- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.341
Valla ıyı yapmişsınız canım bız bi turlu hakedemıyoruz yigenlerimi gerci annesi babasıda bi şey yapmıyr terbiye etmek ıcın..inşalaah sende melegini istediğin gbi yetıştırırsın..
İnşallah canım.Hepimiz gönlümüze göre anneler oluruz en kısa zamanda..
Değilmi?Kıymet bilirdik,şirinlik yapardık oyuncak alınsın diye.Masa altlarında evcilik oynardık bağırmadan yıkmadan evi.Şimdikiler azman.Ben ne istersem yapacaksın yoksa seni delirtirim diyor arkadaşımın oğlu annesine.Ay şeytan dedi al at balkondan.Kimi tehdit ediyorsun sen yaa.Neler çekiyoruz biz sizi büyütmek için eşşeksıpası.Ama annesi ne diyor.Aman tamam kapa çeneni babası kılıklı...E böyle anneye öyle sıpa.Allah korusun böyle evlat yetiştirmekten.Bende sık sık Kur'an dinlemeye çalışıyorum.İşi bırakınca da evde sürekli dinleteceğim kuzuma.Alışsın huzurun sesine...Onunla da uyusun.Ninni falan istemesin.Masal da.Ben peygamberimizin hayatını okuyarak (hani kısa kısa yaşanmış olaylar varya onlarla) büyütmek istiyorum çocuğumu.Peri masallarıyla.Uçan kaçan makinalarla büyümesin.Şirinlerle büyüsün mesela.Heidi izlesin.Gerçek bi çocuk olsun.Canavar olmasın.
canım senın bat ne zaman?
Umutlandırmak istemem ama öylesin sankiinşallah canım,sence ben bu ay hamile mıyım?
Amiiinn. İnşallah canım..Bende yiğenlerle çok ilgilendim.En küçüğü 6 yaşında şimdi.Bana deli olurlar.Rabbim hepimize tattırsın o güzel duyguyu...evet canım haklısın masa altlarını ev yapardık etrafını kapatırdık..kırlentlerden ev yapardık..ne güzel günlerdi..inanıyorum ki sende çok güzel anne olacaksın..islamdan kurandan başka huzur verecek hiçbirşey yoktur..bende kitapkurdu biriyim..yeğenim olacağı zaman o kadar kitap okumuştum ki sanki benim evladım gibi :) ilk 3 ay yanında kalmıştım sabah gözümü açar açmaz yatağının başına giderdim..onu görmek iyi gelirdi..ağladığında kuran açardık o sesle susar ve uyurdu yada kulağına dualar okurduk huzurlu olurdu çocuk..şimdi 4 yaşında ve o kadar zeki ki maşallah..dualar esmaül hüsnalar ezberlemiş..telde konuşunca sanki karşımda genç kızla konuşur gibiyim..yeğen bile bu kadar tatlıyken kim bilir evlat nasıldır..rabbim size lutfetti emanetini verdi sıra annelerin emaneti korumasına geliyor..umarım evlatlarınız imtihanınız olmaz..imanlı ahlaklı evlatlarınız olur inşallah..
evet canım haklısın masa altlarını ev yapardık etrafını kapatırdık..kırlentlerden ev yapardık..ne güzel günlerdi..inanıyorum ki sende çok güzel anne olacaksın..islamdan kurandan başka huzur verecek hiçbirşey yoktur..bende kitapkurdu biriyim..yeğenim olacağı zaman o kadar kitap okumuştum ki sanki benim evladım gibi :) ilk 3 ay yanında kalmıştım sabah gözümü açar açmaz yatağının başına giderdim..onu görmek iyi gelirdi..ağladığında kuran açardık o sesle susar ve uyurdu yada kulağına dualar okurduk huzurlu olurdu çocuk..şimdi 4 yaşında ve o kadar zeki ki maşallah..dualar esmaül hüsnalar ezberlemiş..telde konuşunca sanki karşımda genç kızla konuşur gibiyim..yeğen bile bu kadar tatlıyken kim bilir evlat nasıldır..rabbim size lutfetti emanetini verdi sıra annelerin emaneti korumasına geliyor..umarım evlatlarınız imtihanınız olmaz..imanlı ahlaklı evlatlarınız olur inşallah..
canım benim bat dündü..
AMİİİNNNN cnm inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur.
Ben de çok severdim bizim minderlerimiz vardı onlarla ev yapar içine girmeye çalışırdım sonra da yıkılıverirdi.Ne güzeldi çocuk olmak..
hmm ateşini olcuyormusn canım nasıl gidiyr?
Şimdikiler cindy bebek evlerinden çocuk parklarından inmiyor.Bi arkadaşım 2 yaşındaki yiğenine kaydıraklı salıncaklı set aldı 2,5 milyara.Evin bi odası boş nasılsa diye.
kızlar merhaba.
Benim bata 6 gün kaldı. Bu ay çok stresli günler geçiriyorum. Eğer hamileysem nasıl etkilenir bilmiyorum.
Bu sabah sağ kasıgımda batmalar hissettim hoş geçen ayda hissetmiştim kaç gün ama fos çıktı.
Adet ağrısı gibi bacagıma kadar vurdu ağrısı sonra geçiverdi.
Bu ay karambole geldi belki çok özenmediğim için bebişim gelecektir.:44::44:
Umutlarımız olmasa yaşayamazdık.
Hiçbirley düşündüğüm gibi gitmiyor. Allah ım sana sıgınıyorum
Kızlar merhaba.
Benim bata 6 gün kaldı. Bu ay çok stresli günler geçiriyorum. eğer hamileysem nasıl etkilenir bilmiyorum.
bu sabah sağ kasıgımda batmalar hissettim hoş geçen ayda hissetmiştim kaç gün ama fos çıktı.
ölçüyorum canım son 1 hafta
36.7
36.6
36.7
36.5
36.8
36.8
36.6-36.7
az öncede 36.9 çıktı umarım düşmez..
Kızlar merhaba.
Benim bata 6 gün kaldı. Bu ay çok stresli günler geçiriyorum. eğer hamileysem nasıl etkilenir bilmiyorum.
bu sabah sağ kasıgımda batmalar hissettim hoş geçen ayda hissetmiştim kaç gün ama fos çıktı.
İnşallah keseni görmeye gideceksin doktoruna.Belirtilere falan takılma.Bu hafta daha bi çok çalış,koştur,düşünmemek için ne gerekiyorsa yap.İnşallah güzel olacak.Ayşecim inşallah hamişimdr,ama ne umutluyum nede umutsuz duygusuz oldum resmen
Hayırlısı olsun,olmazsada zorlamıycm napalım sabretcez olmazsa bir daha giderim doktora..
Beklemiyordum diyipde hamile kalan çoooookk..İnşallah sende onlardan birisindirKızlar merhaba.
Ohhh valla ben oyuncak bebeğim bozulmasın diye oynayamazdım arkadaşlarımın yanına çıkarmazdım. Hiç unutmuyorum teyzem getirmişti Almanyadan. Bozulcak diye hep vitrinde dururdu çıkarıp oynamazdım bozulmasın diye. EEE biz yokluk gördük şimdikiler çok rahat büyüyor ailelerde yok demeyince her daim isteyen doyumsuz çocuk oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?