Bol bebiş topiği

Valla ben de duydum ama onu bence en doğrusunu gebelik testi verecektir sana.. Hayırlısı ile inşallah bebişin seninledir. Eğer yumurtlamandan 12 gün geçtiyse gebelik testinde silik de olsa çıkar.

Tesekkurler bugun hem gebelık hemde ovulasyon testını aynı anda yaptım gebelık negatıf ıken ovu. pozıtıf ıdı benımde kafam karıstı reglıme de ıkı gun var acele edıp tahlıl yaptırıp sonra olumsuz olması benı uzecegınden sakince beklıyorum =/

Belki yumurtlama gerçekleşiyordur. Gerçi yumurtlamada ikinci çizginin koyu çıkması lazım. Bu ay yumurtlamanı tespit edebildin mi?Ben de mesela adet bir hafta kala yumurtladım. Adetten bir gün önceki ilişkiyle gebe kalanı duydum.

kızlar napıosunz?
Bugun herkez yogun sanırım

Benim sakin bugün cnm. Neler yapıyorsun?Nasılsın?BAtmalar devam ediyor mu?

belli olmuyor yani illaki 14. Gün yumurtlamıyorsun

sürekli takip et ben akıntımdam anlıyorum elle kontrol ediyorum

inşallah allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz

son 9 benim:) bugünü saymazsak

canım bendedun akşam oldu batma bıraz ama bugun ne batma ne kasık agrısı durdu herşey
bi anlam veremedim

Canım benim bende her zaman batmayı yaşamıyorum. O her zaman olmuyor ara ara bazı günler kasıklarım sızlıyor sadece ama her gün değil. Belkide rahime yerleşti artık. Tüplerden indi rahime. Sabırla bekliycez inşallah bu ay tutunacakk.. Benim göğüslerim acımıştı adete bir iki gün kala. Normalde acımazdı. Gerçi Ayşede de olmadı değişiyor cnm. Belirtilere fazla takma.

Kizlar diyelim ki bu ay sag yumurtaligindan yumurtlama olan birinin bebegin sag ya da sol tarafa yapismasi esit olasilik mi? yoksa sagdan yumurtlayan saga mi yapisir?

benim yumurtlama soldu mesela yumurtlama bitti ama agriyor ne is anlamadim adette adet sancisi oluyor, adet bitiyor 1 hafta sonra yine sanci basliyor diger adete kadar yani nerdeyse 1 hafta sancisiz geciyor gaz birikmesi gibi basinc da oluyor muayenede bir sey cikmadi ilginc

Canım aslında batma olmadıgı için biraz uzuldm olmadı mı dıye,ama ateşim iyi gdyor bakalım nolcak.İnşallah dediğin gibidir kuzucum.
bende normalde goguslerimde fala bi şey olmaz belm agrır oda daha yok,belirti aramıyrm pek.
Sadece ateşm yuksek ya umutla beklıyrm eyer duşerse olmadı demk dimi?

BTÇ kürü filan yapıyor musun?O bende mesela çok fazla ağrı yapmıştı. Yumurtladığımı hissediyordum resmen. Ve geç yumurtlamaya sebep oluyor. Yani yumurtlama süresi uzuyor.
Yumurta oluştuktan sonra tüplere salınır spermle burada karşılaşır burada döllenme olur. Yani ne tarafsa o taraf. Daha sonra tüplerde 3 gün kadar kalır oradan rahime geçer döllenen yumurta. Üç gün de rahime tutunması sürüyor diye biliyorum okuduğum kadarıyla internetten....

Canım benm ayşe de üzülmüştü ateşim düştü olmadı galiba filan demişti ama maşallah hamile. Ateş olayını çok fazla bilmiyorum çünkü ben de ölçmüştüm bir ara. Sadece hasta olacağım gün düşüyordu ve ben 36,7 ile adet görüyorum. Yüksek bir rakam. Herkesin değişiyormuş. Batma olayına fazla takılma. Ayşede hiç belirti yoktu mesela. Sen elinden geleni yaptın artık gerisi Allaha kalmış. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Evt haklısın canım,inşallah olmuştur bakalım hayırlısı olsun bu ay umitlıyım
amin canım cumlemizin,kız uykun acıldı mı?

senceeeeeeeeeee???? yok ya bugün böyle kendimden nefret ettim artık yaaaaa çok sıkıldımmmmmmmmmmmm....
Ben bu halllere düşecek insan mıydım yaaa?Nasıl kıpır kıpır enerjiktim. Valla inan dakikaları sayıyorum akşam olsa da eve gitsem diye...
Kafam kalkmıyor.Hiç bir şeyden mutlu olamıyorum böyle ot gibiyim vakit geçsede bitse mesai diyorum.
Bana bir dokun bin ah işit. Boşver beniiii senin de moralini bozmayayım...

cevocum bu ay bende senden ümitliyim inşallah hamiş haberini alırız..

özlemcim sende gögüs ağrısı olmuştu..adet olacağın zamanda oluyormuydu yoksa hamilelik belirtisi olarak ma ağrı oldu?

cevocum bu ay bende senden ümitliyim inşallah hamiş haberini alırız..

özlemcim sende gögüs ağrısı olmuştu..adet olacağın zamanda oluyormuydu yoksa hamilelik belirtisi olarak ma ağrı oldu?

Yok canım olmazdı hafif yumurtlama dönemimde hassaslaşırdı ama normalde adetten önce olmazdı. İlk defa oldu ve hamiş çıktım. Dokunamıyordum acıyordu.

tevafuk.. ben de bugün bir arkadaştan duydum.. dört yıldır bekliyordu o da.. adet biter bitmez olmuş ve hamile kaldı.. o kadar boşuna beklemişim diyor.. bence adet bitiminde de deneyin arkadaşlar..

bugün öğrendiğim bir bilgiyi daha aktarmak istiyorum sizlere canlar..
objeye bakarak dua etmek önemliymiş. Hz Meryem'in annesi Hanne anne kuzu ve yavrusuna bakarak, başka bir zaman da çiçeğe bakarak dua etmiş. Kuranı kerimde de geçiyor bu. Bir arkadaş da buna dayanarak bebek patiği almış kendine ve evde sürekli görebileceği bir yere koymuş, ona bakarak dua etmiş. Şimdi hamile dört yıldan sonra.. Her şey sebep, denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…