- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.741
Yazışmalarınızı okudum.bugün katıldım aranıza.önceden hamilelikle alakalı bazı problemler yaşadığım zaman arama motorlarından bu sayfadaki foruma yönlendirildim.acizhane arkadaşınızda olan yazışmalarınızı okudum.sanırım yumurtlama zamanını anlamaya çalışıyorsunuz.bilgiler süper.bu test hakkında ve adını öğrenmem ve nasıl olduğunu...benide bilgilendirebilirminiz.Allah tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Ben 7 ocakta test yaptım 5-6 saat sonra silik çizgi belirdi.Sonra 8 ocakta sabah ilk idrarla yaptım çizgi 5 dk içinde belirdi.9unda akşam bi daha yaptım meraktano da 5 dk içinde belirdi.Yap büyük ihtimal seninki de hemen belirginleşir.Tabi ilk testin bozuk değilse,bebeğin varsa Adetine kaç gün var?
Kız ilk idrarla yapsana sabah.Başka markayla yap bi de.
Yazışmalarınızı okudum.bugün katıldım aranıza.önceden hamilelikle alakalı bazı problemler yaşadığım zaman arama motorlarından bu sayfadaki foruma yönlendirildim.acizhane arkadaşınızda olan yazışmalarınızı okudum.sanırım yumurtlama zamanını anlamaya çalışıyorsunuz.bilgiler süper.bu test hakkında ve adını öğrenmem ve nasıl olduğunu...benide bilgilendirebilirminiz.Allah tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Kızlaaaarrrr test negatif Dedim ya size Test salaklaştı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yoooooooooooooooooookkkki
Başım dönüyooor
Kızlar bunları daha öncede yaşadım gebelik belirtileri biliyorummm
O zaman test neden negatiffffffffffffffff
Başım dönüyooor
Kızlarrrrrr....
Herkese merhaba...
Ben geldim.....
Kaç gündür nasip olmadı yoğun günler geçirdim... Özledim sizi yaaaa...
Bugünde 15 gün sonra işbaşı yaptım... Çok yorucu yoğundu ama mesaim bitti çok şükür:)
Siz nasılsınız bakem...
Neler var neler yok...
Yeni gelen arkadaşlar olmuş.. Hoşgelmişler, bebişlerle devam ederler inşallah...
Bu ay rekor kırıcaz... Hepimiz hayırlısıyla hamiş kalıcaz..
karapisso gözümüz kulağımız sende güzel haberlerini bekliyoruz. Ben halay başı olarak hazırda bekliyorum
Oh hay maşallah
:) Olmazmı?Hala ağzım kulaklarıma varıyor bebek gördüğümde.Bağırasım geliyor bebekli kadınlara benimde olacak bebeğim diyeDeli gibi 3-4 aylık olunca söyleyeceğim herkeze ben.O yüzden bu sırrı saklamak çok zor.Hamile kalınca daha belirgin olacak bu huy değişimin.Kızmaların değişecek,kafaya takmamaya başlayacaksın,bebeğim var defol git sinirlendirme beni diyeceksin densizlere :) Daha pozitif daha kadınsı bi ruhun olacak.Sende hayret edeceksin kendine.Ne kadar anaç biri oldum diye.Kendine bişey alırken artık 2 kez düşüneceksin.Bebeğime daha iyi bi eşya alırım harcama yapmayım diye vazgeçeceksin.Daha nazlı,romantik,ALINGAN olacaksın Herşeyi ama herşeyi sana unutturan da onun içindeki varlığını bilmen olacak....Eşinle bebek gördüğünüzde gözlerinizin içi gülecek konuşmadan sarılacaksınız birbirinize.O an dünya duracak işte...
İnşallah bu anlattıklarımı bütün topik arkadaşlarım yaşayacak
Ben ekstradan umursamazlık ve vurdumduymazlık duygularını da yaşadım o ayrı
canım benimm hoşgeldinn
özledim seni valla
sana özelden mesaj atmıştım geldimi şekercim
gerçi benimkisi dolmuş onun için komple sildim hepsini gönderildimi tam bilmiyorum canım gelmiştir inşallah
gerçi özledim demiştim sadece :)
çok iyi oldu şu okullar açıldı :)
yoksa göremicektik seni
ne yaptın canım başladınmı testlere
senin çoktu galiba dimi?
bende çarşamba günü başlıyorum inşallah test yapmaya
12. günün olucak
allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer gelirler :)
Biraz önce okudum canım mesajını teşekkür ederim. Bende özledim ya..
Hafta sonumu eşime adadım resmen.. Evde güzel bi program yaptık kendimize.. Güzel bir haftasonu geçirdim.
Ben bugün başladım ovulasyona.. 20 tane var diye erkenden başladım.. Kaçırmak istemiyorum bu ayı.. Silik çizgi çıktı.. Bir kaç gün olsun.. Toplu resimlerini çekip eklerim topiğe..
Hadi inşallah sende ovulasyonuna başla.. Sonra gebelik testlerine başlıyacaz:) Bu ay rabbimin izniyle olacak. inşallah..
