- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.721
Ssirin agresifmelek üç gün önceden bir bak dedi. bugün de tam yumurtlama döneminin üç gün öncesi prospektüse göre. yani 14. günümdeyim. ve biraz önce tekrar baktım. T C'ye çok yakın. cumartesi günü bariz silikti. ama şimdi çok yakın çıktı. yani başlamış mı oluyor:18:
hoşgeldin tatlım
gelin tabii hamişler bırakmayın bizi burda size ihtiyacımız var
kendinizi çok yormayın
bebişler gelinceye kadar az çok sıkıntı olacak sanırım
olsun be canım sonunda çok güzel bir mucezeniz var
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin canım
sen evdeydin dimi
dinlenirsin canım bol bol
canım sende balıktan muzdaripsin demek. Balık kokusunu duyunca günlerce burnumdan kokusu gitmiyor ve sürekli çıkartıyorum. Balıkçının önünden geçmiyorum. Dediğin gibi adı bile içimi bulandırmaya yetipte artıyo bile. Kendim için, bebişim için Çok yemek isterdim ama bu halde maalesef mümkün değil. Bir balıktan bu kadar midemin bulacağı hiç aklıma gelmezdi. İkincisi kızartma kokusu. Hele bir de balık tavada kızartılırda bana kokusu gelirse neler olur bilemiyorum :)
Hşbul canım,inşallah gelir canım
valla ateşimi son 1 haftadır olceyi unutum,yeniden başlıycam yarın benim ateşim en yusek 36,7 oluyordur eyer ki 36,2 olursa adet olcam bakalım hayırlısı,valla bi hafta sonundan beri rahmimde ve kasıklarımda agrı yasıyorum ama sıcak su torbası koyunca geciyor...
Hehe yok ben ole dusuşme sadece batta 1 hafta kaldı arada gelıyor aklıma bakalım hayırlısı inşallah gelme bat ve hamile olurum
Evet canım evdeyim dinlenme imkanım oldukça fazla. Kendimi iyi ihissedince hemen ev işlerine koşuyorum. O boşlukta ne yapabilirsem :) Kaç ay oldu memleketime ailemin yanına gidemiyorum bulantılarımın geçmesini bekliyorum umarım yakın zamanda geçerler. Yoksa şimdilerde gitsem hiç tadı olmayacak bu bulantılardan sokağa çıkmaya cesart edemiyorum kaç defa dışarda yakaladı beni sonra al başını rezillik çöp kenarlarında :)
Testte yazıyor hangi gün başlaman gerektiğin ama erken yumurtlama ihtimaline karşı ben 8-9.gün başla derim.Nasılsa çoktur adedi.Her gün aynı saatte yaparsan daha iyi olur.Sıvı alımına mutlaka dikkat etmelisin.Alarmmı kurarsın ben gibiyoksa heryere not mu alırsın bilmem ama hiçbişey içmemeye özen göster.Çok etkiliyor sonucu.Ben 4 saat önceden sıvıyı keserdim.3 saat kala da son kez wcye giderdim sonra beklerdim bekleyebildiğim kadar tuvaletimi.Vücudun idrarı sıvı yardımıyla değilde kendi üretmesi gerekiyor test için.5-6 saat durduğumu bilirim ben.Bişey içmeyince gelmiyor tuvaletim
Hadi inşallah ilk ve son olur ovu testin.Gelir bebişin...
:) Olmazmı?Hala ağzım kulaklarıma varıyor bebek gördüğümde.Bağırasım geliyor bebekli kadınlara benimde olacak bebeğim diyeDeli gibi 3-4 aylık olunca söyleyeceğim herkeze ben.O yüzden bu sırrı saklamak çok zor.Hamile kalınca daha belirgin olacak bu huy değişimin.Kızmaların değişecek,kafaya takmamaya başlayacaksın,bebeğim var defol git sinirlendirme beni diyeceksin densizlere :) Daha pozitif daha kadınsı bi ruhun olacak.Sende hayret edeceksin kendine.Ne kadar anaç biri oldum diye.Kendine bişey alırken artık 2 kez düşüneceksin.Bebeğime daha iyi bi eşya alırım harcama yapmayım diye vazgeçeceksin.Daha nazlı,romantik,ALINGAN olacaksın Herşeyi ama herşeyi sana unutturan da onun içindeki varlığını bilmen olacak....Eşinle bebek gördüğünüzde gözlerinizin içi gülecek konuşmadan sarılacaksınız birbirinize.O an dünya duracak işte...
