Bol bebiş topiği

operasyon gerektirecek bişey olmaz inşallah. geçmiş olsun tatlım yeni sağlıklı bebişler gelsin moralini yüksek tut.

artık gerektırmez heraldee deger dusmeye baslarsaa gerek yok demıstııı ulturasondada zatennn yumurtalıklarda faln hıc bıseyrde sorun gorunmuyo dedı degerde dusmeye basladı zatenn inşş olmaz öle bıseyyy

3-4 gün çizgisi pozitif kalanlar var korkma o yüzden.İnşallah bikaç tanedir yumurtan da ondandır uzun sürmesi.
Bu arada kirazı bulamadım hala ( Bulduk aslında da 300tl kilosu.Arkadaşlara eşe dosta haber saldık.Bakalım.Olmadı Kıbrıs'a kadar soracağız
yumurtlama donemine mi girmisim yoksa bugun oluyor mu hangisi?
Demistim onceden SAT 12 ocak ama ilac kullandigim icin BAT degisiyordu yumurtlamam yeni olduguna gore en az 14 gun yok mu BAT a oyuzden 23 subat dedim?
Çizgi koyulaşınca yumurtan oluşmuş diyorlar.Benim koyu çizgi günüm dra denk geldi yumurtan çatlar 1-2güne dedi.O yüzden çalışmaya devam.Sen eski batta devam et.Yumurtladığın tarihten sonra 12-13.gün test yap.Geç döllenme değilse çıkar silik milik

İnşallah gelmesin canımm

merhaba herkese iyi geceler
bu ay biraz gecikmeli oldu adetim, ümitlenmiştim ama yine olmadı..
yeni bat 9 mart ayşecim haberin olsun:)
Tamam canım.Sıkma sakın canını.Teraziler gelecek inşallah senden de

Hadi geçmiş olsun.İnşallah hemen hamile kalırsın

Benimde 10.gün yumurtladığım olmuştu.İnşallah güzel olacak sonucun

37 yaşında 2ayda hamile kalan var tanıdığım.Bende 31 yaşındayım ve 4.ayda geldi bebeğim.Sakın ümitsizliğe düşme.Menopoza girenler bile hamile kalıyor.Allahım ol derse olur hiç merak etme sen.

Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmezsin baba adayını Beklenen adet tarihini söyle de listemize ekleyelim seni de

Yok kuzucum yumurtanin kokusu fena yapti beni. Bir sure balkondan iceri giremedim. Dondum valla. Zzoraki burnumu tikayrak yedim:-D sen nasilsin?
Bak zorla yediğin herşeyden tiksinirsin.Ve ömür boyu geçmez o tiksinti.Sakın yapma onu.Bende kokuya karşı berbat hassasım.Balık yiyemiyorum maalesef Ama zorlamıyorum kendimi.Bi süre sonra geçecek bulantılar o zaman çok çok yiyeceğiz herşeyden.Tamammı canım

Ayse gesmelerdeydi dün

Kııııııızzzz bat geçti seniiiiiiinn... Hadi testi tekrarla ilk idrarla hadiiii

Kızlar bir test buldum K.Kulubunden benimkiyle aynı bi bakınnn :18::18::18:
Benimki bundan da silikti İnşallah güzel haber geliyoooorrrr

Allahım kabul etsin inşallah dualarını.Allah razı olsun bana da dua ettiğin için.Hala ikiz umudum bitmedi benim.Bi kız bi erkek diyor eşim...İnşallah 3 hafta sonra sürprizle dönerim doktordan

Canım çok geçmiş olsun.Gördünmü korktuğun başına gelmedi dış gebelik falan değilmiş.
Hiç üzme kendini.Sağlıksız ve eksik gebelikler düşükle bitermiş.Senlik bi durum yok.Allah sana reva görmediği bi sıkıntıyı engelledi.Hamdolsun bugününe.Sen sağlıklısın elhamdülillah.Hamile de kalabiliyorsun.Bir dahaki daha iyi olacak görürsün bak

kizlar gunaydın nasılsınz?

