Bol bebiş topiği

Kuzucum btç yapıyorsun ya o yapıyor akıntıyı. Hatta btç geç yumurtlamaya sebep oluyor zaten. Hiç bozma moralini.

bende bu ay şu 6 saati yapmayı planliyordum ama yumurtlama yüksek bir ihtimal pazartesi olacak. Ise gidiyoruz o yüzden yapamiycaz. Acaba bu ay bi de silkeletsem mi:)

Kuzucum btç yapıyorsun ya o yapıyor akıntıyı. Hatta btç geç yumurtlamaya sebep oluyor zaten. Hiç bozma moralini.

hımmm anladımm
sağol tatlım
bu arada ben geç başladım ya yemeye şu btc yi yarın sabah son vereyim diyorum
6 gün olcak
yeterli olur herhalde
dimi canım ?

olsun canım yaa sıkma canını rabbim ol dediyse olur ilkini yakalamışsınız inşallah tutunmuştur meleğin
dua et canım bol bol ben bu arkadaşların söylemiş olduğu duayıda okumaya başladım
ama türkçe mealini okuyorum çok etkileniyorum okurken uzun ama çok rahatlatıyor sende oku canım akşamları celcelutiye duası rabbim duayacak inşallah sesimizi geleck hayırlısıyla bizimde yavrularımız
evet canım yaa annem aradı hemen açtık skpe ye bütün öğleden sonra konuştuk resmen görüntülü çok iyi oluyor telefonla zor oluyor birde ses geç gidiyor konuşurken tam anlaşamıyoruz telefonda böyle çok iyi
abimin fıstığı var :) 1 yaşında nasıl büyümüş yaa anneme babaniiii diyoo :))) yersiniz yaa süslü elbiseler küpeler bilezikler saçta tokalar o saçlar kıvır kıvır ayy allahım çok güzel olmuş :) dün ekrandan yicektim onu :) bana kraker uzatıyor gel gel yapıyor :) cadı
ayy bizimdeee olsun inşallahhhh

bende bu ay şu 6 saati yapmayı planliyordum ama yumurtlama yüksek bir ihtimal pazartesi olacak. Ise gidiyoruz o yüzden yapamiycaz. Acaba bu ay bi de silkeletsem mi:)
:

ayy kızzz :)))
onudamı yapıcazzz
ben ayaklarımı kaldırıp yatmayı daha bir mantıklı buluyorum
acır yahu bir yanlarımız bacaklarımız falan olmasın bide bişi bacağımız falan çıkmasın bide bebek yapıcaz derken

Yeter tabi ki canım şifa olsun inşallah. Bugün suya da dikkat et emi? Hadi hayırlısı olsun inşallah.
Rabbim ol dediyse olur zaten hiç sıkma kendini. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Yeter tabi ki canım şifa olsun inşallah. Bugün suya da dikkat et emi? Hadi hayırlısı olsun inşallah.
Rabbim ol dediyse olur zaten hiç sıkma kendini. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

amin canımmm inşallahhh
evet tatlım saat 11 itibariyle suyu ve wc ile olan ilişkimi kesicem :)
nasıl dayanıcam bakalım :)))

amin canımmm inşallahhh

Bence en su içtikten bir saat sonra bir kere daha idrara çık. Ondan sonra idrarı tut ki daha belirgin çıksın.
Vücut idrarı kendi üretsin derim cnm ben ama yine de en iyisini sen bilirsin.

Ssirin rahatlatıyor dimi? Bak hissetmişsin etkisini okur okumaz. O muazzam bir dua ve Allah'ın izniyle hiçbir dua geri çevrilmiyor. Hatta dinleyebilirsin de.. Yazıp üzerinde taşıyabilirsin..

amin canımmm inşallahhh
Ne yazık ki ben haftada bile bir bardak su içmiyorum. O yüzden test için sıkıntım olmuyo ama su içmeyi nasıl öğrenicem ya. Su beni çok rahatsız ediyor. Yazın gene içiyorumda kışın içince kusuyorum

