- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.181
kızlar ben evlendikten sonra çok kılo aldım 10-11 kilo kadar şişko oldum anlayacağınız göbişim çıktı herkes beni hamiş sanıyor. otururken çok formda duruyorum ama ayağa kalkınca bir yıkım hahahah şişko bir göbek bir zamanlar 48 kıloydum ah ah
kızlar ben evlendikten sonra çok kılo aldım 10-11 kilo kadar şişko oldum anlayacağınız göbişim çıktı herkes beni hamiş sanıyor. otururken çok formda duruyorum ama ayağa kalkınca bir yıkım hahahah şişko bir göbek bir zamanlar 48 kıloydum ah ah
aa babamların fırını var yeşilevlerde belkide bizim fırından ekmek alıyorlardır :) annemlerde huzur evlerinde oturuyor..hatay dörtyolada gitmiştim..nasip kısmet olursa karşılıklı kahve içeriz..
merhaba canım..iyiyim çok şükür sen nasılsın..bugün bat günüm ama daha gelen giden yok..hsg den sonra bekliyorum yani daha olmadım..senin bat ne zaman sonuçların nasıldı?
Bende indirdim programı.Bunun saat ayarını değiştirebiliyormuyuz.Saat başımı fırlıyor köşeden şişecik :))
olsun tatlım
bende aldım eşimde aldı
genelde evlendikden sonra alınıyor valla :)
tabii almayanlarda var
onlar nasıl başarıyor o işi hiç bilmiyorum valla tebrik etmek lazım onları
eşim 20 kilo aldı bende 10 kg aldım :)
gerçi 5 kg burda aldım
bütün gün oturuyorum yatıyorum bide habire tıkınıyorum
36 benden giyiyordum şimdi 38-40 beden arası değişiyo
kalıp darsa 40
büyük kalıpsa 38 bedenüzülüyorum ama yapıcak birşey de yok
bebişten sonra kararlıyım hepsini vericem yine 36 beden olucammm
Sağol canım, iyiyim çok şükür. Sana yazdıktan sonra hatırladım, senle aynı dönemde hsg çektirmiştik. Tüplerim açık çıkmıştı, senle aynı yerde çektirmiştik. Heran olacakmışım gibi duruyor ama olmuyor. Merak etmiştim de. Test felan yapmayı düşünmüyorum, bu ay hem ilişki sıklığı azdı hemde kanamam olmuştu, hsg den sonra.
olsun tatlım
bende aldım eşimde aldı
genelde evlendikden sonra alınıyor valla :)
tabii almayanlarda var
onlar nasıl başarıyor o işi hiç bilmiyorum valla tebrik etmek lazım onları
eşim 20 kilo aldı bende 10 kg aldım :)
gerçi 5 kg burda aldım
bütün gün oturuyorum yatıyorum bide habire tıkınıyorum
36 benden giyiyordum şimdi 38-40 beden arası değişiyo
kalıp darsa 40
büyük kalıpsa 38 bedenüzülüyorum ama yapıcak birşey de yok
bebişten sonra kararlıyım hepsini vericem yine 36 beden olucammm
canım benim de 5 gün kanamam olmuştu hem kendi drumu hemde çeken dru aradım sorun olmayacağını söylediler..bende rahatladım..allahtan yumurtlama zamanında kanamam kesildibende günüm geçsin test yaparım inşallah..ama burdaki arkadaşlar heyecanlandırdı beni her an test yapabilirim modumdayım :)
ben gardırobumu yenilemek zorunda kaldım bu yaz xs beden 36 bedendi giysiciklerim şimdi 40 oldum üzülüyorum ama yemekten de geri kalmıyorum arada kafam dank ediyor giysilerimi gördükçe sonra yemeği gördükçe unutuyorum ağzım hiç boş durmuyor ve masa başı çalışıyorum hehe eşimin yanında abla gibi kalmaktan korkuyorum biri beni durdursun ayıptır söylemesi boyu boyuma huyu huyuma bir de yaşıtız eşimle .
ay canım ya sanki bu yorumu ben yamzışım..aynen bende nişanlandığımda 48 kilo dümdüz çıbık krakerken şimdi patates gibi oldum..plates yapıyorum oda adet dönemlerimde olurda bebiş varsa zararı olmasın diye sürekli yapamıyorum..
