- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.581
dün doktor yumurtan oluşuyor dedi eve geldim ovu testi yaptım koyu çizgi çıktı ama daha 11. gündeyiz ben erken yumurtluyorum galıba geçen ayda erkenden belirtiler olmuştu reglim de erken oldu bakalım bu ay nasıl olcak
canim benim de dr olusuyor dediginde yani 2 gun once pozitif cikti bugun negatif. Pozitiften 1 gun once calisma oldu, simdi silik olunca da olcak mi?
canım valla anlamadım gitti ben 28 günde bir yada 29 günde en geç 30 günde oluyorum bu ay ilk korunmasız ilşkimizdi 26 gün sonunda oldum ama düzensizlik sayılmazmış bu ruh halıme göre değişiyor mu ne :) ortalama 28 günde oluyorum diyorum bende BAT 26 ŞUBAT DİYE HESAPLIYORUM şimdi ama bakalımbu ay ne olacak milletin düzenli diyince günü gününe gelıyor benımkınde terslik var gibi düşünüyordum ama düzenli sayılırmış
canim benim de dr olusuyor dediginde yani 2 gun once pozitif cikti bugun negatif. Pozitiften 1 gun once calisma oldu, simdi silik olunca da olcak mi?
tatlım böyle olması rahim gebeliğe hazırlanıyor demek oluyormuş
şimdi sen 30 günü baz al tatlım
benimde önceleri 28 günde bir olurdu hiç şaşmazdı bebek çalışmalarına başladığımızdan beri 28.29.30.32 şeklinde gidiyor bende ortalama 31 günü baz alıyorum
seninde düzenli merak etme hayırlısıylada bu son batın olur inşallahh
tatlım negatif dediğin silik çizgimi?
yumurta oluştuğunda koyu çizgi oluyor ve 36 saat içinde yumurta çatlıyor
yani çizgi yok olana kadar çalışmalara devam ediliyor
yani kimisi gün aşırı yapıyormuş kimiside koyu çizgiden sonra 4 gün arka arkaya
senin için nasıl uygunsa o şekilde çalışmalara devam et bence canım...
hadi inşallah seninde bu son batın olur
canım sadece bi rgün sabah bikaç kaşık akşam bikaç kaşık aldım sonra almadım eğer bu ay da olmazsa sonra denerim dedim kullanmıyorum yani yaptm az bi karışım o da duruyormelekçim btc kullanıyormusun kullandınmı hiç?
bal tarçın çöreotu
karışımı...
canım sadece bi rgün sabah bikaç kaşık akşam bikaç kaşık aldım sonra almadım eğer bu ay da olmazsa sonra denerim dedim kullanmıyorum yani yaptm az bi karışım o da duruyor
sen kullanıyormusun
bende bu ay kullanmak için aldım malzemeleri ama balımız bitmiş onu almak için baya bekledik bakkalrda yoktu markete perşembeleri gidiyoruz yani gününü kaçırmıl olduk
adetinin 2.günü başlayıp 10 yemek gerekmiş ya
ben geç kalmış oldum ama
yinede yiyorum dün başladım bende
ama tadıda bir garip
birde bu çöreotunu tozunu bulamadım
bütün bütün koyunca bayaa yoğun bir karışım oldu
çok ağır bir tadı var
inşallah işe yarar,
inşallah canım şifa olsun. bu karışım yumurtlamaya yardımcıymış henüz yumurtlama gününe varken denemekte fayda var ewet ben de bal falan pek yiyemem birde içinde tarçın olunca acımtırak bişey oluyor. yemesi zor ama işte bebiş için neler yapıyoruz değil mi?
öyle vallaaa
inşallahh hayırlısıyla gelsinlerde
bizim bu 8. denememiz
uzun sürdü meleğimizin gelmesi
inşallah daha çok bekletmez bizi
ben artık olsun diye herşeyi yapar oldum
clomid içtim yumurta oluştursun bol bol olsun diye
btc ye başladım
ateş ölçüyorum
ovu testim hazır gününü kaçırmayalım diye :26::26::26::26:
inşallah allahımın iznile sağlıkla hayırlısıya gelsinler canımm
ben ve eşim ikimde başağız bebişimizde başak olsun istemiştik
ama kısmet değilmiş sağlıklı olsunda ne burcundan olursa olsun diyorum artık
yeterki gelsin sağlıkla
ne yapalım canım geç olsun güç olmasın diyoruz işte.ne zamandır yurt dışındasın doktora gtmişmiydin bu yakınlar da? doktor bana 6 ay olmazsa gel sebeplerini araştıralım dedi ama bir yıla kadar normalmış tatlım hayırlısı olsun. moralimiz yüksek olsun. benım eşim öğretmen doğum yaz tatıle denk gelsin birlikte izinlerimizi kulanalım memlektet geçirelim istıyordum ama araştırmalara girince herkesin birkaç ay beklediğini öğrenince yılbaşından itibaren başlayalım dedik ne zamn olursa artık tatil konusunda da ücretsiz izin almak en azından yaşına gelene kadar yanında olmak istyorum bebişimin. kısmet zaman ne gösterecek
öyle tatlım hayırlısıyla gelsinlerde sağlıkla dediğin gibi güç olmasın inşallahh
benim 9. ayım tatlım
eşim inşaat mühendisi ve işi hep yurtdışında
burda 1 yılı geçti eşimin kabe projesi için burdayız işte
allah nasip ederse bir sorun çıkmazsa 1 yıl daha burdayız inşallah
ben buraya gelmeden önce doktora gitmiştim canım izmirde
herşeye bakılmıltı a dan z ye herşey temiz çıkmıştı ama ben çok uzun seneler nerdeyse 4 yıla yakın yasmin kullandığım için
doktor 1 yıl olmayabilir merak etmeyin demişti
zaten ilacı bıraktından sonrada vücut kendi bir süre korumaya alıyormuş hemen olma olasılığı çok düşük demişti ama
işte olmayınca çok zor oluyor insan karamsarlığa düşüyor
rabbim ol deyince olacak biliyorum ama her ay yaşanan o mutsuzluk yordu artık
inşallahh siz çok beklemezsiniz tatlım hemen gelir yavrunuz
bizimde inşallah bu son ayımız olur gelir hayırlısıyla
burdan kutlarız bebişilerimizin gelişiini
benim bata 3 gün kaldı umarım gelmez..ve son 6 gündür ateşimde yükselme de var..36.7 ve 36.6 larda..ondan önceki günlerde ise 36.1 ve 36.4 arasında değişiyordu..
