- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.261
kızlar nasılsınız bakemm
KEVOOOK canım bolbol Estağfirullah çek. İnşaallah iyi olursun olumlu düşün bebişiniz gelincede kocişin sana yemekler yapar yormaz seni
CEVO inşaallah seninde MERVANURR unda ateşi bebişi müjdeler...
SSİRİNİM inşaallah yumurtan bu ay spoşu yakalar bırakmazzzzzzzzzzzz
Ben iyiyim Elhamdülillah
İki gün daha gelmesem beni unutacaksınızzz gibi hissettimm
kızlar eşim sağolsun bir çicek yaptırmış işyerime geldi şimdi ay utandım canım benım ya çok düşünceli hergeçen sene büyüyor boyutları geçen sene maviş güller göndermişti. bu sene saksıda kıpkırmızı çiçekler seneye de çelenk göndercek herhalde ay canım eşim. tekrar kutlarım sevgililer gününüzü arkadaşlar
canım benim teşekkür ederim. elimden geldikçe dua ediyorum. Allah kabul etsin yıllardır namazlarımı da kılarım. İnşallah geçecek..
canım ne mutlusana. rabbim sonuna kadar huzurla mutlulukla götürsün inşallah. biz eşimle hiç 14 şubat kutlamayız. diğer özel günleri dolu dolu geçiririz ama 14 şubatı sevmiyoruz:) ama biraz önce bizimki de bana harika uzun uzadıya mesaj göndermiş. okuyunca gözlerim doldu.. seviyorum ben bu adamı ya.. hatta aşığım:)
Olur mu kuzum ya unutur muyuz hiç ??
Ben akşam senin tahlil sonucuna bakayım diye girdim ama tabi yine sızıp kalmışım. Orda burda uyuyakalıyorum. Oturduğum yerden uyuyup kalacağım. Canım benim hayırlısı olsun hem testin negatif çıkmış pozitif çıksaydı daha üzülürdü. Bunda dabir hayır vardır elbet.Rabbim herşyin hayırlısını versin.
Ayy cnm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Hayirli bir evlat versin sanaa. Bnm gibi bebis aski ile yananlarada nasip etsin
Hoşgeldin kuzum.Ben hiç hatırlamıyorum değerlerimi.O dediğine de baktılarmı onu da bilmiyorum aslında:26:
Bence korunmana gerek yok o değerle hamile kalan varsa sende kalabilirsin.Tehlikeli bişey olsa doktor ara verin derdi.Diyet de yap derim ben.Hamile kalmanda diyetin bi sorun olacağını sanmıyorum.Hamile kalınca bırakırsın diyetini.Sıkma canını.Olumsuz bişey yok...
amin canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla önce göbişine sonra kollarına alırsın,sabredeceksın umudunu kaybetme benımde 6 yıldan sonra kavuşucam ınşallah...
kızlar nasılsınız bakemm
KEVOOOK canım bolbol Estağfirullah çek. İnşaallah iyi olursun olumlu düşün bebişiniz gelincede kocişin sana yemekler yapar yormaz seni
CEVO inşaallah seninde MERVANURR unda ateşi bebişi müjdeler...
SSİRİNİM inşaallah yumurtan bu ay spoşu yakalar bırakmazzzzzzzzzzzz
Ben iyiyim Elhamdülillah
İki gün daha gelmesem beni unutacaksınızzz gibi hissettimm
Allah annesiz,babasız,kardeşsiz,evlatsız ve eşsiz günler göstermesin.yemişim 14 şubatı:)
nasılsınız bakalım:)
ben dün yakaldım ovu testinde koyu çizgiyi
akıntımda yumurta akı kıvamında
bizde değerlendirdik hemen:)
allahım izin verirse olucak bu ay inşallah:)
sizde ne var ne yok?
Allah annesiz,babasız,kardeşsiz,evlatsız ve eşsiz günler göstermesin.yemişim 14 şubatı:)
nasılsınız bakalım:)
ben dün yakaldım ovu testinde koyu çizgiyi
akıntımda yumurta akı kıvamında
bizde değerlendirdik hemen:)
allahım izin verirse olucak bu ay inşallah:)
sizde ne var ne yok?
inşallah canım koyu çizgiyi yakalayanlar ümidimizsiniz. Topik şenlensin bebişlerle .ben koyu çizgiyi kaçırdım da
ovu testinde yakaladığın gibi gebelik testindede yakalarsın inşallah koyu kırmızı çizgiyi..bende beklemedeyim..
merhabalar bılgısı olanlar yardımcı olmanızı rıca ederım. 16 subat reglı olmam gerekıyor fakat hıcbır belırtı yok. Ovulasyon testı erken gebelık testı gorevıde yapar dıye okumustum bu sıtede bır saat once ovu. testı yaptım bırıncı cızgı koyu ıkıncısı ıse ne sılık ne de koyu bır anlam veremedım
hay ağzına sağlık
allah razı olsun mavenurrrr
inşallah tek dileğim o dün testi yaptığımda ah allahım bu gebelik testi olsa dedim
allahın izniyle bekliyorum:)
benim tuhaf yumurtlamam bir ay içinde 2 kere oluyormuş doktor öyle söyledi
bu ikincsi ilki adetten hemen sonra oldu ay bilmiyorum tutsunda hangisi tutarsa
ama doktor bana dediki 20.günden sonra hemen bırakıyorsunuz hem takibi hem testleri olabiliyo bazı kadınlarda dedi
küçük bi bilgi belki işinize yarar diye söyledim
merhabalar bılgısı olanlar yardımcı olmanızı rıca ederım. 16 subat reglı olmam gerekıyor fakat hıcbır belırtı yok. Ovulasyon testı erken gebelık testı gorevıde yapar dıye okumustum bu sıtede bır saat once ovu. testı yaptım bırıncı cızgı koyu ıkıncısı ıse ne sılık ne de koyu bır anlam veremedım
dilarakohen eğer test boşsa yani kontrol çizgisi dışında bir şey yoksa bozuk olmasın test
benim bilgim yok arkadaşım..arkadaşlar yardımcı olacaktır sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?