Bol bebiş topiği

ayy ay annesi senin şekeri yıyo cocuk..
Maşallah size afyt olsun
beni yiyebilirsin baık etlıym ya zayıflarım belki

Maşallah Allah daim etsin, gönlünüze göre versin
Bizim de evleneli haziranda 3 yıl olacak tam.
İstanbul'da oturuyoruz. Çalışıyorum.
Çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var Allah'a şükür.
Aslında ben şu anda bunları yazacağımı ve bir hafta önce de kadınlar kulubune üye olacağımı düşünmezdim.
Bebek fikri bir anda oluştu bizde. Biraz daha özgürlüğümüzün tadını çıkaralım diye düşünüyorduk. Ta ki ben dr'a gidene kadar.
İşte polip olduğunu öğrenince aklım başıma geldi, bebek fikri oluştu bizde. Yaş da bi yandan geçiyor.
Sonra sizlerle tanıştım. İyi de oldu. Aklımdaki sorulara sayenizde cevaplar bulabiliyorum hem de sıcak bir ortam, güzel arkadaşlıklar kuruluyor, halden anlayan insanların bir arada olması iyi geliyor.

geçmiş olsun aysecim allahım sizi korusun dikkat et kendine

sen de hoşgeldin canım ewet burda hepimizin amacı aynı halimizden anlıyoruz sorularımza cevaplar bulabiliyoruz seviyorum burayı

Son düzenleme:

iyi deglm bi şey gordm sınırlerm bozuldu eşimle alakalı bi durum,hungur hungur aglıyasım var iyi deglm.

Kuzucum niye böyle kendini üzüyorsun. Eşine mi sinirlendin? Bak öfkeyle kalkan zararla oturur. Önce sakin olmaya çalış.
Ağlaman üzülmen hiç bir şeyi değiştirmez ha belki rahatlarsın ama sorunu ağlayarak kendini helak ederek çözemezsin.
Belki de bebişin sana tutunmaya çalışıyor. Ona yazık yapma. Sakin sakin düşün. Sorunu eşinle konuşarak çözebilirsin.
Yapma bebişe yazık...

Bebeğe yazık işte belide allahım ondan vermıyr bana bebek bole bi eşim oldugu için,kendimi tutmaya calısyrm patronda var aglıyamıyrmda iyi deglm umudumda yok artık bebek defterinide kapatrm bu gidişle,beni merk etme kuzum iyi olcm inşallah.

İyi olacaksın iyi olmamak için hiç bir sebebin yok. Elin ayağın tutuyor gözün görüyor çok şükür. Herşey yoluna girer yeter ki sağlık olsun.
Ne uzun yıllar bekleyip daha sonra bebişine kavuşanlar var yavrucum.
Kocişlere gelince bak sana bir şey diyeyim mi? Seni senden başka kimse düşünmez. Kendin için yaşa. Sorun varsa da oturur konuşursunuz halledersiniz. Çocuk değilsiniz ya. Sonuçta severek evlendiniz. Bazen benimki de sınırı zorluyor söylüyorum açık açık. Bak arkadaş bu davranışın beni rahatsız ediyor. Haa o bencil davranırsa ben de bencil davranırım. Sadece kendime yemek yaparım sadece kendi çamaşırımı yıkarım baksın o zaman başının çaresine.Beraber yaşıyorsak birbirimize saygı duyacağız.

Bak kuzucum ben okurken çocuk onkoloji kliniğinde staj yaptım. Lösemili çocuklar vardı. Küçücüklerdi daha.4 yaşında 5 yaşında küçük küçük çocuklar. Onlar arkadaşlarıyla oyun oynamaları gerekirken hastanede kemoterapi alıyorlardı. İlaçlardan ağızlarında yaralar vardı. Maskeyle dolaşıyorlardı hep. Saçları yoktu hiçbirinin. Anneleri başlarında. Çok zor bir durum. Allahıma çok şükürler olsun bak ne durumda olan insanlar var. Allahım hepsine şifa versin, yardım etsin. Herşeyin başı sağlık. İnan herşey zamanla çözülüyor her sıkıntı zamanla geçiyor, unutuluyor. Yeter ki sağlık olsun.

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar....
ben geldim..
Nasılsınız bakemmm
.

Hoşgeldin cnm. iyi olmaya çalışıyorum işte. Her zamanki mızmızlığım.
Ayşe rahatsızlanmış. Doktora gidecekti. İshal kusma enfeksiyon çıkmış.
Karapissodan haber gelmedi. Cevoonun biraz morali bozuk öyle işte...
Sen nasılsın?

merhaba teşekkürler pek kimse yok üzerime alınayım :)sen nasılsn

Ben her zaman ki gibi harikayım
bende bir yandan geçmişi okumaya çalışıyordum.. Neler olmuş böyle...

Bende bugün ayse niye yok diyordum canım çok geçmiş olsun kendine ve bebişine dikkat et sapasağlam olup aramıza dön yokluğun hemen belli oluyor vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…