ateşin ne zamana kadar yüksek gitmesi gferekiyor cnm bilgin var mı?geçen ay adetime 3 gün kala filan düşmeeye başlamıştı umarım bu ay hsg den sonra gebe kalanlardan olurum..
tatlım böyle olması rahim gebeliğe hazırlanıyor demek oluyormuş
şimdi sen 30 günü baz al tatlım
benimde önceleri 28 günde bir olurdu hiç şaşmazdı bebek çalışmalarına başladığımızdan beri 28.29.30.32 şeklinde gidiyor bende ortalama 31 günü baz alıyorum
seninde düzenli merak etme hayırlısıylada bu son batın olur inşallahh
tatlım negatif dediğin silik çizgimi?
yumurta oluştuğunda koyu çizgi oluyor ve 36 saat içinde yumurta çatlıyor
yani çizgi yok olana kadar çalışmalara devam ediliyor
yani kimisi gün aşırı yapıyormuş kimiside koyu çizgiden sonra 4 gün arka arkaya
senin için nasıl uygunsa o şekilde çalışmalara devam et bence canım...
hadi inşallah seninde bu son batın olur
hoşgeldin canım
çok az kalmış canım çok iyi gidiyor ateşin maşallahh inşallah hiç düşmez tatlım
benim 3 gün kala haber veriyor canım hemen düşüşe geçiyor anlıyorum
mesela benim ateş derecem yüksek geçen ay 37.1 dereceyi gördüm
4 gün kala 36.9 düştü
3 kala 36.7 oldu dedim tamam yok
2 gün kala 36.5 ertesi günde 36.5 ve reglim geldi
yani ben 36.5 lerde regli oluyorum...
senin regli ateşin kaç canım?
normala görede çok iyi zaten şuan ateşin inşallahh hiç düşmez canım
hem son 3 gün hadi inşallah gelmiştir canımmm meleğin
yarın dahada net olur unutma yarın ölçmeyi olurmu banada haber et birlikte kutlayalım canım
canım d.k. hapı kullannlarda tembellik yapıyormuş diye duyuyordum . vücut alışana kadar zaman alırmış. hiç karamsarlığa kapılmayalım ben ilk ay üzülmüştüm sonra dedim ne kadar çok bekleyen var hastalığı olanlar var tedavisi uzun sürenler hatta hiç olmayan var Allaha şükür bizim için herşey yolunda senin içinde öyle sağlıklıyız. . sabredelim arkadaşım. bebişli güzel günler gelecek burdan paylaşımlar yapıcaz. bu arada kaç yaşındasın
canımm çok sağol güzel dileklerin için inşallahh canımm
ben 32 yaşındayım tatlım onun içinde biraz karamsarlığa düşüyorum :18::18::18::18:
acaba olmicakmı diye
dediğin gibi sağlıkyız hamdolsun rabbime
tez zamandada sağlıklı bebişlerimiz gelsin bizede
bizde kutlayalım burda hepbirlite
senin yaş kaç tatlım gerçi burda yaş ortalamalrı baya küçük ben ablanızı sayılıyorum :)
biz geç kaldık sanırım bebiş için :26:
ben 32 yaşındayım tatlım onun içinde biraz karamsarlığa düşüyorum :18::18::18::18:
acaba olmicakmı diye
senin yaş kaç tatlım gerçi burda yaş ortalamalrı baya küçük ben ablanızı sayılıyorum :)
Ben silik olduğu günde çalıştım ihtiyatlı olmak içinnndün doktor yumurtan oluşuyor dedi eve geldim ovu testi yaptım koyu çizgi çıktı ama daha 11. gündeyiz ben erken yumurtluyorum galıba geçen ayda erkenden belirtiler olmuştu reglim de erken oldu bakalım bu ay nasıl olcak
Ya parasından değil kicanım çok sevindim senin adına
demiştim sana yeterki tecrübeli bir doktora denk gel hiç sıkıntısız herşeye bakıyorlar
içinin rahatlaması gibi güzel birşey varmı hiç
inşallahh tez zamanda da gelsin meleğiniz
tatlım çıkmayabilir :44:
az kalmış salı günü herşey belli olacak
al birtane ateş ölçer kız 10 tl bişi şimdiye öğrenirdik varmı yokmu
benim 2 gün kala belli ediyor kiminin 1 hafta öncesinden haber ediyormuş
hadii inşallahhh gelsinn bebişinnn
dörtgözle bekliyoruz
acaba olmicakmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?