- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.061
canım ayın 13ünde yumurtladım dün ateşim düştü 34.4 ve 34.5 lere bugün ise 36.8 biraz aradan sonra 37.1 çıktı..inşallah böyle devam eder..günümün geçmesini bekliyorum test için..
Canım atyeşim bebiş var diyoooooooooooooooooooooooor
Baş dönmesi halsizlik var başka bişey hissetmiyorum hayırlısıyla güzelce kucağımıza alalım bu defa Rabbim yarım bırakmasın
amin inşallah canım..sen bu gece uyuyamazsın uyusunda hep bebiş görürsün bu heyecanla
ay valla öyle uykum varki bide bugün erken uyandııım.
Şimdi gidiyorum yatmaya inşaallah sabah güzelliklerle dolu bir gün bizi karşılarrrrrrr
Ssirin hayırlısı olsun, kaçıncı denemen senin? dr'a gittin mi?
Maşallah Allah daim etsin, gönlünüze göre versin
Bizim de evleneli haziranda 3 yıl olacak tam.
İstanbul'da oturuyoruz. Çalışıyorum.
Çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var Allah'a şükür.
Aslında ben şu anda bunları yazacağımı ve bir hafta önce de kadınlar kulubune üye olacağımı düşünmezdim.
Bebek fikri bir anda oluştu bizde. Biraz daha özgürlüğümüzün tadını çıkaralım diye düşünüyorduk. Ta ki ben dr'a gidene kadar.
İşte polip olduğunu öğrenince aklım başıma geldi, bebek fikri oluştu bizde. Yaş da bi yandan geçiyor.
Sonra sizlerle tanıştım. İyi de oldu. Aklımdaki sorulara sayenizde cevaplar bulabiliyorum hem de sıcak bir ortam, güzel arkadaşlıklar kuruluyor, halden anlayan insanların bir arada olması iyi geliyor.
Sabah bi uğrayıp çıktım hem çok rahatsızdım hem işlerim çok yoğundu.İşleri hafifletince geçmişi okuyum dedim.Ne güzel kaynaşmış herkez.Birbirini tanımış.Hemşolar buluşmuş.Allahım hepinizin gönlüne göre versin
Ben çok halsizim.Dün akşamdan beri 2 meyve 1 tost yiyebildim daha.Yani midemdeler hala
Gece serum yedim.Daha beter oldum.Hastanenin bahçesinde kusmadığım yer kalmadı.Sabah dahiliyecinin verdiği ilaçları da kustum.Bi tost yedim sadece.Az önce de 2 meyve.Çok halsizim.Doktor 3 gün rapor verecekti almadım.İşlerim bu kadar yoğunken evde yatamam dedim.İnşallah geçer yarına.Çok sıkıntılıyım
Sizler nasılsınız bakıyım?
Tanışma hikayelerinizi zevkle okudum.Çok güzelmiş hepinizinki.Ben eşimle sürekli tartışırdım evlenmeden önce.1 yıl boyunca hiç doğru düzgün muhabbetimiz olmadı diyebilirim.Sürekli hakaret sürekli atışma laf sokmalar falan.Sonra bi baktım sevgilim olmuş 15 gün sonra da sözlümİyiki de böyle olmuş.Onu evlendikten sonra tanımak daha eğlenceli oldu benim için.Çok şükür sıkıntılı biri de çıkmadı mutlu mesut gidiyor evliliğimiz..
Kızlar gelen giden yoook Elhamdülillah
Gittim Bugün sağlık ocağına verdim kanı,yarın saat 3 gibi sonuç çıkacakkk
Beni merak eden bütüüüüüüüüüüüüüün Arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorummm...
Bugün hemşireyede dedim çoook silik çıktı 2.çizgi olsun dedi iinşaallah vardır bebişinn
İnşaallah yarın güzel sonuçla gelirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ozaman ne yap bak otel odasında yürü çünki bende çıkıp yürüyemiyorum evdeyim genelde ordan oraya yürüyorum evimde kutu kadar ha bide merdiven varsa inip çıkadabilirsin ha onuda yapamıyorsan boşveeeer kendini sıkma ama ipte atlama düşünsene tam bebiş oluşuyor rahme tutunma sırasında sen atlayıp zıplıyon garibim yer arıyacak sende sarsıp hoooop adetle atacan atlama ipatlama zamanını adet olacagın vakitler yap canım
günaydın canlarr :)))
dün öğleden sonra gelemedim annemlerle konuştuk bol bol skype'den
çok özlemişim hasret giderdik
dün bayaa hareketli geçmiş öğleden sonra kaçırmışım ben sohbeti
herkes çok güzel anlatmış yaşadıklarını ne kadar samimi
herkese canı gönülden mutluluklar dilerim arkadaşlar
rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallahhh
kevokcum canım özledim seni nerelerdesin?
