Bol bebiş topiği

canim benim de dr olusuyor dediginde yani 2 gun once pozitif cikti bugun negatif. Pozitiften 1 gun once calisma oldu, simdi silik olunca da olcak mi?

canim benim de dr olusuyor dediginde yani 2 gun once pozitif cikti bugun negatif. Pozitiften 1 gun once calisma oldu, simdi silik olunca da olcak mi?

canım bende bilmıyorum kı ben de test yaptım pozitif cıktı birgün öncesi silik bir çizgiydi. bugun de test yapıcam bakalım koyuluk devam ediyormuyoksa bitti gittimi . yıne de silik te olsa bence çalışmaya devam düşükte olsa be lli olmaz yumurtlamadan iki gün öncesi ve sonrası çalışma yapmakta fayda var

tatlım böyle olması rahim gebeliğe hazırlanıyor demek oluyormuş
şimdi sen 30 günü baz al tatlım
benimde önceleri 28 günde bir olurdu hiç şaşmazdı bebek çalışmalarına başladığımızdan beri 28.29.30.32 şeklinde gidiyor bende ortalama 31 günü baz alıyorum
seninde düzenli merak etme hayırlısıylada bu son batın olur inşallahh

tatlım negatif dediğin silik çizgimi?
yumurta oluştuğunda koyu çizgi oluyor ve 36 saat içinde yumurta çatlıyor
yani çizgi yok olana kadar çalışmalara devam ediliyor
yani kimisi gün aşırı yapıyormuş kimiside koyu çizgiden sonra 4 gün arka arkaya
senin için nasıl uygunsa o şekilde çalışmalara devam et bence canım...
hadi inşallah seninde bu son batın olur

yaşassıın umuyorum öyledir son batımızdır tatlım çalışmlara devam :)

canım sadece bi rgün sabah bikaç kaşık akşam bikaç kaşık aldım sonra almadım eğer bu ay da olmazsa sonra denerim dedim kullanmıyorum yani yaptm az bi karışım o da duruyor
sen kullanıyormusun

bende bu ay kullanmak için aldım malzemeleri ama balımız bitmiş onu almak için baya bekledik bakkalrda yoktu markete perşembeleri gidiyoruz yani gününü kaçırmıl olduk
adetinin 2.günü başlayıp 10 yemek gerekmiş ya
ben geç kalmış oldum ama
yinede yiyorum dün başladım bende
ama tadıda bir garip
birde bu çöreotunu tozunu bulamadım
bütün bütün koyunca bayaa yoğun bir karışım oldu
çok ağır bir tadı var
inşallah işe yarar,

inşallah canım şifa olsun. bu karışım yumurtlamaya yardımcıymış henüz yumurtlama gününe varken denemekte fayda var ewet ben de bal falan pek yiyemem birde içinde tarçın olunca acımtırak bişey oluyor. yemesi zor ama işte bebiş için neler yapıyoruz değil mi?

öyle vallaaa

inşallahh hayırlısıyla gelsinlerde
bizim bu 8. denememiz
uzun sürdü meleğimizin gelmesi
inşallah daha çok bekletmez bizi
ben artık olsun diye herşeyi yapar oldum
clomid içtim yumurta oluştursun bol bol olsun diye
btc ye başladım
ateş ölçüyorum
ovu testim hazır gününü kaçırmayalım diye :26::26::26::26:
inşallah allahımın iznile sağlıkla hayırlısıya gelsinler canımm
ben ve eşim ikimde başağız bebişimizde başak olsun istemiştik
ama kısmet değilmiş sağlıklı olsunda ne burcundan olursa olsun diyorum artık
yeterki gelsin sağlıkla

ne yapalım canım geç olsun güç olmasın diyoruz işte.ne zamandır yurt dışındasın doktora gtmişmiydin bu yakınlar da? doktor bana 6 ay olmazsa gel sebeplerini araştıralım dedi ama bir yıla kadar normalmış tatlım hayırlısı olsun. moralimiz yüksek olsun. benım eşim öğretmen doğum yaz tatıle denk gelsin birlikte izinlerimizi kulanalım memlektet geçirelim istıyordum ama araştırmalara girince herkesin birkaç ay beklediğini öğrenince yılbaşından itibaren başlayalım dedik ne zamn olursa artık tatil konusunda da ücretsiz izin almak en azından yaşına gelene kadar yanında olmak istyorum bebişimin. kısmet zaman ne gösterecek

