Bol bebiş topiği

sağoll tatlımm
inşallahh
bi düşünmesem rahat olabilsem
çok iyi olacak daaa
onu bir beceremiyorum yahu
neysee elimden geleni yapıcam artık
rabbim nasip eder inşallahh
bu arada benim koçiş çıktı geliyor yemek yicez ben şimdi gidyorum öğleden sonra gelirim hayırlısyla
devam ederiz
öpüldünüz arkadaşlar

canım hatırlarsan dün sana yazmıştım bebeğin sen ve eşin için en hayırlı zaman ne zamansa o günü bekliyor sizi sevindirmek için. İnşallah o zaman yakındadır. İçini ferah tut ki bebişin çabuk gelsin. Ben ki bu ay kesin olmayacak gideyim bir iki ped deposu yapayım dedim geliverdi yaramaz :)

Biliyorsunuz çok sıkı çalıştııık eşime nelerneler yedirdimmm.
Hadi şunuda yapayım sebep olsun hadi şunuda derkennnn bakın regl geldiiii
Demekki Allahım ol demedikçe boşşşş bazı şeyler.
Tabi bu ay çok uğraşınca sonuç alamayınca insan artık boşverrrr geleceği varsa gelir diyorr.
Birde problemimizde yok Elhamdülillahhh.Geleceği varsa bir kereylede gelir sıpacık...
Rabbim bekleyenleri hepimizi sevindirsinn

İnşaallah canım yaaa.
Bilirsin belki regl geldiğinde bir şok oluyor 2.güne kadar sonra toparlanıyorsunnn
İnşaallah hayırlı zamanda gelir hepimizinkilerrrrrrrr
Ben daha kahvaltı yapmadım bi gideyim sonra dışarı çıkacağım inşaallah akşama gelirim

Aminn canım. Beni biliyo burda herkes. 5 ay yumurtlama günlerimde full çalıştırdım eşimi. Herşeyi unutur gün hesaplar olmuştum. Aman boşa gitmesin garantiye alalım vs.. Sonra bütün bu durumdan olanlardan sıkılmış olarak o bir ayı tamaman boşverdik. Sadece 1 ilişkide ki bana göre o günün yumurtlama günüm olması imkansızdı. O kadar aylarca çalış çabala olmasın. Hesap yapma herşeyi bırak oluversin.
Tabi ben her olaydan ders çıkaran biri olarak rabbimin tokadıyla sarsıldım. Bana şunu söylediğine inanıyorum bu işler senin hesabına göre değil benim hesabıma göre.
Sonra namaz kıldım af diledim bundan sonraki bebeklerim için hesap yapmayacağıma söz verdim Rabbime :)

Çok güzel anlatmışsın kesinlikle biz ne kadar hesap yaparsak yapalım Rabbim ol dediğinde olur.

tmm caanım strees yapmamaya calısıyrm...

Karapissocum bugünkü umudumuz... Canım içini daraltma, üzülme... Gitgide bak yaklaşıyorsun bebişine..Doğunca vurursun poposuna nerelerdeydin, seni çok bekledim diye...

waves senin kaçıncı ayda oldu?

çok doğru söylüyorsun. Hz Meryem de tüm ümitleri tükenmek üzere olan hz Zekeriya'ya "O hesapsız rızık verendir" demişti.

kızlar ya bıktım usandım bu işten gercektn moralım bozuldu...

Canım anladığım kadarıyla baya bir sıkıntılısın işinden. çözülmeyecek sorunlar değildir umarım. işinden memnun olmamak çok zor olmalı senin için. maddiyatta lazım ama seni yıpratan bir işse kendini daha fazla üzmeye değmez herhalde..

ayyy canım benim varya benim düşündüklerimi bana yazmışsın Allahım sağllıkla kucağına versin bebişinizi.
;Peki boş verdiğğin ayda eşine yada kendine kür uyguladınmı?

Karapissocum bugünkü umudumuz... Canım içini daraltma, üzülme... Gitgide bak yaklaşıyorsun bebişine..Doğunca vurursun poposuna nerelerdeydin, seni çok bekledim diye...

İnşaaallah evris inşaallah. güzel dileklerinin bin katını Allahım sana versinnnn

merhaba arkadaşlar.kaç gündür karapisocuğum seni merak ediyorddum ama olmamış üzülme canım herşeyin bir zamanı var hayırlısıyla zamanında olur inşallah.
Ayşem sen de rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun canım.Mevlam şifa versin .
dr bugün beni yine çağırmıştı kontrol için herşey yolunda şükürler olsun plasenta yukarı çıkmış,rahim ağzına serviks atılma durumu vardı o da kalmamış şükürler olsun.dr cinsiyete takmıştı tam göreyim diye tabi benim bebek keyif ehli çıktı ayakayak üstüne atmış gene göremedi ben önemli değil sağlıkla doğsun başka birşey istemiyorum dedim ama dr inat etti yarım saat uğraştı yok göremedi artık bir daha martta gidaceğim umreden önce bir kez daha görülmüş olacak yavrum.

ayyy canım benim varya benim düşündüklerimi bana yazmışsın Allahım sağllıkla kucağına versin bebişinizi.
;Peki boş verdiğğin ayda eşine yada kendine kür uyguladınmı?

Şöyle oldu canım. 5.ayda 15 günlük soğan kürü uyguladım. Kür bitiminde adet zamanımdı zaten. Hemen adet oldum çok sancılı bir adetti ilk defa o kadar sancılı oldum hayatımda. Sonra ertesi ay yoğun akıntı ve o ayın sonunda bebişim geldi. Yani kürü uyguladım hemen adet oldum ertesi ay bebişim geldi. Soğan kürünü kullananlar genelde hep bu şekilde hamile kaldığını yazmış biraz araştırma yapmıştım bu konuda.

canım bizde 15.ayımıza girdik..her ay çocuk için uğraştıkstres yaptık ama bunlar hiç bir işe yaramadı..bu ay da anlamadığım bir rahatlık var..adet olsamda geçen aylar kadar üzülmicem..2 aydır meryem suresini okuyorum,ismi azam duasını ve günlük ayetel kürsi okuyorum ve rabbimden istiyorum..doktor,kür,tedavi hepsi bahane..herşey rabbimin ol demesine bakıyor yaşlı ve de karısı kısır olan zekeriyya as a oğlunu bahşeden rabbim zamanı geldiğinde bizimde yüzümüzü güldürecek..rabbim evlat verip evladıyla imtihan edenlerden eylemesin..tek derdimiz bu olsun..sende adet oldum diye sakın ola canını sıkma rabbim en hayırlı zamanı en iyi bilendir..demek ki daha zamanın gelmemiş..rahmana tevekkül et ve sabret..rabbim sabredenlerle beraberdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…