Bol bebiş topiği

Kuzum bende de başladı o kokulara karşı hassasiyet. Kış günü kapı pencere açık devamlı evde.
Kıyamam ya atlatacağız bu zor günleri inşallah Allahın izniyle. Düşünmemeye çalış aklıma getirmiyorum ben.

Bendede oyle oluyor canım ama sadece şu rahımde ki agrı yta anlam veremedim,bana da iyi geldi su torbası
İnşallah canım,ben umutlu değilm cok calışma olmadı moralm bozuktu eşim hastaydı bu ay pek zanetmıyrm ama inşallah gelir,sakınım stress yapmıyorum bakalım hayırlısı olsun dua ediyrm vakıt buldukca,ya bari de zikrediyorum,ediyrm canım dun temızxlık yaptm ama halıları koltukları elemedım herşeyın ustunden temızledim varsa bi şey olmasın diye,sende şu bahsetikleri pembe lekeleme oldumu yerleşme diolar ya ?

ben dayanamayıp bir kere yaptım zaten ama silikti.
dediğin gibi yapayım bakalım. teşekkürler

Yok canikom bende hiç öyle bir şey olmadı çok şükür. Onu bende duymuştum yerleşme kanaması filan diyorlar ama ben yaşamadım.
İyi yapmışsın boşver yorma kendini hiç. Ben de dün yapamadım temizlik. Öğlen uyuyakalmışım. Kocişe dicektim baktım onunda pek keyfi yok. Kaldı temizlik. Hava biraz ısınsın yavaş yavaş yaparız elbet. Canımızdan kıymetli mi?

kızlar bebeğin düşüncesi bile insanı değiştirmeye yetiyor gerçekten.
bu zamana kadar hiç böyle hissetmemiştim. şimdi henüz ortada bir şey yok ama gerek işte gerekse günlük hayatta ufak tefek şeylerden şikayet eden ben, şimdi umrumda değil:) düşüncesi bile bu kadar güzelse, gerçekği kim bilir nasıldır!
bilmiyorum siz böyle hissettiniz mi?

Son düzenleme:

Benim bata bi hafta kaldı ya geriliym arada aklıma gelıor ama sakınım,kocişe bu bat gelirse keçiboynuzu kuru yapcam...
Evt oyle kalsın daha iyi hem sen bbeğinlesin,dikk et kendine sen keseyi gormeye ne zaman gidiceksin?
Gercekten ne hissetceğimi bilmıyrm varmı yok mu...

Valla bende pek değişiklk yok. Unutuyorum hamile olduğumu. Hissetmeye başlayınca herhalde o zaman anlayacağım

Haftaya gideyim diyorum cnm. Kalp atışlarını beraber duyayım. Kızlara sordum genelde 7. haftadan sonra duyuluyormuş. Ayşe de boşuna gitme dedi. Bir hafta daha sıkacam dişimi.
Var inşallah.

Ne guzel canim benim kalplerini duycaksın inşallah banada nasip olur canım bende bu ay kaldrsam eyer ki eşimn dogm gunune duyarz ancak kalbi diye bi yandan seviniyrm

ayşecim hoşhgeldin
canım günaydın
kıyamam sana bulantılarını bebiş yapıyor işte bunu düşünüp mutlu ol tatlım
sağol canım desteğin için
inşallah bu ay gelir artık benimde meleğim
dualarınızı esirgemeyin olurmu

tatlım boşver hoporlörrü :) benimde çalıştığım iş yerinde yoktu ee vakit geçmiyor :) bende mp3 kulaklığımı pc ye takıyordum :) koyuyordum masaya sadece ben duyuyordum çok rahat oluyordu :)
tavsiye ederim canım müzik resmen ruhun gıdası ve şuan senin bebeğinin buna ihtiyacı var ihmal etme :)
sen duymazsan bile kucağına koyarsın açarsın bir caz yada blues minik bebişin rahatlar

tatlım adet döngüne göre değişiyor ama
eğer ovu testin çoksa,,
9. günü itibariyle başla canım
belki erken yumurtluyor olabilirsin
benim testim az
ben 12. gün başlıcam
büyük ihtimal ben 14. gün yumurtluyor 15 de de çaltlıyor sanırım
yani geçen ay öyle oldu yinede kaçmasın diye 12. günde başlıcam ben
sen kaçıncı günündesin canım ?

kiz sen nerlerdesin hiç konuşmuyorsun?

canım günaydınn
kocacımla yazışıyorduk :) yazamadım canım
şimdi okuyordum yazılanları
seni gördüm hoşgeldin :16
canımmm
hadiii geliyor galiba senin meleğinn hayırlısıyla haftaya bayram var inşallahh
bu arada ateş ölçüyordun dimi sen,ordan da anlarız canımm
inşallah hep yüksek olur ateşin
gelir bu ay meleğin güzel şeyler düşün olumlu ol oldumu karamsar olmak yokk
sende başka ne var ne yok?
sancılarından başka bir belirti yaşıyormusun canım
gerçi belirti olmayadabilir ayşeninde hiç olmamış mesela
ama ben tam bir belirti hastası
herşeydee aaa hamileyimm diye dolanırım her ayy

