Bol bebiş topiği

canımbenim şurda sabaha ne kaldı biliyorum cok heyecanlı bir sabah olcak ama hayırlıbir sabah olacak bebişin sana mrhb diyecek teste inşallah

Hayırlısı neyse o olsuuun kızlar..
Ben gittim sabah tasti tekrarlamayacağım bekleyeyim bir gün ara ile yapayım diyorummm
silik bile sayılmaz bu test ama bir umut işteeeeeeeeeeeeee
bu ay herkes Bana sen hamilesin dedi...
Eşimin annesi eşim burdaki LEylaaaaaaaaaaaa
İnşaallah güzelll bir haber alırımmm
İnşaallah Hepinizin güzel haberlerini okurummm sabahhh

Benim her ay farkli oluyor.genelde yumurtlama doneminde uclari acimaya baslardi. Reglden biraz oncede tamamı agrirdi. Degisiyor yani.

Canim durdukca aklin hep orda olucak. Bence tekrarla testini sabah.

canım inşallah yarın güzel haberini alırız..fotoda bile belli..ayşenin ilk öğrendiği test fotoda belli bile olmuyordu..hamiş oldu hatun:) darısı sana sonra kk arkadaşlarımıza sonrada bana inşallah

iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın?pek yazamasamda takip ediyorum seni.evet canım ilk defa kullanıyorum,tam teşekküllü yapamadım misafirim çok fazlaydı normalde 12.günden itibaren başlıcaktım ama başlayamadım,bu üç testten de pek bişey anlamadım ama boşta durmadık :)))

çok sıkıldım canım,helde kist çıktığını öğrendim yeni ve 3,5 cm miş biraz ona canım sıkıldı ama şuan kafam daha rahat nedense şu sıralar hiç takmıyorum:))

bu sitede en fazla seninle,cemrenin en çok sevineceğine eminim canım hiç şüphem yok,iyiki bırakmamışız muhabbeti

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilğilerden dolayı,bu ay tam teşekküllü yapamadım 12.gün başlıcaktım ama misafirlerden fırsatım olmadı inşallah gelecek aya daha titiz çalışırım,çizğilerin silikleşmeye başladığında çatladığını bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu.

rabbim inşallah nasip edicek ama bi zamanı var biz çok fazla kafaya takıyoruz,keşke kafamızı tamamen boşaltabilsek(

bende bu ay kist çıktığı için rahatım,onun haricindede artık olumsuzluğa vuruyorum alıştırıyorum kendimi,sende dene tavsiye ederim..

yokluğun belli olduğu için merak ettim kuzum...aynı dert bende de vardı yatılı misafirim bende buğün rahatladım çok şükür.

canım bu ayki ovü.testelrini boşverdim adam akıllı yapamadım normalde 12.günden başlıcaktım ama başlayamadım,yinede boş durmadık ta :))) bakalım hayırlısı,

senin bat ne zaman?heralde 24-25 doğrumu?

ya şu sıralar kendimi olumsuzluğa adapte ediyorum sende dene,inanki ne yapıyosak kendimize yapıyoruz,ben çok yıpranıyorum o yüzden oluruna bırakıcam,kuzum cidden sende dene,baksana şu halimize kobay oluyoruz resmen,çift çizgiyi görünce ilişki,zor bi durum,söylediklerimi düşün derim canım!!!

şirincim nerde kalıyonki öyle tatile falanmısın benim yerimede dinlen bazen oturmaya hasret kalıyom inan ha buarada butatili bir bebekle taçlandırır rabbiim inşallah

günaydın canım
yok tatlım tatil değil aslına bir bakıma bana tatil :) eşimde değil
eşimin işi sebebiyle arabistandayız canım
mekkede kabe projesinde çalışuyor eşim
burda 2 yıl kadar kalıcaz gibi tabii allahım nasip ederse bir tesrslik çıkmazsa 1 yılı gitti zaten kaldı 1 yılımız onun içinde
ev kiralamak ve döşemek istemedik tatlım onun için otel daha rahat geldi bize
böyle çok iyi oldu
senin içinde dinleneyim canım
senin yoğunmu işlerin?
kıyamam sana
zamanında bende çok çalıştım evlendikden sonra eşim istemedi çalışmamı benimde canıma minnet
tam gönlüme göre oldu yani birde bebeğimiz gelirse herşey tam olucak hayırlısıylaa rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canımm

canımmmm gördüm testininnnn
yaaa ben dedimm sana bu ay sende bebiş varrrr diyeeee
yaşınnnn geldiii bebişşşşş
çok sevindimm canımmmm kesin var benceeee
çünkü sen erken yaptın hep testlerini birde normal testi onlarr boşu boşuna üzdün hem kendini hem bizi
ama bakkkkk
rabbim verdi sonundaaa
hamdolsunn rabbimeeee
hadiii çabuk gel bugünn kutlayalımmmm

