- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.621
hoşgeldin canımm
çok iyi yapmışsınn dinlen tabii şimdi senin tek ihtiyacin olan şey ayaklarını uzatıp yatmak dinlenmek uyumak
amin aminnnnn canımm inşallahh
bu arada dün moralin bozuktu sanırım şimdi nasılsın canım daha iyisindir inşallahh
Yok kuzucum yumurtanin kokusu fena yapti beni. Bir sure balkondan iceri giremedim. Dondum valla. Zzoraki burnumu tikayrak yedim:-D sen nasilsin?
ayy kıyamam sana :)
tatlı zorluklar bunlar nasılsa geçecek canımmiyiyim canım ne olsun buralardayım ben işte :)
eşim işte bende burdayım :)
bugün kimsecikler yoktu sağolsun melek vardı onunla muhabbet ettik sonra bir ara karapiso geldi :) ama herkesin tatil günü hemen gitti
şimdi sen geldin iyiki geldin :)
ben şimdi 9. günümdeyim işte dün btc ye başladım
inşallah işe yarar bu ay bizimde meleğimiz gelir bende uçarım havalaraa :)))
Insallah cnm gececek ama zor gercekten. Insallah sen de bu ay hamis kal da bak tatli mi aci mi :-D
Canikom 10. Gune kadar yenmesi Lazimmis btc yi. Uzun sure yemek dusuklere sebep oluyormus. Sifa olsun insallah. Bir de tarcin cokq faydaliymis kadinlara. Sakizi tarcinla beraber cigniyormus eskiler bebek sahibi olmak icin. Hayirlisi olsun cnm. Rabbim bu ay nasip etsin insallah. Ov. Testine ne zaman basliyacaksin?
tatlım ya ben o btc yi yemeye geç kaldım aslında
adetin 2. günü baslanmas gerekmiş 10 gün de fazlada yenmicekmiş ama
maalesef bizim burda imkanlar kısıtlı olduğundan ben malzemeyi geç toparlayabildim
onun için ben 8. gnümde yemeye başladım ve yumurtam oluşana kadar yiyim diyorum 4-5 gün belki işe yarar ama
şimdi sen düşüğe neden olabilir deyince korktumda
yemesemmi acaba geç kaldım sonuçta
benim testimde az burdakilerde sadece 5 li testler satılıyorbol bol yok yani bende
onun içinde 12. günümde teste başlamayı düşünüyorum canım
16. günüme kadar yapıcam geçen ay gün aşırı takip etmiştim 12. günde ilk ince silik çizgiyi görmüştük
inşallah kaçırmayız canımm
bu aradaa gelsin ben razıyım hergün çıkarmalaraa
hiç yemek yemesemde olurrrr
Sen bu ay hamis kal gorucem ben seni ogururken. Ogggg acimmmmm yiyemiyorum aman basim donuyorrrrr :-D
Saka bir yana hayirlisi olsun cnm. 5 test yeter aslinda. Bakarsin akintinindurumuna. Ona gore baslarsin. Goguslerde hassasiyet oluyor benim yumurtlama doneminde. Su onemli ama. Biraz fazla kacirsan etkiliyor.
Btc ye gelince erken yumurtlamiyorsan zaten sorun olmaz yemen bence.
En onemlisi stres yapmamak. Stres yapmazsan kesin gelir bebisin. Demesi kolay da insan stres yapiyor illaki
ayyy gelsin o günlerrrr :)))
çok istiyorummmmhayırlısıyla sağlıkla inşallahhh
bende pek belirti olmuyor canım ya sadece psikolojik olarak calismal biti başlıyor benim belirt, krizimm :)
ay şu oldu hamişi galiba :) çok uyuyorum hamişim galibaa :)
ayy başım döndüü ayy şu oldu bu oldu :) her ay bişiler olur bana
ayacip kuruyorum kendimi yaa
kıyamam kocamda her seferinde ümitleniyor ben böyle dedikçe
ama artık demicem birşey çok üzülüyor olmayınca benden daha çok etkileniyorkıyamam ona
bu ay inşallahh gelir canım yaaa
erken yumurtlamıyorum sanıyorum 14 gün yumuş oluşuyor 15 de çatlıyor diye biliyorum ya inşallah yine aynı olur
o zaman ben 14. günüme kadar yiyim sonra yemeyim
zaten bi garip bişi oldu yav bu :)
ben çörek otunun tozunu bulamadım tabi böyle iri iri dişlerimle eziyorum :) kıvamı baya koyu oldu benim karışımın
hadi hayırlısıylaa tutunsun bebişim yada beişlerimm inşallhhh
Butun olarak yemen daha iyi. Ogutulunce uzun sure kullanmamak lazimmis. Etkisini yitiriyormus cikan yag. Dislerince ezmenn daha iyi.
