- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.641
Tsk ederim cnm Aminn hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah. Basladi bulantilar. Sabahlari bilhassa oluyor. Kuru ekmek yiyorum hep sabahlari. canim sana da sorayim ben ultrasona gitmedim henuz. Gecen hafta aile doktoruma gittim. Tahlillerim oldu. Bu hafta mi gideyim haftaya mi? 7. Haftadan sonra kalp atisi duyuluyormus. Benim daha 5+5. Bir hafta dahadurayim mi? Sen ne diyorsun? Ayse gitmis bos dondum dedi. Senin dusuncen de ayni mi?
cnm ben gebeliğimi çok erken öğrenenlerdenim erken döllenme idi bnm ki adetime 5 gün kala gebelik testimde silik çizgiyi görmüştüm 5. haftama kdr yedim bitirdm kendimi ya kese görünmezse die 5. haftanın sonuydu kese göründü doktor 1 hafta snra yine gel kalp atışlarına bakalım dedi 7. haftamda kasıktan görüldü kalp atışı vajinal de bakıolar ama ben önermiorum bu zamana kdr hiç vajinal bakılmadı sende baktırma sabret azcık 1 haftan kalmış zaten kalp atışını rahat rahat görürsünüz evham yapıosundur anlıorum bnde o zamanları geçirdim nette okuodum dış gebelik fln herşey psikolojimi bzmuştu okuma bişi bekle azcık allahn iznyle duyulacaktır minişin kalbi
Sorma canim ya hem de nasil icim icimi yiyor. Geceleri kabuslar goruyorum. Onceleri hamilemiyim degil miyi stresi vardi simdiki stres daha buyuk. Insallah canim Rabbimin izniyle atlatacagiz hepsini. Allahimin izniyleinsallah hepimiz kucagimiza alacagiz minislerimizi.
Cok tesekkur ederim cnm. Iyi ki varsiniz....
ah bide tepikler atsın annesi o zaman gör nasıl bi duygu bebeğin ilk hareketlerini hssetmeye başladığında bi hormon patlaması yaşıosun ben ilk tekmesinde çok ağlamıştım mtluluktan o zamangi iccin anladım içimde bişey var star wars gibi bişeydi şmdi canlı kanlı bebek gece uyutmuo ah rabbim btn herkese yaşatsın yorma kendini snde şu zamanlarda bolca uyu dnlen bebek snden beslenmio zaten folik asit içmelisin ok
Dimi ya iste o zaman anlayacagim anneligi. Su an daha bilincinde degilim. Ben de aglarim herhalde. stra wars demek :-D. Eyvah epey calisiyor herhalde. Gunduz anne hareket halinde oldugu icin besik gibi sallandigi icin uyurlarmis. Tabi gece de calisiyordur pasa. Folik plus iciyorum cnm. Cok onemliymis folik asit galiba. Unutmamak icin hep gozumun onune koyuyorum.
Oyle uyuyorrum ki uyku hapi almis gibi. Siziyorum resmen yataga yatinca. Simdiden depolamak lazim
ben 3. ayımın bitimine kdr kustum su içsem kustum günde 9-10 kere bulantılarım 7 de başladı 20 gün kdr paso uyudum snra uykumdan bile bulantıya kalkıodum artik gece dua ediodum oturup allahım geçsin artık die şükür geçti yemeğimide yedim tabi 55 ten 50 kiloya düştüm 3 ayıma kdr suan yavaştan alıoruz kilomuzu artık folik önemli gebelik öncesi ve snrası 3 ay kullanıcan 3. ayın bitince doktorun kan ve vitamin ilacı vericek onlarıda kullanıcan hap kolik olucaz anlıycağın inş senin bulantılar çabuk biter çekmezsin ben çok çektim kocada üzülüodu benim gözlerimin yanları yırtılmış gibi olmştu kusmaktanolsun ama oğlum için değer rabbim kolay doğum versin sanada cnm bnm öptüm hadi seni kib sormak istediğin bişi olursa bulursun beni
Aminnn hepimizinkini CanıımmmAayy ağzın bal yesin..rabbim göbüşünü bebişlerle doldursun..inşallah bebişim gelir..olmazsa da önümüzdeki aylara bakacağız pes etmek yok..ümidimizi kaybetmek yok
Ne güzel canım bende aynıyımm...kızlar bu topk sayesinde moralim çok yüksek motive oluyorum. mutluyum huzurluyum stres yok korku yok . böylece bu rahat psikolojımızle çekicez bebişleriii kendimizee :)
Bende sizleri tanıdığım için çok Happiyimmminşallah canımmm
tatlım aynen öyle bende çok rahatlıyorum iyiki tanımışım sizleri
iyiki varsınız
çok önemli birşey dertlerimizi ve seviçlerimizi paylaşıyor olabilmek
hemde böyle hiç biribirimizi tanımadan birbirimize destek olamak çok değerli birşey
iyiki varsınız
aynennnnnnniyi ki varız iyiki topiğimiz varr :)
Ovvvvvvvvvvvvv Kız dur daha yenisiniz olur Allahın izniyle kafanı rahat tutkızlar bende katılayım size biz daha evleneli 5 ay oldu benim prolaktin hormonum yüksek bebek çok istiyoruz her geçen gün bi arkadaşımızın hamilelik haberini alıyoruz.daha benim yaşım küçük ama eşim benden baya büyük oda çok istiyor bende inşallah bu ay olur inşallah
Cannım Evet hala gelen giden yoook acayip yoruldum dünSelam kizlar. Dun cok yorulmusum. Bugunu uyuyarak gecirdim.
