Bol bebiş topiği

Herkese slm. Bu ne sıkıcı bir gün yaa. Akşam olsa da eve gitsek....

slm cnmmm. evet yaa bı bıtmedı bugunnn bu arda benım dgerım dusmeye basladı ama azcık dusmus sadcee 20 den 17 ye dustuu dokotr sıfırlanna kadr yaptır dedı 2 gunde bır mı yaptırıcamm ben bu testı kaolarım delık desık olduu hep

Canım eğer herhangi bir sıkıntın (ağrı, aşırı kanam vs. ) yoksa, 4-5 gün sonra da yaptırabilirsin bence. Ben 6-7 gün sonra yaptırdığımda değerim sıfırlanmıştı. Zaten senin kanaman oldu bitti, meraklanma. Yalnız düşükten sonraki adetin beklediğinden geç olabilir, endişelenme.

tebrik ederim kevokçum seni
gerçekten takdir ettim
çok değerli birşey yapmışsın
onları mutlu etmek ve onlara değerli olduklarını hissetirmek gerçketen çok önemli
emeğine yüreğine sağlık canım
ne şanslılar senin gibi bir öğretmenleri var

saol canmmm dokotrumuda ardım sordum sımdi oda senın gıbı agrın şikayetın yoksa gec yaptırbılrıısn dedıı. yanı bu ayy duznelı olmayabılrııı dıyosun dımıı pekii ben sormayı unuttum korunmaya gerek varmı yada ilişkiye gırmeyın flan dmeısmıydı doktorunn sana

sağol canım benim...
inşallah birgün de ne şanslılar senin gibi bi anneleri var deriz... ay inşallah...

Arkadaşlar, benim Bat 18 şubat çalışmaları bitirmiş bulunuyoruz... İnşallah diyorum bu ay için...Sizleri de takip ediyorum sizler gibi çok heyecanlıyım ama test yapmayı düşünmüyorum artık... Herşey yolunda çok şükür ama olmuyor...Bu 8.ay umarım mayalanmıştır yavrum...

kizlar ben geldim...

Hoşgeldin canikom. Az kaldı son 65 dakika. Offf ne gündü ama yoruldum ben. eve gider gitmez yatacağım.

Hadi hayırlısı olsun canım Allahın izniyle inşallah bu ay kavuşacaksın bebişine.

hayırlısı olsun tatlımm
hadi inşallahhh tutunuyordun annesineeee
sağlıkla huzurla gelsin inşallahh
az kalmış son 1 hafta
günler geçmek bilmez şimdi sana :)
bizimde 8. denememiz olacak bu ay
biz daha başlamadık
perşembe günü inşallahhh :)
sonra mart 5 beklicezz
benim dahaa çoookkk varr

canim ben sabah ilk idrar 7 gibi cikmistim ve biraz uzanip uyumustum sonra 11 civari hic sivi almadan yaptim testi. Sanirim soyle ki cmts sabah 11 de pozitifti ve pazar aksama kadar coktan kayboldu yani belki de cuma geceden itibaren pozitifti ve pazar catladi sanirim. cuma ve pazar iliski oldu bakalim hayirlsii

Doktorlar korunmayı daha çok işin psikolojik boyutunu düşünerek öneriyorlar canım. Açıkcası zaten benim psikolojim ilişkiye pek elvermemişti. Sen kendini iyi hissediyorsan, kanaman tamamen durduysa bir sakıncası olacağını zannetmiyorum. Ben her ihtimale karşı 1 adet dönemimin geçmesini bekledim. Zaten reglim halen devam ediyor. İstersen sen de ilk adet dönemini bekleyebilirsin. Zaten düşükten sonra vücut enfeksiyonlara daha açık hale geliyor..

Geçiyor cnm ya ne günler geçti. Şu yaşımıza geldik hiç anladık mı? Yaşlanıyoruz yaaaaa.
Siz hele açılışı yapın ondan sonrası daha çabuk geçer.

ooo çok iyi olmuş canımm zamanlamanız süper olmuş o zaman
hadi inşallah buluşsunlarda döllensinlerr
güzel güzel kutlarız burdan

Hoşgeldin canikom. Az kaldı son 65 dakika. Offf ne gündü ama yoruldum ben. eve gider gitmez yatacağım.

Hadi hayırlısı olsun canım Allahın izniyle inşallah bu ay kavuşacaksın bebişine.

Hoşbuldum canım,evt az kaldı
bende yoruldum eve gtce dinlencem sonrada enişteme gtcem hastaydı kanser ve biopsi sonucu kodu cıktı

Canım ya , ay hadi inşallah herkes gebedir inşallah...Gönülden diliyorum... Kalpten edilen ufacıcık bir duacık istiyorum senden...Mübarek şehre selam olsun...

oyy kuzum bozma moralini. Daha anca belli olur ama. Belki geç döllenmiştir. Sen normal testlerle deniyorsun. Moralini bozmaa
Bence yok cadiozy olsaydı çıkardı bugünki testte
Uzulme yeter ki sen kuzucum,sen bekle biraz daha
İnşallah canım üzülmüyorum ama beklemek kolay olmuyooor
canım bazen ovulasyon testleride hamilelği gösteriyormuş.. elinin altında varsa bir dene istersen hemen çift çizgi belirirse pozitif oluyormuş...

Hııım bunu bilmiyorduum bak,nasıl yanı şimdi adete yakın yumurta yok diye negatif çıkması gerekirken pozitif çıksa bebiş var demekmi oluyoor

anladım canımmm adtim bitti tammen benım ya neyse artık suu dgerım bı düşşsün öenmlı olan su anda ooo bı sıfırlandıgını gorsem ıcım rahtlaycakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…