Ailede ikiz varmi? Ikiz olursa amanninnnn..
Seni cok iyi anliyorum o psikoloji cok fena. Ben de her ay yasiyordum. Gecen ay dusunmedim bol bol dua ettim. Hatta caksiri arastiriyordum nasilsa yine olmadi diye. Rabbim buyuk ummadigin anda veriyor.
Benim en buyuk sikintim simdi bebisimin kalp sesinibir duysam. Is hamis kalmakla bitmiyor ki. Dogana kadar devam edecek herhalde sikintilar. Oyle mi olcak boyle mi olcak diye diye strese giriyor insan. Sen abastan rahat ol da daha sonra asil stres basliyor.
yok tatlım 8 ik ne bizim sülalede ne eşimin sülalesinde
ama ben o kadar çok şey yiyip içiyorum ki :) üçüz beşiz bil çıkabilirr
rabbim hayırlısıyla saglik versinde yeterki versin razıyım ben gözümüz yollarda bekliyoruz
seninki ne güzel olmuş öylemaaşşall bebişe aferin ona annesini çok üzmemiş
sizin kaçıncı denemizde geldi tatlım?
birde sakın kötü şeyler düşünme mutkala duyacaksın bebişinin pıtpıtlarını rabbim çok büyük bol bol dua et canım
haklısın asıl stres o zaman başlıyor ama tadin çıkarmak gerek öyle değilmi
çok takmamaya çalış canım sonuçta sende senden bir parça var ve şuan büyüyor hızla güzel şeyler düşünüp güzel enerji gönder bebeğine
mutlu ol heran tadını çıkar bence
senden keyiflisi varmıdır ki
rabbim yardım eder sen sıkma canını hiç kötü şeylerde düşünme çok sağlıklı bir bebğin olacak hayırlısıyla
bide ayıptır söylemsi seninki kız olacak galibaa
Canimsin oyle iyi geldi ki seninle konusmak. Rabbim tez zamanda bebisine kavusutursun insallah. Okadar icten dua ettim ki.... bana cok kiyi moral verdin. Bazen o kadar bunaliyorum ki.bu gece ruyamda bile telasla uyandim. Icimdeki sikintidan kabuslar goruyorum. Ama seninle konusmak cok iyi geldi. Haklisin bebisi de sikintiya sokmamam lazim. Allahin izniyle bu ay bebisine kavusursun insallah. Dualarim seninle..
Insallah kuzum bir kizim olmasini cok isterim. Saglikli olsun da Allahim ne verirse raziyiz.
Cnm biz agustos da biraktik korunmsyi ama. Her aybisiler cikti. Dogru durust calistigimiz 3. Ayimizdir. Btc yaptim iki ay olmadi. Cok agri yapti yumurtlarken. Ben de biraktim bu ay yapmadim. Ben gec yumurtluyormusum meger. Adete bir hafta kala. Hep ozsmanlar calismalari birakiyorduk. Megersem yumurtlamam gecoluyormus. Ben bir de liste yaptum. Gunldri yazdim uzerine isarstledim calismalari. 2 ay hep 18.20. Gunlerbos gecmis. Ov. Testi de yapinca belli oldu. Hep kacirmisiz. Kismet Rabbim verecegizamani biliyor. Biz ne kadar kendimizi yiyip bitirsek de Rabbim ol deyince oluyor.
rica ederim canım benimhepimiz iyi olalım mutlu olalım herşey hayırlısıyla dediğin gibi rabbim ol dediği zaman olacak
sen şanslılardansın meleğin şuan seninle ve sağ salim gelecek hiç kötü şey düşünme benimde dualarımdasınız tatlım...herkes için ediyorum bebek isteyenlere tez zamanda versin diye siz hamile olan arkadaşlar içinde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alın diye
rabbim mutlaka duyuor sesimizii sen yeterki yüreğini ferah tut
hayırlısıyla ne zaman gidecen hastaneye bebişimizim pıtpıtlarını duymaya
birde cinsiyet ne zaman belli oluyor acaba inşallah rabbim gönlündekini veriri canım
birşey diyeyim sana :) bizim gelin hamileliğinde aynı senin gibi ölüyordu öğürmekten sürekli çıkarmaktan yemek yiyemiyordu çok kilo vermişti ve kızı oldu :) fıstık gibi çok tatlı yersin onu bir görsen :)
inşallah seninkide öyle tatlımı tatlı güzelmi güzel bir kızın olur canımm
bulantısı az olanın oğlu oluyor oda kuzenimde tescillendi :) aynı zamanda hamile kalmışlardı o şekilde farkı anlamıştık bizde :)
canım ya o ovu testi bizede çok iyi geldi biliyormusun bende geçen ay fark ettim
ben ateşimide takip ediyorum ve çalışma olduğu zamanları işaretliyordum
dediğin gibi bizimde nedense koca aylarda 14 ve 15 günlerimiz hep boş geçmiş tam zamanında mola vermişiz bu kadar olur yani
geçen ay bunu fark etmiştim ve ilk kez 14. günümde çalışma oldu 16. günde de çizgi gitti diye yapmadık bıraktık meğersem devam edilmesi gerekmiş
bu sefer tecrübeliyim artık inşallahh 12. günden başlayıp aralıksız :))) 18. güne kadar çalışma yapmayı düşünüyoruz hayırlısıylaa inşallahh
belkide bizimde onun için olmuyordu belki bu sefer bizimde gelir canımmm
Sizin de bizimki gibi olmus cnm. Siz de kacirmissiniz gunu. Ama bak bu ay cozmussun testi. Kesin gelecek bebis. Bos birskmayin bol bol calisin.