Sabah namazında hepimiz için dua ettim. Rabbim kabul etsin inşallah...
.
Canım Sabah ilk idrarla yaptımmm,Başka markayı hiç düşünmedim.
Neyse artık varsa bir şakilde öğrenirim yoksada nasip
2 gün canımm yaaaaa
Benim son 4 aydır hiç gecikmedi hep 28.gün veya öncesinde oldum
Bakalı beklemekten başka elimden bişey gelmiyooor
sağol canım benimm rabbim dualarını kabul etsin inşallahh
çok iyi yapmışsınız tatlım keyifli keyifli bizde çok seviyoruz başbaşa vakit geçirmeyi çok güzel oluyor
iyi yapmışssın tatlım erkenden başlamışsın
ben daha başyalamm
benim çok az var testim 5 tane bide burda çok pahalı 2.yi isteyemem kocamdan kıyamam o alayım diyorda
ee her ay 2 tane ovu testi alırsak tüp bebek parasına gelecek bize
onun için 12. günümde başlamayı düşünüyorum
geçen ay 14. günümde koyuyu görmüştüm herhalde 15 de de çatlıyor diye düşünüyorum
kısmet artık canım yaa
dört gözle bekliyoruz inşallah bu aydır bizim kısmetimiz
gerçekten bak sana ulaşma ihtimali varsa kaç tane istersen göndereyim canım sana.. kargoyla ulaşır belki..
aslında ben uzayan akıntımdan yumurtladığımı her ay anlıyorum. genelde hep 14. gün oluyor. 28. günde adet oluyorum zaten.
ama daha tutturamadık kısmet. ama bu ay içimde bi his var bu sefer olacak sanki.
bu arada benim eltimin 7 yıldır çocuğu olmuyor. tedavi sürecinde doktor ona yumurtladığı gün 6 ssat arayla ilişki önermiş. akşam 6 gece 12 sabah 6 gibi... arka arkaya sperm genel anlamda kaliteli olmasada içerde hep spermin bulunmasının şansı arttırdığını söylemiş. bende bu ay böyle denemek istiyorum..
.
tatlım gerçekten elime ulaşacak olsa bizimkilerden de isterim çok düşüncelisin valla çok mutlu oluyorum sen böyle söyledikçe çok teşekkr ederim canım benim allah razı olsun
ama gerçekten glmez biliyorum eşimede sordum kesinlikle gelmez diyor buraya gelirde bize gelmez getirmezler tatlım...
neysee
canımm yaa inşallah ne güzel bir bilgi verdin sağolasın
bizde öyle yaparız olmazsa koyu çizgiyi gördüğümüz gün
bu ay gelsin bizimkilerdee yaaa
bizde koyalım buraya çift çizgi testlerimiziii
inşallah canım benim..
Bu arada bak resimdeki benim :)
Hoşgeldin canım.Ovulasyon testi diye aratırsan nette satışlarını gg'dan görürsün.3-5 tane yetmeyebilir.20li olanlardan alırsan daha iyi olur.Fiyatları 20-25 arasında.Laboquick markasını kullandık bazılarımız.Ben güzel sonuç aldımYazışmalarınızı okudum.bugün katıldım aranıza.önceden hamilelikle alakalı bazı problemler yaşadığım zaman arama motorlarından bu sayfadaki foruma yönlendirildim.acizhane arkadaşınızda olan yazışmalarınızı okudum.sanırım yumurtlama zamanını anlamaya çalışıyorsunuz.bilgiler süper.bu test hakkında ve adını öğrenmem ve nasıl olduğunu...benide bilgilendirebilirminiz.Allah tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Başım dönüyooor
:) İnşallah bebeğin seninledir.Kan testi zor değilse yaptırsana.Vardır düşük de olsacanımm cvp için çok teşekkür ederim..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini..
ben bgn öğle arasında yaptım ..5 dk değilde 10 dk içinde ikinci çizgi belirdi..:)
Selam kizlarr,
Yine kac gundur yoktum ortaliklarda,ara ara girip yazilanlari okumaya calissam da cok birikiyor konular yakalayamiyorum,acikogretim son sinifta okuyorum hafta sonu sinavlarim vardi o yuzden gecen haftadan beri ders calismakla, hafta sonu da sinavlarla gecti hic ugrayamadim.yeni hamisler var sanirim herkese hayirli ugurlu olsun insallah..benim tabloya belirttigim bat tarihim 10 subatti sanirim,hala gelmedi kirmizilar fakat daha var sanirim cunku ben ayin 30 unda cift cizgiyi ormustum,yani yaklasik olarak bat 14 subat filan sanirim,bakalim bekliyoruz ama bu ay umutsuzum soylemistim daha oncede yumurtlama zamanimizda sadece 1 defa calisabildik sonra olmadi hastaliklar vs..rabbim hayirlisini versin hepimiz icin..
aaa kız görünmüyorki çok
tanıymadım valla :)))
büyük olaymış azıcık tanırdım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?