Bol bebiş topiği

öyle tatlım hamdolsun
ne güzell yaa bende özledim misafiri valla
gelsinler kalsınlar yiyelim gülelim eğlenelim
sonra biz gidelim :)
akşam telaş var desene :)
ne yemekler yapıcan bakalım
hamarat gelin

hoşgeldin tatlım
kıyamam sana yaa haklısın insan bir an geliyor daralıyor gözü hiçbirşey görmüyor
hepimize oluyor canım böyle şeyler
allahtan eşlerimiz anlayışlı biz alttan alıyorlar yeri geldiğinde
sağolsunlar
bak seni çok seven sana destek olan yardımcı olan bir eşin var
sonuçta izmir gibi şehirden küçük bir yere gitmişssin canım benim
benim kuzenimde evlenince antalyaya gitti ki antalya biliyorsunuz tursitlik bir yer cıvıvl cıvıldır
orda daralıyor küçükçük geliyor bana burası diyor
bence sende izmiri özlüyorsun
tayin isteme şansınız yokmu tatlım
sonuçta eşinde bankacıymış
benim bir arkadaşım eşini aldırmıştı izmire o da bankacıydı
çok daha rahat edersiniz tatlım
birde rahatlamanın en iyi yolu dualardr beni çok sakinleştirir
kendini mutlu edecek şeyler yap mesela çikolata ye akşam bi avm yap kendine bişiler al moralin düzelir
yani benim hemen düzelir alışveriş yapınca

Günaydınnn kızlar...Çok uykum varrrr çok yorgunum offffffffff ne zaman bitecek bu işkence yaaaaaaaaaa
Cevoocum cnm çok güzel ateşin hadiii hayırlısı ile gelecek bebişin inşallah...

günaydınnn cevocummmm
hamişş annee senii
ne çok uyku yaptı bu bebiş sanaa :)
kıyamam ben ona gelince ısıralım totosundan
bulantıların nasıl daha iyimisin canım?

Kızlaaaaaaaaaaar,
Bugün tüm dileğim aşk meyvelerimizin bi an önce bize kavuşması...
Gününüz kutlu olsun, aşk meleklerim...

hoşgeldin tatlımm
ne güzel bir dilek bu böyle
aminn canımm aminnn inşallahhh
seninde sevgililer günü kutlu olsun meleğin gelsin tez zamanda inşallahh

bende eskisi kadar sevmiyorum alışverişi. 36 bedenim gerçi yakıştırma problemim yokta yeni yerler görme isteğim ağır basıyo:)
ayrıca şu yakıştırma konusunda aman boşver canım ya... önce sen beğen kendini beğen.. her yaşın her kilonun ayrı tadı var bence...

Ben de yay burcuyum 24 kasım ben.. Çok severim gezmeyi ben de. Kapalı kalınca evde ruhum daralıyor sanki. Bir de şu uyku hali. Ben de depresyona girdimmmm

evet bende öyleyim.. evde kalınca uykuya ya da kitaba dergiye vuruyorum kendimi...

:))) Allahım gönlünüze göre versin cinsiyetini inşallah.Bende sürekli ekşi yiyorum ama kız diyen 1 kişi var daha Herkez senin oğlun olacak gibi diyor.İnşallah oğlum olur.Benimde 2-3 gündür karnım şiş.Gaz çok fazla yok neden bilemedim.Baya şişti.Hayırlısı artık

Hoşgeldin kuzum.Ben hiç hatırlamıyorum değerlerimi.O dediğine de baktılarmı onu da bilmiyorum aslında:26:
Bence korunmana gerek yok o değerle hamile kalan varsa sende kalabilirsin.Tehlikeli bişey olsa doktor ara verin derdi.Diyet de yap derim ben.Hamile kalmanda diyetin bi sorun olacağını sanmıyorum.Hamile kalınca bırakırsın diyetini.Sıkma canını.Olumsuz bişey yok...

Kuzum benim.Nasıl da bunalmışsın sen.Belirtiler adetle aynı zaten.Takma kafana sen belirtileri.Depresyon içinde iyi bi uğraş bul derim.Boş kaldıkça bunalırsın

Olsun canım benim.Ne olacak sanki.Bende bi daha giremedim zaten dün yoğunluktan.
Seninki de kötü olmuş yaa.Allah kimseyi darda bırakmasın wc konusunda

Aynı benAllah onlardan razı olsun alttan alıp kahrımızı çekiyorlar valla.

ayyy canım sana cevocum demişim özür tatlım ya :)
aklımda cevonun ateşi vardı onada yazacaktım
isim yanlış çıkmış soryyy

bu arada cevocum ateşin çok güzel maşallah canım inşallah hiç düşmez

Valla cnm ya sorma cevo da hamiş olacak inşallah İsmim Özlem. Belki daha kolay olur şirinim.
Bulantılarım sabahları fena canım ya. Gece uyanınca bile hissediyorum da derin derin nefes alıyorum düşünmemeye çalışıyorum.
Hele bir doğsun ben neler yapacak bu çocuğa gör bak Çekeceği var benden. Her yerini ısırcam
Neyse canımcım sen nasılsın?Dünkü test silik galiba. Daha erken zaten yumurtlama senin de geç olacak benim gibi.