sen başlamıştım ovu testine dimi canım
ne durumlardasın,
ben bugün başlıyorum hayırlısıyla
inşallah kaçırmamışımdır
akıntım var ama korktum ya acaba erkenmi çatladı bu ayçok üzülürüm valla
günaydın arkadaşlarım ben bu ovu testine takıldım dün yaptım diğer çizgiden bile koyu çıktı biir önceki gün silikti ama dün kopkoyu kalın çizgi çıktı 2-3 gün öncede koyuydu ama bu kadar değil malesef kaçırdık dünkü çizgiyi üzgünüm umarım diğer günler işe yarar onu kaçırmamıştım.
Günaydın şekerler
Elhamdülillah ben iyiyim biraz daha.Dün gece baya terledim.Gözüm açılmuş
Eeee sizlerde ne var ne yok bakiimmm
günaydın canım hoşgeldin
yok tatlım kaçırmamışsınızdır
çünkü o koyu çizgiyi dün gördün dimi tamam işte 36 saat içinde yumurtan çatlayacak diyor
akşamı değerlendirirsiniz canım benim
üzülme
yatarsında ayaklarınıda kaldırırsın
bir süre kalma ben hep bir saat yatıyorum
gerçi daha bir işe yaramadı ama
olsun yatmakta fayda varmış
mutlaka yat tatlım
hadi inşallahh bu ay seninde benimde meleklerimiz gelsin canım
Burdayım canım ama cepten giriyorum. Evet canım ovuya başladım bugün 10. Gün resimlerini çektim biraz biriksin koyacam buraya. Bence kaçırmadın canım ikimizin her ay bat ve yumurtlama aynı 12 ve 17 günleri arasini kaçırma. Ilişkiden bir kaç saat önce eşine türk kahvesi içir ama sen içme:)günaydın canlarr :)))
dün öğleden sonra gelemedim annemlerle konuştuk bol bol skype'den
çok özlemişim hasret giderdik
dün bayaa hareketli geçmiş öğleden sonra kaçırmışım ben sohbeti
herkes çok güzel anlatmış yaşadıklarını ne kadar samimi
herkese canı gönülden mutluluklar dilerim arkadaşlar
rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallahhh
kevokcum canım özledim seni nerelerdesin?
sen başlamıştım ovu testine dimi canım
ne durumlardasın,
ben bugün başlıyorum hayırlısıyla
inşallah kaçırmamışımdır
akıntım var ama korktum ya acaba erkenmi çatladı bu ayçok üzülürüm valla
hoşgeldiniz :)
ayşecim iyi olmana çok sevindim canım
terlemen iyi olmuş terle açılacaksın
çok dikkat et kendine
kızlar ben bugün ovu testime başlıyorum hayırlısıyla
bugün 12. günüm
ama bugün akıntım var
acaba diyorum erkenmi oldu yumurta çatladıvalla çok üzülürüm öyleyse kafam karıştı sabah sabah valla
:18::18::18::18:
hoşgeldiniz :)
ayşecim iyi olmana çok sevindim canım
terlemen iyi olmuş terle açılacaksın
çok dikkat et kendine
kızlar ben bugün ovu testime başlıyorum hayırlısıyla
bugün 12. günüm
ama bugün akıntım var
acaba diyorum erkenmi oldu yumurta çatladıvalla çok üzülürüm öyleyse kafam karıştı sabah sabah valla
:18::18::18::18:
Burdayım canım ama cepten giriyorum. Evet canım ovuya başladım bugün 10. Gün resimlerini çektim biraz biriksin koyacam buraya. Bence kaçırmadın canım ikimizin her ay bat ve yumurtlama aynı 12 ve 17 günleri arasini kaçırma. Ilişkiden bir kaç saat önce eşine türk kahvesi içir ama sen içme:)
çatlamadan önce oluyor diye hatırlıyorum o akıntıyı ben canım
Canım benim akıntıda erken başlar mesela ama ben taaaaa 18. gün yumurtladım. Bence hiç moralini bozma. Bugün güzel güzel testini yap. Daha yumurtlamamışsındır bence. Benim adetten sonra akıntım artar mesela. O yüzden hep erken yumurtladığımı düşünüyordum ama yumurtlamıyormuşum çok geç yumurtluyormuşum. Hiç bozma moralini. Hayırlısıyla bu ay gelecek o bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?