- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.301
Yok canım olmazdı hafif yumurtlama dönemimde hassaslaşırdı ama normalde adetten önce olmazdı. İlk defa oldu ve hamiş çıktım. Dokunamıyordum acıyordu.
benim yumurtlama döneminde bile olmazdı ama bu ay dokunamıyorum..ümitlenmekte istemiyorum ama yarına kadar olmazsam evde test yapayım diyorum..bugün ateşim 36.6 ve 36.7 çıktı..inşallah bebeğim bu ay benimledir..kasık batmalarımda bugün olmadı..iğne batar gibi kaburga altlarıma kadar batma oluyor ama anlık hemen geçiyor..normal adet sancısı gibi değil..hamişler bize dua etsinde kırmızı çizgileri görelim..ben silik çizgiyede razıyım
senceeeeeeeeeee???? yok ya bugün böyle kendimden nefret ettim artık yaaaaa çok sıkıldımmmmmmmmmmmm....
Ben bu halllere düşecek insan mıydım yaaa?Nasıl kıpır kıpır enerjiktim. Valla inan dakikaları sayıyorum akşam olsa da eve gitsem diye...
Kafam kalkmıyor.Hiç bir şeyden mutlu olamıyorum böyle ot gibiyim vakit geçsede bitse mesai diyorum.
Bana bir dokun bin ah işit. Boşver beniiii senin de moralini bozmayayım...
cevocum bu ay bende senden ümitliyim inşallah hamiş haberini alırız..
özlemcim sende gögüs ağrısı olmuştu..adet olacağın zamanda oluyormuydu yoksa hamilelik belirtisi olarak ma ağrı oldu?
O çok net bilgi veren bi durum değil diye biliyorum ben.Hem ikinci çizginin silik olması negatif demektir.Yani ovulasyon testinin pozitif sayılması için ikisininde koyu olması gerekiyor.Kiminde tutuyor kiminde tutmuyor bu durum..merhabalar bılgısı olanlar yardımcı olmanızı rıca ederım. 16 subat reglı olmam gerekıyor fakat hıcbır belırtı yok. Ovulasyon testı erken gebelık testı gorevıde yapar dıye okumustum bu sıtede bır saat once ovu. testı yaptım bırıncı cızgı koyu ıkıncısı ıse ne sılık ne de koyu bır anlam veremedım
Anam ağladı valla 2 gündür.Allah'tan bulantı falan yok.Bazen unutup hızlı kalkıp oturuyorum koltuğa başım bir dönüyor sorma.Akşam anamın dizinde yatayım birazkızlar napıosunz?
Bugun herkez yogun sanırım
Benim yumurtlama dönemimde iki tarafta da ağrı olmuştu.Battan sonra sağda batmalar başladı.Ama ultrasonda dikkatimi çekti bebeğim solda.Bende anlayamadım yermi değiştirdi döllenince diye.Kizlar diyelim ki bu ay sag yumurtaligindan yumurtlama olan birinin bebegin sag ya da sol tarafa yapismasi esit olasilik mi? yoksa sagdan yumurtlayan saga mi yapisir?
benim yumurtlama soldu mesela yumurtlama bitti ama agriyor ne is anlamadim adette adet sancisi oluyor, adet bitiyor 1 hafta sonra yine sanci basliyor diger adete kadar yani nerdeyse 1 hafta sancisiz geciyor gaz birikmesi gibi basinc da oluyor muayenede bir sey cikmadi ilginc
Hamiş Hamiş Hamişsenceeeeeeeeeee???? yok ya bugün böyle kendimden nefret ettim artık yaaaaa çok sıkıldımmmmmmmmmmmm....
Ben bu halllere düşecek insan mıydım yaaa?Nasıl kıpır kıpır enerjiktim. Valla inan dakikaları sayıyorum akşam olsa da eve gitsem diye...
Kafam kalkmıyor.Hiç bir şeyden mutlu olamıyorum böyle ot gibiyim vakit geçsede bitse mesai diyorum.
Bana bir dokun bin ah işit. Boşver beniiii senin de moralini bozmayayım...
bugün öğrendiğim bir bilgiyi daha aktarmak istiyorum sizlere canlar..
objeye bakarak dua etmek önemliymiş. Hz Meryem'in annesi Hanne anne kuzu ve yavrusuna bakarak, başka bir zaman da çiçeğe bakarak dua etmiş. Kuranı kerimde de geçiyor bu. Bir arkadaş da buna dayanarak bebek patiği almış kendine ve evde sürekli görebileceği bir yere koymuş, ona bakarak dua etmiş. Şimdi hamile dört yıldan sonra.. Her şey sebep, denemek lazım.