Bence en su içtikten bir saat sonra bir kere daha idrara çık. Ondan sonra idrarı tut ki daha belirgin çıksın.
Vücut idrarı kendi üretsin derim cnm ben ama yine de en iyisini sen bilirsin.

tabi tabii en son 11 de gidicem işte yani yarım saat sonra şimdi içiyorum bişiler son bunlar sonra 4 e kadar bişi içmicem tatlım
dediğin gibi vücut yapsın işte sorun benim böbrekler maşallh çok çalışyo ben çok sık giderim wc ye :)
ama dayanıcam gçen ayda ilki zor olmuştu son 2 gün rahattım :)
şimdi daha rahat olur inşallahh
sen de ne var yok
bugün rahatmısın canım?
dün bayaa yordular seni kıyamam valla hamiş hamiş

Ssirin rahatlatıyor dimi? Bak hissetmişsin etkisini okur okumaz. O muazzam bir dua ve Allah'ın izniyle hiçbir dua geri çevrilmiyor. Hatta dinleyebilirsin de.. Yazıp üzerinde taşıyabilirsin..

evet tatlım yaa gerçekten
kesinliklee
hatta bugün abime bile mail attım o duayı
oda okusun rahatlasın diye
onlarında ikinci bebek ansızın çıka geldi şimdi eşi hamile yeni olmuştu bebekleri masrafları çoğaldı tabii
birde ikinci olunca özel doktor çocuğun masrafları ev masrafları derken çok bunalmış kıyamam ona
rabbim herkesi rahatlasın inşallahh

aayy canım çok az yaa
vücudun ihtiyacı var çok içmek lazım ama sevmeyincede zor olur herhalde
ben deli gibi içiyorum yaa
hiç dayanamam susuzluğa
hergün 3 lt içiyorum diyebilirim yaz kış hiç farketmez
bütün suyu ben bitiryorum :) eşim hergün 5 lt su alıyor kıyamam habire su taşır bana :)))
şimdi test için dayanıcam içmicem
senin teste varmı koyuluk
başlamadınız dimi daha çalışmalara

sağol canım indirdim şimdi o duayı mealiyle birlikte okurum artık. kenzül arş duası da bana okuması kolay gelıyor onu da okurken huzur buluyorum.teşekkr ederim motivasyon için:) artık daha bir ilgimizi çekiyor bebekler benım zaten çekerdi ama eşimde daha ilgili son zamanlarda algıda seçicilik işte.

Tamam cnm. Ben iyi olmaya çalışıyorum uykum var çok mızmızım çok
Çok şükür bugünümüze cnm. ALlah beterinden korusun.
Sen nasılsın? Lebleb yer misin? Ağzım boş durmasın ama dimi Yemeyince acaip güçsüzleşiyorum.
Bizim işler belli olmuyor bazen çok sakin bazen uçuyor her yer

kızlarrrrr günaydın bat a 12 gün var kocişim sıkıldı artık düşünme bukadar olur nasılsa dio adamı okadar zorladımki kaç aydır çabuk çabuk yumurtliom bu akşam yarın sabah şu zaman bu zaman çalışıcaz die adamada daral geldi ümitsizlik bi yandan çok sıkıldı offf allahım acısın bize

canım böbrek ağrısı olmuyor mu sende su içmemek çok zararlı bende unutuyorum hep susamadığım için kışın özellikle bilgisyarıma bir program yükledim her saat başı bana su iç diye uyarıyor heheh:)

seyidecim aynı durum benım de başıma geldi eşimi bunalttım sanırım robot gibi hissettiryoruz onlarada

seyidecim aynı durum benım de başıma geldi eşimi bunalttım sanırım robot gibi hissettiryoruz onlarada

evet canım haklı olarakta bıkıyolar onlarda tamam çk istiyolar ama babalık bebek dogdugunda annelikse bebek rahme düştügünde başlar o yüzden anlamamaları çokkk normal ama biz onlardan çokk istiyoruz bu yüzdende bunaltıyoruz napalım ama bu sefer gerçekten bende çok bunaldım

evet hak veriyorum eşlerimize .sıkma canını tatlım ovu testlerden varmı sende onlara göre hesabını yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…