- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.321
tamam Ayşem tşk ederim bakıyorum hemen. Haklısın canımcım ne desen haklısın işte böyle olmaya alışık olmadığım için bunalıyorum herhalde. Kabullenecem inşallah bebişimi. Limonda içemiyorum midem rahatsız yakıyor asitli ya.Neyse hayırlısı olsun çok şükür bugünümüzü aratmasın Rabbim.
2 martta randevumuz.11.haftada gel dedi.11+1de gideceğimBeklemeye gerek yok
Bulantılar hafif çok şükür.Bazen bi sallıyor hemen çıbık krakere saldırıyorum.Tiksinmeye ramak kaldı ondanda.9haftadır hergün ye ye bög geldiAma ağzıma tıkıyorum gitsin birazda su.yut bitsin bulantı.Elhamdülillah bugünüme.Ama akşam 5-6 gibi görenler hastamısın diyorlar.Çok bitkin oluyorum.E 12 saattir ayaktayım hergün.Sabah6-akşam9 mecburen 6dan sonra kıvrılacak yer arıyorum.Geçen akşam evime gidemedim bulantıdan.İşimle evimin arası da 500mt yok.Titreme geldi.Eski komşumuzun evine zor attım kendimi.Kapıda bayılma noktasındaydım.İyiki girmişim yolda kesin bayılırdım.Ütü ısıttılar,battaniye falan Allah razı olsun onlardan.1 saat yattım iyi geldi.Eşim geldi aldı ordan.Yürüyemedim bile.Ama buna binlerce şükür.Neler var duyuyoruz işte.Allahım göstermesin öyle hamileliği.Çok zor olmalı.Çok şükür çalışıyorum.Azda olsa yemek yapıyorum.Ütüm falan bende.Çok gezemiorum sadece o kadar 1 saat gezeyim ölüyorum yorgunluktan.Hemen eve geliyoruz bizde.Olsun napalım.Sonra gezerim bende.Kuzumla gezerim doğduktan sonra Darısı başına inşallah canım benim.
senin yerinde olmak isteyen insanları düşün bence. ve şükret. varsın uykun gelsin ne olacak sanki.. allah başka dert vermesin. ayşenin dediği gibi tadını çıkar bebeğinin.
Ayy ne guzel tatlım,maşallah bulantından azalmış haklısın cubuklardan gına gelır,farklı ceşitlerni yeseydın keşke?Aman aman dıkk et yolda falan kotu hıssetın mı bırını cagr veya bı yere at kendini kuzucum helede başın donersen falan.
Evt annei onla gezersınz pusetine koyup...
Saol kuzucum bakalım bata son 5gun var inşallah gelır meleğim...
kız 12 haftada beli oluyormu cınsıyeti???
onada az kalmış maşallah ne cabuk gecti ya gunler
maşallah size
Kivi-muz-portakal-havuç ve elmayı karıştır.İçine de az bal dök.Harika oluyor.Enerji veriyor resmen.Sıkılınca hergün yemekten herşeyi dener oldum bende
Ben 5.haftadayken dayanamadım bişey olmaz dedim, tek başıma evimi temizledim 2 gün ağrı çekince aldım dersimi.Boşverdim şimdi.Eşimle yapıyoruz.Bazen annem kardeşim denk gelyor süpürüveriyorlar sağolsunlar.Bi de viledayla aldınmı yeter.Sanki çocuk mu var batırsın.Misafir de ayıplamıyor.Ayıplarsa da umrumda değil valla.Kaybedersem ben çekerim acısını kimseye bişey olmaz.O zaman şişe şişe içiririm ozonları onlaraAmma sadistim bende
Çok şükür Rabbime hep şükrediyorum.Allah bugünümüzü aratmasın. Hormonlar işte bazen ben de anlamıyorum kendimi alıngan sinirli mutsuz biri oldum çıktım. Elimde değil psikoloji işte. Çalışmak çok zor geliyor.
Ayşem sende de vardı sanki başlarda böyle endişeler filan?