Ayse 7,+1 de duymus pitpitlari. Erken gitme diyor. Ben gittim elim bos dondum dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum. Biraz internette aarastirdim hep 7. Haftadan sonra duymuslar. Ben daha 5+5 haftaligim. Bu hafta degil haftaya gitmem lazim. Ama bilmiyorum ne yapacagimi.
Iste hep bahane aslinda bos gecirmisiz filan. Rabbim ol dediginde oluyor bizne yaparak yapalim degil mk. Yani oyle oluyor ki o gunlerde bir engel cikiveriyor ve calisma olmyor kismet. Rabbim hersyin hayirlisini versin.
Kuzum ben yemek yiyeyim artik. Gelirim yine optum seni. Iyiki varsin. Iyi ki bu topik var. Rabbim isteyenleri tez zmanda bebiine kavustursun insallah.
afiyet bal şeker olsun tatlım bebisi can olsun kan olsu inşallahhh
dediğinn gibi rabbim bir mani çıkarıyor ve olmuyor düşünüyorumda buraya bu kadınlar kulübüne daha önce gelseydim belki bu ovu testini daha önce öğrenecektim belki o zaman olacakti ama bianda oluyor herşey dediğin gibi rabbim düşürüyor aklımıza önümüzü görmemizi sağlıyor olacağı zaman açıyor tüm kapıları yol gösteriyor bize nuruyla aydınlatıyor bizlerihamdolsun yüce rabbime
az önce namaz kıldım ve senin için dua ettim canımmm inşallahh rabbim bu kutsal topraklardaki duamı kabul eder ve sana ve bebiğne sağlıklı bir hamilelik nasip eder sağlıkla alırmısın meleğini kucağına kurtulursun bu sıkıntılarından içine huzur dolar inşallahh
akşamları rahat uyuyabilmen için yatağa yattığında 7 kez felak 7 kez nas ve 7 kez fatihayı oku tatlım biliyorsundur ama hatırlatmak istedim öyle huzurlu ve rahat uyursunki sabah çok daha mutlu uyanırsın canım
bebişin pıtpıtları için o zaman birazcık daha sabret canım gitmişken herşeyi öğren için rahatlasın azıcık sık dişini emi o sağlıkla büyüyor merak etme sen
bu arada ben çıkarım
eşim yolda geliyor
eli kulağında çalar kapıyı :)
güzelleşeyim azıcık :) kocam geliyor...
öpüyorum seni gerçekten çok mutluyum bende bu topikte olmaktan ayşecim iyiki açmış bu topiği bi sürü çok tatlı insanla tanıştım
iyiki varsın canım
iyiki varsınız
seviyorum hepinizi
allaha emanet olsun
yarın sabah erkenden gelirim ben yine
sabah görüşürüz canım
Him bebis geliyor galiba heee. Aman kuzum dikkat et ekendine ayaklarini filan usutme. Stres yapmamaya calis olur mu. Agir filan da kaldirma emi? Bebis geliyor galibaaaaaaaaa.Kizlar iyi akşamlar
Benim batma devam ediyl4
Canım noluyor bilmiyorum ama inşallah bebek gelir ayagima sicak su torbasi koydumHim bebis geliyor galiba heee. Aman kuzum dikkat et ekendine ayaklarini filan usutme. Stres yapmamaya calis olur mu. Agir filan da kaldirma emi? Bebis geliyor galibaaaaaaaaa.
Canım noluyor bilmiyorum ama inşallah bebek gelir ayagima sicak su torbasi koydum
Dikkat ediym inşallah gelir bebegim haftaya sali bat
Kizlar iyi akşamlar
Benim batma devam ediyl4
cnm tbrk ederim yeni gördüm hamiş olmuşun sende rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi bak bebişe bulantılar başlar yavaştan tuzlu ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?