Bol bebiş topiği

cnm ben gebeliğimi çok erken öğrenenlerdenim erken döllenme idi bnm ki adetime 5 gün kala gebelik testimde silik çizgiyi görmüştüm 5. haftama kdr yedim bitirdm kendimi ya kese görünmezse die 5. haftanın sonuydu kese göründü doktor 1 hafta snra yine gel kalp atışlarına bakalım dedi 7. haftamda kasıktan görüldü kalp atışı vajinal de bakıolar ama ben önermiorum bu zamana kdr hiç vajinal bakılmadı sende baktırma sabret azcık 1 haftan kalmış zaten kalp atışını rahat rahat görürsünüz evham yapıosundur anlıorum bnde o zamanları geçirdim nette okuodum dış gebelik fln herşey psikolojimi bzmuştu okuma bişi bekle azcık allahn iznyle duyulacaktır minişin kalbi

Sorma canim ya hem de nasil icim icimi yiyor. Geceleri kabuslar goruyorum. Onceleri hamilemiyim degil miyi stresi vardi simdiki stres daha buyuk. Insallah canim Rabbimin izniyle atlatacagiz hepsini. Allahimin izniyleinsallah hepimiz kucagimiza alacagiz minislerimizi.
Cok tesekkur ederim cnm. Iyi ki varsiniz....

ah bide tepikler atsın annesi o zaman gör nasıl bi duygu bebeğin ilk hareketlerini hssetmeye başladığında bi hormon patlaması yaşıosun ben ilk tekmesinde çok ağlamıştım mtluluktan o zaman anladım içimde bişey var star wars gibi bişeydi şmdi canlı kanlı bebek gece uyutmuo ah rabbim btn herkese yaşatsın yorma kendini snde şu zamanlarda bolca uyu dnlen bebek snden beslenmio zaten folik asit içmelisin ok

Dimi ya iste o zaman anlayacagim anneligi. Su an daha bilincinde degilim. Ben de aglarim herhalde. stra wars demek :-D. Eyvah epey calisiyor herhalde. Gunduz anne hareket halinde oldugu icin besik gibi sallandigi icin uyurlarmis. Tabi gece de calisiyordur pasa. Folik plus iciyorum cnm. Cok onemliymis folik asit galiba. Unutmamak icin hep gozumun onune koyuyorum.
Oyle uyuyorrum ki uyku hapi almis gibi. Siziyorum resmen yataga yatinca. Simdiden depolamak lazim

ben 3. ayımın bitimine kdr kustum su içsem kustum günde 9-10 kere bulantılarım 7 de başladı 20 gün kdr paso uyudum snra uykumdan bile bulantıya kalkıodum artık gece dua ediodum oturup allahım geçsin artık die şükür geçti yemeğimide yedim tabi 55 ten 50 kiloya düştüm 3 ayıma kdr şuan yavaştan alıoruz kilomuzu artık folik önemli gebelik öncesi ve snrası 3 ay kullanıcan 3. ayın bitince doktorun kan ve vitamin ilacı vericek onlarıda kullanıcan hap kolik olucaz anlıycağın inş senin bulantılar çabuk biter çekmezsin ben çok çektim kocada üzülüodu benim gözlerimin yanları yırtılmış gibi olmştu kusmaktan olsun ama oğlum için değer rabbim kolay doğum versin sanada cnm bnm öptüm hadi seni kib sormak istediğin bişi olursa bulursun beni

Tsk ederim Allah razi olsun. Rabbim hepimize hayirlisiyla kolay dogum versin saglikla kucagimiza alalim insallah cnm. Epey hap icecegim daha yani . Saglikli olsunlar da raziyiz. Sen atlatmissin zor kisimlari. Allahin izniyle saglikla kucagina da alirsin insallah. Her sey icin tekrar cok tsk ediyorum. Tmm cnm bulurum ben seni. Allaha emanet olun kucuk beyimizle. Ben de optum sizi. Gorusuruz.