ayşe ve ssirincim..
inşallah canlarım yaa..inşallah bu ay benim ayım olur..
kocanada aldır kiloları :)
bizimde aramızda sadece 1 hafta var ben 17 eylül eşim 10 eylül :) doğumluyuz
aynı zamanda doğmuşuz nerdeyse :)
valla o acayip spor yapıyor yani kg pek belli olmuyo onda hepsi kas gibi duruyo zaten kası çok daha fazla
ama ben eskiden çok tenis oynardım o çok fit tutardı beni ve deli gibi yerdim hiç kilo almazdım
evlendikden sonra haftada 1 düştü tenis sonra eşimin yurtdışıları derken nerdeyse yılda bir oynuyoruz
sonunda olan oldu malum kg yapıştı
bebişler gelsinde tatlım veririz sonra hepsini toptan :)
o zaman gaza geliriz merak etme sen:13:
haklısın canımm
hayırlısı olsun
inşallah gelmiştir meleğin güzel bir süpriz olur sana
çok iyimiş canım
allah yardım etmiş rahat bir yere gelmişssin
sen devlet okulundamısın canım özeldemisin?
koçişlerin öğle eve gelmesi çok güzel birşey ya :)
benim eşim bazen gelemiyor işi yoğun oluyor
o zaman bir özlüyorum gün bitmiyor resmen
80 kere ararım o zaman :)
zaten gün içinde de sürekli gmailden ve skypeden yazışırız hep :)
onsuz bir saniyem bile geçsin istemiyorummm
çok iyi bilmiyorum oraları. istersen mesajla fırının adını yolla. bi uğrar elinden öperim babanın:)aa babamların fırını var yeşilevlerde belkide bizim fırından ekmek alıyorlardır :) annemlerde huzur evlerinde oturuyor..hatay dörtyolada gitmiştim..nasip kısmet olursa karşılıklı kahve içeriz..
canım bizlerinde gaza gelip yaptığı testler çok oldu ama ümitlenmektende vazgeçmiyoruz işteBende öyle gaza gelip, etkilenip yaptıklarım olmuştu :) hep negatifi göre göre artık ne test almak istiyorum nede yapmak. İnşallah sende vardır, Rabbim bizleri çok aratmasın. Sevgiler..
evlenince tembelleştik..şimdi bahanemiz var bebek olsun kiloları sonra verecez..bebiş olur süt olması lazım deriz..sonra gelsin 2. bebişler..ohh maşallahkoşu bantı plates topu ip atlama malzeme çok ama yapan yok spor yapmayı sevemedim bir türlü tembelım bu konuda heves ediyorum ertesi gün geçiyor hamiş kalmadan önce zayıflayacaktım sözde ama olmuyor amaan banane bebişim gelsin toptan zayıflarım
ayy canım çok güldüm yaa..yeşilevler ilköğretim okulunun yanı hemen..bilmeyen yoktur galiba :)devlet okulundayım canım. işlerimiz eve çok yakın. benim ev iş arası 800 m. navigasyonla ölçtüm:) eşimin 150 m..
eşim bankacı öğlen yaklaşık 45 dk kadar molası oluyor. bankada olduğu için sadece acil durumlarda görüşüyoruz. telefonla konuşmak yasak çünkü..
çok iyi bilmiyorum oraları. istersen mesajla fırının adını yolla. bi uğrar elinden öperim babanın:)
canım bizlerinde gaza gelip yaptığı testler çok oldu ama ümitlenmektende vazgeçmiyoruz işte
evlenince tembelleştik..şimdi bahanemiz var bebek olsun kiloları sonra verecez..bebiş olur süt olması lazım deriz..sonra gelsin 2. bebişler..ohh maşallah
ayy canım çok güldüm yaa..yeşilevler ilköğretim okulunun yanı hemen..bilmeyen yoktur galiba :)
kız ben hastalıktan geberiyordum ama hamiş çıktım o hiç belli olmaz. Rabbim ol dediyse olur...
Aaaaaa
kilolardan konuşuyorsunuz:)
77 kiloyum şu an hamile kalsam ne olurum bilemem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?