Puset almayacağım ben cevo.Çok ağırBoşu 4-6 kg imiş.Bide çocuk un çuvalı gibi ağırlaşır valla.En iyisi çocuk arabası.
Kız zaten öğrendiğinde 4 yada 5 haftalık oluyor.Sıfırdan başlamıyor iyiki.Nasıl geçer 9 hafta
11-12.haftalarda nub teorisi diye bişey varmış.Ultrason resmine göre görülebiliyormuş cinsiyet.Doktorlar söylemiyormuş ama ben bakacam.Merakla bekliyorum.
hmm haklısın ya agır olur o zaman..
Ne bılıyım cok cabuk gecmıs maşşalah yaa
hmmm nasıl bakcan kız ona?
Valla ben biraz katıyım bu konuda.Hani konuşması kolay şimdiden derler belki ama ben öyle pamuklar içinde büyütmeyeceğim. Neresi denk gelirse orada uyusun.Biz nasıl büyüdük o da öyle büyüsün.Onu herşeyden çok severim ama dünyanın merkezi sanmasın kendini.Sonra büyüyünce hayat istediği gibi gitmediğinde depresyona girmesin şimdiki çocuklar gibi.Hazır mama da düşünmüyorum.Emzik-biberon-sabit yatak(sallanan beşik falan değil yani) sağlıklı eşyalar o kadar.Alışmasın fazla rahatlığa.Dünya onu mutlu etmek için uğraşmayacak nasılsa.Ben her zaman yanında olacağım ama her istediği de her zaman olmayacak.
Eşyalarına da kabaca karar verdim.İyi bi yatak.Büyüyebilenlerinden.Mama sandalyesi.Bebek arabası.O kadar.Bebek arabalarının sabit olmayanları var.Araba koltuğu gibi çıkıyor.Onlardan alırım tamam.Zaten ya bebek arabasıyla gezer ya arabada.Kucağa alıştırmayı düşünmüyorum.Ağladığında falan.İzinde vermem kimseye bu konuda.Nazlı bi bebek istemiyorum.Aman yeterki sussun ne isterse vereyim diyenlerden olmayacağım Allah izin verirse.Ne kadar verirsen daha çok istiyor sıpalar.Kendi kazanmayı öğrensin çocukluktan.Çokmu gaddarım kız ben:26:
Valla ben biraz katıyım bu konuda.Hani konuşması kolay şimdiden derler belki ama ben öyle pamuklar içinde büyütmeyeceğim. Neresi denk gelirse orada uyusun.Biz nasıl büyüdük o da öyle büyüsün.Onu herşeyden çok severim ama dünyanın merkezi sanmasın kendini.Sonra büyüyünce hayat istediği gibi gitmediğinde depresyona girmesin şimdiki çocuklar gibi.Hazır mama da düşünmüyorum.Emzik-biberon-sabit yatak(sallanan beşik falan değil yani) sağlıklı eşyalar o kadar.Alışmasın fazla rahatlığa.Dünya onu mutlu etmek için uğraşmayacak nasılsa.Ben her zaman yanında olacağım ama her istediği de her zaman olmayacak.