Günaydın kızlar
Bulantılarımın geçmesi için şafak sayak gibi gün sayıyorum her gün mutlaka uğramadan edemiyor:)

Günaydın kızlar
Bulantılarımın geçmesi için şafak sayak gibi gün sayıyorum her gün mutlaka uğramadan edemiyor:)

hoşgeldin tatlım
gelin tabii hamişler bırakmayın bizi burda size ihtiyacımız var
kendinizi çok yormayın
bebişler gelinceye kadar az çok sıkıntı olacak sanırım
olsun be canım sonunda çok güzel bir mucezeniz var
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin canım
sen evdeydin dimi
dinlenirsin canım bol bol

Testte yazıyor hangi gün başlaman gerektiğin ama erken yumurtlama ihtimaline karşı ben 8-9.gün başla derim.Nasılsa çoktur adedi.Her gün aynı saatte yaparsan daha iyi olur.Sıvı alımına mutlaka dikkat etmelisin.Alarmmı kurarsın ben gibi yoksa heryere not mu alırsın bilmem ama hiçbişey içmemeye özen göster.Çok etkiliyor sonucu.Ben 4 saat önceden sıvıyı keserdim.3 saat kala da son kez wcye giderdim sonra beklerdim bekleyebildiğim kadar tuvaletimi.Vücudun idrarı sıvı yardımıyla değilde kendi üretmesi gerekiyor test için.5-6 saat durduğumu bilirim ben.Bişey içmeyince gelmiyor tuvaletim
Hadi inşallah ilk ve son olur ovu testin.Gelir bebişin...

Ben de saldım evin ucunu.Fok götürüyor diyebilirim Haftada bir süpürme-silme yapıyor eşim o kadar.Bazen bende toz alıyorum.Lavabolar-wcler sadece sık yaptığım.Perdeler bitti.Oturma oda halısı temizliğe gidecek.Bahar gelsin iş çok bende.Mayıs ayının ilk haftasını gözüme kestirdim.Kadın çağıracağım bi haftasonu.Cam-perde-halı hepsi çıksın elden.Bi de Ağustos'ta doğumdan önce alırım tamam.Sonrası 2014 yaza inşallah.Annelerde yardım eder temizliğe olur biter inşallah.Siz de takmayın.Allah korusun düşer falan boşver temizliği.

:) Olmazmı?Hala ağzım kulaklarıma varıyor bebek gördüğümde.Bağırasım geliyor bebekli kadınlara benimde olacak bebeğim diye Deli gibi 3-4 aylık olunca söyleyeceğim herkeze ben.O yüzden bu sırrı saklamak çok zor.Hamile kalınca daha belirgin olacak bu huy değişimin.Kızmaların değişecek,kafaya takmamaya başlayacaksın,bebeğim var defol git sinirlendirme beni diyeceksin densizlere :) Daha pozitif daha kadınsı bi ruhun olacak.Sende hayret edeceksin kendine.Ne kadar anaç biri oldum diye.Kendine bişey alırken artık 2 kez düşüneceksin.Bebeğime daha iyi bi eşya alırım harcama yapmayım diye vazgeçeceksin.Daha nazlı,romantik,ALINGAN olacaksın Herşeyi ama herşeyi sana unutturan da onun içindeki varlığını bilmen olacak....Eşinle bebek gördüğünüzde gözlerinizin içi gülecek konuşmadan sarılacaksınız birbirinize.O an dünya duracak işte...
İnşallah bu anlattıklarımı bütün topik arkadaşlarım yaşayacak
Ben ekstradan umursamazlık ve vurdumduymazlık duygularını da yaşadım o ayrı

Ssirin agresifmelek üç gün önceden bir bak dedi. bugün de tam yumurtlama döneminin üç gün öncesi prospektüse göre. yani 14. günümdeyim. ve biraz önce tekrar baktım. T C'ye çok yakın. cumartesi günü bariz silikti. ama şimdi çok yakın çıktı. yani başlamış mı oluyor:18:

Hşbul canım,inşallah gelir canım
valla ateşimi son 1 haftadır olceyi unutum,yeniden başlıycam yarın benim ateşim en yusek 36,7 oluyordur eyer ki 36,2 olursa adet olcam bakalım hayırlısı,valla bi hafta sonundan beri rahmimde ve kasıklarımda agrı yasıyorum ama sıcak su torbası koyunca geciyor...
Hehe yok ben ole dusuşme sadece batta 1 hafta kaldı arada gelıyor aklıma bakalım hayırlısı inşallah gelme bat ve hamile olurum

canım sende balıktan muzdaripsin demek. Balık kokusunu duyunca günlerce burnumdan kokusu gitmiyor ve sürekli çıkartıyorum. Balıkçının önünden geçmiyorum. Dediğin gibi adı bile içimi bulandırmaya yetipte artıyo bile. Kendim için, bebişim için Çok yemek isterdim ama bu halde maalesef mümkün değil. Bir balıktan bu kadar midemin bulacağı hiç aklıma gelmezdi. İkincisi kızartma kokusu. Hele bir de balık tavada kızartılırda bana kokusu gelirse neler olur bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…