Bol bebiş topiği

Canım sakin olmaya çalış bol bol dua et olur mu? Stres yaparsan bebişi üzersin.

var var yaptım geçen ayda bu ayda kaçırmadan yaptık ama rabbim ol demeden testler belirtiler hepsi hikaye anladım

etraftan duyuyorum canım hiç beklemedikleri anlarda olmuş hep. böyle biz otomatiğe bağladıkça stres yapıyoruz ister istemez şartlandırmamak lazım kendimizi rahat olmamız lazım ama hadi dinlet bakalım kendine

allah kabul etsin canım evet o duada çok güzel bir dua bende çok okurum hatta sana söylemişmiydim önce 2 rekat namazla ve arakasından ayetler ve sonrasında kenzül arşı okursan her dileğin tez zamanda olurmuş ben öyle yapıyorum canım
inşallah rabbimize ulaşacak dualarımız
çok haklısın bizdede öyle acayip gözümde bebekler heryerde herşeyde bebek görür olduk :)
inşallah bizimkilerde gelicek hayırlısıylaaaa

leblebi yememmi kız :) benimde ağzım hiç boş durmazz
bende bebişte yok habire yiyorum :)
bebiş gelince dünyaları yicem herhalde
sen bol bol ye tatlım hiç ihmal etme tabi
kayısı incir ceviz badem fındık
bunlardan da bol bol ye canım
hata bulabilirsen siyah kuru üzümler var ya iri iri
onlar çok iyimiş kan yapıyormuş bizim gelin onlardan yiyor bol bol maşallahh hiç kansızlık çekmedi ki
acayip zayıftır herkes kansız kalacak falan dedi
onlar çok iyi geldi
aklında olsun canım :13:

Nasılsınz canlar?
Ateşimi olctum dun 36,7 di bugun 36,8 oldu

hoşgeldintatlımm
süpersinn
çok iyi ateşin inşallahh hiç düşmesin canımmm
son kaç gün?

hayırlısı canım
inşallah gelir bu ay meleğin
hepimiz aynılarını yaşıyoruz canım
ama o ovu testi gerçekten kurtarıcı
onunla belli günlerde yapıyorsun
sonra rahat bırakıyorsun
bizim daha başlamadı koçiş soruyor hadi yapmıcazmı diye
yok dedim ben söylicem zamanını
2 ay evveline kadar adet biter bitmez gün aşırı bıkmıştı artık
şimdi kendi hadi hadi diyo
çok işe yarıyor tatlı al mutlaka

Bende sen gibiydim.Nasıl öğrendim biliyormusun?Her saat başı gidip 1 bardak su içiyorum.Bazen 2-3 saat içmiyordum unutuyordum.Sonra alışkanlık oldu.Hele de masamda bi bardak su olunca farkında olmadan içiyorum ben.Elim ister istemez gidiyor bardağa.Sen de dene.Sabah 10da başlasanan akşam 6ya kadar 8 bardak su yapar.O da 2lt demek.Hiç yoktan iyidir.Sonradan fazlalaşır kendiliğinden zaten.

Nasılsınz canlar?
Ateşimi olctum dun 36,7 di bugun 36,8 oldu
Hadi inşallah geliyor bebeğiniz.Sakın stres yok cevo.Bak seni biliyorum takıyorsun hemencecik stres yok ok canım benim.Sakin sakin bekleyeceğiz adeti

Bilirim o duyguyu Ben bile soğumuştum eşimden.Geçtim adam ne yapsın makina gibi.Değişiklik yapın sizde.Romantik bi film,mumlarla yemek yada loş bi ortamda sohbet edin eski fotoğraflarınıza falan bakın.Ne biliyim insan uzaklaşmak istiyor bebek yapma fikrinden...Yeni evliler o yüzden hemen hamile kalıyor.Çünkü dertleri bebek değil ilişkiyi rayına oturtmak..

Ay kızlar bakın ne buldum, meşhur mukus çeşitleri ve dönemlerimiz, belki yardımım dokunuz birinize...

