- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.081
canım inşallahh
bugün saat 4 de yapıcam testi hayırlısıyla o zaman belli olur herhalde
canım ya bu ay benim de öyle dediğin gibi adet bitiğinden beri var ama bugün baya olunca korktum
inşallah dediğiniz gibidir canım
saat 4 de testi yapıcam bakalım
iyi dileklerin için çok sağol tatlım
inşallahhh gelsin bu ay meleğimizzz
bende bu ay şu 6 saati yapmayı planliyordum ama yumurtlama yüksek bir ihtimal pazartesi olacak. Ise gidiyoruz o yüzden yapamiycaz. Acaba bu ay bi de silkeletsem mi:)benim bugün 12. günüm canım
o zaman ben bugünmü başlayım çalışmalara yarın başlarım diyordum ben
yani çizgiye göre düşündüm
neyse inşallah dediğin gibi çatlamamıştır inşallahh
çünkü hem clomid hemde btc yaptım ya bu ay acaba çabukmu etskini gösterdi diye düşünüyorum
canım o dediğin maalesef burda yokki
arap kavesi var burda türksh cafe yok
zaten eşimin uyku problemi var canım ya onu içerse hiç uyuyamaz
uyusun diye yatmadan önce koyu koyu papatya içiriyorum zar zor uykusu geliyor
ama perşembe akşamı nescefe yapabilirim cuma günü tatil nasıl olsa uyumasada olur
cuma gündüzde yapıcam bol bol nescafe şu dediğin şey deneyelim istiyorum ama 6 saat arayla 3 kez
perşembe akşamı 12 de cuma sabahı sabah 6 sonra sonra öğlengibi düşündüm
bakalım inşallah işe yarar
Kuzucum btç yapıyorsun ya o yapıyor akıntıyı. Hatta btç geç yumurtlamaya sebep oluyor zaten. Hiç bozma moralini.
canım bugunde olmaz eşim evde olmayacak kısmet bakalım ümidimizi kaybetmeyelım öncekıler işe yaramıştır diye olumlu düşüneyim insan üzülüyor.kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. sen nasılsn dün öğleden sonra yoktun merak etmiştim yazmışsn ailen ile görüştüğünü en azından şu internet var da sanal da olsa görüşülüyor eşle dostla
canım bugunde olmaz eşim evde olmayacak kısmet bakalım ümidimizi kaybetmeyelım öncekıler işe yaramıştır diye olumlu düşüneyim insan üzülüyor.kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. sen nasılsn dün öğleden sonra yoktun merak etmiştim yazmışsn ailen ile görüştüğünü en azından şu internet var da sanal da olsa görüşülüyor eşle dostla
:bende bu ay şu 6 saati yapmayı planliyordum ama yumurtlama yüksek bir ihtimal pazartesi olacak. Ise gidiyoruz o yüzden yapamiycaz. Acaba bu ay bi de silkeletsem mi:)
hımmm anladımm
sağol tatlım
bu arada ben geç başladım ya yemeye şu btc yi yarın sabah son vereyim diyorum
6 gün olcak
yeterli olur herhalde
dimi canım ?
olsun canım yaa sıkma canını rabbim ol dediyse olur ilkini yakalamışsınız inşallah tutunmuştur meleğin
dua et canım bol bol ben bu arkadaşların söylemiş olduğu duayıda okumaya başladım
ama türkçe mealini okuyorum çok etkileniyorum okurken uzun ama çok rahatlatıyor sende oku canım akşamları celcelutiye duası rabbim duayacak inşallah sesimizi geleck hayırlısıyla bizimde yavrularımız
evet canım yaa annem aradı hemen açtık skpe ye bütün öğleden sonra konuştuk resmen görüntülü çok iyi oluyor telefonla zor oluyor birde ses geç gidiyor konuşurken tam anlaşamıyoruz telefonda böyle çok iyi
abimin fıstığı var :) 1 yaşında nasıl büyümüş yaa anneme babaniiii diyoo :))) yersiniz yaa süslü elbiseler küpeler bilezikler saçta tokalar o saçlar kıvır kıvır ayy allahım çok güzel olmuş :) dün ekrandan yicektim onu :) bana kraker uzatıyor gel gel yapıyor :) cadı
ayy bizimdeee olsun inşallahhhh
Yeter tabi ki canım şifa olsun inşallah. Bugün suya da dikkat et emi? Hadi hayırlısı olsun inşallah.
