- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.701
Nasılsın fıstıklar?Nasıl geçti pazarınız?
Ben sabah 7de uyandım yineUyuyamıyorum anacım.Kahvaltıda dışardaydık çok güzeldi
Sonra balıkçının önünden geçme gafletinde bulundum bayılma noktasına geldim bulantıdan.Sanırım tiksindim ben bu hayvandan.Adından bile iğrenir oldum Kirazı bulamadım.Buldum 300tl istediler kilosuna.Yuh dedim.Boğazıma dizilir yiyemem ben o kadar parayı dedim almadım.Vişneli şeker ve meyvesuyuyla idare ediyorum Dün akşam da kusmayla bitirdim günü Balık beni mahvetti...İnşallah sizler ben gibi tiksinmezsiniz en yararlı yemekten
Bugün iyiyim çok şükür.Hala balık denince bi hoş oluyorum.
Sıkıntılı bi haftaya girdim ben bugün.Önümdeki 2 hafta iş anlamında çok yoğun olacağım.Sık sık gelemeyebilirim.
Benim de çok ağrım olmuştu yumurtlamadan sonraki 4 yada 5. gün. Sol tarafım içten çekiyorlardı sanki. Ayaklarıma sıcak su koydum sonra uyumuşum sabaha geçmişti. İnşallah bebişin sana tutunuyordur canım. Ben inanıyorum bu ay gelecek bebişin. Hep dua ediyorum.
Dikkat et kuzum kendine.
canım sen ortalama 28 gün diye düşün bakalım orda yazan tarihe bak. orda yazan tarihten de bir iki gün önce başlarsın. ne olur ne olmaz diye zaten bu ay anlamış olursun eğer yakalrsan çift çizgiyi oh ne ala canım. eğer hamiş olmazsan (umarım tutar) bundan sonra da tarihleri not edersin.ona göre yaparsın testini.
Bendede oyle oluyor canım ama sadece şu rahımde ki agrı yta anlam veremedim,bana da iyi geldi su torbası
İnşallah canım,ben umutlu değilm cok calışma olmadı moralm bozuktu eşim hastaydı bu ay pek zanetmıyrm ama inşallah gelir,sakınım stress yapmıyorum bakalım hayırlısı olsun dua ediyrm vakıt buldukca,ya bari de zikrediyorum,ediyrm canım dun temızxlık yaptm ama halıları koltukları elemedım herşeyın ustunden temızledim varsa bi şey olmasın diye,sende şu bahsetikleri pembe lekeleme oldumu yerleşme diolar ya ?
Yok canikom bende hiç öyle bir şey olmadı çok şükür. Onu bende duymuştum yerleşme kanaması filan diyorlar ama ben yaşamadım.
İyi yapmışsın boşver yorma kendini hiç. Ben de dün yapamadım temizlik. Öğlen uyuyakalmışım. Kocişe dicektim baktım onunda pek keyfi yok. Kaldı temizlik. Hava biraz ısınsın yavaş yavaş yaparız elbet. Canımızdan kıymetli mi?
kızlar bebeğin düşüncesi bile insanı değiştirmeye yetiyor gerçekten.
bu zamana kadar hiç böyle hissetmemiştim. şimdi henüz ortada bir şey yok ama gerek işte gerekse günlük hayatta ufak tefek şeylerden şikayet eden ben, şimdi umrumda değil:) düşüncesi bile bu kadar güzelse, gerçekği kim bilir nasıldır!
bilmiyorum siz böyle hissettiniz mi?
Benim bata bi hafta kaldı ya geriliym arada aklıma gelıor ama sakınım,kocişe bu bat gelirse keçiboynuzu kuru yapcam...
Evt oyle kalsın daha iyi hem sen bbeğinlesin,dikk et kendine sen keseyi gormeye ne zaman gidiceksin?
Gercekten ne hissetceğimi bilmıyrm varmı yok mu...
Valla bende pek değişiklk yok. Unutuyorum hamile olduğumu. Hissetmeye başlayınca herhalde o zaman anlayacağım
Haftaya gideyim diyorum cnm. Kalp atışlarını beraber duyayım. Kızlara sordum genelde 7. haftadan sonra duyuluyormuş. Ayşe de boşuna gitme dedi. Bir hafta daha sıkacam dişimi.
Var inşallah.
3-4 gün çizgisi pozitif kalanlar var korkma o yüzden.İnşallah bikaç tanedir yumurtan da ondandır uzun sürmesi.
