Bol bebiş topiği

Ağzına sağlık

Kızlar gelen giden yoook Elhamdülillah
Gittim Bugün sağlık ocağına verdim kanı,yarın saat 3 gibi sonuç çıkacakkk
Beni merak eden bütüüüüüüüüüüüüüün Arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorummm...
Bugün hemşireyede dedim çoook silik çıktı 2.çizgi olsun dedi iinşaallah vardır bebişinn
İnşaallah yarın güzel sonuçla gelirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Oh ya sonunda vermişsin kanı.İnşallah bebeğim varmııışşş diye höykürerek geleceksin yarın topiğe

Harika anılarınız varmış kızlar.En güzelini seçsem ayrım yapamam sanırım.Biz anılarımızı hep evliyken biriktirdik..Ama 20 yaşında evlenseydik 30a kadar ancak bu kadar çok olabilirdi.Bebeğimiz gelmeden yaşayabileceğimiz herşeyi yaşamaya çalıştık.Pikniklerimiz,bisiklet sevdalarımız,kavgalarımız...Şimdi dönüp bakıyorum da yıllaaar olmuş gibi anılarla...O benim dualarım...Bunu bütün kalbimle söyleyebiliyorum....Rabbim herkeze böyle sevgiler nasip etsin...

Höykürmek:) tam manasıyla güzel kelime Hamişliğini bize haber vermek için canım:)

Ben kaçıyorum kızlar.
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız,merak ettiğiniz için....
İyiki varsınız...
Ağlamadan çıkıyım ben en iyisi..Sulugöz oldum büroda

ay ben de heyecanlandım
Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah..
Yarın senin en geç 4 te bekliyoruz..
Unutma negatifte bizim pozitifte...
Yeter ki kocişlerimiz sağolsun:)

Amin inşallah..
Bizde piknik, bisiklet,mangal... delilerindeniz:)
.

Karapisso gebesinnnn sen, bu ay işi sıkı tuttuğunu biliyorum...
Yumurtayı yakalamışsın Karapissocum... Bekliyoruz hcg yi heyecanla...

ozaman ne yap bak otel odasında yürü çünki bende çıkıp yürüyemiyorum evdeyim genelde ordan oraya yürüyorum evimde kutu kadar ha bide merdiven varsa inip çıkadabilirsin ha onuda yapamıyorsan boşveeeer kendini sıkma ama ipte atlama düşünsene tam bebiş oluşuyor rahme tutunma sırasında sen atlayıp zıplıyon garibim yer arıyacak sende sarsıp hoooop adetle atacan atlama ipatlama zamanını adet olacagın vakitler yap canım

Karapisso gebesinnnn sen, bu ay işi sıkı tuttuğunu biliyorum...
Yumurtayı yakalamışsın Karapissocum... Bekliyoruz hcg yi heyecanla...

Höykürmek:) tam manasıyla güzel kelime Hamişliğini bize haber vermek için canım:)

Oh ya sonunda vermişsin kanı.İnşallah bebeğim varmııışşş diye höykürerek geleceksin yarın topiğe
Canlarııım inşaallah yarın güzelll sonuçlarla gelip höykürmek istiyoruum sizlereeeeeeeeeeeeee Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar Hamileyiiim diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy düşününce bir heyecan geliyooorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Elhamdülillah herkesin duaları üzerimizde inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimizzzzzzzzzzzzzzzzz

inşallah canım..merakla sonucu bekleyeceğiz..benim de yarın bat umarım gelmez:)

İnanki Senden çoooooooooooooooooooook umutluyum hsg den sonra hamiş kalan arkadaşım olacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn İnşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy inşallah canım senin arkandan ben geleyim..bu ay gögüste ağrı ki bende olmazdı ve de batmalarım oluyor.. başka birşey de yok..

Heyecanlıyımmmm,İçimden bir ses çok kaptırma kendini desedeeeeeee heyecanlıyııımmmm
Hemen sabah olsun hemen öğlenden sonra olsuuuunnnn :13:
Gideyim güzelll sonuçlarla döneyiiiiimmmmm:92::124::124::124::124::131:
Zaten saat 4 te doktoruma gideceğimmmmm.
Eğer hamişsem tedavime başlayacak Rabbim bizi sevindiiirrrrrrrrr

heyecanlı olmakta haklısın canım...inşallah yarın hamileyim diye höykürürsün kevokcumda halay başı çeker..arka arkaya hamiş haberleri veririz inşallah..

belirtilerin var mı?

Hııımm maşaallah canımmmmmmm bebişin gelir inşaallah.
Ne zaman yumurtladın test yapsana

canım ayın 13ünde yumurtladım dün ateşim düştü 34.4 ve 34.5 lere bugün ise 36.8 biraz aradan sonra 37.1 çıktı..inşallah böyle devam eder..günümün geçmesini bekliyorum test için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…