Karapissocum gelen giden yok. Aman gelmesin insallah bu ay senden umitliyim. Yarin test somucunu merskla bekliyorum.
Bu ay herkes bebisine kavusacak inaniyorum.liste giderek uzayacak insallah. Hepimiz kocaman gobuslu olacagiz...
Cadiozy cannım sen neden böyle kendini üzmüşsün sıkıntı yapmışsın boşuboşuna,Ben önceden düşük yapmama rağmen hamleyken hiç olumsuz şeyler düşünmüyordum Hep olumlü güzel şeyler düşünüyordum halada öyleyiiimTsk ederim Allah razi olsun. Rabbim hepimize hayirlisiyla kolay dogum versin saglikla kucagimiza alalim insallah cnm. Epey hap icecegim daha yani. Saglikli olsunlar da raziyiz. Sen atlatmissin zor kisimlari. Allahin izniyle saglikla kucagina da alirsin insallah. Her sey icin tekrar cok tsk ediyorum. Tmm cnm bulurum ben seni. Allaha emanet olun kucuk beyimizle. Ben de optum sizi. Gorusuruz.
otelde kalıyoruz tatlım biz...
bütüngün yatıyom :)
yemek kocam gelirken getiriyor
çamaşırlar kuru temizlemede
odayı kat görevlileri temizliyo
valla ben acayip alıştım tembelliğe tr dönünce napcam bakalım
kızlar bişey soracam yumurtlama günlerinizde gögüs uçlarında hasaslaşma oluyormu benim bazı aylar net hisediyorum bazı aylar hisetmiyorum mesela buaydada yok göğüslerde herhangi bir tansiyon ama ovulasyon testime göre yumurtladım gözüküyor bende çok belirtici oldum çıktım yahuu
Kızlarrr bugün sabah 10 gibi yaptığım test salaklaşmııış rengi değişmiş ve 2.çizgi görünüyoooor
Kocişimde dedi görünüyorr diye ama pembe değil yani idrar rengindeeee baya bellli :18::18::18:
Kızlarrr bugün sabah 10 gibi yaptığım test salaklaşmııış rengi değişmiş ve 2.çizgi görünüyoooor
Kocişimde dedi görünüyorr diye ama pembe değil yani idrar rengindeeee baya bellli :18::18::18:
Olabiliyor kişiye göre. Bendede oluyor aynzı bazı aylarda :44:
Hepimiz belirtiler arıyoruz cannımmmm
Benimde adetim dündü ama olmadım. Bu ay 17.gün yumurtladım son 1 hafta kala.
diyorlarki yumurtlamadan sonraki 14.gün adet olunurmuş bende bekliyorum bir umut işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canim cok guzelll. Bugun kacinci gunundu?
Bat 9 şubattı Canım yaaaaaaaaaaaaa Bir foto buldum benimkine benzeyen ama ekleyemedim beceremedim
kızlar bişey soracam yumurtlama günlerinizde gögüs uçlarında hasaslaşma oluyormu benim bazı aylar net hisediyorum bazı aylar hisetmiyorum mesela buaydada yok göğüslerde herhangi bir tansiyon ama ovulasyon testime göre yumurtladım gözüküyor bende çok belirtici oldum çıktım yahuu
Amiin Canımmm Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.eeeee hadi inşallah canım mutlu haberi ver bize bol bebiş topigimize bol bol versin allah hepimize
canım yarın sabah testi tekrarla silik filan çıkarsa hamilesin allahın izniyle..çıkmazsada biraz daha beklersin..ayşenin de sonradan silikleşti hamile olduğunu öğrendi..aynı ay bendede sonradan silikleşti ama malesef adet olmuştum..umarım senin sonucunda ayşenin ki gibi olur..
bu arada ayşe bugün yok mu ben mi gözden kaçırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?