Bu arada kirazı bulamadım hala( Bulduk aslında da 300tl kilosu.Arkadaşlara eşe dosta haber saldık.Bakalım.Olmadı Kıbrıs'a kadar soracağız
Çizgi koyulaşınca yumurtan oluşmuş diyorlar.Benim koyu çizgi günüm dra denk geldi yumurtan çatlar 1-2güne dedi.O yüzden çalışmaya devam.Sen eski batta devam et.Yumurtladığın tarihten sonra 12-13.gün test yap.Geç döllenme değilse çıkar silik milik
İnşallah gelmesin canımm
Tamam canım.Sıkma sakın canını.Teraziler gelecek inşallah senden de
Hadi geçmiş olsun.İnşallah hemen hamile kalırsın
Benimde 10.gün yumurtladığım olmuştu.İnşallah güzel olacak sonucun
37 yaşında 2ayda hamile kalan var tanıdığım.Bende 31 yaşındayım ve 4.ayda geldi bebeğim.Sakın ümitsizliğe düşme.Menopoza girenler bile hamile kalıyor.Allahım ol derse olur hiç merak etme sen.
Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmezsin baba adayınıBeklenen adet tarihini söyle de listemize ekleyelim seni de
Bak zorla yediğin herşeyden tiksinirsin.Ve ömür boyu geçmez o tiksinti.Sakın yapma onu.Bende kokuya karşı berbat hassasım.Balık yiyemiyorum maalesef Ama zorlamıyorum kendimi.Bi süre sonra geçecek bulantılar o zaman çok çok yiyeceğiz herşeyden.Tamammı canım
Ayse gesmelerdeydi dün
Kııııııızzzz bat geçti seniiiiiiinn...Hadi testi tekrarla ilk idrarla hadiiii
Benimki bundan da siliktiİnşallah güzel haber geliyoooorrrr
Allahım kabul etsin inşallah dualarını.Allah razı olsun bana da dua ettiğin için.Hala ikiz umudum bitmedi benim.Bi kız bi erkek diyor eşim...İnşallah 3 hafta sonra sürprizle dönerim doktordan
Canım çok geçmiş olsun.Gördünmü korktuğun başına gelmedi dış gebelik falan değilmiş.
Hiç üzme kendini.Sağlıksız ve eksik gebelikler düşükle bitermiş.Senlik bi durum yok.Allah sana reva görmediği bi sıkıntıyı engelledi.Hamdolsun bugününe.Sen sağlıklısın elhamdülillah.Hamile de kalabiliyorsun.Bir dahaki daha iyi olacak görürsün bak
Kuzum ya sabahtan dinledim işyerinde dinleyemiyorum ki hoparlör yok pc de
Hayırlı haftalar bol bebişli çift çizgili haftalar olsun inşalllahhh...
Gunaydın cevoomm. Sorma ya ramak kaldı uyuycammmm...
Çalışıyorum cnm ara ara bakabiliyorum bazen sakin oluyor bazen yoğun...
kızlaarr
benim ilk denemen olacak ama ovulasyon testi aldım çünkü ovulasyon dönemimi bilmiyorum.
sat'tan öncesinde de tam hatırlamıyorum tarihlerimi.
çalıştığım için de gün aşırı denemem zor, en iyisi dedim takip edeyim. :)
her gün mü yapmam gerekiyor şimdi bu durumda testi?
kiz sen nerlerdesin hiç konuşmuyorsun?
Valla bende pek değişiklk yok. Unutuyorum hamile olduğumu. Hissetmeye başlayınca herhalde o zaman anlayacağım
Günaydın kızlar
Bulantılarımın geçmesi için şafak sayak gibi gün sayıyorum her gün mutlaka uğramadan edemiyor:)
ayşecim hoşhgeldin
canım günaydın
kıyamam sana bulantılarını bebiş yapıyor işte bunu düşünüp mutlu ol tatlım
sağol canım desteğin için
inşallah bu ay gelir artık benimde meleğim
dualarınızı esirgemeyin olurmu
tatlım boşver hoporlörrü :) benimde çalıştığım iş yerinde yoktu ee vakit geçmiyor :) bende mp3 kulaklığımı pc ye takıyordum :) koyuyordum masaya sadece ben duyuyordum çok rahat oluyordu :)
tavsiye ederim canım müzik resmen ruhun gıdası ve şuan senin bebeğinin buna ihtiyacı var ihmal etme :)
sen duymazsan bile kucağına koyarsın açarsın bir caz yada blues minik bebişin rahatlar
öyle yapayım bari bende
Aslında hoparlör vardı da müdür toplattı işte ne diyeceksin.
