- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.201
Aaaaaa
kilolardan konuşuyorsunuz:)
77 kiloyum şu an hamile kalsam ne olurum bilemem:)
Bende 74 :))
11 ay önce sigarayı bıraktım ve tam son 6 ayda 15 kilo aldım :))
Benim kilomda 50. Hep kilolu olmayı istemişimdir inşallahh bol bol kilo alırım tombiş olurum bahaneyle :)
Kızlar bu arada zayıf olduğumdan şu sıralar hemencik karnım belli olmaya başladı hafiften. Göbişimi görünce ayrı bir seviniyorum hiç bu kadar göbişli olmamıştım pantolonlarım dar geldiği için hepsini kaldırdım. 38 bedene elveda :)
Şimdiden merak ediyorum kime benzer, tipi nasıl olur, eşimle benim hangi huylarımızı alır. Elimden gelse karnımı açıp bakıcam nasıl bir şey diye:)
İnşallah bu son sayışın olacakGeldimmm
bu ara yoğunum pek sık gelemiyorum üzgünüm
yokken merak ediyorum burda olanları:)
şimdi okudum geçmişi gördümki herkesde bir muhabbet çatladım dışardan girdim:)
nasılsınız kuzular iyimi
kuzusu gelmeyenler yol açında zahmetsize ulaşsınlar:)
ben gün saymaya başladım daha kaç ay sayıcam meçhul inşallah bu ay son olur
son 10:)
Sigara için değer bence.Allah bi daha başlatmasın inşallah.Kilo verilir elbet.Ama sigara insanın ömründen çalar sinsice...Bende 74 :))
11 ay önce sigarayı bıraktım ve tam son 6 ayda 15 kilo aldım :))
Oooooh bol ceviz ye sen.Kilo yapar hemde beyin gelişimi için önemli.Hadi bakalım tombik anne ol inşallahBenim kilomda 50. Hep kilolu olmayı istemişimdir inşallahh bol bol kilo alırım tombiş olurum bahaneyle :)
Kızlar bu arada zayıf olduğumdan şu sıralar hemencik karnım belli olmaya başladı hafiften. Göbişimi görünce ayrı bir seviniyorum hiç bu kadar göbişli olmamıştım pantolonlarım dar geldiği için hepsini kaldırdım. 38 bedene elveda :)
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun
eee sen nasılsın?
bugun pek konusamadık... ozledim kizz
kızlar selam ben entelkedi. ismimi bazı nedenlerden dolayı değiştirmek durumunda kaldım.
şimdi artık rahat rahat yazabilirim. :)
hamilelik öncesi ne var ne yok diye kan tahlili yaptırdım. bugün sonuçları dr'a göstermeye gittim.
HbA1c yani kan şekeri oranım 6,1 çıktı. 6 idealmiş. Gerçi 6,5'le hamile olan da var. Ama sürekli doktor kontrolünde bir diyet uygulaman gerekiyor. Doktor endokrinolojiye gitmemi önerdi. yarına hemen randevu aldım. biraz moralim bozuldu kızlar, ben ovu testlerine bile başlamışken şimdi ara mı vereceğim yani 3 ay?Özellikle hamile olup da tahlillerine baktıran arkadaşlar sizin bu oranınız normal mi kaçtı?
Valla ben hiç hemoglobin a1c ye baktırmadım. Kan şekerime filan bakıldı sadece. Moralini bozma cnm belki hamiş kalırsın. Hayırlısı olsun. Sen yine de bidoktorla görüş bence.
kızlaar ben geldım...nabersınız...karapısso canım ne yaptın testı??
bendekı son durum su..bu ay yıne adet gecıkmesı yasıyorum 5 gün oldu bugünde..acayıp derlcede kasıklarımda agrı var bılhassa sol tarafım..karnım gazman gıbı ve gögüslerım sıstı yanı anlıcanız adet belırtılerı...tek farkla bu ay epey depresyona gırdım..acayıp alıngan oldum..depresyondayım unutuldummm...benım acılen calısmam lazım gıbı hıssedıyorum cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yaaaa...ne oluyor bana
kızlaar ben geldım...nabersınız...karapısso canım ne yaptın testı??
bendekı son durum su..bu ay yıne adet gecıkmesı yasıyorum 5 gün oldu bugünde..acayıp derlcede kasıklarımda agrı var bılhassa sol tarafım..karnım gazman gıbı ve gögüslerım sıstı yanı anlıcanız adet belırtılerı...tek farkla bu ay epey depresyona gırdım..acayıp alıngan oldum..depresyondayım unutuldummm...benım acılen calısmam lazım gıbı hıssedıyorum cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yaaaa...ne oluyor bana
Bende nikah basması denen bi illet oldu düğünden sonra.Düğün heyecanı ve stresiyle gelin yada damatta iştah kapanırmış.Tam 40 gün iştahım kapandı.Günde 1 dilim ekmek yiyemiyordum o derece oldum.Hayatımda hiç görmediğim kiloya düştüm.7 kilo verdim.Kırkını say bak düzeleceksin dediler.41.dün tatile çıkmıştık tesadüf.4 tabak yemek yemeye başladım bi anda1 haftada aldım 7 kiloyu.Çünkü 63 kilodayken hastalıklı gibiydim.Herkez sıkıntımı var evinde diyordu.İdeal kiloma döndüm 1 haftada.Sonra da çok dikkat ettim.Sürekli yedim ama hamurişinden hep kaçtım.Ekmekten özellikle.Sadece geçen ay 72 oldum.O da gazmış :) Şu an 70im hala.İki senedir de öyleyim.Hamilelikte de 7-8den fazla almak istemiyorum.O yüzden bol meyve-bol sebze-sıfıra yakın un :) 70kg benim için ideal.Ne manken gibiyim ne fazlam var.Giydiğim yakışıyor.Yüzümde renk var.68 olsam yüzüm çöküveriyor.Ben sıkıntıdayken çabuk veririm kilo.Allah yaşatmasın öyle sıkıntılar kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?