1.Adet kanamasının hemen ardından vajinada kuru bir his vardır ve az ya da hiç servikal mukus gözlenmez.

2. Birkaç kuru günün ardından genelde "yapışkan" veya "yumuşak" olarak adlandırılabilecek ama ıslaklık hissi vermeyen bir servikal mukus gözlenebilir. Bu tarz servikal mukus genel olarak spermlerin yaşaması için çok uygun bir ortam sağlamasa da, yumurtlamadan önce olan bu dönem olası doğurgan olarak tanımlanabilir.

3. "Yapışkan" günlerin ardından birçok kadın "krem kıvamında" olarak adlandırılabilecek bir servikal mukus gözler. Bu sıvı beyaz, sarı ya da bej renkte olabilir ve bir losyon veya krem gibi görünür ve hissedilir. Bu dönemde vajinada ıslaklık hissi olabilir ve bu artan doğurganlık belirtisidir.

4. En doğurgan dönemi gösteren servikal mukus çiğ yumurta beyazını andırır. Kaygandır ve parmaklarınız arasında birkaç cm uzayan bir kıvama sahiptir. Genelde berraktır ve suya benzer. Vajinada ıslaklık hissi vardır. Bu servikal mukus spermler için en uygun ortamdır. Meni sıvısına çok benzer ve meni gibi spermlerin ilerlemesine destek olur.

5. Yumurtlamanın ardından, ıslak servikal mukus kurur ve vajina bir sonraki adet kanamasına kadar kuru kalır. Bazı kadınlar yumurtlamanın ardından da doğurgan dönemde görülebilecek kalitede servikal mukus gözlemleyebilir. Bunun sebebi korpus luteumun ürettiği az miktardaki östrojendir ve yumurtlama tespit edildikten sonra kesinlikle doğurgan bir dönemi işaret etmez.

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

teşekkürler yxlizcim dedim ya jınekolog olacağız bu gidişle diye bunlar çok işe yarar bilgiler bu ikinci ayımız bir dahakı aya tüm bilgileri sentezleyip ona göre davranıcam vucudumu daha iyi tanıyorum artık bilinçlendim.:) teşekkürler

çok güzel bir bilgi
emeğine sağlık canım
teşkkürler
bende de bugün akıntı olunca yumurtladım sandım
sağolsun arkadaşlarda senin bu yazıdaki gibi aydınlattılar
detaylı bir yazıymış sağolasın...

Bişi diil yawrucaklar
Ben 3 -4 aya kadar çok acemiydim, araştırdım, bilgilendim, elimden geldiğince herkese yardımcıda olmaya çalışıyorum...
Hakkımızda hayırlısı canlar...

Yiyorum canım kuru yemişlerim öğleden sonra. Sabah lebleb kuru üzüm filan atıştırıyorum. O büyüklerinden de alayım cnm. Ben de cansızım 48 kgdım en son ama kilo alıyorumdur artık herhalde o kadar çok yiyorum ki...
Kesinlikle bu ov. çıbıkları çok iyi. Gün aşırı benim eşim de bıkmıştı. Çıbıkları alınca da sadece yımırtlama döneminde hergün yaptık. en azından o kadar yorucu olmadı.İnşallah bu ay herkes bebişine kavuşacak. Çıbıklar bahaneniz olacak.

Tanımadan bilmeden olmuyo kuzum, cahil şansıda yok ki bizde :)
Sınavımıza hazırlanalım, elimizden geleni bilinçli olarak yapalımda gerisi Rabbimin bildiği...

afiyet bal şeker olsun tatlım
bebişine can olsun kan olsunn inşallahhh
evet öyle valla tam kurtarıcıymış onlar ben baya geç öğrendim :) ama geç olsunda güç olmasın dimi
bu ay gelsin inşallahhh meleğimizz
türkiyeye giderken bebişimle gitmek istiyorummm
herkes sorcak oraya gidince yokmu bebek diye

Amiinnn teyzesiiii Bu sıkı çalışın da bizim bebişler yalnız kalmasın
Amin kuzum hayırlısı olsun.Dönüşünüz ne zaman olacak?
İnşallah bebişinle gelirsin Türkiyeye.

