Bol bebiş topiği

evet evettt
başlasın çalışmalarrr
arka arkaya 4 gün mutlaka yapın canım
neolur neolmaz
kaçmasın
benim geçen ay kaçtı silikleşince bitti sandım yapmadım
meğer o zaman çatlıyormuş en koyu gördünmü hatta en koyuya yakın bir zamanda başlaman çok daha iyi önceden askerleri göndermiş olursunuz arkasında da çizgi yok olana kadar devam edin canımm
hadi inşallah seninde bu ay son olur
hepimiz mart anneleri olurr

Evet canım evdeyim dinlenme imkanım oldukça fazla. Kendimi iyi ihissedince hemen ev işlerine koşuyorum. O boşlukta ne yapabilirsem :) Kaç ay oldu memleketime ailemin yanına gidemiyorum bulantılarımın geçmesini bekliyorum umarım yakın zamanda geçerler. Yoksa şimdilerde gitsem hiç tadı olmayacak bu bulantılardan sokağa çıkmaya cesart edemiyorum kaç defa dışarda yakaladı beni sonra al başını rezillik çöp kenarlarında :)

Ben tavada kızartma hiç yapmam.Makinam var actifry çok hafif ve kokusuz oluyor bütün kızartmalarım.Balığı da fırında yapıyoruz (yapıyorduk daha doğrusu) hemde taze geliyordu balığımız ama artık çiğ balıkçı kokusu bile mahvediyor beni
Zorlamıyorum bende.3-4 aylarda geçermiş kokular o zaman yersin diyorlar.İnşallah geçer de yerim bol bol.Ton balığı ile idare edeceğim mecburen bu aralar.Onu da denemedim gerçi belki o da iğrenç gelecek.Ben bi de sigaradan iğreniyorum.Yanımdan geçen olsun sokakta öğürüyorum resmen.İnşallah başka bişeyden tiksinmeyiz

inşallah bebiş yerleştiği içindir bu ağrılar
batın gelmesin canım meleğin gelsin
sen ihmal etme ateşini
paylaş hep birlikte bakalım canım
yüksek ateşli günlerr senin olsun tatlım

boşverr ev işleri nasıl olsa olurrrr
asıl olması gereken olmuşşş
gelmişş meleğinnn boşverrr gerisiniiiii
evet o biraz zormuş ya yollarda
allah yardımcınız olsun tatlım
sen nerdeydn?
memleketin çokmu uzak?

ne güzel ve ne özel duygular.. yürekten amin, inşallah :)

Aynen ben de bir şey içmeden tuvalete gidemiyorum,dediğin gibi yapmaya çalışıyorum, aynı:) Ne güzel bir dua bu! İlk ve son olur dedin ya, inşallah yaa, amin!! İçim ışıldadı. İki gecedir teheccüd namazına kalkıyorum ve özellikle buradaki ve dünyadaki tüm bebek isteyen kardeşler için dua ettim.. dualarınızı beklerim ben de. rabbim kimseye ama kimseye aratmadan versin.

Son düzenleme:

o zaman hadi hayırlısı bakalım, hayırlı haberler verir ve duyarız birbirimizden inşallah

allah razı olsun tatlım
rabbim dualarını kabul etsin inşallah
bende burda bebek bekleyen herkes için dualar ediyorum rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuştursun diye
hamile olan arkadaşlar içinde ediyorum yavrularını sağl salim sağlıkla kucaklarına almaları için
rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder canımm
bol bol bebişlerimiz olsun inşallahhh hepsi sağlıklı ve hayırlı olsunn

Slm.Arkadaşlar...
Ayşe Arkadaşım bişey sorucaktım sana..
Ben bi ara burayı okumuştum ve senin reglindin önce yaptığın saatler sonra pembeleşen testle hamile kaldığını okumuştum..
bende bişey sorucam bu konuyla ilgili.
Benimde 27.gün yaptığım test saatler sonra pembeleşti..ilk defa böye bişey oldu..bgn 30.günüm öğle arası test alıp tets yapıcam gene..
senin o saatler sonra yaptığın testte sonra kaç gün geçtikten sonra tekar test yaptın ve çift çizgiyi görmüştün..merak ettimde:)

kizlar gunaydın nasılsınz?

Karapisso kuzucum cok sevindim bugn inşallah testin koyulaşır bebeğinle gelirsin...
Cadiozy canım sende aldı başını gitti bu uyku kiz klavyede uyuma
Canım İnşaallah gelir bebişim bat 9 du bugün 11.
Sabahki test negatifff

kizlar nerdesiniz???
Canım ben ancak kahvaltı yaptım,hafta sonu çok yoruldum ancak uykumu alabildim. 11 gibi uyandımm
Şimdide çay içiyoruuum
t c yi geçince pozitif oluyor..
T c ye çok yakın olunca yumurta olgınlaşıyor ama çatlama evrasinda değill.
İnşaallah c den daha koyu olunca çatladı çatlayacak demaktirrr
ben süsleniyorumm
kocacım gelicek birazdan yemek yicez :)
sen napıyosun?
yoğunmu işlerin
Maşaallah fıstık
Giyin süslennn ooooh keyfini çıkartttt

Ben 7 ocakta test yaptım 5-6 saat sonra silik çizgi belirdi.Sonra 8 ocakta sabah ilk idrarla yaptım çizgi 5 dk içinde belirdi.9unda akşam bi daha yaptım meraktan o da 5 dk içinde belirdi.Yap büyük ihtimal seninki de hemen belirginleşir.Tabi ilk testin bozuk değilse,bebeğin varsa Adetine kaç gün var?

Kızlaaaarrrr test negatif Dedim ya size Test salaklaştı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kız ilk idrarla yapsana sabah.Başka markayla yap bi de.

Canım Sabah ilk idrarla yaptımmm,Başka markayı hiç düşünmedim.
Neyse artık varsa bir şakilde öğrenirim yoksada nasip
Canım uzulme blkide saklanıyr halen,ilk idrarla yapı ver bide farklı test denesene?
Bat kac gun gecti?

2 gün canımm yaaaaa
Benim son 4 aydır hiç gecikmedi hep 28.gün veya öncesinde oldum
Bakalı beklemekten başka elimden bişey gelmiyooor

hoşbuldum canım bat 27 şubat inşallah çok bekletmez bizi bebeğim

Yazışmalarınızı okudum.bugün katıldım aranıza.önceden hamilelikle alakalı bazı problemler yaşadığım zaman arama motorlarından bu sayfadaki foruma yönlendirildim.acizhane arkadaşınızda olan yazışmalarınızı okudum.sanırım yumurtlama zamanını anlamaya çalışıyorsunuz.bilgiler süper.bu test hakkında ve adını öğrenmem ve nasıl olduğunu...benide bilgilendirebilirminiz.Allah tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah🐞🐞🐞🐞🐞

Haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yoooooooooooooooooookkkki
Başım dönüyooor
Kızlar bunları daha öncede yaşadım gebelik belirtileri biliyorummm
O zaman test neden negatiffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…