Rabbim ol dediyse olur zaten hiç sıkma kendini. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
amin canımmm inşallahhh
evet tatlım saat 11 itibariyle suyu ve wc ile olan ilişkimi kesicem :)
nasıl dayanıcam bakalım :)))
olsun canım yaa sıkma canını rabbim ol dediyse olur ilkini yakalamışsınız inşallah tutunmuştur meleğin
dua et canım bol bol ben bu arkadaşların söylemiş olduğu duayıda okumaya başladım
ama türkçe mealini okuyorum çok etkileniyorum okurken uzun ama çok rahatlatıyor sende oku canım akşamları celcelutiye duası rabbim duayacak inşallah sesimizi geleck hayırlısıyla bizimde yavrularımız
evet canım yaa annem aradı hemen açtık skpe ye bütün öğleden sonra konuştuk resmen görüntülü çok iyi oluyor telefonla zor oluyor birde ses geç gidiyor konuşurken tam anlaşamıyoruz telefonda böyle çok iyi
abimin fıstığı var :) 1 yaşında nasıl büyümüş yaa anneme babaniiii diyoo :))) yersiniz yaa süslü elbiseler küpeler bilezikler saçta tokalar o saçlar kıvır kıvır ayy allahım çok güzel olmuş :) dün ekrandan yicektim onu :) bana kraker uzatıyor gel gel yapıyor :) cadı
Ne yazık ki ben haftada bile bir bardak su içmiyorum. O yüzden test için sıkıntım olmuyo ama su içmeyi nasıl öğrenicem ya. Su beni çok rahatsız ediyor. Yazın gene içiyorumda kışın içince kusuyorumamin canımmm inşallahhh
evet tatlım saat 11 itibariyle suyu ve wc ile olan ilişkimi kesicem :)
nasıl dayanıcam bakalım :)))
Bence en su içtikten bir saat sonra bir kere daha idrara çık. Ondan sonra idrarı tut ki daha belirgin çıksın.
Vücut idrarı kendi üretsin derim cnm ben ama yine de en iyisini sen bilirsin.
Ssirin rahatlatıyor dimi? Bak hissetmişsin etkisini okur okumaz. O muazzam bir dua ve Allah'ın izniyle hiçbir dua geri çevrilmiyor. Hatta dinleyebilirsin de.. Yazıp üzerinde taşıyabilirsin..
Ne yazık ki ben haftada bile bir bardak su içmiyorum. O yüzden test için sıkıntım olmuyo ama su içmeyi nasıl öğrenicem ya. Su beni çok rahatsız ediyor. Yazın gene içiyorumda kışın içince kusuyorum
hımmm anladımm
sağol tatlım
bu arada ben geç başladım ya yemeye şu btc yi yarın sabah son vereyim diyorum
6 gün olcak
yeterli olur herhalde
dimi canım ?
tabi tabii en son 11 de gidicem işte yani yarım saat sonra şimdi içiyorum bişiler son bunlar sonra 4 e kadar bişi içmicem tatlım
dediğin gibi vücut yapsın işte sorun benim böbrekler maşallh çok çalışyo ben çok sık giderim wc ye :)
ama dayanıcam gçen ayda ilki zor olmuştu son 2 gün rahattım :)
şimdi daha rahat olur inşallahh
sen de ne var yok
bugün rahatmısın canım?
dün bayaa yordular seni kıyamam valla hamiş hamiş
evet tatlım yaa gerçekten
kesinliklee
hatta bugün abime bile mail attım o duayı
oda okusun rahatlasın diye
onlarında ikinci bebek ansızın çıka geldi şimdi eşi hamile yeni olmuştu bebekleri masrafları çoğaldı tabii
birde ikinci olunca özel doktor çocuğun masrafları ev masrafları derken çok bunalmış kıyamam ona
rabbim herkesi rahatlasın inşallahh
Ne yazık ki ben haftada bile bir bardak su içmiyorum. O yüzden test için sıkıntım olmuyo ama su içmeyi nasıl öğrenicem ya. Su beni çok rahatsız ediyor. Yazın gene içiyorumda kışın içince kusuyorum
Nasılsınz canlar?
Ateşimi olctum dun 36,7 di bugun 36,8 oldu
kızlarrrrr günaydın bat a 12 gün var kocişim sıkıldı artık düşünme bukadar olur nasılsa dio adamı okadar zorladımki kaç aydır çabuk çabuk yumurtliom bu akşam yarın sabah şu zaman bu zaman çalışıcaz die adamada daral geldi ümitsizlik bi yandan çok sıkıldı offf allahım acısın bize
seyidecim aynı durum benım de başıma geldi eşimi bunalttım sanırımrobot gibi hissettiryoruz onlarada
evet canım haklı olarakta bıkıyolar onlarda tamam çk istiyolar ama babalık bebek dogdugunda annelikse bebek rahme düştügünde başlar o yüzden anlamamaları çokkk normal ama biz onlardan çokk istiyoruz bu yüzdende bunaltıyoruz napalım ama bu sefer gerçekten bende çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?