Bol bebiş topiği

Evet aynen canım.Katılıyorum Sana
Ssirin kafanıı yorma tatlımmm gelecek bebişlkerimizzz

en onemlisi saglikli olmak oncelikle. Saglik olduktan sonra cozulur her sey diye dusunuyorum zaten sagligin iyi olmasa ama hamile olsak o bebegi de iyi yetistirmek zorlar insani. Once saglik yas 30- 32 cok da farketmez ic huzur ve saglik onemli

teşekkür ederim tatlım inşallah
rabbim hepimize iyi sağlık sonrada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

öyle haklısın ama vardır ya bilimsel bir açıklama
30 dan sonra yumurtalıklar tembelleşiyor eksisi gibi çalışmıyor
bunu doğruluk payı çok gibi
dediğin gibi rabim ol dedyince önünde engelolmaz hemen oluveriri inşallah canım tez zamanda olur
tıpta çok ilerledi
tabbi inşallah müdahaleye gerek kalmadan gelir bebişimiz

İnşaallah Mervanurrr İnşaallah bebişin gelir.
Ateşin bebiş var diyormuş İnşaallah ateşin düşmez bebişin gelirrrrrrrrrrrrrrrr

İnşaallah Mervanurrr İnşaallah bebişin gelir.
Ateşin bebiş var diyormuş İnşaallah ateşin düşmez bebişin gelirrrrrrrrrrrrrrrr

Aayy ağzın bal yesin..rabbim göbüşünü bebişlerle doldursun..inşallah bebişim gelir..olmazsa da önümüzdeki aylara bakacağız pes etmek yok..ümidimizi kaybetmek yok

tatlım sen testini ilk idrarında yapmadın dimi?
çünkü bu tetsleri genelde öğlen 3 ila 4 arası ve 3 saat boyunca sıvı almadan yapın diyorlar
koyu çizgiden sonra çıkan silik çizgi yumurtanın çatladığını söylüyor canım
çok iyi tatlım çatladığını biliyoruz ve hayırlısıylada gelir inşallah meleğiniz çalısın canım bu zamanları boşa geçirmeyin çizgi tamamen yok oluncaya kadar devam

kızlar bu topk sayesinde moralim çok yüksek motive oluyorum. mutluyum huzurluyum stres yok korku yok . böylece bu rahat psikolojımızle çekicez bebişleriii kendimizee :)

tatlım çok çok iyi gidiyor ateşin
hadi inşallahh geldi senin meleğin
hayırlısıyla kutlayalım canım
rabbim istyen herksin yüzünü güldürsün canımmm

evet canım çoğunuzun ablası oluyorum
yaş ortalaması küçük süper
hadi inşallah öyledir canım
gelsin hayırlısıyla
az kaldı nasıl olsa
inşallahh güzel haberlerini alırız canım

Evet aynen canım.Katılıyorum Sana
Ssirin kafanıı yorma tatlımmm gelecek bebişlkerimizzz

inşallah canımmm

kızlar bu topk sayesinde moralim çok yüksek motive oluyorum. mutluyum huzurluyum stres yok korku yok . böylece bu rahat psikolojımızle çekicez bebişleriii kendimizee :)

tatlım aynen öyle bende çok rahatlıyorum iyiki tanımışım sizleri
iyiki varsınız
çok önemli birşey dertlerimizi ve seviçlerimizi paylaşıyor olabilmek
hemde böyle hiç biribirimizi tanımadan birbirimize destek olamak çok değerli birşey
iyiki varsınız

kızlar bende katılayım size biz daha evleneli 5 ay oldu benim prolaktin hormonum yüksek bebek çok istiyoruz her geçen gün bi arkadaşımızın hamilelik haberini alıyoruz.daha benim yaşım küçük ama eşim benden baya büyük oda çok istiyor bende inşallah bu ay olur inşallah

hoşgeldin caanım umarım en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun

Selam kizlar. Dun cok yorulmusum. Bugunu uyuyarak gecirdim.
Karapissocum gelen giden yok. Aman gelmesin insallah bu ay senden umitliyim. Yarin test somucunu merskla bekliyorum.
Bu ay herkes bebisine kavusacak inaniyorum.liste giderek uzayacak insallah. Hepimiz kocaman gobuslu olacagiz...

hoşgeldin canımm
çok iyi yapmışsınn dinlen tabii şimdi senin tam ihtiyacın olan şey ayaklarını uzatıp yatmak dinlenmek uyumak
amin aminnnnn canımm inşallahh
bu arada dün moralin bozuktu sanırım şimdi nasılsın canım daha iyisindir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…