- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.601
ben de 27 yaşmdayım canım hiç öyle düşünme artık doğurganlık yaşı zaten yukarılarda eskisi gibi erken evlenip erken anne olan azaldı evlilik yaşı da çocuk doğurma yasıda yüksek . bir tanıdığım geçen hafta doğum yaptı ilk bebeği. yaşı da 41 . Rabbim ol derse oluverir.
en onemlisi saglikli olmak oncelikle. Saglik olduktan sonra cozulur her sey diye dusunuyorum zaten sagligin iyi olmasa ama hamile olsak o bebegi de iyi yetistirmek zorlar insani. Once saglik yas 30- 32 cok da farketmez ic huzur ve saglik onemli
ben de 27 yaşmdayım canım hiç öyle düşünme artık doğurganlık yaşı zaten yukarılarda eskisi gibi erken evlenip erken anne olan azaldı evlilik yaşı da çocuk doğurma yasıda yüksek . bir tanıdığım geçen hafta doğum yaptı ilk bebeği. yaşı da 41 . Rabbim ol derse oluverir.
benim bata 3 gün kaldı umarım gelmez..ve son 6 gündür ateşimde yükselme de var..36.7 ve 36.6 larda..ondan önceki günlerde ise 36.1 ve 36.4 arasında değişiyordu..
ateşin ne zamana kadar yüksek gitmesi gferekiyor cnm bilgin var mı?geçen ay adetime 3 gün kala filan düşmeeye başlamıştı umarım bu ay hsg den sonra gebe kalanlardan olurum..
karapissocum iyi yapmışsnz çalışmakla. biz elimizden geleni yapalımda tevekkül Allaha kalmış
İnşaallah Mervanurrr İnşaallah bebişin gelir.
Ateşin bebiş var diyormuş İnşaallah ateşin düşmez bebişin gelirrrrrrrrrrrrrrrr
canim dun sabah 11 civari poztif cikti hem de daha kurumadan bile cok koyu cikti bugun 11 gubu yaptim silikti yani negatif. Koyu cizgiyi elde ettigimiz sabah yani cmts sabah dedil de cuma gecesi iliski oldu bir de bugun olacak insallah bakalim. Benim cizgi yok olana kadar olmadi koyudan bir gun once ve silik cikinca olmus olcak
hoşbuldum canım..benim en yüksek ateş 36.7 oluyor..geçen ay da 36.6 dan sonra 36.2yle regl oldum..umarım bu ay gelmez canım..artıok benimde bir yavrum olsun istiyorum..rabbim hepimize en kısa zamanda nasip ederde kutlarız burada inşallah..yarın ateşimi ölçüp haber veririm inşallah..
tatlım çok çok iyi gidiyor ateşin
hadi inşallahh geldi senin meleğin
hayırlısıyla kutlayalım canım
rabbim istyen herksin yüzünü güldürsün canımmm
Ben silik olduğu günde çalıştım ihtiyatlı olmak içinnn
İçimde kaçırdıkmı acabam kalmadı en azındannn
Ya parasından değil ki
Bilimiyoruuum yaaa inşaallah regl gelmez
Sabah 10 gibi kalktım ama kahvaltıdan sonra acayip uyku bastırdı uyudum
İnşaallah bebişim büyüdüğü için vücudum tepki veriyorduurrrr
Hıııım Ssirin sen benim ablam oluyorsuuun
Ben 25 yaşındayııım
Evet aynen canım.Katılıyorum Sana
Ssirin kafanıı yorma tatlımmm gelecek bebişlkerimizzz
kızlar bu topk sayesinde moralim çok yüksek motive oluyorum. mutluyum huzurluyum stres yok korku yok . böylece bu rahat psikolojımızle çekicez bebişleriii kendimizee :)
kızlar bende katılayım size biz daha evleneli 5 ay oldu benim prolaktin hormonum yüksek bebek çok istiyoruz her geçen gün bi arkadaşımızın hamilelik haberini alıyoruz.daha benim yaşım küçük ama eşim benden baya büyük oda çok istiyor bende inşallah bu ay olur inşallah
hoşgeldin caanım umarım en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun
şirincim sen varsın sadece sanırım ben cıkıyorum bugun işleri çok boşladım yemek yapayım bari görüşürüz canım
Selam kizlar. Dun cok yorulmusum. Bugunu uyuyarak gecirdim.
Karapissocum gelen giden yok. Aman gelmesin insallah bu ay senden umitliyim. Yarin test somucunu merskla bekliyorum.
Bu ay herkes bebisine kavusacak inaniyorum.liste giderek uzayacak insallah. Hepimiz kocaman gobuslu olacagiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?