öyle tatlım hayırlısıyla gelsinlerde sağlıkla dediğin gibi güç olmasın inşallahh
benim 9. ayım tatlım
eşim inşaat mühendisi ve işi hep yurtdışında
burda 1 yılı geçti eşimin kabe projesi için burdayız işte
allah nasip ederse bir sorun çıkmazsa 1 yıl daha burdayız inşallah
ben buraya gelmeden önce doktora gitmiştim canım izmirde
herşeye bakılmıltı a dan z ye herşey temiz çıkmıştı ama ben çok uzun seneler nerdeyse 4 yıla yakın yasmin kullandığım için
doktor 1 yıl olmayabilir merak etmeyin demişti
zaten ilacı bıraktından sonrada vücut kendi bir süre korumaya alıyormuş hemen olma olasılığı çok düşük demişti ama
işte olmayınca çok zor oluyor insan karamsarlığa düşüyor
rabbim ol deyince olacak biliyorum ama her ay yaşanan o mutsuzluk yordu artık
inşallahh siz çok beklemezsiniz tatlım hemen gelir yavrunuz
bizimde inşallah bu son ayımız olur gelir hayırlısıyla
burdan kutlarız bebişilerimizin gelişiini

benim bata 3 gün kaldı umarım gelmez..ve son 6 gündür ateşimde yükselme de var..36.7 ve 36.6 larda..ondan önceki günlerde ise 36.1 ve 36.4 arasında değişiyordu..
ateşin ne zamana kadar yüksek gitmesi gferekiyor cnm bilgin var mı?geçen ay adetime 3 gün kala filan düşmeeye başlamıştı umarım bu ay hsg den sonra gebe kalanlardan olurum..

canım d.k. hapı kullannlarda tembellik yapıyormuş diye duyuyordum . vücut alışana kadar zaman alırmış. hiç karamsarlığa kapılmayalım ben ilk ay üzülmüştüm sonra dedim ne kadar çok bekleyen var hastalığı olanlar var tedavisi uzun sürenler hatta hiç olmayan var Allaha şükür bizim için herşey yolunda senin içinde öyle sağlıklıyız. . sabredelim arkadaşım. bebişli güzel günler gelecek burdan paylaşımlar yapıcaz. bu arada kaç yaşındasın

hoşgeldin canım
çok az kalmış canım çok iyi gidiyor ateşin maşallahh inşallah hiç düşmez tatlım
benim 3 gün kala haber veriyor canım hemen düşüşe geçiyor anlıyorum
mesela benim ateş derecem yüksek geçen ay 37.1 dereceyi gördüm
4 gün kala 36.9 düştü
3 kala 36.7 oldu dedim tamam yok
2 gün kala 36.5 ertesi günde 36.5 ve reglim geldi
yani ben 36.5 lerde regli oluyorum...
senin regli ateşin kaç canım?
normala görede çok iyi zaten şuan ateşin inşallahh hiç düşmez canım
hem son 3 gün hadi inşallah gelmiştir canımmm meleğin
yarın dahada net olur unutma yarın ölçmeyi olurmu banada haber et birlikte kutlayalım canım

canim dun sabah 11 civari poztif cikti hem de daha kurumadan bile cok koyu cikti bugun 11 gubu yaptim silikti yani negatif. Koyu cizgiyi elde ettigimiz sabah yani cmts sabah dedil de cuma gecesi iliski oldu bir de bugun olacak insallah bakalim. Benim cizgi yok olana kadar olmadi koyudan bir gun once ve silik cikinca olmus olcak

hoşbuldum canım..benim en yüksek ateş 36.7 oluyor..geçen ay da 36.6 dan sonra 36.2yle regl oldum..umarım bu ay gelmez canım..artıok benimde bir yavrum olsun istiyorum..rabbim hepimize en kısa zamanda nasip ederde kutlarız burada inşallah..yarın ateşimi ölçüp haber veririm inşallah..

canımm çok sağol güzel dileklerin için inşallahh canımm
ben 32 yaşındayım tatlım onun içinde biraz karamsarlığa düşüyorum :18::18::18::18:
acaba olmicakmı diye
dediğin gibi sağlıkyız hamdolsun rabbime
tez zamandada sağlıklı bebişlerimiz gelsin bizede
bizde kutlayalım burda hepbirlite
senin yaş kaç tatlım gerçi burda yaş ortalamalrı baya küçük ben ablanızı sayılıyorum :)
biz geç kaldık sanırım bebiş için :26:

en onemlisi saglikli olmak oncelikle. Saglik olduktan sonra cozulur her sey diye dusunuyorum zaten sagligin iyi olmasa ama hamile olsak o bebegi de iyi yetistirmek zorlar insani. Once saglik yas 30- 32 cok da farketmez ic huzur ve saglik onemli

ben de 27 yaşmdayım canım hiç öyle düşünme artık doğurganlık yaşı zaten yukarılarda eskisi gibi erken evlenip erken anne olan azaldı evlilik yaşı da çocuk doğurma yasıda yüksek . bir tanıdığım geçen hafta doğum yaptı ilk bebeği. yaşı da 41 . Rabbim ol derse oluverir.

Ben silik olduğu günde çalıştım ihtiyatlı olmak içinnn
İçimde kaçırdıkmı acabam kalmadı en azındannn
Ya parasından değil ki
Bilimiyoruuum yaaa inşaallah regl gelmez
Sabah 10 gibi kalktım ama kahvaltıdan sonra acayip uyku bastırdı uyudum
İnşaallah bebişim büyüdüğü için vücudum tepki veriyorduurrrr

Hıııım Ssirin sen benim ablam oluyorsuuun
Ben 25 yaşındayııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…