İnşallah bu anlattıklarımı bütün topik arkadaşlarım yaşayacak
Ben ekstradan umursamazlık ve vurdumduymazlık duygularını da yaşadım o ayrı
inşallah bebiş yerleştiği içindir bu ağrılar
batın gelmesin canım meleğin gelsin
sen ihmal etme ateşini
paylaş hep birlikte bakalım canım
yüksek ateşli günlerr senin olsun tatlım
saol canım inşallah tez vakitte bebğim gelir yanımaaa
evet evettt
başlasın çalışmalarrr
arka arkaya 4 gün mutlaka yapın canım
neolur neolmaz
kaçmasın
benim geçen ay kaçtısilikleşince bitti sandım yapmadım
meğer o zaman çatlıyormuş en koyu gördünmü hatta en koyuya yakın bir zamanda başlaman çok daha iyi önceden askerleri göndermiş olursunuz arkasında da çizgi yok olana kadar devam edin canımm
hadi inşallah seninde bu ay son olur
hepimiz mart anneleri olurr
ne güzel ve ne özel duygular.. yürekten amin, inşallah :)
Aynen ben de bir şey içmeden tuvalete gidemiyorum,dediğin gibi yapmaya çalışıyorum, aynı:) Ne güzel bir dua bu! İlk ve son olur dedin ya, inşallah yaa, amin!! İçim ışıldadı. İki gecedir teheccüd namazına kalkıyorum ve özellikle buradaki ve dünyadaki tüm bebek isteyen kardeşler için dua ettim.. dualarınızı beklerim ben de. rabbim kimseye ama kimseye aratmadan versin.
Canım İnşaallah gelir bebişim bat 9 du bugün 11.kizlar gunaydın nasılsınz?
Karapisso kuzucum cok sevindim bugn inşallah testin koyulaşır bebeğinle gelirsin...
Cadiozy canım sende aldı başını gitti bu uyku kiz klavyede uyuma
Canım ben ancak kahvaltı yaptım,hafta sonu çok yoruldum ancak uykumu alabildim. 11 gibi uyandımmkizlar nerdesiniz???
t c yi geçince pozitif oluyor..Ssirin agresifmelek üç gün önceden bir bak dedi. bugün de tam yumurtlama döneminin üç gün öncesi prospektüse göre. yani 14. günümdeyim. ve biraz önce tekrar baktım. T C'ye çok yakın. cumartesi günü bariz silikti. ama şimdi çok yakın çıktı. yani başlamış mı oluyor:18:
Maşaallah fıstıkben süsleniyorumm
kocacım gelicek birazdan yemek yicez :)
sen napıyosun?
yoğunmu işlerin
Ben 7 ocakta test yaptım 5-6 saat sonra silik çizgi belirdi.Sonra 8 ocakta sabah ilk idrarla yaptım çizgi 5 dk içinde belirdi.9unda akşam bi daha yaptım meraktanSlm.Arkadaşlar...
Ayşe Arkadaşım bişey sorucaktım sana..
Ben bi ara burayı okumuştum ve senin reglindin önce yaptığın saatler sonra pembeleşen testle hamile kaldığını okumuştum..
bende bişey sorucam bu konuyla ilgili.
