Bol bebiş topiği

Rabbim tekrar yaşatmasın hiçbirimize.
Bende birçok problem yaşayanlardanım
İnşaallah bundan sonra herşey çok güzel olurrr
Sen ovulasyon testi yaptınmı daha önce ?
Kaç yıllık evlisin?
Rabbim hepimize tez zamanda göndersin bebişlerimiziiiii

canımm cvp için çok teşekkür ederim..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini..
ben bgn öğle arasında yaptım ..5 dk değilde 10 dk içinde ikinci çizgi belirdi..:)

hoşgeldin canım bizde anne aday adayları olarak birbirimize sorular sorup, aynı zamanda kendi yaşadıklarımızı da birbirimize aktararak bişeyleri anlamak bu yolda hedefimize uğraşmak için çalışıyoruz. ben de çok sey öğrendim burda. umarım birgün hepimizin dileği gerçekleşir. sen de bir sorunmu var arkadaşım. umarım herşey yolundadır.

Kızlaaaarrrr test negatif Dedim ya size Test salaklaştı diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım yaa sen bi başka test al
söyle eşine akşam gelirken başka marka alsın
sabah tekrar ilk idrarla dene canım benim
sizin maşallah güzel çalışma oldu bu ay hayırlısıyla geldi bence
üzülme boş yere
hayılır haberlerini bekliyorum tatlım

hoşgeldin tatlım
rabbim sanada tez zamanda bebeğini versin inşallahhh
bildiğim kadarıyla aktarayım canım....
ben yurtdışında olduğum için benimki biraz farklı ve içinde az var adı ENJAB
Türkiyedekilerde 20 li hatta daha fazla olanları var canım sanıyorum arkadaşlar internet üzerinden alıyorlar ve daha hesaplı oluyormuş canım tabii eczanelerden de alabilirsin...
ovulasyon testi; yumurtanın ne zaman oluştuğunu ve çatladığını bizlere söylüyor
adet döngüsüne göre testti yapmaya başlıyoruz
gerçi elindeki testten çok varsa adet günün 9. günü bile başlayabilirsinyapmaya
tek dikkat etmen gereken şey
hergün aynı saatte ve 3 saat boyunca su alımı yapmadan 4 saat kadar idrarını tutacaksın
zor olan kısmı bu insan çok sıkışıyor ama tutmak gerekiyor
çift çizgiyi gördüğün an çalışmalara başlıyoruz
sonra gün gün koyulaşıyor
en koyu olduğu gün yumurtan oluşmuş 36 saat içinde çatlayacağını söylüyor
ve sen çalışmalara ara vermeden devam ediyorsun
taakkiiii çizgi gidene kadar....
bildiklerim bunlar tatlım
inşallah anlatabilmişimdir
rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahh

Kızlarrrrrr....
Herkese merhaba...
Ben geldim.....
Kaç gündür nasip olmadı yoğun günler geçirdim... Özledim sizi yaaaa...
Bugünde 15 gün sonra işbaşı yaptım... Çok yorucu yoğundu ama mesaim bitti çok şükür:)
Siz nasılsınız bakem...
Neler var neler yok...
Yeni gelen arkadaşlar olmuş.. Hoşgelmişler, bebişlerle devam ederler inşallah...
Bu ay rekor kırıcaz... Hepimiz hayırlısıyla hamiş kalıcaz..
karapisso gözümüz kulağımız sende güzel haberlerini bekliyoruz. Ben halay başı olarak hazırda bekliyorum

Oh hay maşallah

Haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yoooooooooooooooooookkkki
Başım dönüyooor
Kızlar bunları daha öncede yaşadım gebelik belirtileri biliyorummm
O zaman test neden negatiffffffffffffffff

oyy kuzum bozma moralini. Daha anca belli olur ama. Belki geç döllenmiştir. Sen normal testlerle deniyorsun. Moralini bozmaa

