Bol bebiş topiği

ayşem çok geçmiş olsun..iyi olduğuna sevindim..kendine biraz daha dikkat et..umarım hamilelerin dualarında ki gibi kolay geçer..

birde gebelikte batmadan söz ediliyor..sende yaşamıştın yanlış hatırlamıyorsam..bunun nasıl olduğunu tarif eder misin?

Önceden sanki hesaplayabiliyor muydu kadınlar, ama pıtır pıtır hamile kalıyorlardı.

Çok güzel bi bilgi.Teşekkür ederiz kuzuu

Hiç üzme canını.Allahım eşlerimizi ve sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.Sevinçlerimiz de hüzünlerimiz de onlarla anlamlı.İnşallah son üzülmen olur bu ay.Bir daha yaşamazsın adeti

Kız geç gösterirmiş inşallah kızdır seninki Çok sağol canım.Bugün daha iyiyim elhamdülillah.

Sağol canım.Aminnn.Benim bat öncesi çok bi batmam yoktu.Sonraki hafta belirginleşti.Böyle çengelli şişle içerden asılıyor biri gibi bi batma.Hani üstten değil de içerden biri çekiyor gibi.Hem sağda hem solda oldu.Doktorum da normal demişti.Hala bazen oluyor ama sık değil eskisi gibi.Sende de mi var batma?Genelde ilk belirtilerden biridir batma.Sonra göğüs hassasiyeti.Ama unutma benimkiler battan sonra olmuştu hep....

Önceden sanki hesaplayabiliyor muydu kadınlar, ama pıtır pıtır hamile kalıyorlardı.

Önceden kadınlar beyin olarak yorulmuyorlarmış.Tarlada evde çalışıyor yatınca uyuyorlarmış rahatça.Stres yok herkez hayatından memnun,kanaatkar biriymiş kadınlar.Şimdi hepimiz aceleci,sabırsız,hırslıyız.İş-bebek-evlilik-huzur herşey hemen oluversin yolunda gitsin istiyoruz.E tabi doğal beslenme diye de bişey kalmadı artık.Fabrika yapımı organik ürünlere kaldık

bu gün bat günüm canım..kendimi kaptırmıyorum ama benim adet öncesi gögüs ağrısı olmazdı..şimdi dokunamıyorum bile..birde kasıklarıma kısa süreli iğneler batıyor gibi batmalarım var..ani hareket yapıncada oluyor..devamlı bir ağrı değil yani..ya dengem değişiyor ya da müjdeli haberin belirtisidir..

ayyy hadi inşallah mevanur benim de öyleydi batmaları pek hissetmedim ama göğüslerime dokunamıyordum normalde hiç acımazdı. Hadi hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir.

bugunu yarını atlatırsam eyer inşallah duzelir,sorun baya buyuk giderleri hesaplıyrzz ve acık cıkıyor iki kişiyiz bizi sucluo bakalım hayırlısı

canımmm süperr gelmiş senin gün
test yapmadınmı canım
inşallahh glmiştir bebişin
güzel belirtilerin var canım inşallahh bebişin habercisidir
ateşin en durumlarda canım
ölçüyordu dimi?

Canimm herkesin de dedigi gibi hayirli bir zamani vardir mutlaka Allahin hesabina gore. Insallah gelecek aya yilmadan devam..

ayyy hadi inşallah mevanur benim de öyleydi batmaları pek hissetmedim ama göğüslerime dokunamıyordum normalde hiç acımazdı. Hadi hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir.
inşallah canım yaa..benimde ağrımazdı ama bu ay hsg çekildim acaba mı diyorum..taakdir allahtan artık
canımmm süperr gelmiş senin gün
test yapmadınmı canım
inşallahh glmiştir bebişin
güzel belirtilerin var canım inşallahh bebişin habercisidir
ateşin en durumlarda canım
ölçüyordu dimi?

canım test yapmadım daha.. ateşimde dün 36.8 biraz aradan sonra 37.1 çıktı bugünde 36.8 çıktı..inşallah ta düşmez..

Bizde çalışma bitmez Kocişe kalsa hergün

Allaha şükür böbrek ağrım yok.
O program güzelmiş:) Adı var mı programın?

Bu yöntemde iyiymiş. Ben bugünden başlıyayım denemeye. Belki içebilirim. Ama içtikten sonra birde çıkartmasam

Canım benim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Ben inanıyorum en yakın zamanda senin bebişinde halayını çekicez.

Ohhh maşallah
Gelmesin inşallah kırmızlar...
Bu belilrtiler inşallah bebişin habercisidir...

Son düzenleme:

Ateşin güzell.Ne zaman yapacaksın cnm testi? Geç yumurtladıysan çıkmayabilir. Ben mesela adetim geçtikten sonra yaptım çook silik çizgi çıktı.

canım ateşin çok iyi maşallah ee batında gelmiş düşmemiş
bence var tatlım
bir test yapsana canım şu erken gebelik olanlardan ?

ooo canım benim koçişlere kalırsak ölmüşüz
ben çok yoruldum valla
yok öyle her akşam her akşam
sana kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…