- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.681
operasyon gerektirecek bişey olmaz inşallah. geçmiş olsun tatlım yeni sağlıklı bebişler gelsin moralini yüksek tut.
geçer tatlım sıkma canını
nasıl olsa buraya gelebilme imkanın var bunaldınmu hemen gel muhabbet ederiz :)
sana iyi mesailer canım
kolay gelsin
günaydın kızlar... Bugün çok fena uykum var gözlerim kapanıyor resmen yaaa offf akşam olsun hemennnnn....
Insallah kuzum umitliyim ben senden bu ay. Az kaldi kuzum sabir bebisin gelecek bu ay. Daha once boyleoluyor muydu adetten once? Hadi hayirlisi Rabbim bu ay bebisine kavustursun insallah.
Canim bende batma cok yasadim regl gunumde.sagli sollu.senin nekadar gecti Gunun?
3-4 gün çizgisi pozitif kalanlar var korkma o yüzden.İnşallah bikaç tanedir yumurtan da ondandır uzun sürmesi.ya kuzum ben anlamadım benim ovülasyon testi 15. ve 16. günler pozitif hatta dün akşam daha belirgindi,söylediğin gibi testten 3-4 saat önce su içmedim.yumurtlamadığın zaman pozitif çizgisi çıkmıyomu?
kuzum canım bidenem keşke kışın yetişen k....z bahçem olsada göndersem(( ne yaptın netten bi arkadaş link yolladı sanki,buldunmu?
Çizgi koyulaşınca yumurtan oluşmuş diyorlar.Benim koyu çizgi günüm dra denk geldi yumurtan çatlar 1-2güne dedi.O yüzden çalışmaya devam.Sen eski batta devam et.Yumurtladığın tarihten sonra 12-13.gün test yap.Geç döllenme değilse çıkar silik milikyumurtlama donemine mi girmisim yoksa bugun oluyor mu hangisi?
Demistim onceden SAT 12 ocak ama ilac kullandigim icin BAT degisiyordu yumurtlamam yeni olduguna gore en az 14 gun yok mu BAT a oyuzden 23 subat dedim?
İnşallah gelmesin canımmTatlım doktorun geç yumurtlayınca 14.gün regl olur demiş bakalım inşaallah bu ay gelir bebişim...
Bugün olmadım sabah test yapmayacağım bakalım inşaallah olmazsam p.tesi sabah yaparım.
Dua edin gelmeyesice bat gelmesinnnnnn
Beklenen Bebişler gelsiiiinnnnn
Tamam canım.Sıkma sakın canını.Teraziler gelecek inşallah senden demerhaba herkese iyi geceler
bu ay biraz gecikmeli oldu adetim, ümitlenmiştim ama yine olmadı..
yeni bat 9 mart ayşecim haberin olsun:)
Hadi geçmiş olsun.İnşallah hemen hamile kalırsıngünaydıınn arkadaşlarımm ben dün jınekoloğa gittim herşey normal dedi sağlıklısın dedi heran bebişin olabilir dedi. korktuğum gibi de değilmiş ayrıca canın acımıyor ve çok kısa sürrüyormuş. 2 yıldır neden beklemişim dedim kendime.
Benimde 10.gün yumurtladığım olmuştu.İnşallah güzel olacak sonucundün doktor yumurtan oluşuyor dedi eve geldim ovu testi yaptım koyu çizgi çıktı ama daha 11. gündeyiz ben erken yumurtluyorum galıba geçen ayda erkenden belirtiler olmuştu reglim de erken oldu bakalım bu ay nasıl olcak
canımm çok sağol güzel dileklerin için inşallahh canımm
ben 32 yaşındayım tatlım onun içinde biraz karamsarlığa düşüyorum :18::18::18::18:
acaba olmicakmı diye
dediğin gibi sağlıkyız hamdolsun rabbime
tez zamandada sağlıklı bebişlerimiz gelsin bizede
bizde kutlayalım burda hepbirlite
senin yaş kaç tatlım gerçi burda yaş ortalamalrı baya küçük ben ablanızı sayılıyorum :)
biz geç kaldık sanırım bebiş için :26:
Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmezsin baba adayınıkızlar bende katılayım size biz daha evleneli 5 ay oldu benim prolaktin hormonum yüksek bebek çok istiyoruz her geçen gün bi arkadaşımızın hamilelik haberini alıyoruz.daha benim yaşım küçük ama eşim benden baya büyük oda çok istiyor bende inşallah bu ay olur inşallah
Yok kuzucum yumurtanin kokusu fena yapti beni. Bir sure balkondan iceri giremedim. Dondum valla. Zzoraki burnumu tikayrak yedim:-D sen nasilsin?
Ayse gesmelerdeydi düncanım yarın sabah testi tekrarla silik filan çıkarsa hamilesin allahın izniyle..çıkmazsada biraz daha beklersin..ayşenin de sonradan silikleşti hamile olduğunu öğrendi..aynı ay bendede sonradan silikleşti ama malesef adet olmuştum..umarım senin sonucunda ayşenin ki gibi olur..
bu arada ayşe bugün yok mu ben mi gözden kaçırdım..