Başım dönüyooor

canım yaaa
senin testler hem normal test hemde belki hatalıdır takma o kadar çok onları kafana
yenisini al canım benim
bak kafan rahat eder canm benim
geç döllenme seninkisi
anca çıkıcakk
sabırlı ol arkadaşım
geldi hayırlısıyla inşallah

canım benimm hoşgeldinn
özledim seni valla
sana özelden mesaj atmıştım geldimi şekercim
gerçi benimkisi dolmuş onun için komple sildim hepsini gönderildimi tam bilmiyorum canım gelmiştir inşallah
gerçi özledim demiştim sadece :)
çok iyi oldu şu okullar açıldı :)
yoksa göremicektik seni
ne yaptın canım başladınmı testlere
senin çoktu galiba dimi?
bende çarşamba günü başlıyorum inşallah test yapmaya
12. günün olucak
allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer gelirler :)

Selam kizlarr,
Yine kac gundur yoktum ortaliklarda,ara ara girip yazilanlari okumaya calissam da cok birikiyor konular yakalayamiyorum,acikogretim son sinifta okuyorum hafta sonu sinavlarim vardi o yuzden gecen haftadan beri ders calismakla, hafta sonu da sinavlarla gecti hic ugrayamadim.yeni hamisler var sanirim herkese hayirli ugurlu olsun insallah..benim tabloya belirttigim bat tarihim 10 subatti sanirim,hala gelmedi kirmizilar fakat daha var sanirim cunku ben ayin 30 unda cift cizgiyi ormustum,yani yaklasik olarak bat 14 subat filan sanirim,bakalim bekliyoruz ama bu ay umutsuzum soylemistim daha oncede yumurtlama zamanimizda sadece 1 defa calisabildik sonra olmadi hastaliklar vs..rabbim hayirlisini versin hepimiz icin..

Bence söylememekle çok iyi yapmışsın canım. Ben de annem babam eşim haricinde kimseye söylemeyeceğim olduğunda. Nazar çok değiyor çünkü. Nazara çok inanırım ben bi de. O enerjiyi de çok hissederim. O yüzden her gün nazar ayetlerini okuyup kalkan oluşturmak lazım söyledikten sonra bile. Kötü niyetli olmasa da iyi niyetli bile nazar olabiliyor.

Biraz önce okudum canım mesajını teşekkür ederim. Bende özledim ya..
Hafta sonumu eşime adadım resmen.. Evde güzel bi program yaptık kendimize.. Güzel bir haftasonu geçirdim.
Ben bugün başladım ovulasyona.. 20 tane var diye erkenden başladım.. Kaçırmak istemiyorum bu ayı.. Silik çizgi çıktı.. Bir kaç gün olsun.. Toplu resimlerini çekip eklerim topiğe..
Hadi inşallah sende ovulasyonuna başla.. Sonra gebelik testlerine başlıyacaz:) Bu ay rabbimin izniyle olacak. inşallah..
Sabah namazında hepimiz için dua ettim. Rabbim kabul etsin inşallah...
.

sağol canım benimm rabbim dualarını kabul etsin inşallahh
çok iyi yapmışsınız tatlım keyifli keyifli bizde çok seviyoruz başbaşa vakit geçirmeyi çok güzel oluyor
iyi yapmışssın tatlım erkenden başlamışsın
ben daha başyalamm
benim çok az var testim 5 tane bide burda çok pahalı 2.yi isteyemem kocamdan kıyamam o alayım diyorda
ee her ay 2 tane ovu testi alırsak tüp bebek parasına gelecek bize
onun için 12. günümde başlamayı düşünüyorum
geçen ay 14. günümde koyuyu görmüştüm herhalde 15 de de çatlıyor diye düşünüyorum
kısmet artık canım yaa
dört gözle bekliyoruz inşallah bu aydır bizim kısmetimiz