Benimde 27.gün yaptığım test saatler sonra pembeleşti..ilk defa böye bişey oldu..bgn 30.günüm öğle arası test alıp tets yapıcam gene..
senin o saatler sonra yaptığın testte sonra kaç gün geçtikten sonra tekar test yaptın ve çift çizgiyi görmüştün..merak ettimde:)
Kızlaaaarrrr test negatif Dedim ya size Test salaklaştı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben süsleniyorumm
kocacım gelicek birazdan yemek yicez :)
sen napıyosun?
yoğunmu işlerin
Canım Sabah ilk idrarla yaptımmm,Başka markayı hiç düşünmedim.Ben 7 ocakta test yaptım 5-6 saat sonra silik çizgi belirdi.Sonra 8 ocakta sabah ilk idrarla yaptım çizgi 5 dk içinde belirdi.9unda akşam bi daha yaptım meraktano da 5 dk içinde belirdi.Yap büyük ihtimal seninki de hemen belirginleşir.Tabi ilk testin bozuk değilse,bebeğin varsa Adetine kaç gün var?
Kız ilk idrarla yapsana sabah.Başka markayla yap bi de.
Canım uzulme blkide saklanıyr halen,ilk idrarla yapı ver bide farklı test denesene?
Bat kac gun gecti?
3-4 gün çizgisi pozitif kalanlar var korkma o yüzden.İnşallah bikaç tanedir yumurtan da ondandır uzun sürmesi.
Bu arada kirazı bulamadım hala( Bulduk aslında da 300tl kilosu.Arkadaşlara eşe dosta haber saldık.Bakalım.Olmadı Kıbrıs'a kadar soracağız
Çizgi koyulaşınca yumurtan oluşmuş diyorlar.Benim koyu çizgi günüm dra denk geldi yumurtan çatlar 1-2güne dedi.O yüzden çalışmaya devam.Sen eski batta devam et.Yumurtladığın tarihten sonra 12-13.gün test yap.Geç döllenme değilse çıkar silik milik
İnşallah gelmesin canımm
Tamam canım.Sıkma sakın canını.Teraziler gelecek inşallah senden de
Hadi geçmiş olsun.İnşallah hemen hamile kalırsın
Benimde 10.gün yumurtladığım olmuştu.İnşallah güzel olacak sonucun
37 yaşında 2ayda hamile kalan var tanıdığım.Bende 31 yaşındayım ve 4.ayda geldi bebeğim.Sakın ümitsizliğe düşme.Menopoza girenler bile hamile kalıyor.Allahım ol derse olur hiç merak etme sen.
Hoşgeldin canım.İnşallah çok bekletmezsin baba adayınıBeklenen adet tarihini söyle de listemize ekleyelim seni de
Bak zorla yediğin herşeyden tiksinirsin.Ve ömür boyu geçmez o tiksinti.Sakın yapma onu.Bende kokuya karşı berbat hassasım.Balık yiyemiyorum maalesef Ama zorlamıyorum kendimi.Bi süre sonra geçecek bulantılar o zaman çok çok yiyeceğiz herşeyden.Tamammı canım
Ayse gesmelerdeydi dün
Kııııııızzzz bat geçti seniiiiiiinn...Hadi testi tekrarla ilk idrarla hadiiii
Benimki bundan da siliktiİnşallah güzel haber geliyoooorrrr
Allahım kabul etsin inşallah dualarını.Allah razı olsun bana da dua ettiğin için.Hala ikiz umudum bitmedi benim.Bi kız bi erkek diyor eşim...İnşallah 3 hafta sonra sürprizle dönerim doktordan
Canım çok geçmiş olsun.Gördünmü korktuğun başına gelmedi dış gebelik falan değilmiş.
Hiç üzme kendini.Sağlıksız ve eksik gebelikler düşükle bitermiş.Senlik bi durum yok.Allah sana reva görmediği bi sıkıntıyı engelledi.Hamdolsun bugününe.Sen sağlıklısın elhamdülillah.Hamile de kalabiliyorsun.Bir dahaki daha iyi olacak görürsün bak
evet evettt
başlasın çalışmalarrr
arka arkaya 4 gün mutlaka yapın canım
neolur neolmaz
kaçmasın
benim geçen ay kaçtısilikleşince bitti sandım yapmadım
meğer o zaman çatlıyormuş en koyu gördünmü hatta en koyuya yakın bir zamanda başlaman çok daha iyi önceden askerleri göndermiş olursunuz arkasında da çizgi yok olana kadar devam edin canımm
hadi inşallah seninde bu ay son olur
hepimiz mart anneleri olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?