Kııııııızzzz bat geçti seniiiiiiinn...Kızlarrr bugün sabah 10 gibi yaptığım test salaklaşmııış rengi değişmiş ve 2.çizgi görünüyoooor
Kocişimde dedi görünüyorr diye ama pembe değil yani idrar rengindeeee baya bellli :18::18::18:
Benimki bundan da siliktiKızlar bir test buldum K.Kulubunden benimkiyle aynı bi bakınnn :18::18::18:
Allahım kabul etsin inşallah dualarını.Allah razı olsun bana da dua ettiğin için.Hala ikiz umudum bitmedi benim.Bi kız bi erkek diyor eşim...İnşallah 3 hafta sonra sürprizle dönerim doktordangünaydın hanımlarrrr
ben uyandım :) hadi gelin muhabbeteee
cadiozy tatlım nasılsın bugün?
KARAPİSOOO tatlım testinle gel bebeğinlee gelll
hadi bekliyoruzz senii
kutalama yapıcazzz
halay başı kevok ta gelir bugün
başlarız senin için halayaa
inşallahh bu ay bi sürü bebiş haberi alırızzz
martta da benim bebişim gelirr inşallahhhhh
ayşecimm senin verdiğin duayı hergün yüz kere okyorummm
inşallahh rabbim benimde sesimi duyar
her okuyuşumda sen geliyorsun aklıma
senin içinde dua ettin canım
rabbim çokkk büyükkkk hapimizin yüzü gülecekkkk
banada bu btc acayip enerji veriyoo :)
çeneme vurdu enerji fazlası
günaydın kızlarrrrr
cumartesi gittim dokotra bu sefr kendı dokotruma gıttım ılk gıttıgımde yoktuu dokotrum bask abı dokotra yonlendırmıslerdı bu sferr ondan randevu almıstım tekrar ulturasonda baktı dış gebelige dair hiç bi belırtı yok dgerınde cok dusuk zaten dıs geblık olmaz buyuk bı ıhtımal dusecek degerın kımyasal düşük dedi ama takip etmemiz gerekecek dedi ve düşmezse pazartesi gel igne ile düşürücez dedi ama şükürler olsun cumartesi yaptırdıgım beta hcg 17.50 cıktı düşmeye başlmaış yani içim rahtladııaynı zmandada çok üzüldümm 9 ay bu haberı almak ıcın içim içimi yerken haberı aldıgım gun kaybetmek gercekten cok kotu bısey allh kımsey yasatmasın melegım tutunamamıs bana adetimde bitti çalışmalar başlasın dıycez artıkkkkk inş bu ayy olucakkkk inanıyorum allhım saglıklı hayırlı versın ınss.
karapisso: canım çizgi o resimdeki gibiyse var gibii inşş hayrılısıı olurrrrrr kavusursun bebgıne bu ayyyy ii haberlerle gell
günaydın tatlım
müzik dinle canım şöyle hareketli bişiler
enerji verir sana gözünde açılır
hayırlı haftalar olsun canım
kizlar gunaydın nasılsınz?
Karapisso kuzucum cok sevindim bugn inşallah testin koyulaşır bebeğinle gelirsin...
Cadiozy canım sende aldı başını gitti bu uyku kiz klavyede uyuma
kizlar nerdesiniz???
Kuzum ya sabahtan dinledim işyerinde dinleyemiyorum ki hoparlör yok pc de
Hayırlı haftalar bol bebişli çift çizgili haftalar olsun inşalllahhh...
Gunaydın cevoomm. Sorma ya ramak kaldı uyuycammmm...
Çalışıyorum cnm ara ara bakabiliyorum bazen sakin oluyor bazen yoğun...
Erken uyu sen kuzucum akşamları,bizde sakın kimse yok...
kızlaarr
benim ilk denemen olacak ama ovulasyon testi aldım çünkü ovulasyon dönemimi bilmiyorum.
sat'tan öncesinde de tam hatırlamıyorum tarihlerimi.
çalıştığım için de gün aşırı denemem zor, en iyisi dedim takip edeyim. :)
her gün mü yapmam gerekiyor şimdi bu durumda testi?
uyuyorum tatlım uyumaz mıyım?Uyku hapı içmiş gibi uyuyorum valla. Bazen çok iyi hissediyorum kendimi. Bazen de tam tersi.
Sen nasılsın? Batmalar devam ediyor mu? Hadi inşallah bu ay gelecek bebişin.
canım ovu testinin içinde nezamn teste başalayacağın yazıyor. kaç günde bir adet oluyorsun canım adet periyoduna göre değişiyor prospektüs gibi bişey cıktımı içinden
Maşallah kuzucum benimm
İnşallah daha iyi olursun canım,ben iyim bugun dun akşam batma oldu rahimde gerilme gbi bi şeyler anlam veremedim usutum mu acaba bilmyrm ama sıcak su torbasıyla yatım iyi geldi ayagmda kat kat corap var... Benimde uykm var dun erken yatim ama benimde uykm var..
evet canım ona baktım ama sorun şu ki iki üç gün oynuyor benim tarihim. o yüzden en sonki tarihi mesela 28 ocak hatırlıyorum ama ondan öncekiler 29'u, 30'u ya da 31'i miydi hatırlamıyorum malesef :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?