Bol bebiş topiği

Benim kilomda 50. Hep kilolu olmayı istemişimdir inşallahh bol bol kilo alırım tombiş olurum bahaneyle :)

Kızlar bu arada zayıf olduğumdan şu sıralar hemencik karnım belli olmaya başladı hafiften. Göbişimi görünce ayrı bir seviniyorum hiç bu kadar göbişli olmamıştım pantolonlarım dar geldiği için hepsini kaldırdım. 38 bedene elveda :)

orda küçük bir meleğin olduğunu bilmek ne güzeldir. artık sadece sen değil dışardakılerde bilecek

Şimdiden merak ediyorum kime benzer, tipi nasıl olur, eşimle benim hangi huylarımızı alır. Elimden gelse karnımı açıp bakıcam nasıl bir şey diye:)

İnşallah bu son sayışın olacak

Bende 74 :))
11 ay önce sigarayı bıraktım ve tam son 6 ayda 15 kilo aldım :))
Sigara için değer bence.Allah bi daha başlatmasın inşallah.Kilo verilir elbet.Ama sigara insanın ömründen çalar sinsice...

Benim kilomda 50. Hep kilolu olmayı istemişimdir inşallahh bol bol kilo alırım tombiş olurum bahaneyle :)
Oooooh bol ceviz ye sen.Kilo yapar hemde beyin gelişimi için önemli.Hadi bakalım tombik anne ol inşallah

Ne çabuk kız.Bende hafif göbek vardı zaten ama şimdi içime çekemiyorum acıyor Çekmek de istemiyorum zaten artık.Bilsin herkez istiyorum

aysecim benim karnım normalde dümdüzdü tahta gibi :) Çok fazla yemek yediğimde ancak şişerdi. Şu an en aç halimde o şişlilik var. Hele bir de toksam daha bir şişik. Annemde şimdiden böyle kendini gösterdiğine göre kesin erkek demeye başladı:)

Kimsecikler kalmamıııışşşşşş. Zaten mesaide bitiyoorr. Yoğun bir günün ardından eve gidip dinlenmek iyi gelecek.
İyi akşamlar herkesee....

kızlar selam ben entelkedi. ismimi bazı nedenlerden dolayı değiştirmek durumunda kaldım.
şimdi artık rahat rahat yazabilirim. :)
hamilelik öncesi ne var ne yok diye kan tahlili yaptırdım. bugün sonuçları dr'a göstermeye gittim.
HbA1c yani kan şekeri oranım 6,1 çıktı. 6 idealmiş. Gerçi 6,5'le hamile olan da var. Ama sürekli doktor kontrolünde bir diyet uygulaman gerekiyor. Doktor endokrinolojiye gitmemi önerdi. yarına hemen randevu aldım. biraz moralim bozuldu kızlar, ben ovu testlerine bile başlamışken şimdi ara mı vereceğim yani 3 ay? Özellikle hamile olup da tahlillerine baktıran arkadaşlar sizin bu oranınız normal mi kaçtı?

Valla ben hiç hemoglobin a1c ye baktırmadım. Kan şekerime filan bakıldı sadece. Moralini bozma cnm belki hamiş kalırsın. Hayırlısı olsun. Sen yine de bidoktorla görüş bence.

Valla ben hiç hemoglobin a1c ye baktırmadım. Kan şekerime filan bakıldı sadece. Moralini bozma cnm belki hamiş kalırsın. Hayırlısı olsun. Sen yine de bidoktorla görüş bence.

ya aslında bir sürü insan var bu oranla hamiş kalan. doktor kontrolünde olduğu müddetçe zararı olmaz diyorlar. bakalım yarın ne diyecek doktor. dua edin canım inşallah olumlu haberlerle gelirimmmm.

kızlaar ben geldım...nabersınız...karapısso canım ne yaptın testı??
bendekı son durum su..bu ay yıne adet gecıkmesı yasıyorum 5 gün oldu bugünde..acayıp derlcede kasıklarımda agrı var bılhassa sol tarafım..karnım gazman gıbı ve gögüslerım sıstı yanı anlıcanız adet belırtılerı...tek farkla bu ay epey depresyona gırdım..acayıp alıngan oldum..depresyondayım unutuldummm...benım acılen calısmam lazım gıbı hıssedıyorum cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yaaaa...ne oluyor bana

hoş geldin canım..lnşallah bu defa bebişin geliyordur..karapisso da bu sabah adet oldu..canım evdeysen kafanı dağıtacak birşeyler yap depresyondan kurtul :)

Oyyy canım yaa neden öylesin ki :44:
İyi güzel hallere odaklan elhamdülillah Rabbim sağlığımızı bizden almasııınn

Ovvvvv fıstıklar ne güzel muhabbet etmişsiniz ben yokken karapisso hiç eksik kalırmııı
Boyum1.68 kilo 56 57 arası değişiyooor
eşim nişanlıyken çöp gibiydi yüzüğü taktı bi rahatlama geldi Mübareğimeeeeeeee
Kilolar kilolarrr
Kızlarrr Elhamdülillah gayet iyiyimmmm
Bugün acayiip sancım vardı.
Kan sonucum negatif çıktı içim rahatladı dedim ne oluyor bu kadar sancılı olmazdı hiç.
İnşaallah Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder.
Bu arada artık her daim gelemeyeceğim derslerim başladı
Dua edin bize sizlerde dualarımdasınızzz

Son düzenleme:

ayşecim dün sana cevap yazarken eşim çıkageldi hadi kalk hemen çıkıyoruz dedi...
apartopar çıkmak zorunda kaldım canım yazımı tamamlayamamıştım tatlım sadece beğeni ile kaldı kusura bakma canım
bu 40 basmasını hiç duymamıştım canım
sıkıntı yapmıştır ama sana bayaa bir süre birşey yiyememişsin
ama 7 kilo da çok iyimiş valla
benimde tam tersi oldu yeyip yeyip çıkamayanlardan oldum ben
10 gün bıyunca tuvalete gidemedim
çatlıyorum sandım
öyle bir kasılmışım ki ilk gelin yemeğine gittiğimiz yerde rahatlayabildım
rabbim kimseleri sıkıntıları düşürmesin çok zor hepsi...
altından kalkamıyacağımız dermanı olmayan şeylerlede sınamsın bizleri çok zorrr
inşallahh canım istediğin gibi olur hamilelik boyunca yediğin herşey bebğine yarasın canım
hamile arkadaşlarımm hepinize rabbim kolaylık versin sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin inşallhh
bizede tez zamanda hamile kalmayı nasip etsinnn inşallahh

herkesee günaydınnn :)
dün öğleden sonra yine gelemedim :)
malum bugün sevgililer günü
onun için dün eşim erken geldi ve sevgililer günü alışverişine gittik
hediyeler aldık birbirimize keyifli bir gün oldu benim için

dün ilk ovu testimi yaptım 12. günümdü dün
çizgi yok denilecek kadarrrr inceeee mi inceee
sanırım bu ay geç yumurtlcam
inşallah testlerim yeterli olur

hepinizinn sevgililer gününü kutluyorumm canlarımmm
rabbim bizlerii yuvamızda her daim mutlu ve sağlıklı kılsın inşallahhh
hergünümüz sevgililer günü tadında geçsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…