Amiinnn teyzesiiii Bu sıkı çalışın da bizim bebişler yalnız kalmasın
Amin kuzum hayırlısı olsun.Dönüşünüz ne zaman olacak?
İnşallah bebişinle gelirsin Türkiyeye.

amin canımm inşallahhh
tatlım tam belli değil
ama temmuzda evimizin kontratı doluyor evi boşaltmak istiyoruz
çünkü çok kira ödiyoruz boşu boşuna
daha ucuz bir yere taşıyalım yada depo bulabilsek çok daha iyi ama bakalım artık
onun için haziran sonu gibi bn gelirim herhalde eşim ekim gibi gelebilir
ama onuda 3 ay burda yanlız bırakmakta istemiyorum
nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum
yanlız gelmekte istemiyorum
bebişsiz gelmeyi hiççç istemiyorumm
ben buraya gelirken herkes öğrendi korunmayı bıraktığımız
ben davul çaldım resmen bebek yapıcaz diyee
ne bileyim bu kadar uzun süre bekliceğimizi
herkesk bebk bekliyor
yaaaa inşallahh bu ay gelsinnn hayırlısıylaa

Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşllar...
ateşi yüksek olan CEVO MERVANURR inşaallah bebiş haberinizi alırız bu ayyyyyyyyyyyy..
Afffffffffff Allahım Afffffffffffff
Sen bizlere Merhamet etttttttttttt...
KARAPİSSO sabah namazında kırmızıları gördüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Herşeyin hayırlısı Canlarımm..
Tabi ister istemez bir hüzün kapladı içimi ama Hemen kocişime sarıldımmm
İnşaallah zamanı geldiğinde Rabbim verecek bebişimiziiiiii
Bu ay geç yumurtladım tam 14.gün regl geldiiii

hayırlısıyla olur sirinim.
Ama bencede adamı 3 ay yanlız bırakma inşaallah o zamana kadar bebiş olur
olsa bile bırakma kocişiniii

canımmm yaaa kıyamam sana
ama dur bakalım testin sonucunu alıcan bugün
belki yerleşme kanamasıdır
inşallah öyledir
değilsede allahhh çok büyük canım bugün olmadı yarın olucak inşallahhh
rabbim hepimize herşeyin en iyisini en hayırlısını nasip etsin inşallahhh
içini ferah tutu emi
üzülme elbet var bir zamanı yeterki sağlıkla hayırlısıyla gelsinler

İnşallah cnm Allahın izniyle olacak. Kendini fazla strese sokma Stres yapınca yumurta kendini kapatırmış.
Bu ay olursa doğum Kasımda olur tam da babanız ekim gelecek yanınıza. Tam denk geliyor bak. Doğuma yetişsin ama dimi?
Hayırlısı olsun cnm daha uzun bekleyenler de var. Rabbim hayırlısını versin. Çözülür inşallah bulursunuz inşallah bir çaresini Allah büyük.

Canımmmmmmmm üzme kendini. Allah büyük. Rabbim ol dediğinde olacak.Biz ne yaparsak yapalım. Hayırlısı olsun bu aya daha iyi hazırlanırsınız. Hem bak bir doktor 6 saatte bir ilişki önermiş Kevok öyle dedi.

hayırlısıyla olur sirinim.
Ama bencede adamı 3 ay yanlız bırakma inşaallah o zamana kadar bebiş olur
olsa bile bırakma kocişiniii

evet canım yaa bende istemiyorum hiç tek başıma gitmeyi ama
evi nasıl yapıcaz
gıcık ev sahibi sıkışmış evi satacak
bize ya alın yada hemen çıkın diyo
bizde kontrat zamanı boşaltcaz zaten dedik o şimdi birgün bile beklemez
onun için arada kaldık
bakalım rabbim bir kolaylık göstersin inşallahh

canım hakkında hayırlısı bu ay yüzün gülsün inşallah üzüntü yapıp bu ayı da pas geçmeyesin mutlu olmaya baklmalıyız ki psikolojımızde iyi olsun bebişler gelsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…