Eşyalarına da kabaca karar verdim.İyi bi yatak.Büyüyebilenlerinden.Mama sandalyesi.Bebek arabası.O kadar.Bebek arabalarının sabit olmayanları var.Araba koltuğu gibi çıkıyor.Onlardan alırım tamam.Zaten ya bebek arabasıyla gezer ya arabada.Kucağa alıştırmayı düşünmüyorum.Ağladığında falan.İzinde vermem kimseye bu konuda.Nazlı bi bebek istemiyorum.Aman yeterki sussun ne isterse vereyim diyenlerden olmayacağım Allah izin verirse.Ne kadar verirsen daha çok istiyor sıpalar.Kendi kazanmayı öğrensin çocukluktan.Çokmu gaddarım kız ben:26:
Evet bende de vardı.Benimki umursamazlıktı daha çok.Hamileymişim olabilir falan.Rutin bi görev olmuştu beslenmeler meyveler falan.Heyecan yok,hayal kurma yok.Ot gibi olmuştum.Sonrası bebeğinin varlığına alışıyorsun bu seferde ağlamalar başlıyor.Çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorsun.Dün akşam eşim başka şeylere ilgimi çekmeye çalışıyor ağlamamı görmemezlikten geliyor.Güldüm bi anda.Niye ağlıyorum hiç.Niye gülüyorum hiiiçNazımızı çekiyorlar ya valla onlarda cennetlikler
tebrik ederim seni aysecim ben de senın gibi olmak isterim çok haklısın bence
Aynen öyle.Dozunu ayarlamak lazım vereceklerinin.Teyzem 5 yaşındayken kızını 1 yıl miyavlattı.Işıklı spor ayakkabı için.Dedesini aramış,bizleri aradı annesini şikayet etti kıyamayıp alacağız ya.Annesi bizi tehdit etti alırsanız başka birine veririm diye alamadık.Paramız yok alamayız diye almadı bilerek.Ama o kadar büyük bi ders olduki bu kızına.Kıymet bilir oldu.İstediği hemen olmadığında beklemek zorunda olduğunu öğrendi.Canım sen gadar degılsın gercekcısın haklısında bebek cok cabuk buyuyor herşeyden alsanda bır ıkı ay kullanıp atcanız o yuzden gereklıleri al yatagıda iyi duşunmuşsun.Bence kucaga alıştrma,biz ilk yigenımızde dunyaları aldık verdık arabayla her akşam gezmezse uyumuyordu bile o derece yanı buyutugndede herşeyı istedi oyuncaktan tuta olmadık herşeye yuzsuz oldu bole şimarık oldu istediği olmayınca aglıodu kendini yerden yere atıou halende oyle şimdi 5 yaşında amagene aynı kadreşi oldu ona yapmadık aynısı ama oda abısıne bakıp aynılarını yapıyor o yuzden ben sana katılıyrm cocuga cok vermıycen şimarıyor ama hıc almazsanda gozu kalır herşeyde tam dozunda alcan vercen herşeyi...
Anam valla macera filmi gibi çocuk yetiştirmek.Survior sanki.Ya insan öyle diyor da sonra görünce kıyamıyorsun. Aslında dediğin doğru fazla üzerine gitmemek lazım ki çok fazla nazlı olmasın. Biz de öyle diyorduk kardeşime ama sonra da çok şımarık bir çocuk oldu herkes çok sevdi onu. Hala da öyle babası almasa ben alıyorum. Hele ki biz kendi doğurduğumuzu nasıl yaparız bilmiyorum. İllaki çok sevilecekler ve çok ilgi göreceklerdir eminim. İlgi de onları illaki şımartacak. Ama yeri geldiğinde de hayır demek gerek. Bir seminere katılmıştım geçenlerde. Çocuklarda davranış yönetimi konulu. Acıbadem hastanesinin psikoloğu anlattı. Çocuklara açık vermeyin net konuşun diyordu. Bir açığınızı bulursa bunu her zaman kullanır dedi.
Eyvah bir de ağlama krizlerim de başlarsa yandık. Yazık kocişlere. Ben de işte ot gibiyim sıkıldım bu mutsuzluktan hayattan zevk alamamaktan. Ben depresyondayım kociş de giriyor depresyona yazıkkk
az önce bir arkadaşla konuştum çok alıngan olmuşsun dedi :)bebişten midir nedir..İnşallah cnm Rabbim bu ay sevindirsin sizleri. En koyu çizgilerle gelsin bebişleriniz inşallah. Hepinize dua ediyorum.
Benim pek batma olmadı ya da ben anlamıyorum ara ara hafif sızılar oluyor kasıklarımda ve belimde ama her zaman değil nadir.
