Bol bebiş topiği

Hmm valla canım şu anda batmaları dusunmuyrm vaktm yok nerdeyse cunku
kafamda neler var neler cok dusunce

Kızlar gece hastanede serum yedim ben.Mide ağrısıyla başladı ishal ve kusmayla gidiyor.Sabah da dahiliyeye göründüm.Kanda enfeksiyon çıktı.Hala yediğim herşeyi çıkarıyorum.Bi de işteyim.Yazdıklarınızı okuyamadım.Dua edin bebeğime bişey olmasın.Enfeksiyon düşük sebeplerinin başında geliyormuş.4de doktorumu da arayacağım.İnşallah kötü bişey yoktur.Hepinizi öpüyorum

Kizlar bisi sirucam hamilelik testi sonucu ne zaman belli olur yaninormalde 22 sinde adet olmam lazim ama????simdiye kadar olduysam bu arar yapsam cikarmi???

canimmm cok gecmis olsun dualarim seninle insallah icini ferah tut bebise bir seycik olmasin.. kendine dikkat et..

Hmm valla canım şu anda batmaları dusunmuyrm vaktm yok nerdeyse cunku
kafamda neler var neler cok dusunce

kötü düşünmekk yokk sakın
iyi şeyler düşün tatlım
sıkıntılarımız var hepimizin ama rabbim yardım edip hepsinden bir bir kurtulcaz inşallahh
sen bebğine odaklan kız
boşver diğer dertleri tasları

ayyy ayşem nazarlaramı geldin sen kıyamam sana
çok geçmiş olsun canım benim
şimdi nasılsın iyimisin?
gelmeseydin ya bugün işe
bu halde
bebiğin iyidir tatlım sıkma canını bişey olsaydı doktor söylerdi zaten
kötü düşüncelere kapılma sakın
herşey yolundadır
sen kendine dikkat et
yediğin birşey dokunmuştur sana
tez zamanda geçsin inşallahh rahatsızlığın

Canım inşallah tez vakite gecer,allah şifa versin..
Bebeğinide korusun,uzulme bol bol dua et.

Ayşem çok geçmiş olsun. Kıyamam yaaa.
Rabbim şifa versin inşallah çabucak atlatırsınız.
Allahım seni de bebişini de korusun.

ah canım çok geçmiş olsun, sana da bebeğine de şifa versin rabbim.

ohh çok şükür yedik doyduk. Allahım kimseyi aç bırakmasın. Hele hele hamişleri hiç hiç. İnsanın gözü dönüyor yaa anaam kendimi tanıyamadım deli gibi yedim valla. Ben böyle değildim yaaa Ne oluyorrr banaaaaa İçimde canavar var galibaaaa

Son düzenleme:

Ssirin hayırlısı olsun, kaçıncı denemen senin? dr'a gittin mi?

maşallah maşallah canım benim amın tatlim,kiz sen iki kişilk yemeye başladın desenehıhı bebiş acıkmış demek tatlım...

maşallah maşallah canım benim amın tatlim,kiz sen iki kişilk yemeye başladın desenehıhı bebiş acıkmış demek tatlım...

Çok ilginçtir geçen hafta tahlil yaptırdım ya tok karnına kan şekerim 75 çıktı. Bir de sabah pekmez bal filan yemiştim. Bu çocuk kan şekerimi yiyor galiba
Normalde yemekle hiç aram yoktur ne yapmayıseverim ne de yemeyi. Ama huy değiştirmeye başladım. Karnım acıktığında yemem lazım yoksa gözüm dönüyor. Sizi bile yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…