Kız kızarm bak oyle deme!ben ıyım sende ıyı ol bak bebğn var annesi onun uykusu var ondan oyle hissedyrsun kendini...
benim yumurtlama döneminde bile olmazdı ama bu ay dokunamıyorum..ümitlenmekte istemiyorum ama yarına kadar olmazsam evde test yapayım diyorum..bugün ateşim 36.6 ve 36.7 çıktı..inşallah bebeğim bu ay benimledir..kasık batmalarımda bugün olmadı..iğne batar gibi kaburga altlarıma kadar batma oluyor ama anlık hemen geçiyor..normal adet sancısı gibi değil..hamişler bize dua etsinde kırmızı çizgileri görelim..ben silik çizgiyede razıyım
O sıpa ordan biçıksın ben neler edecem ona. Isıracam poposunu hatta hep beraber ısıralım...
Hormonlardan oluyor herhalde cnm ya kendimi tanıyamıyorum bazen. Her zaman pozitif olan ben depresyonda gibiyim. Sıkılmış bunalmış hep yatmak isteyen biri oldum çıktım. Niye erkekler deee doğurmuyor yaaaaaaaaaaaaaaaa bütün çileyi biz çekiyoruzzzzzz
Peki cnm demiycem kendimi toparlıycam. Biraz dolanayım elimi yüzümü yıkayayım açılayım.
hoş geldin canım..lnşallah bu defa bebişin geliyordur..karapisso da bu sabah adet oldu..canım evdeysen kafanı dağıtacak birşeyler yap depresyondan kurtul :)
O çok net bilgi veren bi durum değil diye biliyorum ben.Hem ikinci çizginin silik olması negatif demektir.Yani ovulasyon testinin pozitif sayılması için ikisininde koyu olması gerekiyor.Kiminde tutuyor kiminde tutmuyor bu durum..
Anam ağladı valla 2 gündür.Allah'tan bulantı falan yok.Bazen unutup hızlı kalkıp oturuyorum koltuğa başım bir dönüyor sorma.Akşam anamın dizinde yatayım biraz
Benim yumurtlama dönemimde iki tarafta da ağrı olmuştu.Battan sonra sağda batmalar başladı.Ama ultrasonda dikkatimi çekti bebeğim solda.Bende anlayamadım yermi değiştirdi döllenince diye.
Hamiş Hamiş HamişBende pratik,tez canlı,titiz biriydim pasaklı uyuşuk oldum Tosbaa gibi yürüyorum yolda.Bi hızlı yürü de gör gününü diyor kuzum.Başımın dönmesinden etrafı görmüyorum o zaman.Sakin oldukça hafifler sıkıntılar.Otur sakin sakin.Yetiştiği kadar herşey.Ne takıyon kafaya stres falan.
Bende ekranımdaki ikizlere bakarak dua ederim hep.Doğru yapıyormuşum demekki
Bende doğuruncaya kadar ümit bitmeyecek sanırım.Doğumda bi daha bakın belki bi tane daha vardır içerde diyecem
5.ayında ikizini görenler varmış benimki de ümit işte.2 martta görüşmemiz var fasülyemizle.Belki çoğalmıştır
O sıpa ordan biçıksın ben neler edecem ona. Isıracam poposunu hatta hep beraber ısıralım...
Hormonlardan oluyor herhalde cnm ya kendimi tanıyamıyorum bazen. Her zaman pozitif olan ben depresyonda gibiyim. Sıkılmış bunalmış hep yatmak isteyen biri oldum çıktım. Niye erkekler deee doğurmuyor yaaaaaaaaaaaaaaaa bütün çileyi biz çekiyoruzzzzzz
Peki cnm demiycem kendimi toparlıycam. Biraz dolanayım elimi yüzümü yıkayayım açılayım.
Aslında benim sıkıntımda şu hobi olayı. Evet çalışıyorum öğleden sonralarım boş. Ben yıllarca çok hızlı bir tempodaydım. Halk oyunları,tiyatro, radyo dj, gönüllü palyaçoluk, gönüllü projeleri aynı zamanda iş hayatı vs.. bütün bunlar aynı anda hayatımdaydı. sabah 7 de evden çıkar gece 11-12 de anca gelirdim. çok kalabalık bi arkadaş ortamım vardı.
ve evlendiğimden beri farklı bir şehirdeyim. Burası birde çok küçük bir ilçe. hiçbir sosyal aktivitem yok. ve daha arkdaş ortamımda yok... bunalıma girdim galiba
Tam hamile psikolojisi...Erkeklerde doğursunlar falan
Kız sen kitap aldınmı hamilelikle ilgili.Alsana çok rahatlatır seni.Benim çok hoşuma gitti aldığım kitap.Bi göz at netten.Sipariş verirsin zaten hemen.
Ayşem gözüm açılmıyor yaaaa gün geçtikçe uykulu halim daha da artıyor. Arkadaşlar üç ay sonra geçer diyolar ama bilmiyorum. Ben de aynen tam tospa oldum ani hareket edemiyorum ki. Birazcık şöyle enerjim olsa yok yok yokkk. Ben işten çıkıpp eve gidip gece yarılarına kadar temizlik yapardım. yaa şimdi ev çöp ev oldu.Hiçbirşey yapasım gelmiyor depresyondayıımmmmmm
canım dikkat et kendine anı hareketlerden kacın hamilesın socunta bi daha ki kontrolun ne zaman?
