- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.001
Kızlar gece hastanede serum yedim ben.Mide ağrısıyla başladı ishal ve kusmayla gidiyor.Sabah da dahiliyeye göründüm.Kanda enfeksiyon çıktı.Hala yediğim herşeyi çıkarıyorum.Bi de işteyim.Yazdıklarınızı okuyamadım.Dua edin bebeğime bişey olmasın.Enfeksiyon düşük sebeplerinin başında geliyormuş.4de doktorumu da arayacağım.İnşallah kötü bişey yoktur.Hepinizi öpüyorum
Bende bugün ayse niye yok diyordum canım çok geçmiş olsun kendine ve bebişine dikkat et sapasağlam olup aramıza dön yokluğun hemen belli oluyor vallahi..
Adaşım nasılsın?Ben sana bir şey sormak istiyorum benim belim ağrıyor böyle ara ara da kasıklarım ağrıyor ince ince sızı şeklinde. Normal mi sence? Ya da yorulduğum için mi oluyor acaba? Genelde öğleden sonra daha çok oluyor. Daha doktora da gitmedim. Haftaya gideceğim inşallah. Bu haftada işler yoğun. Otur kalk in çık. Yoruluyorum galiba..
Canım sen yine doktora gitmeyi ihmal etme. Bel ağrısı ve kasıklarında ağrı çok normal çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende 3-4 gün arayla aşırı batma olur mesela. Kese genişledikçe bu gibi rahatsızlıklar olması olağan. Yorulman belki bel ağrını daha fazlalaştırabilir. Yavaş hareket etmen senin için daha iyi tabiki. Ani hareketlerde baş dönmesi, bulantıda yaşayabilirsin. Bende bazen o kadar ağrı oluyor ki kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum kanama olacak diye ama çok şükür hiçbir lekelenmem falan yok. Bir de ikinci adet dönemin geldiğinde rahim her zamanki adet döngüsü tekrarlamak isteyeceği için adet olacakmış gibi ağrılar olabilirmiş doktorum söylemişti aklında bulunsun. Sonra diğer aylarda vücut alışırmış bu duruma. Ama benim ikinci adet dönemim geçti hiç olması öyle bi sıkıntım.
Unuturmuyum ebbiiimm..Unutmam tabi.Yetişemedim bi ara lafa :)ayseeeemm benı unuttunmu arkadasım..ne var ne yok nasılsın canım..epeydır gelemıyorum sen ama hep aklımdasın ne yaptı arkadasım dıye düsünüp dururumnasılsın baklaım
İlkinde yaşadıklarını bunda da arıyorsun pimpirik değil seninki.Kız çocuğu geç hareket edermiş :) Belki de sürpriz yapar sana.geldim canım geldimmmm
havalar bozuk evde takılıyorum.dedim kızlara bakayım özledim
sen nasılsın bakalım?
nasıl gidiyor hamişlikkk
kız ayşem ben çok mu pimpirikleniyorum sence :26: ben daha tekme yemedim de?
hatta hareketler bile çok düzenli değil. Kenan da 19+4 de ilk tekmeyi yemiştim. acele mi ediyorum aceba :44:
kuzum test yaptınmı?
inşallah bebişin seninledir canım benim
bende yaklaşık 10 gündür yoktum.
bugün bi bakayım dedim işte.
ev arıyoruz ama yakın çevrede olsun istiyoruz geniş olsun istiyoruz. istiyoruz da istiyoruz anlıyacagın, ama bulamadık bir türlü.
onun telaşındayız.şimdiden oldukça belirgin bir göbeğim var. çok da agırlaşmadan taşınma işi bitsin istiyoruz.
Hayırlısı Allah'tan bakalım. elbet buluruz bir yer inşallah
Anam git artık bi kan testine.Amma sabırlıymışsın.Ben çatladım burda senin içinkızlarrr testimi gördünüz 2.çizgi pembe değil ki idrar rengindeeeeeeeeeeeeeeee :26::26::26:
İnanmak istiyoruuum bebişimin benimle olduğunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım göbişim dolsun istiyoruuumm
Canım benim çok sağolBende bugün ayse niye yok diyordum canım çok geçmiş olsun kendine ve bebişine dikkat et sapasağlam olup aramıza dön yokluğun hemen belli oluyor vallahi..
