Bol bebiş topiği

inşallah kevokcum yaa..bol bebiş topiğine yaraşır kutlama yaparız..olmazsada diğer aylarda bizimdir:)

inşallah canım benim...
negatifte bizim pozitifte...
yeter ki kocişlerimiz sağolsun...
bu hsg sonrası hamile kalan baya kişi varmış. belki sende onlardansındır. rabbim en hayırlısını sana nasip etsin inşallah...

canım benim adet hep gecikmelide olsa geldi..beni şaşırtmaya niyeti yok gibi :) o yüzden geçmesini bekliyorum..bu ay çok rahatım ama geçen hafta akraba toplantısı bendeydi herkesin bebek sorması,bebeği olan biri vardı çocuğun başını okşamaya korktum yaa bana acıyorlardı resmen,yok bebeğe bak seninde olsun dendi..bende dedim niye buna benzesin ki ben kocacıma bakıyorum ona benzesin..o benim aşkım çünkü..ona aşkımızın meyvesini vermek istgiyorum ve o yanımda yokken yavrumuza bakıp onu görmek istiyorum..ama bu hafta kararlıyım bu konu açılınca kim olursa olsun yaşı ne olursa olsun bozacağm ve kimse benim özel hayatıma müdahale edemicek..

ya anlam veremiyorum bebği olmuyorsa benim olmuyor...başkalarına mı tasası düştü..olmadığı için kimse benim kadar üzülemez..sanki olsa sorumluluğu onlar üstlenecek..neyse yaa ne kadar dolmuşum bu arada..bebeğim annesine gelsinde gerisi tınn

canım çok şükür tüplerim açıktı bu sebeble hsg beni etkilemez diye düşünüyorum ama kısmet..bu arada sen tatilde adanaya gitmiştin galiba..bende adanalıyım..bursaya gelinoldum..adananın hangi semtindeydin ..

yok canım benim ateşinde çok iyi inşallah gelmiştir
boşver canım yaa
daha çok yeni evlisiniz
kime ne boşver insanları
hep konuşur onlar
ne güzel demişssin
neden başkasının bebğine benzesin kocaa benzesin sana benzesin
rabbim çok büyük canımm en kısa sürede en hayırlısını en sağlıklısını nasip edecektir tatlım üzülme
duyma insanları...
hepimize diyorlar canım benim
bana neler diyorlarrrr oooo bir duysannn

inşallah canım..hamile kalayım herkese davetiye göndericem..höykürürüm artık hamileyim diye..olmazsa da isyan edecek değiliz..hakkımızda hayırlısı olsun..2 güne kadar olmazsam test yaparım..olursam son kez dr a giderim klomen ve iğne tedavisi olacak..sonraki ayada ovu.testlerine başlarım bende..

çok erkenmiş canım yaa
eşimde öyle erken gidiyor işe
ama senin erken bitiyordur
öğlen gibi geliyorsundur eve dimi?

evet canım 12 de bitiyo dersim. sınıfı toparlayıp çıkmam eve gelmem 12.30 oluyor. eşimde 12.30 da eve yemeğe geliyor. Sonra kociş işe ben buraya:)

3 sene dağ köyünde çalıştım karadenizde. çalışma saatleri şartları zordu. Bu sene şükür rahatım ama civcivlerimin sayısı çok ve yardımcım yok. sabah giriyorum öğlen çıkıyorum. Lavobaya bile gidemiyorum. Sınıftan bir adım dışarı attım mı bi öğrencim var arkamdan ağlıyor:) Aşırı bağımlı bana...

Şükürler olsun çok ama çok sevdiğim bir işim var. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Ağzına Sağlık

Ben hataydayım zaten canım. Bende izmirden buraya gelin geldim. Kayınvalidemler adana da. Ayda bir gidiyoruz adanaya. Merkezde yeşilevlerde oturuyorlar.Adanaya gelirsen banada gel sana antakya kahvesi pişireyim:)

Merhaba canım, nasılsın görüşmeyeli, anlaşılan batı bekliyorsun, inşallah bu ay olmuştur canım. Sana şeyi sorcaktım, hsg çekindikten sonra, o ay reglinde gecikme oldumu? benim heran olacakmış gibi oluyor ama gelmiyor, merak ettimde..

kızlar ben evlendikten sonra çok kılo aldım 10-11 kilo kadar şişko oldum anlayacağınız göbişim çıktı herkes beni hamiş sanıyor. otururken çok formda duruyorum ama ayağa kalkınca bir yıkım hahahah şişko bir göbek bir zamanlar 48 kıloydum ah ah

haklısın canımm
hayırlısı olsun
inşallah gelmiştir meleğin güzel bir süpriz olur sana

çok iyimiş canım
allah yardım etmiş rahat bir yere gelmişssin
sen devlet okulundamısın canım özeldemisin?
koçişlerin öğle eve gelmesi çok güzel birşey ya :)
benim eşim bazen gelemiyor işi yoğun oluyor
o zaman bir özlüyorum gün bitmiyor resmen
80 kere ararım o zaman :)
zaten gün içinde de sürekli gmailden ve skypeden yazışırız hep :)
onsuz bir saniyem bile geçsin istemiyorummm

Ayyyy hadi mevaaaa geliyormu müjde nedir
İnşallah kuzucum,bakalım nasıl gtcek
bu kadar sorun arasında olurmu bilmıyrm
İnşallah kuzun gelir bu ay.Bu bahaneyle de o gerildiğin ortamdan kurtulursun sende.
Allah o masumun rızkını gönderir merak etme

O zaman tuzlu şeyler ye ki su içesin gelsin :) Boş mideye su bulantı yapar.Tuzlu çekrdek,leblebi,kraker falan ye suyu çok içersisn.

aa babamların fırını var yeşilevlerde belkide bizim fırından ekmek alıyorlardır :) annemlerde huzur evlerinde oturuyor..hatay dörtyolada gitmiştim..nasip kısmet olursa karşılıklı kahve içeriz..
merhaba canım..iyiyim çok şükür sen nasılsın..bugün bat günüm ama daha gelen giden yok..hsg den sonra bekliyorum yani daha olmadım..senin bat ne zaman sonuçların nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…