- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.121
İnşallah cnm Allahın izniyle olacak. Kendini fazla strese sokma Stres yapınca yumurta kendini kapatırmış.
Bu ay olursa doğum Kasımda olur tam da babanız ekim gelecek yanınıza. Tam denk geliyor bak. Doğuma yetişsin ama dimi?
Hayırlısı olsun cnm daha uzun bekleyenler de var. Rabbim hayırlısını versin. Çözülür inşallah bulursunuz inşallah bir çaresini Allah büyük.
Canımmmmmmmm üzme kendini. Allah büyük. Rabbim ol dediğinde olacak.Biz ne yaparsak yapalım. Hayırlısı olsun bu aya daha iyi hazırlanırsınız. Hem bak bir doktor 6 saatte bir ilişki önermiş Kevok öyle dedi.
canım hatırlarsan dün sana yazmıştım bebeğin sen ve eşin için en hayırlı zaman ne zamansa o günü bekliyor sizi sevindirmek için. İnşallah o zaman yakındadır. İçini ferah tut ki bebişin çabuk gelsin. Ben ki bu ay kesin olmayacak gideyim bir iki ped deposu yapayım dedim geliverdi yaramaz :)
Biliyorsunuz çok sıkı çalıştııık eşime nelerneler yedirdimmm.
Hadi şunuda yapayım sebep olsun hadi şunuda derkennnn bakın regl geldiiii
Demekki Allahım ol demedikçe boşşşş bazı şeyler.
Tabi bu ay çok uğraşınca sonuç alamayınca insan artık boşverrrr geleceği varsa gelir diyorr.
Birde problemimizde yok Elhamdülillahhh.Geleceği varsa bir kereylede gelir sıpacık...
Rabbim bekleyenleri hepimizi sevindirsinn
Çok iyi gidiyor kuzum inşallah böyle devam eder.
Bugün nasılsın cnm?
allah kabul etsin canım evet o duada çok güzel bir dua bende çok okurum hatta sana söylemişmiydim önce 2 rekat namazla ve arakasından ayetler ve sonrasında kenzül arşı okursan her dileğin tez zamanda olurmuş ben öyle yapıyorum canım
inşallah rabbimize ulaşacak dualarımız
çok haklısın bizdede öyle acayip gözümde bebekler heryerde herşeyde bebek görür olduk :)
inşallah bizimkilerde gelicek hayırlısıylaaaa
leblebi yememmi kız :) benimde ağzım hiç boş durmazz
bende bebişte yok habire yiyorum :)
bebiş gelince dünyaları yicem herhalde
sen bol bol ye tatlım hiç ihmal etme tabi
kayısı incir ceviz badem fındık
bunlardan da bol bol ye canım
hata bulabilirsen siyah kuru üzümler var ya iri iri
onlar çok iyimiş kan yapıyormuş bizim gelin onlardan yiyor bol bol maşallahh hiç kansızlık çekmedi ki
acayip zayıftır herkes kansız kalacak falan dedi
onlar çok iyi geldi
aklında olsun canım :13:
hoşgeldintatlımm
süpersinn
çok iyi ateşin inşallahh hiç düşmesin canımmm
son kaç gün?
canım son 6gun
Aminn canım. Beni biliyo burda herkes. 5 ay yumurtlama günlerimde full çalıştırdım eşimi. Herşeyi unutur gün hesaplar olmuştum. Aman boşa gitmesin garantiye alalım vs.. Sonra bütün bu durumdan olanlardan sıkılmış olarak o bir ayı tamaman boşverdik. Sadece 1 ilişkide ki bana göre o günün yumurtlama günüm olması imkansızdı. O kadar aylarca çalış çabala olmasın. Hesap yapma herşeyi bırak oluversin.
Tabi ben her olaydan ders çıkaran biri olarak rabbimin tokadıyla sarsıldım. Bana şunu söylediğine inanıyorum bu işler senin hesabına göre değil benim hesabıma göre.