Kızlar bugün kendimi iyi hissederken hemen temizlliğe başladım. Halıları topladım yıkamaya verdim. yerleri sildim süpürdüm tozumu aldım. Çamaşırlarımı yıkadım dağınıklığımı topladım. Ohh içim bir rahat etti temizlik olunca. Şimdi bulantılarım gelebilirsiniz izin veriyorum işlerimi bitirdim nasıl olsa:)
Sabah bi uğrayıp çıktım hem çok rahatsızdım hem işlerim çok yoğundu.İşleri hafifletince geçmişi okuyum dedim.Ne güzel kaynaşmış herkez.Birbirini tanımış.Hemşolar buluşmuş.Allahım hepinizin gönlüne göre versin
Ben çok halsizim.Dün akşamdan beri 2 meyve 1 tost yiyebildim daha.Yani midemdeler hala
Gece serum yedim.Daha beter oldum.Hastanenin bahçesinde kusmadığım yer kalmadı.Sabah dahiliyecinin verdiği ilaçları da kustum.Bi tost yedim sadece.Az önce de 2 meyve.Çok halsizim.Doktor 3 gün rapor verecekti almadım.İşlerim bu kadar yoğunken evde yatamam dedim.İnşallah geçer yarına.Çok sıkıntılıyım
Sizler nasılsınız bakıyım?
Tanışma hikayelerinizi zevkle okudum.Çok güzelmiş hepinizinki.Ben eşimle sürekli tartışırdım evlenmeden önce.1 yıl boyunca hiç doğru düzgün muhabbetimiz olmadı diyebilirim.Sürekli hakaret sürekli atışma laf sokmalar falan.Sonra bi baktım sevgilim olmuş 15 gün sonra da sözlümİyiki de böyle olmuş.Onu evlendikten sonra tanımak daha eğlenceli oldu benim için.Çok şükür sıkıntılı biri de çıkmadı mutlu mesut gidiyor evliliğimiz..
tekrardan geçmiş olsun canım...
Rabbim evinin huzurunu eksik etmesin...
En güzel aşklar kavgaylabaşlar derler
Ben nasıl tanıştığımı anlatmaya çekiniyorum:26:
Çünkü herkes ortak arkadaş olarak biliyor ama öyle değil
.
Sabah bi uğrayıp çıktım hem çok rahatsızdım hem işlerim çok yoğundu.İşleri hafifletince geçmişi okuyum dedim.Ne güzel kaynaşmış herkez.Birbirini tanımış.Hemşolar buluşmuş.Allahım hepinizin gönlüne göre versin
Ben çok halsizim.Dün akşamdan beri 2 meyve 1 tost yiyebildim daha.Yani midemdeler hala
Gece serum yedim.Daha beter oldum.Hastanenin bahçesinde kusmadığım yer kalmadı.Sabah dahiliyecinin verdiği ilaçları da kustum.Bi tost yedim sadece.Az önce de 2 meyve.Çok halsizim.Doktor 3 gün rapor verecekti almadım.İşlerim bu kadar yoğunken evde yatamam dedim.İnşallah geçer yarına.Çok sıkıntılıyım
Tanışma hikayelerinizi zevkle okudum.Çok güzelmiş hepinizinki.Ben eşimle sürekli tartışırdım evlenmeden önce.1 yıl boyunca hiç doğru düzgün muhabbetimiz olmadı diyebilirim.Sürekli hakaret sürekli atışma laf sokmalar falan.Sonra bi baktım sevgilim olmuş 15 gün sonra da sözlümİyiki de böyle olmuş.Onu evlendikten sonra tanımak daha eğlenceli oldu benim için.Çok şükür sıkıntılı biri de çıkmadı mutlu mesut gidiyor evliliğimiz..
Ay merak ettim nasıl tanıştınız kız?Netten tanışanlar genelde ortak arkadaşlar vardı diyorlar seninki de mi öyle?
facebookta ara sıra uğradığım bi grup vardı. Baktım bigün biri var. profilinde uzaktan bir köyde çekilmiş resim var.
Daha önce gittiğim bi yere benzettim. Bi an boşluğuma geldi. Mesaj attım... Sonra bi baktım nikah masasında imza atıyorum:)
facebookta ara sıra uğradığım bi grup vardı. Baktım bigün biri var. profilinde uzaktan bir köyde çekilmiş resim var.
Daha önce gittiğim bi yere benzettim. Bi an boşluğuma geldi. Mesaj attım... Sonra bi baktım nikah masasında imza atıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?