- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.661
Kızlarrr bugün sabah 10 gibi yaptığım test salaklaşmııış rengi değişmiş ve 2.çizgi görünüyoooor
Kocişimde dedi görünüyorr diye ama pembe değil yani idrar rengindeeee baya bellli :18::18::18:
kızlar bişey soracam yumurtlama günlerinizde gögüs uçlarında hasaslaşma oluyormu benim bazı aylar net hisediyorum bazı aylar hisetmiyorum mesela buaydada yok göğüslerde herhangi bir tansiyon ama ovulasyon testime göre yumurtladım gözüküyor bende çok belirtici oldum çıktım yahuu
canımbenim şurda sabaha ne kaldı biliyorum cok heyecanlı bir sabah olcak ama hayırlıbir sabah olacak bebişin sana mrhb diyecek teste inşallah
Hayırlısı neyse o olsuuun kızlar..
Ben gittim sabah tasti tekrarlamayacağım bekleyeyim bir gün ara ile yapayım diyorummm
silik bile sayılmaz bu test ama bir umut işteeeeeeeeeeeeee
bu ay herkes Bana sen hamilesin dedi...
Eşimin annesi eşim burdaki LEylaaaaaaaaaaaa
İnşaallah güzelll bir haber alırımmm
İnşaallah Hepinizin güzel haberlerini okurummm sabahhh
şirincim nerde kalıyonki öyle tatile falanmısın benim yerimede dinlen bazen oturmaya hasret kalıyom inan ha buarada butatili bir bebekle taçlandırır rabbiim inşallah
Kızlarrr bugün sabah 10 gibi yaptığım test salaklaşmııış rengi değişmiş ve 2.çizgi görünüyoooor
Kocişimde dedi görünüyorr diye ama pembe değil yani idrar rengindeeee baya bellli :18::18::18:
kızlar bişey soracam yumurtlama günlerinizde gögüs uçlarında hasaslaşma oluyormu benim bazı aylar net hisediyorum bazı aylar hisetmiyorum mesela buaydada yok göğüslerde herhangi bir tansiyon ama ovulasyon testime göre yumurtladım gözüküyor bende çok belirtici oldum çıktım yahuu
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilğilerden dolayı,bu ay tam teşekküllü yapamadım 12.gün başlıcaktım ama misafirlerden fırsatım olmadı inşallah gelecek aya daha titiz çalışırım,çizğilerin silikleşmeye başladığında çatladığını bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu.
rabbim inşallah nasip edicek ama bi zamanı var biz çok fazla kafaya takıyoruz,keşke kafamızı tamamen boşaltabilsek(
bende bu ay kist çıktığı için rahatım,onun haricindede artık olumsuzluğa vuruyorum alıştırıyorum kendimi,sende dene tavsiye ederim..
günaayydın erkenci kızlar nasılsınız. ssirin, eğlenceli ?
günaayydın erkenci kızlar nasılsınız. ssirin, eğlenceli ?
günaydın kızlarrrrr
cumartesi gittim dokotra bu sefr kendı dokotruma gıttım ılk gıttıgımde yoktuu dokotrum bask abı dokotra yonlendırmıslerdı bu sferr ondan randevu almıstım tekrar ulturasonda baktı dış gebelige dair hiç bi belırtı yok dgerınde cok dusuk zaten dıs geblık olmaz buyuk bı ıhtımal dusecek degerın kımyasal düşük dedi ama takip etmemiz gerekecek dedi ve düşmezse pazartesi gel igne ile düşürücez dedi ama şükürler olsun cumartesi yaptırdıgım beta hcg 17.50 cıktı düşmeye başlmaış yani içim rahtladııaynı zmandada çok üzüldümm 9 ay bu haberı almak ıcın içim içimi yerken haberı aldıgım gun kaybetmek gercekten cok kotu bısey allh kımsey yasatmasın melegım tutunamamıs bana adetimde bitti çalışmalar başlasın dıycez artıkkkkk inş bu ayy olucakkkk inanıyorum allhım saglıklı hayırlı versın ınss.
karapisso: canım çizgi o resimdeki gibiyse var gibii inşş hayrılısıı olurrrrrr kavusursun bebgıne bu ayyyy ii haberlerle gell
günaydın canımmm
hoşgeldinn
bugün abah sabah hamile haberleriye başladım güne keyfim yerinde ateş bölümde bir arkaşımın hamile haberini aldım çok mutlu oldumm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
birde karapisocuğumunda gelecek inşallahh bugün bebek haberi
bugün bayaa keyifli olucak gibi
gün güzel başladı inşallah güzel bir hafta geçiririz canım
sonra arkalarından hemen biz geliriz :
hamiş hamiş
sende ne var yok tatlım
geçer tatlım sıkma canınıoo yeni hamiş arkadaşı kutlarım. darısı bize. karapissonunda güzel haberi gelir inşallah bugun yarın. ben de pazartesileri hiç sevmiyorum. ama başladık bakalım işe güzel geçer umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?