Karapisso kuzucum cok sevindim bugn inşallah testin koyulaşır bebeğinle gelirsin...
Cadiozy canım sende aldı başını gitti bu uyku kiz klavyede uyuma

Nasılsın fıstıklar?Nasıl geçti pazarınız?
Ben sabah 7de uyandım yine Uyuyamıyorum anacım.Kahvaltıda dışardaydık çok güzeldi
Sonra balıkçının önünden geçme gafletinde bulundum bayılma noktasına geldim bulantıdan.Sanırım tiksindim ben bu hayvandan.Adından bile iğrenir oldum Kirazı bulamadım.Buldum 300tl istediler kilosuna.Yuh dedim.Boğazıma dizilir yiyemem ben o kadar parayı dedim almadım.Vişneli şeker ve meyvesuyuyla idare ediyorum Dün akşam da kusmayla bitirdim günü Balık beni mahvetti...İnşallah sizler ben gibi tiksinmezsiniz en yararlı yemekten
Bugün iyiyim çok şükür.Hala balık denince bi hoş oluyorum.
Sıkıntılı bi haftaya girdim ben bugün.Önümdeki 2 hafta iş anlamında çok yoğun olacağım.Sık sık gelemeyebilirim.

günaydın tatlım
müzik dinle canım şöyle hareketli bişiler
enerji verir sana gözünde açılır
hayırlı haftalar olsun canım

Kuzum ya sabahtan dinledim işyerinde dinleyemiyorum ki hoparlör yok pc de
Hayırlı haftalar bol bebişli çift çizgili haftalar olsun inşalllahhh...

kizlar gunaydın nasılsınz?

Karapisso kuzucum cok sevindim bugn inşallah testin koyulaşır bebeğinle gelirsin...
Cadiozy canım sende aldı başını gitti bu uyku kiz klavyede uyuma

Gunaydın cevoomm. Sorma ya ramak kaldı uyuycammmm...

kizlar nerdesiniz???

Çalışıyorum cnm ara ara bakabiliyorum bazen sakin oluyor bazen yoğun...

Erken uyu sen kuzucum akşamları,bizde sakın kimse yok...

kızlaarr
benim ilk denemen olacak ama ovulasyon testi aldım çünkü ovulasyon dönemimi bilmiyorum.
sat'tan öncesinde de tam hatırlamıyorum tarihlerimi.
çalıştığım için de gün aşırı denemem zor, en iyisi dedim takip edeyim. :)
her gün mü yapmam gerekiyor şimdi bu durumda testi?

canım ben cumartesi doktora gitmiştim yumurtamn oluşuyor demişti. eve geldim ovu testi yaptım koyu çizgi çıktı. pazar günü de ovu testi yaptım koyu çıktı. bakalım bugun de devam edecekmi pozitiflik. daha çatlamamış mı anlamına geliyor acaba sende de mi böyle oldu

Son düzenleme:

canım ovu testinin içinde nezamn teste başalayacağın yazıyor. kaç günde bir adet oluyorsun canım adet periyoduna göre değişiyor prospektüs gibi bişey cıktımı içinden

uyuyorum tatlım uyumaz mıyım?Uyku hapı içmiş gibi uyuyorum valla. Bazen çok iyi hissediyorum kendimi. Bazen de tam tersi.
Sen nasılsın? Batmalar devam ediyor mu? Hadi inşallah bu ay gelecek bebişin.

Maşallah kuzucum benimm
İnşallah daha iyi olursun canım,ben iyim bugun dun akşam batma oldu rahimde gerilme gbi bi şeyler anlam veremedim usutum mu acaba bilmyrm ama sıcak su torbasıyla yatım iyi geldi ayagmda kat kat corap var... Benimde uykm var dun erken yatim ama benimde uykm var..

canım ovu testinin içinde nezamn teste başalayacağın yazıyor. kaç günde bir adet oluyorsun canım adet periyoduna göre değişiyor prospektüs gibi bişey cıktımı içinden

evet canım ona baktım ama sorun şu ki iki üç gün oynuyor benim tarihim. o yüzden en sonki tarihi mesela 28 ocak hatırlıyorum ama ondan öncekiler 29'u, 30'u ya da 31'i miydi hatırlamıyorum malesef :44:

Benim de çok ağrım olmuştu yumurtlamadan sonraki 4 yada 5. gün. Sol tarafım içten çekiyorlardı sanki. Ayaklarıma sıcak su koydum sonra uyumuşum sabaha geçmişti. İnşallah bebişin sana tutunuyordur canım. Ben inanıyorum bu ay gelecek bebişin. Hep dua ediyorum.
Dikkat et kuzum kendine.

evet canım ona baktım ama sorun şu ki iki üç gün oynuyor benim tarihim. o yüzden en sonki tarihi mesela 28 ocak hatırlıyorum ama ondan öncekiler 29'u, 30'u ya da 31'i miydi hatırlamıyorum malesef :44:

canım sen ortalama 28 gün diye düşün bakalım orda yazan tarihe bak. orda yazan tarihten de bir iki gün önce başlarsın. ne olur ne olmaz diye zaten bu ay anlamış olursun eğer yakalrsan çift çizgiyi oh ne ala canım. eğer hamiş olmazsan (umarım tutar) bundan sonra da tarihleri not edersin.ona göre yaparsın testini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…