Sonra namaz kıldım af diledim bundan sonraki bebeklerim için hesap yapmayacağıma söz verdim Rabbime :)
Bende sen gibiydim.Nasıl öğrendim biliyormusun?Her saat başı gidip 1 bardak su içiyorum.Bazen 2-3 saat içmiyordum unutuyordum.Sonra alışkanlık oldu.Hele de masamda bi bardak su olunca farkında olmadan içiyorum ben.Elim ister istemez gidiyor bardağa.Sen de dene.Sabah 10da başlasanan akşam 6ya kadar 8 bardak su yapar.O da 2lt demek.Hiç yoktan iyidir.Sonradan fazlalaşır kendiliğinden zaten.
Hadi inşallah geliyor bebeğiniz.Sakın stres yok cevo.Bak seni biliyorum takıyorsun hemencecik stres yok ok canım benim.Sakin sakin bekleyeceğiz adeti
Bilirim o duyguyuBen bile soğumuştum eşimden.Geçtim adam ne yapsın makina gibi.Değişiklik yapın sizde.Romantik bi film,mumlarla yemek yada loş bi ortamda sohbet edin eski fotoğraflarınıza falan bakın.Ne biliyim insan uzaklaşmak istiyor bebek yapma fikrinden...Yeni evliler o yüzden hemen hamile kalıyor.Çünkü dertleri bebek değil ilişkiyi rayına oturtmak..
canım hatırlarsan dün sana yazmıştım bebeğin sen ve eşin için en hayırlı zaman ne zamansa o günü bekliyor sizi sevindirmek için. İnşallah o zaman yakındadır. İçini ferah tut ki bebişin çabuk gelsin. Ben ki bu ay kesin olmayacak gideyim bir iki ped deposu yapayım dedim geliverdi yaramaz :)
Aminn canım. Beni biliyo burda herkes. 5 ay yumurtlama günlerimde full çalıştırdım eşimi. Herşeyi unutur gün hesaplar olmuştum. Aman boşa gitmesin garantiye alalım vs.. Sonra bütün bu durumdan olanlardan sıkılmış olarak o bir ayı tamaman boşverdik. Sadece 1 ilişkide ki bana göre o günün yumurtlama günüm olması imkansızdı. O kadar aylarca çalış çabala olmasın. Hesap yapma herşeyi bırak oluversin.
Tabi ben her olaydan ders çıkaran biri olarak rabbimin tokadıyla sarsıldım. Bana şunu söylediğine inanıyorum bu işler senin hesabına göre değil benim hesabıma göre.
Sonra namaz kıldım af diledim bundan sonraki bebeklerim için hesap yapmayacağıma söz verdim Rabbime :)
waves senin kaçıncı ayda oldu?
kızlar ya bıktım usandım bu işten gercektn moralım bozuldu...
Karapissocum bugünkü umudumuz... Canım içini daraltma, üzülme... Gitgide bak yaklaşıyorsun bebişine..Doğunca vurursun poposuna nerelerdeydin, seni çok bekledim diye...
ayyy canım benim varya benim düşündüklerimi bana yazmışsın Allahım sağllıkla kucağına versin bebişinizi.
;Peki boş verdiğğin ayda eşine yada kendine kür uyguladınmı?
Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşllar...
ateşi yüksek olan CEVO MERVANURR inşaallah bebiş haberinizi alırız bu ayyyyyyyyyyyy..
Afffffffffff Allahım Afffffffffffff
Sen bizlere Merhamet etttttttttttt...
KARAPİSSO sabah namazında kırmızıları gördüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Herşeyin hayırlısı Canlarımm..
Tabi ister istemez bir hüzün kapladı içimi ama Hemen kocişime sarıldımmm
İnşaallah zamanı geldiğinde Rabbim verecek bebişimiziiiiii
Bu ay geç yumurtladım tam 14.gün regl geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?