- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.021
vaaay ne hoş bi başlangıç kısmet nerde olsa buluyor valla . çok hoşuma giitti mutluluklar. sen de sizin mutluluğunuzun mimarısın desene .
Kevok hikayemiz aynı. ben de kimseye söyleyemiyorum, yadırgıyor insanlar. biz de bir edebiyat forumunda tanıştık. benim de boşluğuma geldi mesaj attım. ben de sonra kendimi nikah masasında buldum
teşekkürler canım benim... 2010 tanıştık.. 2012 de evlendik... İyi ki göndermişim o mesajı diyorum.. Rabbim pişmanlık vermesin..
Mesajı ilk atan bendim ama beni ikna etmesi çok zor oldu. Hele o ilk yüzyüze buluşma harikaydı:)
Kızar madem herkes anlattı bende anlatayım eşimle tanışmamızı. Bizmki çocukça internetten tanışmamızla başladı. Daha 16 yaşındaydık. İlişkimiz arkadaşlıktan öte bi bağımlılığa dönüştü derken sevgili olduk. İstanbuldan boluya eşimin ömrü senelerce yollarda geçti beni görmeye gelmek için. 7 Seneyi bu şekilde geçirdik. Tabi bu arada üniversitelerimizi okuduk ben acaba ayrılırmıyız diye düşünürken çok şükür öyle güzel devam etti ki. 2 sene nişanlı geçirdik. Ve evleneli neredeyse 2 sene oluyor. şu an toplamda 11. senemizdeyiz.
Eşim benim çocukluğum, gençliğim Allah nasip ederse yaşlılığım bütün ömrüm olacak. Birbimizi io kadar iyi tanıyoruz ki gözümüzden ne istediğimizi anlıyoruz konuşmamıza bile gerek kalmaz çoğu zaman ne istediğimizi anlamak için:)
Allah hiç birinizi ayırmasın inşallah
benimde eşiminde ikinci evliliğimiz
ikimizinde önceki evliliklerimizden çocukları var
bizde işyerinde tanıştık
önceleri oturup dertlerimizi paylaşıyorduk
sonra o kendine ev aramaya başladı yurtdışından yeni gelmişti otelde kalıyordu o zamanlar
bende her akşam iş çıkışı onunla birlikte ev arıyordum ama aklımda hiç birşey yoktu.
Sonunda bi ev bulduk beğendi
kontrat yapılacak gittik işte kendini anlatıyor mal sahibine ne iş yaptığını falan tanıştırıyım nişanlım demezmi ben şok oldum allah biliyo içimi ilk önce ev tutmak için beni kullandığını düşündüm.
Sinirlendim çıktık ordan dedim bir daha gözüme görünme
sen salaksın dedi ben seni bulmuşum bırakırmıyım o evi bize tuttum dedi:)
ne olduysa sonrasında oldu evlendik:)
4 yıl oldu çok mutluyuz allaha şükür
kader dedim yaşadıklarıma hep emir büyük yerden biz ne desek boş
şimdi ikimizde kurduğumuz aileyi büyütmeye karar verdik allah izin verirse
geçen akşam allah senden razı olsun yüzüm sonunda güldü dedi:)
ne sevindim çok seviyorum ben bu adamı çok :)
Sizin hikayeyi okurken benim de yüzüm de bir tebessüm oluştu.Bizim tanışmamıza benziyor.
Biz de facebooktan tanıştık. Ama beni kızdıran bana mesaj atan eşimdi. Çok kızdırdı beni. Hiç yüz vermiyordum. İlk yüzyüze görüşmemiz hele tam hikaye.
Beyfendiyi tam birsaat dışarıda bekledim. Ben normalde sabırsız insanım beklemezdim ne olduysa Allahın işi işte bekledim yani. Ama iyi ki de beklemişim. 7 ay sonra nişan 11 ay sonra düğün. Nasip kısmet kesinlikle. Kısmetimmiş oldu. Her nekadar ağır bir insan da olsa kocam işte. Hala evden en son o çıkar.Sanki saç makyajlar uğraşıyor
cevodileksu ya ne oldu hiç bir şey anlamadım topikten de çıkmış
Gitmez o gitmez geliirrrrrr.Bırakmaz bizi.
kiz geldim kacmadım
Canım bozma moralini sakin ol...
