Bol bebiş topiği

canım benim teşekkür ederim. elimden geldikçe dua ediyorum. Allah kabul etsin yıllardır namazlarımı da kılarım. İnşallah geçecek..

canım ne mutlusana. rabbim sonuna kadar huzurla mutlulukla götürsün inşallah. biz eşimle hiç 14 şubat kutlamayız. diğer özel günleri dolu dolu geçiririz ama 14 şubatı sevmiyoruz:) ama biraz önce bizimki de bana harika uzun uzadıya mesaj göndermiş. okuyunca gözlerim doldu.. seviyorum ben bu adamı ya.. hatta aşığım:)

amin canım hepimizin mutlu sevgi dolu yuvaları olsun aslında bu günler KAPİTALİZMİN YALANLARI hediyeleşmeyelim diyorum masraf olmasın diyorum ben hiç birşey almadım mesela. ama eşim çiçek göndermeden duramamış sağolsun. bende ona güzel bi yemek hazırlarım akşama :)

Sağol canım benimm
Aynen negatifi duyunca sevindim zatennn..
Karnımda sanki pıtpıt diye bişiler attıyordu dün gecete kadar korktum dedim acaba bebişmi düşüyor
negatifi duyunca ragatladım yaa
İnşaallah hayırlı zaman gelince veriri Rabbim sıkıntı yoooooook

sağol ayşecim. bugün doktora gittim. doktor da beni rahatlattı. oranın böyle olması sizin şeker hastası olduğunuz veya riskli bir durum teşkil ettiği anlamına gelmez dedi. ama emin olmak ve aklımızda bir şey kalmaması için yarın tokluk şeker oranını ölçelim dedi. bi rahatladım bi rahatladım. sonra da kendimden utandım. hemen panik yapıp allah'a şükretmiyorsun ufak şeyleri takıyorsun diye kendime kızdım. inşallah bişey çıkmaz kızlar ve denemelere devam ederim

amin canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla önce göbişine sonra kollarına alırsın,sabredeceksın umudunu kaybetme benımde 6 yıldan sonra kavuşucam ınşallah...

inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız. 6 yıl olmamasının tıbbi bir nedeni var mıydı? yoksa nasip 6 yıl sonrasınamıymış?

seni unuturmuyuz canım aaaa..bu arada bugün ateşim 36.6 ve 36.7 çıktı..yarın evde test yapsam varsa çıkarmı diye düşünüyorum..gögüslerim çok ağrıyor..

az önce annemle konuştuk..bir tanıdığımız vardı..kadının 4 yıldır çocuğu olmuyormuş..hiçbir sorunları olmadığı halde..onlarda tüp bebeğe karar vermişler tabi..kadın üşütmüş mide bulantısı filan bayağı kötü olmuş..hastaneye götürmüşler hemen..yavrucuğu sürpriz yapmış annesine..4 yıl sonra beklenmediği anda çıkmış ortaya..darısı bize

Allah annesiz,babasız,kardeşsiz,evlatsız ve eşsiz günler göstermesin.yemişim 14 şubatı:)

nasılsınız bakalım:)

ben dün yakaldım ovu testinde koyu çizgiyi
akıntımda yumurta akı kıvamında
bizde değerlendirdik hemen:)

allahım izin verirse olucak bu ay inşallah:)

sizde ne var ne yok?

inşallah canım koyu çizgiyi yakalayanlar ümidimizsiniz. topik şenlensin bebişlerle .ben koyu çizgiyi kaçırdım da

ovu testinde yakaladığın gibi gebelik testindede yakalarsın inşallah koyu kırmızı çizgiyi..bende beklemedeyim..

merhabalar bılgısı olanlar yardımcı olmanızı rıca ederım. 16 subat reglı olmam gerekıyor fakat hıcbır belırtı yok. Ovulasyon testı erken gebelık testı gorevıde yapar dıye okumustum bu sıtede bır saat once ovu. testı yaptım bırıncı cızgı koyu ıkıncısı ıse ne sılık ne de koyu bır anlam veremedım

inşallah canım koyu çizgiyi yakalayanlar ümidimizsiniz. Topik şenlensin bebişlerle .ben koyu çizgiyi kaçırdım da

benim tuhaf yumurtlamam bir ay içinde 2 kere oluyormuş doktor öyle söyledi

bu ikincsi ilki adetten hemen sonra oldu ay bilmiyorum tutsunda hangisi tutarsa

ama doktor bana dediki 20.günden sonra hemen bırakıyorsunuz hem takibi hem testleri olabiliyo bazı kadınlarda dedi

küçük bi bilgi belki işinize yarar diye söyledim

benim bilgim yok arkadaşım..arkadaşlar yardımcı olacaktır sana..

hay ağzına sağlık
allah razı olsun mavenurrrr

inşallah tek dileğim o dün testi yaptığımda ah allahım bu gebelik testi olsa dedim

allahın izniyle bekliyorum:)

dua niyetine geçer inşallah arkadaşım...çalışmaları aksatmayın..kafanı da rahat tut inşallah nasibide varsa olacaktır..yavrunun kokusunu içine çekeceksin inşallah

ne güzel ya başkaları hiç yumurtlamazken. maşallah canım ben de geçen reglimin 11. günüydü yanılmıyorsam untuum şimdi hangi gün? koyu çizgi çıktı değerlendirdik sonra sili çıktı dünden önceki günde yine koyu çizgi çıktı ama kopkoyu diğer çzigden de koyu ama değerlendiremedik diğeri de koyuydu bnm de kafam karıştı hangisi acaba yumurtlama günü die. bilmıyorum bakalım birdahakı aya iyice dikkat edicem

dilarakohen eğer test boşsa yani kontrol çizgisi dışında bir şey yoksa bozuk olmasın test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…