Bol bebiş topiği

evet canım haklısın masa altlarını ev yapardık etrafını kapatırdık..kırlentlerden ev yapardık..ne güzel günlerdi..inanıyorum ki sende çok güzel anne olacaksın..islamdan kurandan başka huzur verecek hiçbirşey yoktur..bende kitapkurdu biriyim..yeğenim olacağı zaman o kadar kitap okumuştum ki sanki benim evladım gibi :) ilk 3 ay yanında kalmıştım sabah gözümü açar açmaz yatağının başına giderdim..onu görmek iyi gelirdi..ağladığında kuran açardık o sesle susar ve uyurdu yada kulağına dualar okurduk huzurlu olurdu çocuk..şimdi 4 yaşında ve o kadar zeki ki maşallah..dualar esmaül hüsnalar ezberlemiş..telde konuşunca sanki karşımda genç kızla konuşur gibiyim..yeğen bile bu kadar tatlıyken kim bilir evlat nasıldır..rabbim size lutfetti emanetini verdi sıra annelerin emaneti korumasına geliyor..umarım evlatlarınız imtihanınız olmaz..imanlı ahlaklı evlatlarınız olur inşallah..

inşallah canım,sence ben bu ay hamile mıyım?
Umutlandırmak istemem ama öylesin sanki Hem daha sakinsin.Bebeğe takmadın kafayı geçen ayki gibi.Başka sorunlarla ilgilendin.İşin falan.Oldu sonunda diyecekmişsin gibi geliyor.

Amiiinn. İnşallah canım..Bende yiğenlerle çok ilgilendim.En küçüğü 6 yaşında şimdi.Bana deli olurlar.Rabbim hepimize tattırsın o güzel duyguyu...

AMİİİNNNN cnm inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur.
Ben de çok severdim bizim minderlerimiz vardı onlarla ev yapar içine girmeye çalışırdım sonra da yıkılıverirdi.Ne güzeldi çocuk olmak..

Şimdikiler cindy bebek evlerinden çocuk parklarından inmiyor.Bi arkadaşım 2 yaşındaki yiğenine kaydıraklı salıncaklı set aldı 2,5 milyara.Evin bi odası boş nasılsa diye.

Ayşecim inşallah hamişimdr,ama ne umutluyum nede umutsuz duygusuz oldum resmen
Hayırlısı olsun,olmazsada zorlamıycm napalım sabretcez olmazsa bir daha giderim doktora..

Kızlar merhaba.

Benim bata 6 gün kaldı. Bu ay çok stresli günler geçiriyorum. eğer hamileysem nasıl etkilenir bilmiyorum.

bu sabah sağ kasıgımda batmalar hissettim hoş geçen ayda hissetmiştim kaç gün ama fos çıktı.

Adet ağrısı gibi bacagıma kadar vurdu ağrısı sonra geçiverdi.

Bu ay karambole geldi belki çok özenmediğim için bebişim gelecektir.:44::44:

Umutlarımız olmasa yaşayamazdık.

Hiçbirley düşündüğüm gibi gitmiyor. Allah ım sana sıgınıyorum

Şimdikiler cindy bebek evlerinden çocuk parklarından inmiyor.Bi arkadaşım 2 yaşındaki yiğenine kaydıraklı salıncaklı set aldı 2,5 milyara.Evin bi odası boş nasılsa diye.

Ohhh valla ben oyuncak bebeğim bozulmasın diye oynayamazdım arkadaşlarımın yanına çıkarmazdım. Hiç unutmuyorum teyzem getirmişti Almanyadan. Bozulcak diye hep vitrinde dururdu çıkarıp oynamazdım bozulmasın diye. EEE biz yokluk gördük şimdikiler çok rahat büyüyor ailelerde yok demeyince her daim isteyen doyumsuz çocuk oluyorlar.

inci hoş geldin

acaba yumurtluyormusun takip et belki adete yakındır yani geç yumurtluyorsundur bak ben öyleymişim

bu ay inşallah tüm bekleyenlerin kuzuları gelir::::::::)

çocuk büyütmekle ilgili konu açılmışken benım karşı komşum var benden bir yaş küçük olgun çok .aynı zamnda iş arkadaşım bebeği var 9 aylık çok okur netten takip eder. maşallah büyüttü kızını. banada tecrübelerini aktarıyor sağolsun . kızını daha 6 aylıkken kendi odasında yatağında yatırmaya alıştırdı. kendi odasında uyuyor bebeiş ve şimdi rahat ediyor. başka bir komsumunda 2 coçuğu var biri 8 yaşında diğeri 3 ailecek yatak oadısnda hemde aynı yatakta yatıyorlarmış alıştırmışlar. vazgeçiremiyorlarmış çok kötü birşey zamanında öğretmezsen sonrada başımıza dert olur.

tatlım boma moralınz inşallah herşey iyi gider duzelir...bol bol dua et

İnciii moralini hiç bozma tek ilişkiyle hamiş olanlar o kadar çok ki Rabbim ol dediyse olur canım..

MEVANURRRR canım takip ediyorum seni, hadi bugün de geçti sayılır.. İnan ben de bu ay çok heyecan doluyum neden bilmiyorum bir farklılık var iğne batar gibi sızı gibi...Benim adetler üç gün önceden kahverengiyle başlar zamanla kırmızılaşır.. Tertemizim şimdilik... Umarım yeni bir başlangıç olur herkes için...

Ayşecim inşallah hamişimdr,ama ne umutluyum nede umutsuz duygusuz oldum resmen
Hayırlısı olsun,olmazsada zorlamıycm napalım sabretcez olmazsa bir daha giderim doktora..
İnşallah keseni görmeye gideceksin doktoruna.Belirtilere falan takılma.Bu hafta daha bi çok çalış,koştur,düşünmemek için ne gerekiyorsa yap.İnşallah güzel olacak.
Beklemiyordum diyipde hamile kalan çoooookk..İnşallah sende onlardan birisindir

Güzeldi yaaa.Toprakla tabak çanak yapardık bahçede.Oyuncaklarımızı karıştırır bütün mahalle evcilik oynardık.Lastik ipler vardı fosforlu.Ayyy bayılırdım.Bi ip atlama oyunu vardı.İncikler-bilekler-dizler-kalçalar-beller Ayyyy harika yaa.Ne güzel anılar biriktirdik bizler.Bizim çocuklarımız o kadar şanslı olabilecekler mi acaba? Tahtadan topaç aldım ben geçen yıl.Çıtırpıtır aldım bi sürü.Bulamam bi daha diye stok yaptım çocuklarıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…