Ben de kendim çalar kendim söylerim
Testte yazıyor hangi gün başlaman gerektiğin ama erken yumurtlama ihtimaline karşı ben 8-9.gün başla derim.Nasılsa çoktur adedi.Her gün aynı saatte yaparsan daha iyi olur.Sıvı alımına mutlaka dikkat etmelisin.Alarmmı kurarsın ben gibikızlaarr
benim ilk denemen olacak ama ovulasyon testi aldım çünkü ovulasyon dönemimi bilmiyorum.
sat'tan öncesinde de tam hatırlamıyorum tarihlerimi.
çalıştığım için de gün aşırı denemem zor, en iyisi dedim takip edeyim. :)
her gün mü yapmam gerekiyor şimdi bu durumda testi?
Ben de saldım evin ucunu.Fok götürüyor diyebilirimYok canikom bende hiç öyle bir şey olmadı çok şükür. Onu bende duymuştum yerleşme kanaması filan diyorlar ama ben yaşamadım.
İyi yapmışsın boşver yorma kendini hiç. Ben de dün yapamadım temizlik. Öğlen uyuyakalmışım. Kocişe dicektim baktım onunda pek keyfi yok. Kaldı temizlik. Hava biraz ısınsın yavaş yavaş yaparız elbet. Canımızdan kıymetli mi?
:) Olmazmı?Hala ağzım kulaklarıma varıyor bebek gördüğümde.Bağırasım geliyor bebekli kadınlara benimde olacak bebeğim diyekızlar bebeğin düşüncesi bile insanı değiştirmeye yetiyor gerçekten.
bu zamana kadar hiç böyle hissetmemiştim. şimdi henüz ortada bir şey yok ama gerek işte gerekse günlük hayatta ufak tefek şeylerden şikayet eden ben, şimdi umrumda değil:) düşüncesi bile bu kadar güzelse, gerçekği kim bilir nasıldır!
bilmiyorum siz böyle hissettiniz mi?
tatlım adet döngüne göre değişiyor ama
eğer ovu testin çoksa,,
9. günü itibariyle başla canım
belki erken yumurtluyor olabilirsin
benim testim az
ben 12. gün başlıcam
büyük ihtimal ben 14. gün yumurtluyor 15 de de çaltlıyor sanırım
yani geçen ay öyle oldu yinede kaçmasın diye 12. günde başlıcam ben
sen kaçıncı günündesin canım ?
ayşecim hoşhgeldin
canım günaydın
kıyamam sana bulantılarını bebiş yapıyor işte bunu düşünüp mutlu ol tatlım
sağol canım desteğin için
inşallah bu ay gelir artık benimde meleğim
dualarınızı esirgemeyin olurmu
tatlım boşver hoporlörrü :) benimde çalıştığım iş yerinde yoktu ee vakit geçmiyor :) bende mp3 kulaklığımı pc ye takıyordum :) koyuyordum masaya sadece ben duyuyordum çok rahat oluyordu :)
tavsiye ederim canım müzik resmen ruhun gıdası ve şuan senin bebeğinin buna ihtiyacı var ihmal etme :)
sen duymazsan bile kucağına koyarsın açarsın bir caz yada blues minik bebişin rahatlar
öyle yapayım bari bende
Aslında hoparlör vardı da müdür toplattı işte ne diyeceksin.
Ben de kendim çalar kendim söylerim
oohh en güzeliii canım benimm kendi sesini duyur meleğineee
boşver müdürleri patronları
iş olsun işte olnalrıkide laf ne olacakmış müzikten gıcıklar :)
bizde çareler bitmez
kadının fendi müdürüde patronuda yendi
canım günaydınn
kocacımla yazışıyorduk :) yazamadım canım
şimdi okuyordum yazılanları
seni gördümhoşgeldin :16
canımmm
hadiii geliyor galiba senin meleğinn hayırlısıyla haftaya bayram var inşallahh
bu arada ateş ölçüyordun dimi sen,ordan da anlarız canımm
inşallah hep yüksek olur ateşin
gelir bu ay meleğin güzel şeyler düşün olumlu ol oldumu karamsar olmak yokk
sende başka ne var ne yok?
sancılarından başka bir belirti yaşıyormusun canım
gerçi belirti olmayadabilir ayşeninde hiç olmamış mesela
ama ben tam bir belirti hastası
herşeydee aaa hamileyimm diye dolanırım her ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?