- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.281
merhabalar test bozuk değil ilk çizgi koyu ikincisi silikte değil nette değil arası
Valla ben de duydum ama onu bence en doğrusunu gebelik testi verecektir sana.. Hayırlısı ile inşallah bebişin seninledir. Eğer yumurtlamandan 12 gün geçtiyse gebelik testinde silik de olsa çıkar.
Tesekkurler bugun hem gebelık hemde ovulasyon testını aynı anda yaptım gebelık negatıf ıken ovu. pozıtıf ıdı benımde kafam karıstı reglıme de ıkı gun var acele edıp tahlıl yaptırıp sonra olumsuz olması benı uzecegınden sakince beklıyorum =/
kızlar napıosunz?
Bugun herkez yogun sanırım
Belki yumurtlama gerçekleşiyordur. Gerçi yumurtlamada ikinci çizginin koyu çıkması lazım. Bu ay yumurtlamanı tespit edebildin mi?Ben de mesela adet bir hafta kala yumurtladım. Adetten bir gün önceki ilişkiyle gebe kalanı duydum.
ıkı gun sonra reglı olacagım yumurtladıgım ıhtımalı de olabılır 13.17. yumurtladım bugun 23 gun
ne güzel ya başkaları hiç yumurtlamazken. Maşallah canımBen de geçen reglimin 11. Günüydü yanılmıyorsam untuum şimdi hangi gün? Koyu çizgi çıktı değerlendirdik sonra sili çıktı dünden önceki günde yine koyu çizgi çıktı ama kopkoyu diğer çzigden de koyu ama değerlendiremedik diğeri de koyuydu bnm de kafam karıştı hangisi acaba yumurtlama günü die. Bilmıyorum bakalım birdahakı aya iyice dikkat edicem
Belki yumurtlama gerçekleşiyordur. Gerçi yumurtlamada ikinci çizginin koyu çıkması lazım. Bu ay yumurtlamanı tespit edebildin mi?Ben de mesela adet bir hafta kala yumurtladım. Adetten bir gün önceki ilişkiyle gebe kalanı duydum.
ıkı gun sonra reglı olacagım yumurtladıgım ıhtımalı de olabılır 13.17. yumurtladım bugun 23 gun
iki kere de yumurtluyor olabilirsin. Roter yazmıştı doktor söylemiş onada. Bilmiyorum ama epey de olmuş yumurtlama geçeli. Hayırlısı olsun cnm Rabbim isteyenlerin hepsinin yüzünü güldürsün.
SEN O İLİŞKİDEN SONRA HAMİLE KALDINMI
GEÇEN AYDA BENDE ÖYLE OLDU ADETİME 3 GÜN VARDI YUMURTLAMAM OLDU ÇALIŞMA OLDU AMA BEN ADET GÖRDÜM YİNEDE
OLSAYDI ADET OLMAZDIM DİMİ:)
AY UMUT İŞTE:)
canım bendedun akşam oldu batma bıraz ama bugun ne batma ne kasık agrısı durdu herşey
bi anlam veremedim
Canım benim bende her zaman batmayı yaşamıyorum. O her zaman olmuyor ara ara bazı günler kasıklarım sızlıyor sadece ama her gün değil. Belkide rahime yerleşti artık. Tüplerden indi rahime. Sabırla bekliycez inşallah bu ay tutunacakk.. Benim göğüslerim acımıştı adete bir iki gün kala. Normalde acımazdı. Gerçi Ayşede de olmadı değişiyor cnm. Belirtilere fazla takma.
Kizlar diyelim ki bu ay sag yumurtaligindan yumurtlama olan birinin bebegin sag ya da sol tarafa yapismasi esit olasilik mi? yoksa sagdan yumurtlayan saga mi yapisir?
benim yumurtlama soldu mesela yumurtlama bitti ama agriyor ne is anlamadim adette adet sancisi oluyor, adet bitiyor 1 hafta sonra yine sanci basliyor diger adete kadar yani nerdeyse 1 hafta sancisiz geciyor gaz birikmesi gibi basinc da oluyor muayenede bir sey cikmadi ilginc
Canım aslında batma olmadıgı için biraz uzuldm olmadı mı dıye,ama ateşim iyi gdyor bakalım nolcak.İnşallah dediğin gibidir kuzucum.
bende normalde goguslerimde fala bi şey olmaz belm agrır oda daha yok,belirti aramıyrm pek.
Sadece ateşm yuksek ya umutla beklıyrm eyer duşerse olmadı demk dimi?
Canım benm ayşe de üzülmüştü ateşim düştü olmadı galiba filan demişti ama maşallah hamile. Ateş olayını çok fazla bilmiyorum çünkü ben de ölçmüştüm bir ara. Sadece hasta olacağım gün düşüyordu ve ben 36,7 ile adet görüyorum. Yüksek bir rakam. Herkesin değişiyormuş. Batma olayına fazla takılma. Ayşede hiç belirti yoktu mesela. Sen elinden geleni yaptın artık gerisi Allaha kalmış. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Evt haklısın canım,inşallah olmuştur bakalım hayırlısı olsun bu ay umitlıyım
amin canım cumlemizin,kız uykun acıldı mı?
Evt haklısın canım,inşallah olmuştur bakalım hayırlısı olsun bu ay umitlıyım
amin canım cumlemizin,kız uykun acıldı mı?
cevocum bu ay bende senden ümitliyim inşallah hamiş haberini alırız..
özlemcim sende gögüs ağrısı olmuştu..adet olacağın zamanda oluyormuydu yoksa hamilelik belirtisi olarak ma ağrı oldu?
benim tuhaf yumurtlamam bir ay içinde 2 kere oluyormuş doktor öyle söyledi
bu ikincsi ilki adetten hemen sonra oldu ay bilmiyorum tutsunda hangisi tutarsa
ama doktor bana dediki 20.günden sonra hemen bırakıyorsunuz hem takibi hem testleri olabiliyo bazı kadınlarda dedi
küçük bi bilgi belki işinize yarar diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?