım.
Yaaa canım geldim ancak Regl olmadım
Gelmedikçe umudum var acayiiip gazım var ona yormak istiyorum rtıııkkk
Gel bebeişim gel Anneciğineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:129:
Tatlım doktorun geç yumurtlayınca 14.gün regl olur demiş bakalım inşaallah bu ay gelir bebişim...
Bugün olmadım sabah test yapmayacağım bakalım inşaallah olmazsam p.tesi sabah yaparım.
Dua edin gelmeyesice bat gelmesinnnnnn
Beklenen Bebişler gelsiiiinnnnn
merhaba herkese iyi geceler
bu ay biraz gecikmeli oldu adetim, ümitlenmiştim ama yine olmadı..
yeni bat 9 mart ayşecim haberin olsun:)
iyi pazarlar canlarrrr
herkes uyuyordur tabii pazar keyfiiiiohhh
benim uykumm yokkkk
ne yapsam acabaa
şaşırdım ne yapacağımıı
günü gelsede bizde başlasak çalışmalaraaa
Günaydın canııım bugün 12.gün yani iki gün var
Sabah uyandım içimden test yapmak geldi yine negatif yani benden çok ümitlenme
Yok gibi duruyor Moralimi bozmak istemiyorum ama benim bildiğim regl günü neyse odur yani 28.gün olmadıysam günüm geçiyor demek
İyi canım çok sevindim Senin adınaaagünaydıınn arkadaşlarımm ben dün jınekoloğa gittim herşey normal dedi sağlıklısın dedi heran bebişin olabilir dedi. korktuğum gibi de değilmiş ayrıca canın acımıyor ve çok kısa sürrüyormuş. 2 yıldır neden beklemişim dedim kendime.
Evet tatlım ama olsa en azından silik bir çizgi çıkmazmıydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııcanım hoşgeldin
tatlımm iyide senin tetsler normal test be yavrum
onlardan yapıp moral bozyuyorsun vallahi benide üzüyorsun
tatlım bekle sen geç yumurtladın
adetten anlıcaz senin bebişi
yada ateşten bir ölçmedin sende şu ateşnin :2::2::2:
anlarız be canım
sıkma moral bozma
rabbim büyük
elbett gelecek üzülme tamammı
günaydıınn arkadaşlarımm ben dün jınekoloğa gittim herşey normal dedi sağlıklısın dedi heran bebişin olabilir dedi. korktuğum gibi de değilmiş ayrıca canın acımıyor ve çok kısa sürrüyormuş. 2 yıldır neden beklemişim dedim kendime.
İyi canım çok sevindim Senin adınaaa
Ne güzel işte doktorun içini ferahlatmış
İnşaallah en kısa zamanda Bebiş haberinide alırız..
Evet tatlım ama olsa en azından silik bir çizgi çıkmazmıydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
2gün var galiba,2 güne kadar olurum heraldeeeeeeeeee :18::18::18:
Gelme bat gelme gelme gelme
Gel bebişim gel gel gellllll
sağol şirincim.inşallah canım hepimizin melekleri gelsin artıkcanım çok sevindim senin adına
demiştim sana yeterki tecrübeli bir doktora denk gel hiç sıkıntısız herşeye bakıyorlar
içinin rahatlaması gibi güzel birşey varmı hiç
inşallahh tez zamanda da gelsin meleğiniz
tatlım çıkmayabilir :44:
az kalmış salı günü herşey belli olacak
al birtane ateş ölçer kız 10 tl bişi şimdiye öğrenirdik varmı yokmu
benim 2 gün kala belli ediyor kiminin 1 hafta öncesinden haber ediyormuş
hadii inşallahhh gelsinn bebişinnn
dörtgözle bekliyoruz
dün doktor yumurtan oluşuyor dedi eve geldim ovu testi yaptım koyu çizgi çıktı ama daha 11. gündeyiz ben erken yumurtluyorum galıba geçen ayda erkenden belirtiler olmuştu reglim de erken oldu bakalım bu ay nasıl olcak
melekçim çok iyi erken olması ne kadar erken o kadar çabuk olur bebişinin gelmesi yani daha çabuk belli oluyor gelip gelmediği
ne güzell yumurtalarda oluşuyor
siz başlayın bence çalışmalara
bizimde bugün 9. günümüz
bizde 12. günümüzde bşlıcaz inşallahh
bende kullanıcam ovu testi
benimkinde az olduğu için 5 tanecik var içinde
12. gün ölçmeye başlıcam muhtemelen benimde çift çizgi silikte olsa çıkar inşallahh
yakınmış günlerimiz takipleşelim tatlım
benim bat 5 mart
seninki ne zaman canım?
inşallah gelmezlerrr tabii
bebişlerimiz gelir hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?