- 23 Ağustos 2012
- 727
- 373
- 158
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.961
Hmm anladınmm canım inşallah ikmzde hamişisdirr,sen ne kadardır ıstıyorsun?
ne sorayım cancağızım
varsa anlatmak istediklerin dinlerim ben
senin şimdi aklın batmalarda :)
başka birşey düşünesinde gelmez
çok iyi anlıyorum seni
hemencik geçiverse şu 1 hafta dimi
gelse hemen bebişin
8. Ay cevedileksu... Ikinci kez anne olmak istiyorum... Oğlum 8 yaşında kardeş istiyoruz hayırlısıyla...
Kizlar bisi sirucam hamilelik testi sonucu ne zaman belli olur yaninormalde 22 sinde adet olmam lazim ama????simdiye kadar olduysam bu arar yapsam cikarmi???
Kızlar gece hastanede serum yedim ben.Mide ağrısıyla başladı ishal ve kusmayla gidiyor.Sabah da dahiliyeye göründüm.Kanda enfeksiyon çıktı.Hala yediğim herşeyi çıkarıyorum.Bi de işteyim.Yazdıklarınızı okuyamadım.Dua edin bebeğime bişey olmasın.Enfeksiyon düşük sebeplerinin başında geliyormuş.4de doktorumu da arayacağım.İnşallah kötü bişey yoktur.Hepinizi öpüyorum
Hmm valla canım şu anda batmaları dusunmuyrm vaktm yok nerdeyse cunku
kafamda neler var neler cok dusunce
Kızlar gece hastanede serum yedim ben.Mide ağrısıyla başladı ishal ve kusmayla gidiyor.Sabah da dahiliyeye göründüm.Kanda enfeksiyon çıktı.Hala yediğim herşeyi çıkarıyorum.Bi de işteyim.Yazdıklarınızı okuyamadım.Dua edin bebeğime bişey olmasın.Enfeksiyon düşük sebeplerinin başında geliyormuş.4de doktorumu da arayacağım.İnşallah kötü bişey yoktur.Hepinizi öpüyorum
kötü düşünmekk yokk sakın
iyi şeyler düşün tatlım
sıkıntılarımız var hepimizin ama rabbim yardım edip hepsinden bir bir kurtulcaz inşallahh
sen bebğine odaklan kız
boşver diğer dertleri tasları
Deniyrm canım inşallah herşey guzel olur,napıyım kuzum eşim hasta gene bobrek patronumda malum yani napıyım sıkıntı oluyor herşey..
Eşine çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır. Çok zormuş böbrek ağrısı. Allahım yardım etsin.kötü düşünmekk yokk sakın
iyi şeyler düşün tatlım
sıkıntılarımız var hepimizin ama rabbim yardım edip hepsinden bir bir kurtulcaz inşallahh
sen bebğine odaklan kız
boşver diğer dertleri tasları
Deniyrm canım inşallah herşey guzel olur,napıyım kuzum eşim hasta gene bobrek patronumda malum yani napıyım sıkıntı oluyor herşey..
Patronunu da düşünmemeye çalış canikom. Öyle her şeyi kafaya takarsak benim şurdan kendimi atmam lazım. Benim yediğim lafların haddi hesabı yok.
Boşşveerrr iki günlük dünya. Hiç kendine sıkıntı yapma. Geçen zaman geri gelmiyor. Her karanlığın ardından mutlaka güneş doğuyor. Senin güneşin de yolda. Rahime doğru yol almıştır belki de yerleşmeye çalışıyor o yüzden ağrı yapıyor. Hadi bozma moralini bebişin için.
ayy canımm yaa dediğin gibi tatlı koşuşturmalar onlar
yerim ben veledi :)
burda erkek çocuklara veled kız çocuklara bintun deniyor :)
veled dedinmi bakıyolar :)))
çok seviyorum erkek çocuklarını
rabbim bana nasip etsin inşallahhh
kızımda olsun tabi :)
ama inşallahh önce erkek olsun :)
bende evlenmeden önce çok yapıyordum spor
evlendikden sonra eve aldık spor aletleri ama evdede olmuyorki canı istemiyor insanın ama yapıyordum yinede bende çok yaptım ebru şallıyla :)
ama burda evde beğenmediğim aletlerimi özlüyorum keşke burda olsada inmesem hiç tepesinden diyorum :)
burda da ip atlıyorum birde topumu getirmiştm arada bi yapıyorum bişiler
eskisi gibi değilim yani bayaa saldım kendimi
bebiş bekliyoruz gelmiyor ya onun stersi var sadece onu düşünür oldum
başka birşey yapasım gelmiyor
Eşine çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır. Çok zormuş böbrek ağrısı. Allahım yardım etsin.
Patronunu da düşünmemeye çalış canikom. Öyle her şeyi kafaya takarsak benim şurdan kendimi atmam lazım. Benim yediğim lafların haddi hesabı yok.
Boşşveerrr iki günlük dünya. Hiç kendine sıkıntı yapma. Geçen zaman geri gelmiyor. Her karanlığın ardından mutlaka güneş doğuyor. Senin güneşin de yolda. Rahime doğru yol almıştır belki de yerleşmeye çalışıyor o yüzden ağrı yapıyor. Hadi bozma moralini bebişin için.
Saol tatlim,evt oyle dişten kurtuluoz derken bobrek yeniden başladı..
Benimde yediğim laflar dag oldu resmen,bebğim gelsin bari bu ay bi umudum olsun dimi ama mana olur işten cıkmama da inşallah
Belki de yerleşiyodur haklı olabilirsin tatlim... Sence bat gunu test yapsam mi ki?
ohh çok şükür yedik doyduk. Allahım kimseyi aç bırakmasın. Hele hele hamişleri hiç hiç. İnsanın gözü dönüyor yaa anaam kendimi tanıyamadım deli gibi yedim valla. Ben böyle değildim yaaaNe oluyorrr banaaaaa İçimde canavar var galibaaaa
Saol tatlim,evt oyle dişten kurtuluoz derken bobrek yeniden başladı..
Benimde yediğim laflar dag oldu resmen,bebğim gelsin bari bu ay bi umudum olsun dimi ama mana olur işten cıkmama da inşallah
Belki de yerleşiyodur haklı olabilirsin tatlim... Sence bat gunu test yapsam mi ki?
Yapabilirsin bence kuzum çünkü Ayşenin de yumurtlamadan sonra 12. günde çıktı benim de 12. gündü ama benimtestlerden biri erken gebelik testi idi. Normal test de gölge gibi belli belirsizdi. Hadi inşallah hayırlısıyla gelir bebişin bu ay. Ama sakin olucaz moral bozmak yok.Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?
maşallah maşallah canım benim amın tatlim,kiz sen iki kişilk yemeye başladın desenehıhı bebiş acıkmış demek tatlım...
Yapabilirsin bence kuzum çünkü Ayşenin de yumurtlamadan sonra 12. günde çıktı benim de 12. gündü ama benimtestlerden biri erken gebelik testi idi. Normal test de gölge gibi belli belirsizdi. Hadi inşallah hayırlısıyla gelir bebişin bu ay. Ama sakin olucaz moral bozmak yok.Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?
8 gun canım,inşallah gelir bu yanım umutlu bi yanımda cok karamsar valla.off off nolcak bole belirszlık hayatımın yumu bi soru işaretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?