öylee vallaa
sorma birde benim en büyük sıkıntılarımdır wc ve ayakkabı vurması ikisinede dayanamam

Estagfurullah şirinim olur mu öyle şey. Sen istediğini söyle ben anlarım Mesela kısaca Mahmut da diyebilirsin Ben alınmam öyle şeylere

sağol özlemcimm
tatlım yaa yakın olsak keşke gelip bende ısırsamm azıcıkk totosundannn
bintunun (kız evlat) gelecekk inşallahhh
kıyamam sana iş olmasa b kadar yormazda dimi
sabah işe geliyor olmak daha çok hassaslaştiryor uyusan çok hissetmessin bulantıları herhade
neyse az kaldı geçecek inşallahhh
evet canımm yaa sorma bu ay öyle olcak herhalde
geçen ay 14.kopkoyu olmuştu 15 de çatlamıştı yine öyle olur diye 12 sinde başladım ama geç oluşursa yumurta ovum yetmicek
kaçırmasak bari :18::18::18::18:
nasıl bir silik ama var yaa yok gibiii bişi daha hiç birşey oluşmamış
inşallah oluşur kız birde olmazsa?
belki bir ay oluyor belkide olmuyor?
bilmiyoruz ki
inşallahh öyle değildir

kızlar nasılsınız bakemm
KEVOOOK canım bolbol Estağfirullah çek. İnşaallah iyi olursun olumlu düşün bebişiniz gelincede kocişin sana yemekler yapar yormaz seni
CEVO inşaallah seninde MERVANURR unda ateşi bebişi müjdeler...
SSİRİNİM inşaallah yumurtan bu ay spoşu yakalar bırakmazzzzzzzzzzzz
Ben iyiyim Elhamdülillah
İki gün daha gelmesem beni unutacaksınızzz gibi hissettimm

Ayyy keşke dimi yaaa beraber işkence yapardık cani annneee olacam bennnn
Kardeşime öyle işkenceler yaptım ki Allahtan hatırlamıyor yoksa yanmıştım
Kesinlikle uyusam evde böyle olmam sabah çıkamıyorum yataktan. İnşallah geçecek canım sabır. İnşallah kız olur Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı olsun da.
Kuzucum inşallah kaçırmazsınız. İstersen arada atlarsın bir günü. Çok silik ya. ben de silik görmüştüm dedim herhalde yumurtlamıyorum acaip bozulmuştum. Hayırlısı olsun kuzum olacak inşallah bebişin gelecek bu ay.

ahaha cadıozy alemsin valla. ne diyem mahmut mu diyem repliği vardı ya çiçek abbas filminin o geldi aklıma
ben de hatırladım bak şimdi ama onu kastederek dememiştim ben....

Olur mu kuzum ya unutur muyuz hiç ??
Ben akşam senin tahlil sonucuna bakayım diye girdim ama tabi yine sızıp kalmışım. Orda burda uyuyakalıyorum. Oturduğum yerden uyuyup kalacağım. Canım benim hayırlısı olsun hem testin negatif çıkmış pozitif çıksaydı daha üzülürdü. Bunda dabir hayır vardır elbet.Rabbim herşyin hayırlısını versin.

kızlar eşim sağolsun bir çicek yaptırmış işyerime geldi şimdi ay utandım canım benım ya çok düşünceli hergeçen sene büyüyor boyutları geçen sene maviş güller göndermişti. bu sene saksıda kıpkırmızı çiçekler seneye de çelenk göndercek herhalde ay canım eşim. tekrar kutlarım sevgililer gününüzü arkadaşlar

benim tarafımdan tayin hakkım 3 yıl sonra canım. Onun için şuan tayin durumu yok. Yakınımızda avm yok. Osmaniyede var en yakın oda araçlar akşam 6 da bitiyo. rabbim hayırlısını versin. sende aynı durumdasın aslında. Hatta başka ülkedesin.

Kızlar Hepinize aşk dolu, sevgi dolu kocişlerinizle ve gelecek bebişlerinizle nice güzel 14 şubatlar geçirmeniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…