Bol bebiş topiği

günaydın canım nasılsın sevenlerin sevilenlerin günü kutlu olsun. teste başlamışsın umarım yeter birdaha kullanmana gerek kalmza bugun tatilmi orda yoksa sadece yarın mı canım ?

günaydın canım nasılsın sevenlerin sevilenlerin günü kutlu olsun. teste başlamışsın umarım yeter birdaha kullanmana gerek kalmza bugun tatilmi orda yoksa sadece yarın mı canım ?

günaydın melekçim
iyiyim tatlım sağolasın,
sen nasılsın?
resmi yerler tatil canım perşembe cuma
ama eşimin sadece cuma tatili var
bunda şükür :)
bazı şantiyelerde hiç tatil olmuyor
o zaman çok zor oluyor....
evet canım başladım hayırlısıyla
sağolasın tatlım inşallah yeter valla...,
sende ne var ne yok canım dünden beri...

olsun yinede birgününüz tamamen sizin. ben de iyiyim canım mesaiye başldık yine . misafirlerim gelecek yarın bir haftalığına. dün temizlik falan yaptım akşam eve gidince. yorgunum çook gündüz çalışınca akşamları da evde çalışıyoruz malesef temzilik çamaşır derken vakıt geçmiş geç uyudum. bu akşamda yemek yaparım :)

Herkese günaydın kızlarr...
Nasılsınız bakemmm...
Ben 2 gündür çok gergin ve stresliyim. Niye böyleyim bilmiyorum. Sesime ses değse çığlık oluyor. Eşimi çok kırıyorum. Adamcağız sürekli alttan alıyor.Ama ben birden bağırıp çağırıyorum. Hemen pişman olup gönlünü alıyorum ama bu duruma çok üzülüyorum.
Dün yemek yapma ben gelince yapayım sen dinlen dedi. Yat uyu iş güç yapma dedi. Akşam geldi iş sonrası yemek yaptı. Hiçbişey yapasım yok. nasıl kurtulcam ben bu durumdan?

günaydın canım şu bebek işi bizi strese sokuyor sanırım ister istemez duygularımız değişiyor. etrafa sarıyorz. Aslında bilincindeyiz de iş işten geçtikten sonra aklımız başımıza gelıyor. sakın olmaya calış. farklı bir mesgale bulsan kendine olmaz mı hobi falan çalışıyormuydun bu arada canım

Aslında benim sıkıntımda şu hobi olayı. Evet çalışıyorum öğleden sonralarım boş. Ben yıllarca çok hızlı bir tempodaydım. Halk oyunları,tiyatro, radyo dj, gönüllü palyaçoluk, gönüllü projeleri aynı zamanda iş hayatı vs.. bütün bunlar aynı anda hayatımdaydı. sabah 7 de evden çıkar gece 11-12 de anca gelirdim. çok kalabalık bi arkadaş ortamım vardı.
ve evlendiğimden beri farklı bir şehirdeyim. Burası birde çok küçük bir ilçe. hiçbir sosyal aktivitem yok. ve daha arkdaş ortamımda yok... bunalıma girdim galiba

Günaydınnn kızlar...Çok uykum varrrr çok yorgunum offffffffff ne zaman bitecek bu işkence yaaaaaaaaaa
Cevoocum cnm çok güzel ateşin hadiii hayırlısı ile gelecek bebişin inşallah...

Günaydınnn kızlar...Çok uykum varrrr çok yorgunum offffffffff ne zaman bitecek bu işkence yaaaaaaaaaa
Cevoocum cnm çok güzel ateşin hadiii hayırlısı ile gelecek bebişin inşallah...

gunaydın
Ayy tatlim ne guzel yaaa,inşallah gelir canım eşimlede sabh yolda konusuyorduk son 5 gun kaldı bakalım nasıl gidicek ateşim...

Canımcım biz varız burada. Sen eski koşturmacalı günleri özlemişsin. Anlıyorum. Sakinliğe de alışırsın inşallh.Hem hamiş olursan zaten her daim uykulu oluyorsun. parmağını kaldırcak dermanın olmuyor ve bu durum benim canımı çok sıkıyooooorrrrrrr
Çok gerginim kızlar bugün..... Affedin beni....

çok zor bir durum senin bunalıma girmen normal öyle bir hayattan sonra boşluğa düşmüş gibi olur insan. bilemıyorum kı canım ne tavsiye edeyım benimde arada öyle anlarım olur. ben de yok kanaviçe yapayım örgü öreyim. bişeyler yapayım derim. el becerileri falan. en iyi gelebilecek şey arkadaş ortamı benımde burda pek arkadaşım yok az öz. idare ediyorum. ama herkeste oluyor ara ara bu tür şeyler. umarım en kısa sürede atlatırsın bu durumu canım bu arada bebiş gelınce herşey geçer

Son düzenleme:

sağol canım benim. Çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız. monoton hayatı sevmem ve aylardır monoton bir hayattayım. birde ben yay burcuyum. gezip tozmazsa ölürüz:) eski çılgınlıklarımı kaçıp kaçıptek başıma şehir şehir dolaşmalarımı özledim..

inşallah canım benim.. sık sık kitap okuyorum.. dualar ediyorum.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Ben de yay burcuyum 24 kasım ben.. Çok severim gezmeyi ben de. Kapalı kalınca evde ruhum daralıyor sanki. Bir de şu uyku hali. Ben de depresyona girdimmmm

Ben de yay burcuyum 24 kasım ben.. Çok severim gezmeyi ben de. Kapalı kalınca evde ruhum daralıyor sanki. Bir de şu uyku hali. Ben de depresyona girdimmmm

ben de çok evcimenim :):):) gezmeyi de severim ama evde de çok iyi vakıt geçiririm sıkılınca gezmek 2. sırada yer alır alışverişi çok severdim önceden ama şişko olunca sevmıyorum eskisi kadar çünkü hiçbirşey yakıştıramıyorum kendime bu da keseye yaradı tabi :)

Kızlaaaaaaaaaaar,
Bugün tüm dileğim aşk meyvelerimizin bi an önce bize kavuşması...
Gününüz kutlu olsun, aşk meleklerim...

Ayyy melek çok teşekkürler çok iyi geldi sabah sabah biraz güldüm. Süperler yaaa...Kendime geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…