Uzulme yeter ki sen kuzucum,sen bekle biraz daha

gerçekten bak sana ulaşma ihtimali varsa kaç tane istersen göndereyim canım sana.. kargoyla ulaşır belki..
aslında ben uzayan akıntımdan yumurtladığımı her ay anlıyorum. genelde hep 14. gün oluyor. 28. günde adet oluyorum zaten.
ama daha tutturamadık kısmet. ama bu ay içimde bi his var bu sefer olacak sanki.
bu arada benim eltimin 7 yıldır çocuğu olmuyor. tedavi sürecinde doktor ona yumurtladığı gün 6 ssat arayla ilişki önermiş. akşam 6 gece 12 sabah 6 gibi... arka arkaya sperm genel anlamda kaliteli olmasada içerde hep spermin bulunmasının şansı arttırdığını söylemiş. bende bu ay böyle denemek istiyorum..
.

canım bazen ovulasyon testleride hamilelği gösteriyormuş.. elinin altında varsa bir dene istersen hemen çift çizgi belirirse pozitif oluyormuş...

tatlım gerçekten elime ulaşacak olsa bizimkilerden de isterim çok düşüncelisin valla çok mutlu oluyorum sen böyle söyledikçe çok teşekkr ederim canım benim allah razı olsun
ama gerçekten glmez biliyorum eşimede sordum kesinlikle gelmez diyor buraya gelirde bize gelmez getirmezler tatlım...
neysee
canımm yaa inşallah ne güzel bir bilgi verdin sağolasın
bizde öyle yaparız olmazsa koyu çizgiyi gördüğümüz gün
bu ay gelsin bizimkilerdee yaaa
bizde koyalım buraya çift çizgi testlerimiziii

inşallah canım benim..
Bu arada bak resimdeki benim :)

Hoşgeldin canım.Ovulasyon testi diye aratırsan nette satışlarını gg'dan görürsün.3-5 tane yetmeyebilir.20li olanlardan alırsan daha iyi olur.Fiyatları 20-25 arasında.Laboquick markasını kullandık bazılarımız.Ben güzel sonuç aldım Siparişi verdinmi 1-2 gün içinde geliyor testler.Adetin bittikten sonra 8-9.gün başlarsan silik çizgilerin koyulaştığın günü yakalarsın.T çizgisi ile C çizgisi aynı koyulukta veya T çizgisi C'den daha koyu olduğunda yumurtanın çatlamasına ramak kalmış demek oluyor Bu da çalışmaları aksatmaman gerektiğini gösterir.Sen testleri yaptıkça resimleri yüklersin yorum yaparız merak etme Testin içinde de okursun ama üstüne basarak tekrar söyleyelim ki aklında olsun sıvı alımını testi yapmadan 3-4 saat önce kesmelisinki testin sonucunu etkilemesin.İnşallah çok beklemezsin bebeğini

Başım dönüyooor
Belirti yok.Belirti yok.Takılmışsın bakıyorumda hemen Gel bakıyım buraya.Yok öyle takılmak üzülmek.Stresli olan anneye bebek yok bilmiyormusun kuzum Hadi bakıyım topla kendini.Çok ayıp ama

canımm cvp için çok teşekkür ederim..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini..
ben bgn öğle arasında yaptım ..5 dk değilde 10 dk içinde ikinci çizgi belirdi..:)
:) İnşallah bebeğin seninledir.Kan testi zor değilse yaptırsana.Vardır düşük de olsa

Umutsuzluk yok Bu topikte tek ilişkiyle hamile kalanlar var.Bilmiyormuş gibi konuşuyorsun.Hadi bakıyım dualarımız seninle.İnşallah gelecek o nazlı sıpa

aaa kız görünmüyorki çok
tanıymadım valla :)))
büyük olaymış azıcık tanırdım belki

bu resim çok özeldir benim için... çok severim..
benim yan branşımzihinsel engelliler öğretmenliği.. 1.5 yıl da zihinsel engelliler öğretmenliği yaptım.. ve çok uzun yıllarda gönüllü palyaçoluk yaptım.. onkoloji servislerinde ve zihinsel engellilerde. Bu resimdeki çocuk zihinsel engellli.. Hemde ağır düzeyde.. Arkasından gizlice ona bakarken beni gördüğü an da çekildi bu resim.. Sadece yüzümde palyaço makyajı var. Ve o beni görünce yaşadığı mutluluk ve şaşkınlık.. Onları mutlu edebilmek harika birşeyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…