Aayy ağzın bal yesin..rabbim göbüşünü bebişlerle doldursun..inşallah bebişim gelir..olmazsa da önümüzdeki aylara bakacağız pes etmek yok..ümidimizi kaybetmek yok
Aminnn hepimizinkini Canıımmm

kızlar bu topk sayesinde moralim çok yüksek motive oluyorum. mutluyum huzurluyum stres yok korku yok . böylece bu rahat psikolojımızle çekicez bebişleriii kendimizee :)
Ne güzel canım bende aynıyımm...
İnşaallah bu topiktr doğurup büyüteceğiz bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bende sizleri tanıdığım için çok Happiyimmm
iyi ki varız iyiki topiğimiz varr :)
aynennnnnnn
Ovvvvvvvvvvvvv Kız dur daha yenisiniz olur Allahın izniyle kafanı rahat tut
Cannım Evet hala gelen giden yoook acayip yoruldum dün
İnşaallah hayırlısıyla belli olur,Sen demiştin ya bende geç yumurtladım diye bugün 12.gün negatif çıktı bilemiyorum artık Rabbim hayırlısını versin Gönlüme hayırlısını sevdirsiiin
Cadiozy cannım sen neden böyle kendini üzmüşsün sıkıntı yapmışsın boşuboşuna,Ben önceden düşük yapmama rağmen hamleyken hiç olumsuz şeyler düşünmüyordum Hep olumlü güzel şeyler düşünüyordum halada öyleyiiim
İnşaallah bebişiniz sağlıkla gelecekkkk :81::81::81:
Darısı bizlere

şirincim nerde kalıyonki öyle tatile falanmısın benim yerimede dinlen bazen oturmaya hasret kalıyom inan ha buarada butatili bir bebekle taçlandırır rabbiim inşallah

kızlar bişey soracam yumurtlama günlerinizde gögüs uçlarında hasaslaşma oluyormu benim bazı aylar net hisediyorum bazı aylar hisetmiyorum mesela buaydada yok göğüslerde herhangi bir tansiyon ama ovulasyon testime göre yumurtladım gözüküyor bende çok belirtici oldum çıktım yahuu

Olabiliyor kişiye göre. Bendede oluyor aynzı bazı aylarda :44:
Hepimiz belirtiler arıyoruz cannımmmm
Benimde adetim dündü ama olmadım. Bu ay 17.gün yumurtladım son 1 hafta kala.
diyorlarki yumurtlamadan sonraki 14.gün adet olunurmuş bende bekliyorum bir umut işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlarrr bugün sabah 10 gibi yaptığım test salaklaşmııış rengi değişmiş ve 2.çizgi görünüyoooor
Kocişimde dedi görünüyorr diye ama pembe değil yani idrar rengindeeee baya bellli :18::18::18:

canım yarın sabah testi tekrarla silik filan çıkarsa hamilesin allahın izniyle..çıkmazsada biraz daha beklersin..ayşenin de sonradan silikleşti hamile olduğunu öğrendi..aynı ay bendede sonradan silikleşti ama malesef adet olmuştum..umarım senin sonucunda ayşenin ki gibi olur..

bu arada ayşe bugün yok mu ben mi gözden kaçırdım..

eeeee hadi inşallah canım mutlu haberi ver bize bol bebiş topigimize bol bol versin allah hepimize

kızlar bişey soracam yumurtlama günlerinizde gögüs uçlarında hasaslaşma oluyormu benim bazı aylar net hisediyorum bazı aylar hisetmiyorum mesela buaydada yok göğüslerde herhangi bir tansiyon ama ovulasyon testime göre yumurtladım gözüküyor bende çok belirtici oldum çıktım yahuu

canım kişiden kişiye değişiyordur..ben adet döneminde dahi ağrı hissetmem..bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olacaktır..belirtilere takılma çalışmaya bak

eeeee hadi inşallah canım mutlu haberi ver bize bol bebiş topigimize bol bol versin allah hepimize
Amiin Canımmm Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Ben çook heves ediyorum şimdi böyle farklı çıkıncaaaaaaaaaaaaaa..
Rabbim nasip eder inşaallahh Hepimizeeeeeeeeeee

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa bilemiyoruum Bende daha önce silik görüp adet olmuş bir hatunummm
Allahım ne olur bize Hayırlı bebişler veeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet ayşe bugün yoktu inşaallah problem yoktuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…