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...
Derin nefes al ve kendine telkinlerde bulunmaya çalış canım..
evt bırakmam geldım geldım
İyi olacaksın iyi olmamak için hiç bir sebebin yok. Elin ayağın tutuyor gözün görüyor çok şükür. Herşey yoluna girer yeter ki sağlık olsun.
Ne uzun yıllar bekleyip daha sonra bebişine kavuşanlar var yavrucum.
Kocişlere gelince bak sana bir şey diyeyim mi? Seni senden başka kimse düşünmez. Kendin için yaşa. Sorun varsa da oturur konuşursunuz halledersiniz. Çocuk değilsiniz ya. Sonuçta severek evlendiniz. Bazen benimki de sınırı zorluyor söylüyorum açık açık. Bak arkadaş bu davranışın beni rahatsız ediyor. Haa o bencil davranırsa ben de bencil davranırım. Sadece kendime yemek yaparım sadece kendi çamaşırımı yıkarım baksın o zaman başının çaresine.Beraber yaşıyorsak birbirimize saygı duyacağız.
Kızar madem herkes anlattı bende anlatayım eşimle tanışmamızı. Bizmki çocukça internetten tanışmamızla başladı. Daha 16 yaşındaydık. İlişkimiz arkadaşlıktan öte bi bağımlılığa dönüştü derken sevgili olduk. İstanbuldan boluya eşimin ömrü senelerce yollarda geçti beni görmeye gelmek için. 7 Seneyi bu şekilde geçirdik. Tabi bu arada üniversitelerimizi okuduk ben acaba ayrılırmıyız diye düşünürken çok şükür öyle güzel devam etti ki. 2 sene nişanlı geçirdik. Ve evleneli neredeyse 2 sene oluyor. şu an toplamda 11. senemizdeyiz.
Eşim benim çocukluğum, gençliğim Allah nasip ederse yaşlılığım bütün ömrüm olacak. Birbimizi io kadar iyi tanıyoruz ki gözümüzden ne istediğimizi anlıyoruz konuşmamıza bile gerek kalmaz çoğu zaman ne istediğimizi anlamak için:)
Gitmez benim arkadaşım. Nasıl oldun kuzucum iyi misin biraz?
evt canım haklısın şimdi iyim geldm eşimede kusum konuşmuycamm.
Allah hiç birinizi ayırmasın inşallah
benimde eşiminde ikinci evliliğimiz
ikimizinde önceki evliliklerimizden çocukları var
bizde işyerinde tanıştık
önceleri oturup dertlerimizi paylaşıyorduk
sonra o kendine ev aramaya başladı yurtdışından yeni gelmişti otelde kalıyordu o zamanlar
bende her akşam iş çıkışı onunla birlikte ev arıyordum ama aklımda hiç birşey yoktu.
Sonunda bi ev bulduk beğendi
kontrat yapılacak gittik işte kendini anlatıyor mal sahibine ne iş yaptığını falan tanıştırıyım nişanlım demezmi ben şok oldum allah biliyo içimi ilk önce ev tutmak için beni kullandığını düşündüm.
Sinirlendim çıktık ordan dedim bir daha gözüme görünme
sen salaksın dedi ben seni bulmuşum bırakırmıyım o evi bize tuttum dedi:)
ne olduysa sonrasında oldu evlendik:)
4 yıl oldu çok mutluyuz allaha şükür
kader dedim yaşadıklarıma hep emir büyük yerden biz ne desek boş
şimdi ikimizde kurduğumuz aileyi büyütmeye karar verdik allah izin verirse
geçen akşam allah senden razı olsun yüzüm sonunda güldü dedi:)
ne sevindim çok seviyorum ben bu adamı çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?