Bence sen hamişsin. Hadi hayırlısı inşallah geliyorrr bebişşşş
amin inşallah cevocum..seni bu ay iyi gördüm..geçen ay bayağı sıkıntılıydı ama bu ay rahatsın maşallah ateşinde iyi gidiyor umarım bebeişin seninledir..Tatkım tşk ederim inşallah hepimz o haberi tez vakıte alırız...
ayy allah razı olsun canım..kuzun büyüdüğünde günlükte teyzelerine edilen duaları görünce annesinin güzel yüreğine birkez daha hayran kalacak..bu arada çocuk yetiştirme konusunda seninle hem fikirim ama eşimden yana çekiniyorum..sonuçta bizlerde büyürken herşeyimiz dört dörtlük değildi..sayılı oyuncağımız vardı..biraz büyüyünce kıyafetlerini bile kendimiz dikiyorduk..annem anneanneleri oluyordu..ayağında sallıyordu dünyalar bizim oluyordu..o günleri hiçbirşeye değişmem..önemli olan maddi zenginlik değil manevi zenginlik..benim çocuğum hakkındaki hayalim islami ahlakla yetiştirmek..inşallahda rabbim nasip eder..Yarın ilk idrarla yap bence testini.Çıkmazsa da üzülme ama.Belki geç döllenme olur seninki.Bak ateşinde düşmemiş.Dualarım hep sizinle canım benim.Rabbim hepinize yaşatsın o güzel günleri...Kuzuma yazdığım günlüğe bile yazmışım size ettiğim dualarımı
eşlerin bizden çektiği nedir yaah bırde kurtulabılsem...ıyıce gerılıyorum..esıme saldırıyorum.....yarın sabah temız havada yürüyüs belkıde ıyı gelecektır canım...sen nasılsın
Aynen öyle.Dozunu ayarlamak lazım vereceklerinin.Teyzem 5 yaşındayken kızını 1 yıl miyavlattı.Işıklı spor ayakkabı için.Dedesini aramış,bizleri aradı annesini şikayet etti kıyamayıp alacağız ya.Annesi bizi tehdit etti alırsanız başka birine veririm diye alamadık.Paramız yok alamayız diye almadı bilerek.Ama o kadar büyük bi ders olduki bu kızına.Kıymet bilir oldu.İstediği hemen olmadığında beklemek zorunda olduğunu öğrendi.
Evet işte bak öğrenmiş oldu beklemeyi.
Anam valla macera filmi gibi çocuk yetiştirmek.Survior sanki.
Valla ya Ayşem çocuk yetiştirmek çok zor. Bunun bir de ergenliği var. Of anam offfff.
0-3 yaş gelişim çok önemliymiş. O dönemde yaşadığı sorunlar ilerde karşısına çıkıyormuş.Hele bir de çalışan anne olunca iş iki kat daha zor.
Kitap al okuyun beraber.O da dinler eminim.Hem sende kabullenirsin değişimlerini.Yazık kız adamlara.Biz bir doğuruyoz onlar 10
az önce bir arkadaşla konuştum çok alıngan olmuşsun dedi :)bebişten midir nedir..inşallah bebeğim aşkla gelir annesine..
amin inşallah cevocum..seni bu ay iyi gördüm..geçen ay bayağı sıkıntılıydı ama bu ay rahatsın maşallah ateşinde iyi gidiyor umarım bebeişin seninledir..
ayy allah razı olsun canım..kuzun büyüdüğünde günlükte teyzelerine edilen duaları görünce annesinin güzel yüreğine birkez daha hayran kalacak..bu arada çocuk yetiştirme konusunda seninle hem fikirim ama eşimden yana çekiniyorum..sonuçta bizlerde büyürken herşeyimiz dört dörtlük değildi..sayılı oyuncağımız vardı..biraz büyüyünce kıyafetlerini bile kendimiz dikiyorduk..annem anneanneleri oluyordu..ayağında sallıyordu dünyalar bizim oluyordu..o günleri hiçbirşeye değişmem..önemli olan maddi zenginlik değil manevi zenginlik..benim çocuğum hakkındaki hayalim islami ahlakla yetiştirmek..inşallahda rabbim nasip eder..
eşlerin bizden çektiği nedir yasabır küpleri maşallah..yürüyüş iyi gelecektir arkadaşım..bende bat günümü devirmiş bulunuyorum..inşallah yarın ilk idrarla test yaparım ve mutlu olurum..çıkmazsada önümüzdeki aylara bakacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?