Bulnatıların nasıl oldu?
Kız susssss...Bugünleri görmek için neler yapmadık hatırlasana.Silkelenmelerimizmi kaldı soğuk duşlarımızmı?Heray gözyaşı döktük olmadı yine diye.Şimdi sızlanma bakııım.Keşke olsunda bende uyuyum diyenler o kadar çokki dünyada.Allah başka sıkıntı vermesin.Sen enerji için ne yap biliyormusun? Yarım limonu sık bardağa,azcıkda sulandır.İç.Dinçlik verir.Meyvelerinde suyunu sık karıştır iç.Çok iyi geliyor insana.Tabiki yorgunluktan ölüyoruz ama en azından uyanıkken dinç olursun.Soğuk suyla yıka elini yüzünü sık sık.Ve bu duruma alışmaya başla.Normal haline dönemezsin 9ay.Kabullen bunu.Tadını çıkar
Benim evide fok götürüyor.Camlar puslu puslu dışarısı net görünmüyorAma silemem kusura bakmasın kimse.Mayısta kadın gelecek halledecek hepsini.Evin tozunu alıyorum tamam.Perdeler falan bögg oldu Ama olacak.Keşke herkez bizim gibi geçirse hafifçe.9ay hastanede yatanlar var duymuyormusun sanki...Allah korusun.
Kitap oku kitap.Bak ben bunu aldım.Harika bi kitap.Anlatış tarzı çok güzel bi kere.kitapyurdu: kitap - Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı (Cd Ekli) - Ayşe Öner, ,
Hadi bi göz at hoşuna giderse alırsın.
2 martta randevumuz.11.haftada gel dedi.11+1de gideceğimBeklemeye gerek yok
Bulantılar hafif çok şükür.Bazen bi sallıyor hemen çıbık krakere saldırıyorum.Tiksinmeye ramak kaldı ondanda.9haftadır hergün ye ye bög geldiAma ağzıma tıkıyorum gitsin birazda su.yut bitsin bulantı.Elhamdülillah bugünüme.Ama akşam 5-6 gibi görenler hastamısın diyorlar.Çok bitkin oluyorum.E 12 saattir ayaktayım hergün.Sabah6-akşam9 mecburen 6dan sonra kıvrılacak yer arıyorum.Geçen akşam evime gidemedim bulantıdan.İşimle evimin arası da 500mt yok.Titreme geldi.Eski komşumuzun evine zor attım kendimi.Kapıda bayılma noktasındaydım.İyiki girmişim yolda kesin bayılırdım.Ütü ısıttılar,battaniye falan Allah razı olsun onlardan.1 saat yattım iyi geldi.Eşim geldi aldı ordan.Yürüyemedim bile.Ama buna binlerce şükür.Neler var duyuyoruz işte.Allahım göstermesin öyle hamileliği.Çok zor olmalı.Çok şükür çalışıyorum.Azda olsa yemek yapıyorum.Ütüm falan bende.Çok gezemiorum sadece o kadar 1 saat gezeyim ölüyorum yorgunluktan.Hemen eve geliyoruz bizde.Olsun napalım.Sonra gezerim bende.Kuzumla gezerim doğduktan sonra Darısı başına inşallah canım benim.
ayşe senin kaçıncı denemende oldu?
Kız susssss...Bugünleri görmek için neler yapmadık hatırlasana.Silkelenmelerimizmi kaldı soğuk duşlarımızmı?Heray gözyaşı döktük olmadı yine diye.Şimdi sızlanma bakııım.Keşke olsunda bende uyuyum diyenler o kadar çokki dünyada.Allah başka sıkıntı vermesin.Sen enerji için ne yap biliyormusun? Yarım limonu sık bardağa,azcıkda sulandır.İç.Dinçlik verir.Meyvelerinde suyunu sık karıştır iç.Çok iyi geliyor insana.Tabiki yorgunluktan ölüyoruz ama en azından uyanıkken dinç olursun.Soğuk suyla yıka elini yüzünü sık sık.Ve bu duruma alışmaya başla.Normal haline dönemezsin 9ay.Kabullen bunu.Tadını çıkar
Benim evide fok götürüyor.Camlar puslu puslu dışarısı net görünmüyorAma silemem kusura bakmasın kimse.Mayısta kadın gelecek halledecek hepsini.Evin tozunu alıyorum tamam.Perdeler falan bögg oldu Ama olacak.Keşke herkez bizim gibi geçirse hafifçe.9ay hastanede yatanlar var duymuyormusun sanki...Allah korusun.
Kitap oku kitap.Bak ben bunu aldım.Harika bi kitap.Anlatış tarzı çok güzel bi kere.kitapyurdu: kitap - Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı (Cd Ekli) - Ayşe Öner, ,
Hadi bi göz at hoşuna giderse alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?