tatlım o göğüs ucu hassasiyeti ilk kez bu ay bende de oldu ben hatta hamilemiyim dedim ama çıkmadı meğersem yumuşlardanmış sonradan öğrendim...
inşallah bu ay seninde benimde gelir meleklerimiz

canım kötü düşünme kist için soğan kürü çok iyi diyorlar
denedinmi hiç ?
ovu testinde silikleşince devam edileceğini bende bilmiyordum canım yeni öğrendim bizde bırakmıştık geçen ay olmadı
çok üzülmüştüm
bu ay bende tecrübeliyim :) bırakmak yok bu sefer :) bol bol çalışma olucak inşallah allahın izniyle
haklısın rahat olmak lazımda nerde bee tatlım aklım hep onda
inşallahh bu ay hepimizin bebekleri gelir canım mart anneleri olurz bizlerde
rabbim duayacak sesimizii
dualarımdasınız arkadaşlarr

günaydın hanımlarrrr
ben uyandım :) hadi gelin muhabbeteee
cadiozy tatlım nasılsın bugün?
KARAPİSOOO tatlım testinle gel bebeğinlee gelll
hadi bekliyoruzz senii
kutalama yapıcazzz
halay başı kevok ta gelir bugün
başlarız senin için halayaa

inşallahh bu ay bi sürü bebiş haberi alırızzz
martta da benim bebişim gelirr inşallahhhhh
ayşecimm senin verdiğin duayı hergün yüz kere okyorummm
inşallahh rabbim benimde sesimi duyar
her okuyuşumda sen geliyorsun aklıma
senin içinde dua ettin canım
rabbim çokkk büyükkkk hapimizin yüzü gülecekkkk
banada bu btc acayip enerji veriyoo :)
çeneme vurdu enerji fazlası

günaydın kızlarrrrr
cumartesi gittim dokotra bu sefr kendı dokotruma gıttım ılk gıttıgımde yoktuu dokotrum bask abı dokotra yonlendırmıslerdı bu sferr ondan randevu almıstım tekrar ulturasonda baktı dış gebelige dair hiç bi belırtı yok dgerınde cok dusuk zaten dıs geblık olmaz buyuk bı ıhtımal dusecek degerın kımyasal düşük dedi ama takip etmemiz gerekecek dedi ve düşmezse pazartesi gel igne ile düşürücez dedi ama şükürler olsun cumartesi yaptırdıgım beta hcg 17.50 cıktı düşmeye başlmaış yani içim rahtladııaynı zmandada çok üzüldümm 9 ay bu haberı almak ıcın içim içimi yerken haberı aldıgım gun kaybetmek gercekten cok kotu bısey allh kımsey yasatmasın melegım tutunamamıs bana adetimde bitti çalışmalar başlasın dıycez artıkkkkk inş bu ayy olucakkkk inanıyorum allhım saglıklı hayırlı versın ınss.

karapisso: canım çizgi o resimdeki gibiyse var gibii inşş hayrılısıı olurrrrrr kavusursun bebgıne bu ayyyy ii haberlerle gell

günaayydın erkenci kızlar nasılsınız. ssirin, eğlenceli ?

günaydın canımmm
hoşgeldinn
bugün abah sabah hamile haberleriye başladım güne keyfim yerinde ateş bölümde bir arkaşımın hamile haberini aldım çok mutlu oldumm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
birde karapisocuğumunda gelecek inşallahh bugün bebek haberi
bugün bayaa keyifli olucak gibi
gün güzel başladı inşallah güzel bir hafta geçiririz canım
sonra arkalarından hemen biz geliriz :
hamiş hamiş
sende ne var yok tatlım

operasyon gerektirecek bişey olmaz inşallah. geçmiş olsun tatlım yeni sağlıklı bebişler gelsin moralini yüksek tut.

oo yeni hamiş arkadaşı kutlarım. darısı bize. karapissonunda güzel haberi gelir inşallah bugun yarın. ben de pazartesileri hiç sevmiyorum. ama başladık bakalım işe güzel geçer umarım.

oo yeni hamiş arkadaşı kutlarım. darısı bize. karapissonunda güzel haberi gelir inşallah bugun yarın. ben de pazartesileri hiç sevmiyorum. ama başladık bakalım işe güzel geçer umarım.
geçer tatlım sıkma canını
nasıl olsa buraya gelebilme imkanın var bunaldınmu hemen gel muhabbet ederiz :)
sana iyi mesailer canım
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…